כמובן.....יש לי אולטרא ספורט 60 שוקל כמעט 5 ק"ג במקום 3.5 ומנוע 120
Printable View
מאזנות במקום......
אעיר לך על ההגה גובה, משהו שם נראה מאוד רחוק מהמייצב, ואם נשקלל משקל מופרז ולא מדוד, פלוס ציפייה למהירויות יחסית גבוהות.
הGUTS אומרים משהו לא בסדר.
א.
מוכן לטסט.....צריך רק למצוא מסלול אספלט.....אם למישהו מכם יש רעיון למיקום טוב בבקשה....השקעתי את מייטב החומרים האלקטרוניקה והמנוע שעלו ביוקר....
הטיסן מוכן לטסט....אני צריך מכם המלצה על מסלול אספלט באיזור הדרום או בצפון.....הטיסן דורש ריצה על מסלול שכמותו לא קיים באיזור המרכז... רק כך אוכל גם לצלם את הטיסה בסרט וידאו....תודה לכל מי שיציע הצעה פראקטית....
בדרום יש לך את חצרים (אם הוא מספיק ארוך עבורך, אני מאמין שכן), יש את דימונה ויש את ערד (אם הבדווים השאירו ממנו משהו ולא משתמשים בו למרוצי מכוניות\חראקות בדיוק כשתבוא - אם תבוא )
לערד לפי מה שנאמר לא אבוא זה בטוח.....ובחצרים שקט ?
כל כך שקט שאם לא תסתכל על המטוס שלך הוא יפסיק להתקיים.
אם אתה מתכוון למצי שהוא באוויר....אתה צודק....שאלתי איך המסלול שם....
הוא לא חייב להיות באוויר,
לא צריך להגזים עם אורך המסלול...
הקוברה שלי היתה כבדה איימים ונחתה במהירות מאוד גבוהה והיסתדרתי מצויין גם במסלול הגבעה ברחובות
אני פשוט צריך לנתק מהמסלול במהירות גבוה כמה שאפשר....זה טסט ....להגיע למהירות גבוהה בשביל מקסימום עילוי כי אין לי מושג איך יתנהג עם המשקל והמנוע עם שטח כנף כזה קטן.....כך שזו האופציה היחידה....
מה משקלו?
בסביבות 2.5 ק"ג יכול להיות יותר...זה רק אומדן...במקור אמור המשקל להיות 1.5
קילו מאתיים הפרש.. לא פשוט.
כן....עומס כנף גבוה עשרה סרוואים ציפויי פייברס ומנוע רוסי 40 וחיזוקים עושים את המשקל......
לא נורא בכלל..יש לך מנוע חזק שייקח אותו בעליה, מעבר לזה שתעשה "בז" כול גרם ש"הרווחת" ייתן לך יותר מהירות בצלילה.
האמת כבדה. שלי שקלה 2.4 והרגשתי שהוא אבן. כל עוד יש מנוע זה טס. בלי מנוע זה אבן.
מתי הטסט?
לא יודע....אני צריך מסלול אספלט. כדי שאוכל לצבור מהירות....בעניין האבן לא יודע...הגדלתי שטח מאזנות והתקנתי מדפים...יש לי אולטרא ספורט 60 שבנוי באותו יחס של תוספת משקל....לא אבן.....טס טוב...תן לי מיקום טוב עם מסלול אני רץ לשם...