אני מניח שבמידה והיצרן יתן הצעת מחיר טובה, אנחנו נצטרך להשלים את הנתונים הללו.
נכון לעכשיו העבודה מיותרת. באם הוא ייתן הצעת מחיר של 300 ש"ח לסוללה - לא בטוח שכדאי להתקדם איתו
Printable View
חברים, לא עולה כסף לקבל הצעת מחיר.
ואחרי הצעת המחיר - היצרן כמובן יוסיף את המע"מ וכל מה שמסביב ואתם תעשו את החושבים שלכם אם זה מתאים לכם או לא ואם כדאי לכם לקחת את הסיכון בתמורה ל"איכות לא ידועה".
במידה והוא לא יוכל לעמוד ברמת ה C שהגדרתם, הוא ייתן פידבק כזה ואז כל העניין יורד מהפרק.
בעניין הקונקטורים, לא בדקתי את העניין.
לגבי משקל ומידות בכלל, הוספתי את הנתונים לטבלה והיצרן יוסיף את הנתונים פיזית.
אני יוסיף בטבלה אזכור לעניין חיבור הבלנסר שאני בטוח שהוא כברירת מחדל בייצור תאים מרובים.
אנחנו מנסים להרים את הכפפה, ובסופו של דבר אם זו תהיה מציאה של ממש זו תהיה התפתחות לטובה בכל נושא שלט רחוק על חשמל.
שוב, נקבל הצעת מחיר, ותעשו את השיקולים שלכם בעניין אם מתאים לכם או לא, אין פה התחייבות כלל מאף צד.
בעניין ה-300 ש"ח ליחידה, אין לי ספק שבמידה והמחיר יהיה באזור הזה אז זה לא יהיה לטובתו.
יהיה מה שיהיה עדיאל, תודה שהרמת את הכפפה והיוזמה
מחכים לשמוע את תשובתו של היצרן
ביום א' אשלח את הטבלה ליצרן, אני מושך עד אחרי הסופ"ש כדי שאם יש אנשים שירצו להצטרך אז בכייף.
(בכל מקרה הם יראו את הטבלה רק ביום א' אם הייתי שולח אותה אתמול כמתוכנן.)
אני מעוניין בהצעת מחיר ל-2 סוללות Lipo 22.2v 6s 30C 3200 mah
אם עדיין לא מאוחר, אני מעוניין בהצעת מחיר ל:
2200mAh 3S 25C Lipo Pack שלוש יח'
חברים, לפניכם הטבלה הסופית.
מעדכן כי הטבלה נשלחה.
בהצלחה. :cool:
קובץ מצורף 107800
מאירסל או עמיסל כבר הוזכרו לפני 6 שנים בפורום הזה...
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ל-ליצור-סוללות
כולם ממתינים לתוצאות
עמיסל ומריסל לדעתי מדובר באותה חברה,
כי אני יודע שיש להם סניף באשדוד וגם ברמת גן.
לעניינינו, שוחחתי איתם היום.
הם קיבלו את הטבלה אבל לא ידעו כל כך מאיפה להתחיל (בגלל זה התקשרתי...)
בשיחה עם חנה מהשירות / מכירה שם, מסתמן (עד כמה שהבנתי אותה) שהם לא מייצרים את הסוללות באשדוד,
אלא מייבאים אותם מחו"ל ומלחימים ומרכיבים אותם באופן עצמאי על פי דרישת הלקוח.
בשורה תחתונה הם אומרים שמדובר פה בכל כך הרבה וריאציות לסוללות, שלא בטוח שהם יוכלו להזמין את התאים מהספק שלהם - הספק לא ישלח להם 3 תאים 25C..
4 תאים 30C וכו'. ומנגד לא יזמינו כמות גדולה לסוללות מהסוג הזה כי אינם נמכרות במועד שלהם ואז הופכות לפג תוקף.
ביום א' הקרוב בעזרת ה', אני מתכנן להיכנס אליהם על מנת לנסות ללחוץ עליהם לבקש מהספק שלהם כן לשלוח כמויות קטנות ושונות כדי לעמוד בדרישות שלנו.
עכשיו יש כמה אפשרויות:
1. לנסות ללחוץ עליהם שכן לנסות או לפחות לבדוק מול הספק שלהם מחו"ל האם ישנה אפשרות להזמין כמויות קטנות מתצורות שונות (מה שאני מנסה לעשות)
2. להתרכז ב-5 דגמים עם אותו מפרט ולבצע הזמנה מרוכזת. (דבר שהם כן יכולים לעמוד בו)
3. לשבור ת'ראש מאיפה להזמין מחו"ל.
מתייעץ וחושב איתכם בקול רם.
עדיאל, קודם כל תודה על המאמץ.
לדעתי אפשר ללכת בשני הכיוונים,
כלומר, לבקש הצעת מחיר עבור הסוללות מכל הסוגים - אם תהיה הצעת מחיר אטרקטיבית מן הסתם יהיו עוד הרבה מאוד הזמנות ואז זה יפתור את הבעיה הראשונה.
להבין מה כרגע קיים במלאי המקומי ולראות אם זה מתיישר עם כמה סוגים מהסוללות שאנחנו צריכים, ולקבל על זה הצעת מחיר.
Sent from my SM-N900
זה לא היה קצת ברור שהם לא יוכלו לעמוד במבחר שיש לסיני? ועוד בכמויות קטנטנות ובסוף שזה גם יצא יותר זול מהסיני? לא יקרה.
אולי אולי אם יזמינו מהם 100 (שזה גם מספר מגוחך בתעשייה) סוללות מסוג נפוץ כמו 2200 מילי שלושה תאים שבטוח הרבה יקנו. רק אז אולי זה יצא משתלם.
אז מה הפתרון לדעתם?
אני מחפש 2 סוללות +Lipo 6s 30s 3200mah ולצערי להוביקינג אין Zippy Compact כאלו במלאי במחסן באירופה.
יש לכם המלצה בשבילי מה כדאי לקנות ומאיפה?
תנסה ב dealmetic,
אומרים שהמחירים שם יחסית סבירים
Sent from my SM-N900
אתה מתכוון לסוללות האלו?
https://www.dealmetic.com/product.asp?ID=RC03214
אני לא מכיר את הדגם הזה. הוא טוב?
כן.
לא השתמשתי בהם אישית,
אבל אני מכיר מספר אנשים שהשתמשו בהם והיו מאוד מרוצים
Sent from my SM-N900