תגובה להודעה: עוצו לי עצה
אני מטיס קוארק של אירובו ו MCX במקום סגור ומדובר במסוקים יציבים ללא ספק אין מצב ששני המסוקים יחזיקו יותר מ 10 שניות ללא תיקון קל
30 שניות נשמע מוזר :confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AVIV123
אני מטיס קוארק של אירובו ו MCX במקום סגור ומדובר במסוקים יציבים ללא ספק אין מצב ששני המסוקים יחזיקו יותר מ 10 שניות ללא תיקון קל
30 שניות נשמע מוזר :confused:
אביב, ה- MCX שלך מחזיק 7 שניות לבד ?
העלת פעם מסוק 50 לאוויר ? או 60 או 90 ?
אתה כלים ברמת יציבות אחרת לגמרי. מי שלא החזיק סטיקים שלהם בידיים - שיתאפק עם קביעות כאלה :)
מה שכן, נכון שזה דיי משעמם לעזוב שלט לחצי דקה .. :D :D
גיל כמו שנאמר ...
".....אין חכם כבעל ניסיון.."
ולאחר ניסיון בריסוקים שיש לי אני יודע סוף סוף מה זה מסוק יציב !! :)
גיל כנראה שצריך לעבור את זה כדי להבין על מה מדובר !!!
גיל,
אין פה יהירות אלא התפעלות. פשוט נדהמתי מה 30 שניות. :):)
אם נפגעת ממופע ה stand up קבל את התנצלותי הכנה.:):):)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giluriel
אביב, ה- MCX שלך מחזיק 7 שניות לבד ?
העלת פעם מסוק 50 לאוויר ? או 60 או 90 ?
אתה כלים ברמת יציבות אחרת לגמרי. מי שלא החזיק סטיקים שלהם בידיים - שיתאפק עם קביעות כאלה :)
מה שכן, נכון שזה דיי משעמם לעזוב שלט לחצי דקה .. :D :D
יש לי בקשה ממך תבדוק מה שכתבתי (הבנת הנקרא) רשמתי ש30 שניות נראה לי מוזר איזה קביעה נתתי ??
רשמתי שהמסוקים שלי לא מחזיקים אפילו 10 שניות
לא מצאתי שום דבר שרשמתי על מסוקי 60 90
ושוב איזה קביעה נתתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
גיל,
אין פה יהירות אלא התפעלות. פשוט נדהמתי מה 30 שניות. :):)
אם נפגעת ממופע ה stand up קבל את התנצלותי הכנה.:):):)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AVIV123
יש לי בקשה ממך תבדוק מה שכתבתי (הבנת הנקרא) רשמתי ש30 שניות נראה לי מוזר איזה קביעה נתתי ??
רשמתי שהמסוקים שלי לא מחזיקים אפילו 10 שניות
לא מצאתי שום דבר שרשמתי על מסוקי 60 90
ושוב איזה קביעה נתתי
חברים - הכל ברוח טובה :) (ובלי רוח .. יותר טוב :D :D )
בתור מתחיל שמטיס את הMCX מדי ערב כמה עשרות דקות בסלון הבית אני יכול להגיד שני דברים -
אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר. מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...
והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית) למתחילים ופחות על פוליטיקות של מי מדריך את המתחיל, מי מייבא את המסוק, מי מטיס יותר טוב...
אתם מאוד מבלבלים אותי ואני מאוד אוהב את הפורום ומאוד תלוי בתשובות שלכם.
עכשיו בנושא הFUNCOPTER - הוא אמור להיות מסוק החלומות של כל מתחיל, אבל אם כל מה שהוא יעשה בחוץ עושה הMCX אצלי בסלון, ובמחיר של לפחות פי ארבע, אז זו הוצאה ממש מגוחכת.
באותו סכום יכול מתחיל לקנות קיט של מסוק טוב ולהרכיב אותו לאט וללמוד על תפקידו של כל רכיב, ועל האיכויות והמחירים שלהם, ואיזה חומרים חייבים לשים על ההברגה, ובינתיים להתאמן בסימולטור ולהטיס בבית קואוקסלי קטן כמו שגם פותח הפוסט וגם אני עושים.
בסופו של דבר אם הייתי קונה את הFUNCOPTER לפני שבוע ביחד עם הDX7 הייתי היום בחור מאושר ומטיס קבוע כל ערב וסופ"ש, אבל עוד חודשיים כשהייתי ממצה אותו לחלוטין לא היה לי כסף אפילו לשדרג את האלקטרוניקה שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
בתור מתחיל שמטיס את הMCX מדי ערב כמה עשרות דקות בסלון הבית אני יכול להגיד שני דברים -
אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר. מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...
והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית) למתחילים ופחות על פוליטיקות של מי מדריך את המתחיל, מי מייבא את המסוק, מי מטיס יותר טוב...
עכשיו בנושא הFUNCOPTER - הוא אמור להיות מסוק החלומות של כל מתחיל, אבל אם כל מה שהוא יעשה בחוץ עושה הMCX אצלי בסלון, ובמחיר של לפחות פי ארבע, אז זו הוצאה ממש מגוחכת.
באותו סכום יכול מתחיל לקנות קיט של מסוק טוב ולהרכיב אותו לאט וללמוד על תפקידו של כל רכיב, ועל האיכויות והמחירים שלהם, ואיזה חומרים חייבים לשים על ההברגה, ובינתיים להתאמן בסימולטור ולהטיס בבית קואוקסלי קטן כמו שגם פותח הפוסט וגם אני עושים.
בסופו של דבר אם הייתי קונה את הFUNCOPTER לפני שבוע ביחד עם הDX7 הייתי היום בחור מאושר ומטיס קבוע כל ערב וסופ"ש, אבל עוד חודשיים כשהייתי ממצה אותו לחלוטין לא היה לי כסף אפילו לשדרג את האלקטרוניקה שלו.
הוא יעשה בחוץ יותר ממה שעושה הMCX וכפי שכבר אמרתי לך בעבר המסוק הזה יכול להיות מסוק טוב למי שאין לו בעייה כספית. הוא יקדם אותך ללא כל ספק עד השלב שבו תרצה מסוק 6 ערוצים, אבל בדיוק כמו שאמרת, כשתמצה אותו לא יישאר לך כסף למסוק הבא.
בשם הגילוי הנאות, מחירו הגבוה אינו בגלל היבואן הישראלי. מחירו גבוה עקב היותו גרמני ובאופן די חריג מחירו בארץ הוא מחיר הוגן למוצר הנ"ל
לגבי שאלתך מהו המסוק הכי משתלם טכנולוגית מעשית וכלכלית,עדיין יש רק תשובה אחת.......
אייל,
קניית מסוק הינו תהליך מורכב מאוד.
עליך לקחת בחשבון את התקציב שלך.
היום במחשבה אחורה הייתי מתחיל עם הטירקס 500 ולא ה-450
אחד החסרונות של ה-500 שהוא לא INDOOR מבחינת כל השאר
הוא מגיב כמו 450 וטס כמו 600.
לדעתי ושוב זו רק דעתי (שלא יקפצו כל הזאבים הוותיקים)
ה-500 הינו קניה חכמה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת הטסה !
אייל,
כמו שכבר כתבתי בשרשור כל אחד מה שמתאים לו.
קרא עוד פעם את השרשור ותקבל את מגוון הדעות של כל אחד לפי אופיו, נסיונו הטוב והרע, כשרונו, זמנו הפנוי, ועומק כיסו.:):)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר.
אני שמח לראות שהתשובה הזו הגיע גם ממישהו שמטיס מסוק קטן
מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...
Ground effect יקירי.. האוויר שנדחס לריצפה חוזר אלייך . אפקט מוכר שצריך ללמוד להטיס גם כשהוא קיים (ד"א, במסוק גדול האפקט משמעותי יותר)
והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית)
כמו שעודד אמר - הרבה גישות. לכל אחת יש טיעונים צודקים מאוד בעד וכמובן .. נגד כל הייתר
מה שמוביל אותי למשפט הבא .. :
אחד הדברים החשובים ביותר בענף הזה הוא ללמוד לשפוט את העיצה שאתה מקבל.
הדבר תלוי בהמון גורמים: מי נתן לך אותה, עד כמה הוא אינטרסנט או אובייקטיבי, עד כמה יש לו נסיון לא רק משמועות ומאמרים אלא מ- Hands on למשך זמן, כמה הוא מכיר אותך - הנסיון, סביבת ההטסה הזמן שיהיה לך להשקיע והעזרה שתקבל מאנשים אחרים.
אני יכול להגיד לך שמי שמטיס מסוק כמה חודשים מגבש עליו דיעה הרבה יותר נכונה ומוצקה מכל אחד אחר.
אח"כ כשיהיו לו עוד כמה חודשים על מסוק נוסף - בבעלותו, הוא גם יוכל להשוות בינהם.
אני יכול לתת לך הרבה עצות לגבי סטאפ של Trex 450 כי יש לי אחד כזה כבר יותר משנה.
אם אתן לך הסברים על Blade זה יהיה לא הוגן כי ... אין לי אחד כזה.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך (ויסכימו איתי כולם, נכון ?????)
צא כמה שיותר לשטחי הטסה ותיראה את המסוקים בעיניים ! תיראה מה כל מסוק עושה, מה הוא יכול, איך הוא ניראה בעיין - באוויר ועל הקרקע ובכלל - איך אנשים מרגישים איתו.
זה יותר טוב מכל פוסט שתקרא כאן :-)
בהצלחה
רק תזהר מליאור בר-עמי :D
כל מסוק אצלו לא משנה איזה יכול לעשות הכל !!!
וזה ברמה הכי חיובית שיכולה להיות !!!
ליאור אוהב אותך אח יקר !!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
אייל,
קניית מסוק הינו תהליך מורכב מאוד.
עליך לקחת בחשבון את התקציב שלך.
היום במחשבה אחורה הייתי מתחיל עם הטירקס 500 ולא ה-450
אחד החסרונות של ה-500 שהוא לא INDOOR מבחינת כל השאר
הוא מגיב כמו 450 וטס כמו 600.
לדעתי ושוב זו רק דעתי (שלא יקפצו כל הזאבים הוותיקים)
ה-500 הינו קניה חכמה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת הטסה !
שגיא
דעתך לא נחשבת
אתה מטיס על הפנים ;)
סתאם...
אתה הרבה יותר מוכשר מהממוצע, ואם היית מתחיל עם ההוריקאן שלי למשל, או טי רקס 600, היית מסתדר מצויין ולא מבין למה אנשים מתעסקים עם יתושים מעופפים במקום עם מסוק...
אוהב אותך איש יקר ומחכה לראותך
גיל אוריאל הבטיח לי סיבוב על ה-600 הבטחתי לו בדיקת 3D על המסוק :D
ואני בקרוב אגיע למרכז !
ותרתיח את המים !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giluriel
אני רואה שאתה לוקח את נושא 30 השניות קשה. כבר התנצלתי!!:)
אגב אייל שפירא לא כתב בשום מקום כמה זמן לוקח לו לקחת שלוק מהקפה אז אל תתרגש כל כך :)
אגב בדקתי עם הmCX שלי את נושא הרחוף: העליתי אותו לגובה 1.5 - 1.6 מטר והוא שייט באזור במשך כ 10 שניות ואז הוא התחיל ל"נדוד" בפרוש לא הייתי קורה לזה רחוף במקום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
גיל אוריאל
אני רואה שאתה לוקח את נושא 30 השניות קשה. כבר התנצלתי!!:)
אגב אייל שפירא לא כתב בשום מקום כמה זמן לוקח לו לקחת שלוק מהקפה אז אל תתרגש כל כך :)
אגב בדקתי עם הmCX שלי את נושא הרחוף: העליתי אותו לגובה 1.5 - 1.6 מטר והוא שייט באזור במשך כ 10 שניות ואז הוא התחיל ל"נדוד" בפרוש לא הייתי קורה לזה רחוף במקום
עזוב הכל :)
שבוע חדש .. הכל טוב.
- 10 שניות ל- MCX נישמע לי יפה מאוד.
- גם אייל וגם אתה מוזמנים אלי לקפה .. עם שלוקים באיזה אורך שתרצו :)
איך ה- MCX באופן כללי ? (מידי פעם חוזר לי החשק לקנות כזה ואז אני שואל את עצמי בשביל מה .. ?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giluriel
עזוב הכל :)
שבוע חדש .. הכל טוב.
- 10 שניות ל- MCX נישמע לי יפה מאוד.
- גם אייל וגם אתה מוזמנים אלי לקפה .. עם שלוקים באיזה אורך שתרצו :)
איך ה- MCX באופן כללי ? (מידי פעם חוזר לי החשק לקנות כזה ואז אני שואל את עצמי בשביל מה .. ?)
ה mCX חמוד ואם מתכייף לך להטיס בבית משהו אז זה נחמד מאוד. אני חסיד המסוקים הקטננטנים מהסיבה שנתן להטיס בבית. אם משהו להטיס בבית שהוא יותר מאתגר אז אני ממליץ על ה Walkera 4#3b. אני נהנה ממנו ולומד עליו המון. :):):)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
ה mCX חמוד ואם מתכייף לך להטיס בבית משהו אז זה נחמד מאוד. אני חסיד המסוקים הקטננטנים מהסיבה שנתן להטיס בבית. אם משהו להטיס בבית שהוא יותר מאתגר אז אני ממליץ על ה Walkera 4#3b. אני נהנה ממנו ולומד עליו המון. :):):)
היכן ניתן בארץ לרכוש את ה - 4#3b Walkera ? (מעדיף חנות על אתר אינטרנט )
תודה , אבי .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avimag
היכן ניתן בארץ לרכוש את ה - 4#3b Walkera ? (מעדיף חנות על אתר אינטרנט )
תודה , אבי .
אמרו לי שמישהו בארץ התחיל למכור אני לא רוצה לעשות פרסום.אשלח לך את השם לתיבה שלך.
אין סיבה לא לקנות בחו"ל אני קניתי והגיע בדואר אוויר תוך 5 ימים לארץ ועוד כשבוע עד שזה עבר מכס.
אני קניתי ב www.wowhobbies.com
יש גם www.rc711.com
www.chinesejade.com
:):):):)
טוב אז אתמול רכשתי lama v4 משופרת ע"י leetel מהפורום במשמו העברי דוד,
הלאמה המדוברת עברה הסבה לbrushless עם להבי xtreme.
אני מבסוט, אישתי והכלב לא :p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
אמרו לי שמישהו בארץ התחיל למכור אני לא רוצה לעשות פרסום.אשלח לך את השם לתיבה שלך.
אין סיבה לא לקנות בחו"ל אני קניתי והגיע בדואר אוויר תוך 5 ימים לארץ ועוד כשבוע עד שזה עבר מכס.
אני קניתי ב
www.wowhobbies.com
יש גם
www.rc711.com
www.chinesejade.com
:):):):)
zvok , תודה על תשובתך .
בדקתי באתר של הגורם ששלחת לי בפרטי ולא ראיתי פירסום על הדגם האמור .
בכל מקרה , החלטתי לרדת מהדגם הזה , לאחר ששוטטתי קצת בפורום ולמדתי שכדי למצות את ההנאה ממנו צריך להחליף ולשדרג כל מיני רכיבים , ואני מה לעשות מאלו שאוהבים את שיטת " תדלק וסע " או יותר נכון " טען ותטיס " .
בשלב זה אסתפק בצעצועים שיש לי ( בלייד cx3 , mcx , ו הירובו קוורק ) ואחכה שיגיע ה funcopter .
תודה , אבי .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avimag
zvok , תודה על תשובתך .
בכל מקרה , החלטתי לרדת מהדגם הזה , לאחר ששוטטתי קצת בפורום ולמדתי שכדי למצות את ההנאה ממנו צריך להחליף ולשדרג כל מיני רכיבים , ואני מה לעשות מאלו שאוהבים את שיטת " תדלק וסע " או יותר נכון " טען ותטיס " .
בשלב זה אסתפק בצעצועים שיש לי ( בלייד cx3 , mcx , ו הירובו קוורק ) ואחכה שיגיע ה funcopter .
תודה , אבי .
האתר שם לא מעודכן. תתקשר אליו לטלפון ותשאל!!
לא צריך להחליף כלום אם אתה קונה מנוע ראשי וזנב brushless. יש עודמספר שנויים קטנים שלא עולים כסףולוקחים כמה דקות לעשות.
בככל מקרה בהצלחה:):)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avimag
zvok , תודה על תשובתך .
תודה , אבי .
אבי תתקשר עליי 0542050751 חכה לפני שאתה קונה משהו