-
תגובה להודעה: מי הם חברי צוות הרכבת - תמונות!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
נראה לך שזה עובד ?
תראה איזה בלגן "צוות הרכבת" עשה בפורום .
ליאור נתן דוגמאות לשירשורי הספאם הללו שלא תורמים לא לידע המקצועי של חברי הפורום ולא לפרסום הוואי של צוות הרכבת .(שכן מענין לראות)
אני כן חושב שההצעה שלי תעזור
מצטער שאתה לא רואים את זה כך
דרך אגב
אני כן עוקב אחר השירשורים שלך , ומכיר את הידע המקצועי שלך (למרות שלא יצא לי להכיר אותך באופן אישי) ושל חברים נוספים שלך.
בנוגע לשירשורים של הרמטכ"ל שלכם( אני יודע שאין לו מה לתרום לפורום חוץ מסיסמאות)
נגמרו לי המילים ....
אסף
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ציקי עם כל הרגשת הציונות שאתה חש כעת, אנא ממך פתח את השירשור שאתה עצמך הפנת אליו - ובחן מי מצית את האש בשנית (ובשלישית וברביעית ובחמישית)...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
ליאור,
עשה לכולנו טובה, ו
שחרר את (בר) עמי!! ;)
-
בסוף למישהוא ימאס באמת ויורידו עליינו את השאלטר !!!
זה כל כך ברור שזה הולך לקרות...:mad:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
תיצור להם תת אשכול כבררררררררררררר
שאת השירשורים הסתמיים שלהם יכתבו שם
דיייייייייייייייייייייייייייייייי כבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררררררררררר רר:mad::mad::mad:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
אני מכריז כאן על הפסקת אש!!
לילה טוב,
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
דרך אגב
אני כן עוקב אחר השירשורים שלך , ומכיר את הידע המקצועי שלך (למרות שלא יצא לי להכיר אותך באופן אישי) ושל חברים נוספים שלך.
בנוגע לשירשורים של הרמטכ"ל שלכם( אני יודע שאין לו מה לתרום לפורום חוץ מסיסמאות)
נגמרו לי המילים ....
אסף
אסף
האם אתה מכיר אישית את יורם שאתה כל כך סבור שאין לו מה לתרום בפורום?
וביננו לאף אחד כאן בפורום אין את הזכות לקבוע מי תורם לפורום ומי לא.
מה אתה תרמת לפורום ואיך היית מרגיש אם נכנה אותך בשמות ונצביע אם אתה צריך להיות בפורום הזה או לא?
לפעמים צריך לעצור ולחשוב לפני שכותבים משהו.
יורם הוא לא רמטכ"ל אלא בסה"כ איש מקסים שבמו ידיו קיבץ קבוצה של מטיסים שכל אחד מהם ואני חוזר ומדגיש כל אחד מהם משלים ידע מקצועי שבו הוא חזק באופן מיוחד החל ב הטסה,בניה,מכניקה,אלקטרוניקה וכו...
אצל יורם זה האירגון ותאמין לי שאף אחד שאני מכיר בפורום ומחוצה לו לא יכול לעשות את העבודה הזו טוב יותר ובזמן כה מועט שעומד לרשותו, אל תשכח שלכולנו יש משפחות מעבר לתחביב הזה.
ללא קשר לרמת ההטסה והידע של יורם הוא קודם כל בנאדם ואל תשכח שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה.
אני מבטיח לך שיש ליורם את כל הכלים בצוות להגיע לרמה גבוה מאד הן בהטסה והן בידע המקצועי כמו שהרבה כאן בפורום היו רוצים שיהיה להם והוא בדרך לשם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
אסף
מה אתה תרמת לפורום ואיך היית מרגיש אם נכנה אותך בשמות ונצביע אם אתה צריך להיות בפורום הזה או לא?
יורם הוא לא רמטכ"ל אלא בסה"כ איש מקסים שבמו ידיו קיבץ קבוצה של מטיסים שכל אחד מהם ואני חוזר ומדגיש כל אחד מהם משלים ידע מקצועי שבו הוא חזק באופן מיוחד החל ב הטסה,בניה,מכניקה,אלקטרוניקה וכו...
אצל יורם זה האירגון ותאמין לי שאף אחד שאני מכיר בפורום ומחוצה לו לא יכול לעשות את העבודה הזו טוב יותר ובזמן כה מועט שעומד לרשותו, אל תשכח שלכולנו יש משפחות מעבר לתחביב הזה.
ללא קשר לרמת ההטסה והידע של יורם הוא קודם כל בנאדם ואל תשכח שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה.
אני מבטיח לך שיש ליורם את כל הכלים בצוות להגיע לרמה גבוה מאד הן בהטסה והן בידע המקצועי כמו שהרבה כאן בפורום היו רוצים שיהיה להם והוא בדרך לשם.
ציקי תודה.
בוא נפסיק כאן!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
אסף
סליחה
אתה צודק ...
אני לא מכיר את יורם , התחושה שלי היא על סמך השירשורים שהוא כותב בפורום .
התרומה שלי לפורום היא צנועה .... אבל אני לא מפציץ את הפורום כל יום בשירשורי SPAM .
יורם
אני לוקח את המילה "רמטכ"ל" אלי בחזרה .
סליחה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
סליחה
אתה צודק ...
אני לא מכיר את יורם , התחושה שלי היא על סמך השירשורים שהוא כותב בפורום .
התרומה שלי לפורום היא צנועה .... אבל אני לא מפציץ את הפורום כל יום בשירשורי SPAM .
יורם
אני לוקח את המילה "רמטכ"ל" אלי בחזרה .
סליחה
אין על מה!
ראה הודעה 80
שלום, שלום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
אסף
"שללמד בנאדם להטיס תמיד אפשר אבל ללמד מטיס להיות בנאדם זה הרבה יותר קשה".
קנית אותי עם המשפט ענק!! אויי כמה שאתה צודק חבר!!!
-
-
טוב חברים ניסיתי להימנע מכך אך הגיע הזמן שאתערב בנושא! מחר בצהריים כולם בשעה 14:00 עם הציוד האישי להגיע אליי לבוררות של הנושא. :) :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הבוררר
טוב חברים ניסיתי להימנע מכך אך הגיע הזמן שאתערב בנושא! מחר בצהריים כולם בשעה 14:00 עם הציוד האישי להגיע אליי לבוררות של הנושא. :) :)
מצטער ישראל אבל מחר בצהריים יש תוכניות אחרות.
חנוכת בית (שטח) :)
-
:)חברים יקרים,
חבל שזה גולש לפסים אישיים.
לצערי, אינני מכיר את רובכם, אך את מהמעט שהכרתי, מדובר בחבר'ה נחמדים עם רצון לקדם את התחביב ובעיקר להנות ממנו.
אכן יש ריבוי הודעות בנושא מפגשים, הן של צוות הרכבת והן של צוותים וחברים שונים.
לדעתי, זה לא גורע מהפורום, אלא רק מחזק את הפן החברתי שלו.
אם זה כל-כך מפריע שזה נעשה בפורומים הקיימים שאמורים לשמור על רמה מקצועית,
למה לא לפתוח פשוט פורום חדש שייקרא: "מפגשים" או "ימי הטסה" או כל שם אחד שתרצו לקרוא לו, ואת כל אותם הודעות שקשורות לזה, יפורסמו בפורום זה בלבד.
כך הפורומים הקיימים ישמרו על הנושאים והרמה המקצועית שלשמם הוקמו ויהיה פורום שבו יהיה ביטוי לכל אותם חברים שמעוניינים לפרסם תמונות, קטעי וידאו או סתם איזה סיפור ממפגש כזה או אחר.
למנהלי הפורום:
לפתוח פורום כזה לוקח בדיוק 2 דקות, אז למה להיכנס לכל המריבות חסרות הטעם האלו?
בסה"כ מדובר בתחביב שמטרתו לעשות כיף, אז בואו נעשה כיף ונשאיר את השטויות בחוץ.
בברכת חג שמח,
ניסים.
-
ניסים הבעיה היא לא בתמונות או בפירסום המפגשים, אלא במגה השירשורים שנולדים לאחר מכן ומכילים 20 הודעות של "***", 15 הודעות של ":)", ועוד 10 הודעות של "1+", ועוד מס' כזה או אחר של הודעות שטוטיות...
גיוון הוא מבורך, וכשהוא בא במידה נכונה הוא מוסיף המון צבע - אך במקרה שלנו מרוב דובים כבר לא רואים את היער, ומרוב צבעים מה שנהיה זה קישקוש....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
ניסים הבעיה היא לא בתמונות או בפירסום המפגשים, אלא במגה השירשורים שנולדים לאחר מכן ומכילים 20 הודעות של "***", 15 הודעות של ":)", ועוד 10 הודעות של "1+", ועוד מס' כזה או אחר של הודעות שטוטיות...
גיוון הוא מבורך, וכשהוא בא במידה נכונה הוא מוסיף המון צבע - אך במקרה שלנו מרוב דובים כבר לא רואים את היער, ומרוב צבעים מה שנהיה זה קישקוש....
:) +1
הייתי חייב :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
:) +1
הייתי חייב :D
-1
זה גם הפורום שלהם
-
ציקי הכוונה הייתה בשטח החדש! :)
-
0=1-1 =נייטרלי = זהו נגמר סיכמנו שעוצרים!
שיהיה לכולנו סופש נהדר!
-
עמית פורת צודק!!!
אין טעם להתווכח הוא צודק, זה לא מקצועי לפרגן בפורום זה דברו לעניין על רוטציות ב-0 פיצ' כדי שאם זה לא ילך לכם אזי עמית יתאם וינחה אותכם בשטח תמורת סכום נאה שיבטיח לכם שבסופו של דבר תצליחו לבצע אותו הרי על מקצעיות משלמים ועל תחביב לא (לא?!) אז אם מישהו לא הבין תחביב הופך למקצועיות מקצוע מביא פרנסה והופה יש לנו כסף... זה המתכון...
ישר כח עמית
לך ולחבריך שמבינים אותך...
שבת שלום
צוות הרכבת חבל שאין עוד כמונו
-
תודה על התמונות והשמות - הדפסתי ותליתי מעל המיטה.... :D:rolleyes:
אני באמת נהנה לקרוא ולראות את הפוסטים שלכם כל שבוע - יופי של חוויה והוויה יש לכם שם.
תמשיכו כך.
-
טוב,אז אחרי שהתאפקתי קצת זמן שנראה היה שהשרשור גולש לפסים לא טובים ואז חוזר חזרה להלן כמה תובנות שלי:
הפורום שלנו מלבד היותו מקור למידע מקצועי (יותר או פחות) משמש גם מקום למפגש חברתי.
אני לא רואה כל פגם בפרסום הווי חברתי (שקשור לתחום) ולהפך יש כאן תוספת לחיזוק הקשרים בין העוסקים במלאכת הקודש של הטסת מסוקים.
עובדתית השרשורים של "צוות הרכבת" נהנים מצפיות מרובות וכנראה שמעוררים תשומת לב ועניין.
למי שלא שם לב: כותרת השרשור היא "מי הם חברי צוות הרכבת" , אני מניח שמי שנכנס להודעה לא מצפה לקבל מידע מקצועי...
בואו נשמור על תרבות הדיון ונגיב לגופו של עניין ולא לגופו של השואל ;)
אישית אני נהנה מאוד לקרוא את העידכונים של צוות הרכבת - תמשיכו לשתף אותנו :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
טוב,אז אחרי שהתאפקתי קצת זמן שנראה היה שהשרשור גולש לפסים לא טובים ואז חוזר חזרה להלן כמה תובנות שלי:
הפורום שלנו מלבד היותו מקור למידע מקצועי (יותר או פחות) משמש גם מקום למפגש חברתי.
אני לא רואה כל פגם בפרסום הווי חברתי (שקשור לתחום) ולהפך יש כאן תוספת לחיזוק הקשרים בין העוסקים במלאכת הקודש של הטסת מסוקים.
עובדתית השרשורים של "צוות הרכבת" נהנים מצפיות מרובות וכנראה שמעוררים תשומת לב ועניין.
למי שלא שם לב: כותרת השרשור היא "מי הם חברי צוות הרכבת" , אני מניח שמי שנכנס להודעה לא מצפה לקבל מידע מקצועי...
+1, פשוט לקחת לי את המילים מהפה,
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
צביקה,
ההודעה הזאת משנת 2009 ואתמול עדכנתי את התמונות. כל השירשור לא רלוונטי ואני חושב שהפורום למד להכיר אותנו (לטוב ולרעה ;)) ולדעתי, אין בעיה עם התגובות היום.
תודה בכל מקרה על הפירגון!!http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levyoram
איזה נוסטלגיה
צ'יק צ'יק צאק , זוכר ?
היו ימים ! :)