-
תגובה להודעה: נהלי הטסה ותשלום בגעש
רון שלום,
אם תגדיר עבור מה התשלום, יהיה קל יותר עם העניין
וכיצד נקבע גובה התשלום ?
בברכה, מיכאל
-
אני חושב שבגדול אפשר לסכם את הנושא כך:
הסדרת השטח למנחת מסודר תמורת תשלום הוגן - לדעתי יהיה מקובל על הרוב
קבלת "אישור" להטיס במקום AS IS תמורת תשלום מנופח - לא מקובל על הרוב
-
לא מכיר געש (איפה זה בכלל?)
קצת מאנשי געש הכרתי דרך הפורום(איומים לשבור טיסנים.....)
ממרומיי(תרתי משמע) אזור הדרום לא נותר אלה לחייך ולהטיס.
תהיו בריאים.
-
מה המטרה של הקיבוץ?
הרי הוא לא יתעשר מהעניין
בכמה כל רכב מדובר בכלל
אני לא ראיתי יותר מ 15 כלי רכב
-
ערן,
אם לא יודעים על מה משלמים
איך נקבע המחיר ?
מיכאל
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
michael
ערן,
אם לא יודעים על מה משלמים
איך נקבע המחיר ?
מיכאל
מיכאל היקר.
משלמים עבור השימוש בקרקע פרטית השייכת לגוף פרטי.
הצעתי רעיון(לא בטוח שהיה מקובל על הקיבוץ) בו נערוך רשימה של
אלו המעונינים להמשיך את דרכם בגעש כמו-שהואירשמו שם מלא וטלפון
מטרת רעיון זה הינה הערכה כמותית של מ"ס המטיסים העתידים וכנגזרת מכך
אפשרות לתמחר את דמי המנוי בצורה יותר "ריאלית"-לדוגמא: אם היו נרשמים 20 איש
המחיר לאדם היה X,לעומת זאת אם היו נרשמים X+20 איש המחיר לבטח היה יורד!
רק מעטים טרחו להירשם-השאר חשבו איך לגרום לקיבוץ לעבור לפיתחת רפיח ע"י
תביעות,משפטים,איומים וכ"ו
הבהרה נוספת:
לקחתי על עצמי את נושא ההסברה (ולצערי גם העימותים..)אך למי שעדיין לא הפנים:
ההתקשרות תעשה מול הקיבוץ בלבד-התשלום הרישום,וקבלת האישור.
נושא האכיפה(אם יהיה) יעשה ע"י הקיבוץ גם הוא ובטח לא ע"י משהו מן המטיסים!
לכל חובבי הקונספירציות וספרי הבלשים-אין ולא יהיה נסיון ליצור אפליה/בירור(השימוש במילה
סלקציה לא ראוי בשטויות בהן אנו עוסקים ובכלל!) הלוואי שכל החברים יישארו וימשיכו להנות
בסופ"ש,להזכירכם נציג הקיבוץ הגיע זועם אלינו ולא אנחנו אליו...
אם ההסבר הזה עדיין לא ברור למישהו,אני ארוץ לקנות בדידים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
1. אכן אתה לא מכיר אותי, אחרת היית יודע שאני ומוגי לא מתחברים :rolleyes:
2. תקרא את התשובות שלך ותנסה לחשוב מה אנשים מבינים ממך.:o
3. אם IDO כזה חבר , למה אתה לא מטיס עימו / אצלו במנחת?:cool:
ואם אתה חושב שאני התלוצצתי בנוגע
לתקנה 180 ז'
אז ככה, אכן היא מכילה את האות השביעית שאומרת מה אנחנו נקבל, אבל התקנה הזו שרירה וקיימת ויש לרת"א סמכות לאכוף אותה בצורה כואבת שתשלח את יורי לבקר בתחנת המשטרה הקרובה לביתו.
אז לפני שאתם קופצים על המציאה, תנסו להבין מה אומר החוק ואיך אתה צריך לתקשר עם הקיבוץ בכדי שאכן המנחת יהיה קיים. קרא את התקנות תאמין לי אתה תבין.
בוגל יקר עד מאוד!
אלו תשובותי לתשאול שלך(למרות שעורך-דיני יעץ לי לשמור על זכות השתיקה...)
1. יצאתי דובר אמת!-הללויה!
2. קראתי את תשובותי שוב ושוב-ולא מצאתי בעיה,תקרא אתה אותם משמאל לימין ותמצא את הפיתרון.
3. אני מודה לך שאתה מחפש לי חלופות למקומות הטסה,אכן מחווה אבירית ומחממת לב!-לא
תודה,אני מעדיף להישאר בגעש (מה גם שהתשלום זול יותר...),אפגש עם ידידי בכל מקום שארצה
ללא קשר למיקום המנחת.
לגבי רת"א -רשות תעופה אזרחית או חוק מ"ס 15845456484564זזזזז לא מבין בזה
ולא מעניין אותי-רוצה להטיס, אני חוזר-רוצה להטיס ופעם אחרונה לטובת קראנו שלא יודעים את השפה:
I WANT TO FLY
ICH VILL FLOUGEN
ANA BACHIBAK TAYARATH.
להישתמע.
ERANB-יורי חבר קיבוץ גאה!
-
אומנם אני קורא בעניין שלא לומר בהנאה את חילופי הדברים האינטליגטים (טוב נו, אולי לא) בעניין הזה, אבל היות ואני לא מטיס בגעש, לא התייחסתי לעניין. זה עניין כולו שלכם.
לגופו של עניין:
1. פעם הטסתי בגעש,לפני שהפך לכל כך פופולארי. הסיבה שעזבתי היא בעיקר האנרכיה והבלאגן שנוצרו עקב המון מטיסים שחלקם מטיסים איך ואיפה שבא להם.
2. דמי המינוי במנחת בארסוף הם 1100 ש"ח לשנה. במנחת אשרד הם לדעתי קרוב
ל2000, כך שלא נראה לי שעשו לכם דיל כל כך נורא.
3. ערן אכן חבר טוב. הוא מטיס בעיקר מסוקים וטיסני גחון, כך שהשטח בארסוף אינו
מתאים (מיועד לטיסנים בעיקר)
4. אם ערן מגיע לשטח בארסוף עם כל החבורה העליזה מההתכתבות הזו - נראה לי
שעדיף שאפגש איתו בתחביב משותף אחר - שייט. אלא אם בוגל, חייםגיל (בלי פסיק
ונקודה כמו שהוא אוהב) וכל החברים שלהם יתעקשו כולם יחד לעלות על הקטמרן
שלנו. בלי לשלם כמובן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עודד מזור
חזרתי ממילואים עכשיו ישר לתוך הקלחת הזאת. ישבתי וקראתי את כל הדיונים וכמובן שאני בעד להפוך את געש לשטח הטסה מסודר - תגדיר בבקשה "מסודר". כמה נקודות חשוב להבהיר:
- נכתב מספר פעמים שאנשים יגיעו להטיס גם אם אינם חברי מועדון ואיזו אכיפה תהיה שם. הדוגמא הטובה ביותר היא שהשטח פעיל כבר מספר שנים ומעולם לא היתה בעיה למשל עם מטיסי דלק. גם הם בבעיית שטחי הטסה אך מעולם לא פלשו לשטח בגעש ולכן העיקרון המנחה הוא שגם החבר'ה שלא יהיו חברי מועדון, לא "ייפלשו" לשטח זה, הסכם ג'נטלמני תקראו לזה.
- נוצר רושם שקיימות שתי אופציות, הראשונה היא להמשיך להטיס באין מפריע כמו היום והשניה היא הפיכת השטח למועדון בתשלום. חברים, שתי האפשרויות הן : סגירת השטח (ע"י ממטרות פועלות, משטרה, טרקטורים וכיו"ב) למול הסדרת העניין ע"י תשלום מסודר.
- הועלה פה שאם כל חבר ישלם סכום של 100 וקצת שקלים לשנה אז כולם יסכימו. זאת אומרת שייצא שכל מטיס ישלם בערך 10 ש"ח לחודש דמי מנוי. פשששש, סחטיין על ההקרבה. נו באמת... מעליב בכלל לבוא עם הצעה שכזו.
- מנחת ארסוף לדוגמא אכן נותן יותר (מסלול וסככה), ביררתם את מחיר המנוי שם ? כל הקופצים, נא לברר את המחיר. אולי זה קצת ירגיע את הרוחות.
- מתייחסים לביטוח טיסנאים כאל מותרות חסרות תועלת. לא העליתי על דעתי שאחוז כל כך ניכר מהמטיסים אינם מבוטחים, לא מתכננים לעשות ביטוח ואף מזלזלים ברעיון. איזו בושה, מטיסים בצפיפות, בשטח שאינו שלכם ועוד ללא ביטוח ומעיזים לבוא בטענות למי שמנסה לשנות את המצב ההזוי הזה ?
ישנם בארץ מספר מועדוני הטסה מסודרים שפועלים ללא בעיה, ההבדל מגעש הוא שלא נוצרה בשטחים אלו נורמה בת שנים של הטסה פיראטית טרם הקמת המועדון. מכאן לדעתי נובע הקושי ועליו צריך להתגבר.
אם מכל זה עדיין לא הובן אז גם אני בעד הסדרת השטח בצורה מסודרת מול געש כפי שנעשה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Ido
אומנם אני קורא בעניין שלא לומר בהנאה את חילופי הדברים האינטליגטים (טוב נו, אולי לא) בעניין הזה, אבל היות ואני לא מטיס בגעש, לא התייחסתי לעניין. זה עניין כולו שלכם.
לגופו של עניין:
1. פעם הטסתי בגעש,לפני שהפך לכל כך פופולארי. הסיבה שעזבתי היא בעיקר האנרכיה והבלאגן שנוצרו עקב המון מטיסים שחלקם מטיסים איך ואיפה שבא להם.
2. דמי המינוי במנחת בארסוף הם 1100 ש"ח לשנה. במנחת אשרד הם לדעתי קרוב
ל2000, כך שלא נראה לי שעשו לכם דיל כל כך נורא.
3. ערן אכן חבר טוב. הוא מטיס בעיקר מסוקים וטיסני גחון, כך שהשטח בארסוף אינו
מתאים (מיועד לטיסנים בעיקר)
4. אם ערן מגיע לשטח בארסוף עם כל החבורה העליזה מההתכתבות הזו - נראה לי
שעדיף שאפגש איתו בתחביב משותף אחר - שייט. אלא אם בוגל, חייםגיל (בלי פסיק
ונקודה כמו שהוא אוהב) וכל החברים שלהם יתעקשו כולם יחד לעלות על הקטמרן
שלנו. בלי לשלם כמובן.
אין להשוות לארסוף ולמה שהוא נותן, מה גם שזה לא המחיר השנתי הקבוע, כך ש-600 ש"ח על כלום זה הרבה יותר יקר ממה ש(לא) נותנים בגעש.
.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
אין להשוות לארסוף ולמה שהוא נותן, מה גם שזה לא המחיר השנתי הקבוע, כך ש-600 ש"ח על כלום זה הרבה יותר יקר ממה ש(לא) נותנים בגעש.
.
זה לא 600- זה 1100 אם תחשיב את הביטוח
אנחנו לא רוצים מינחת מסודר
אנחנו לא רוצים שמישהו יכתיב לנו את הסדר
אנחנו לא רוצים שהקיבוץ יכתיב לנו כללים ותקנון
בקרוב עם גם יקבעו לנו את הגרף של הפיטץ ואת האמפר המקסימלי המותר
כל מה שאנחנו רוצים זה שלא יישתנה כלום ממה שיש היום, וכן,כן מוכנים לשלם אבל תשלום שלא יבריח משם 80% מהאנשים.
ואם אין פשרה כזאת,הדבר הנכון הוא לקום וללכת משם כולם יחד, ויחד ללכד כוחות למצוא חלופה
נכון שהקיבוץ יכול להכתיב הכל, אבל הקיבוץ לא יכול ליצור הפרדה בין המטיסים, את זה אנחנו עושים לבד והיטב
היה צריך לעמוד על מחיר עממי-משהו בנוסח 200 ש"ח בשנה ובחשבונית יהיה כתוב פיצוי על ממטרות ולא שימוש במינחת וכך לקיבוץ לא היתה שום מחוייבות חוקית אלינו והם היו נרגעים בעניין הביטוח (לא שזה רע, אבל כל כפייה היא רעה).
(עסקית,200 ש"ח מהרבה אנשים זה יותר מ600 ש"ח ממעט אנשים, ומהמבקרים ועוברי האורח גם היה ניתן לגבות סכום סמלי ללא כל אפליה)
כל מיני הסדרים ותקנות זה אך ורק בינינו לבין עצמינו ולא מול שום קיבוץ, זה לא עניינו שנהרוג אחד את השני.
איך פיצוי על ממטרות הפך להיות מחלבה..... (יש לי הרגשה מטרידה שלא רק בגלל הקיבוץ זה כך)
אני מצהיר בזאת שאני מוכן לשלם פיצוי על נזקים (שאת הרוב לא המטיסים עושים אלא עוברי אורח)אבל אינני מוכן שיחלבו אותי או יגבו סכום שאינו שווה לכל נפש וכיס.
אני לא מוכן לשלם (לקיבוץ) על הקמת מינחת מסודר אפילו אגורה אחת, אין לי עניין בזה. השתחררתי כבר מכמה מוסדות, לא רוצה עוד אחד.
אני רוצה מהמקום הזה רק דבר אחד: כפי שקוהלת (חבר פורום חדש כאן) כתב: מה שהיה הוא שיהיה.(בוגל, דבר איתו)
אני רוצה בדיוק את הבאלאגן שהיה עד היום, עם טובי חברי שם, ולא סדר מופתי עם קומץ נבחרים.
אני רוצה לפגוש את כל המופרעים שמשמידים לוחות קאפה ופוליגל בסיטונאות ומעשירים את אופיס דיפו. הם מעלים חיוך על פני ועושים לי את השבת...
אני רוצה לראות מידי פעם כל מיני אנשים מאד מוכשרים שמגיעים לשם באקראי עם כלים טסים יוצאי דופן ומרתקים. (הם בוודאות לא ישלמו שום אגורה לאף אחד)
אני מת לראות שני טיסנים מתנגשים באויר, והכי טוב אם יסריטו את זה (מוכן שאחד מהם יהיה שלי).
אני רוצה לראות את שיסל נותן בראש מדי פעם שם ומראה לכולם איך לערבב את העננים ומלמד אותנו את מה שלא נדע לעולם.
אני רוצה שכל מטיס מתחיל שבא פעם ראשונה לשטח ללמוד ולרכוש נסיון יבוא בלי שיהיה לו צורך לקבל אישורים מהשילטונות , ושימצא אוזן קשבת ומגוון של ידע המחכים לו שם בשפע, ולא סלקטור שמחליט מי יבוא ומי לא. (את התשלום הסימלי הוא ישלם בהתנדבות בבוא הזמן, אני בטוח בזה).
ואם זה לא יהיה בגעש, לא צריך את געש, ואם זה לא יהיה באף מקום זה יהיה מאד מצער אבל תחליפים זולים (שהם מאד יקרים) לא יספקו את הסחורה.
לגעש נטו כמקום אין שום ערך מוסף, יש שם ממטרות, יש שם קירבה לים שמצמצמת מאד את כמות הטרמיקות, יש שם רוחות יותר חזקות מאשר בשטחים שאינם ליד הים, יש שם מלא צופים וילדים מתרוצצים על הדשא (ואלו לא אמורים לשלם אגורה בהסדר החדש) ומפריעים, אבל הקבוצה שהתגבשה שם אין באף מקום אחר....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
כל מה שאנחנו רוצים זה שלא יישתנה כלום ממה שיש היום, וכן,כן מוכנים לשלם אבל תשלום שלא יבריח משם 80% מהאנשים.
ואם אין פשרה כזאת,הדבר הנכון הוא לקום וללכת משם כולם יחד, ויחד ללכד כוחות למצוא חלופה
נכון שהקיבוץ יכול להכתיב הכל, אבל הקיבוץ לא יכול ליצור הפרדה בין המטיסים, את זה אנחנו עושים לבד והיטב
היה צריך לעמוד על מחיר עממי-משהו בנוסח 200 ש"ח בשנה ובחשבונית יהיה כתוב פיצוי על ממטרות ולא שימוש במינחת וכך לקיבוץ לא היתה שום מחוייבות חוקית אלינו והם היו נרגעים בעניין הביטוח (לא שזה רע, אבל כל כפייה היא רעה).
(עסקית,200 ש"ח מהרבה אנשים זה יותר מ600 ש"ח ממעט אנשים, ומהמבקרים ועוברי האורח גם היה ניתן לגבות סכום סמלי ללא כל אפליה)
כל מיני הסדרים ותקנות זה אך ורק בינינו לבין עצמינו ולא מול שום קיבוץ, זה לא עניינו שנהרוג אחד את השני.
איך פיצוי על ממטרות הפך להיות מחלבה..... (יש לי הרגשה מטרידה שלא רק בגלל הקיבוץ זה כך)
אני מצהיר בזאת שאני מוכן לשלם פיצוי על נזקים (שאת הרוב לא המטיסים עושים אלא עוברי אורח)אבל אינני מוכן שיחלבו אותי או יגבו סכום שאינו שווה לכל נפש וכיס.
אני לא מוכן לשלם (לקיבוץ) על הקמת מינחת מסודר אפילו אגורה אחת, אין לי עניין בזה. השתחררתי כבר מכמה מוסדות, לא רוצה עוד אחד.
אני רוצה מהמקום הזה רק דבר אחד: כפי שקוהלת (חבר פורום חדש כאן) כתב: מה שהיה הוא שיהיה.(בוגל, דבר איתו)
אני רוצה בדיוק את הבאלאגן שהיה עד היום, עם טובי חברי שם, ולא סדר מופתי עם קומץ נבחרים.
אני רוצה לפגוש את כל המופרעים שמשמידים לוחות קאפה ופוליגל בסיטונאות ומעשירים את אופיס דיפו. הם מעלים חיוך על פני ועושים לי את השבת...
אני רוצה לראות מידי פעם כל מיני אנשים מאד מוכשרים שמגיעים לשם באקראי עם כלים טסים יוצאי דופן ומרתקים. (הם בוודאות לא ישלמו שום אגורה לאף אחד)
אני מת לראות שני טיסנים מתנגשים באויר, והכי טוב אם יסריטו את זה (מוכן שאחד מהם יהיה שלי).
אני רוצה לראות את שיסל נותן בראש מדי פעם שם ומראה לכולם איך לערבב את העננים ומלמד אותנו את מה שלא נדע לעולם.
אני רוצה שכל מטיס מתחיל שבא פעם ראשונה לשטח ללמוד ולרכוש נסיון יבוא בלי שיהיה לו צורך לקבל אישורים מהשילטונות , ושימצא אוזן קשבת ומגוון של ידע המחכים לו שם בשפע, ולא סלקטור שמחליט מי יבוא ומי לא. (את התשלום הסימלי הוא ישלם בהתנדבות בבוא הזמן, אני בטוח בזה).
ואם זה לא יהיה בגעש, לא צריך את געש, ואם זה לא יהיה באף מקום זה יהיה מאד מצער אבל תחליפים זולים (שהם מאד יקרים) לא יספקו את הסחורה.
לגעש נטו כמקום אין שום ערך מוסף, יש שם ממטרות, יש שם קירבה לים שמצמצמת מאד את כמות הטרמיקות, יש שם רוחות יותר חזקות מאשר בשטחים שאינם ליד הים, יש שם מלא צופים וילדים מתרוצצים על הדשא (ואלו לא אמורים לשלם אגורה בהסדר החדש) ומפריעים, אבל הקבוצה שהתגבשה שם אין באף מקום אחר....
עודד, מה שאתה רוצה לא יוצא - הקיבוץ לא מוכן לזה יותר. זה כל כך פשוט ופשוט לא מובן איך אתה מסרב להפנים את זה.
הרמיזות שלך על קונספירציה כלכלית עם געש לא נעימות. לא אכפת לי לשמוע את הבולשיט הזה מאנשים אחרים. ממך זה מאוד לא נעים. אין כזאת, אתה יודע שזה בולשיט, לא מתאים לך לעשות את זה רק כדי למצוא חן, תפסיק עם זה לפני שיהיה נזק
לא נקום "כולנו" ונעזוב את געש. נא לא לדבר בשם איזה כולנו. אין כולנו. אני לא עוזב את געש. אני משלם, ובשמחה. ולא רק אני. את כל הסכום, עד האגורה האחרונה.
ד"ש ל"כולנו". אל תטרח לענות כי אני לא ממשיך את התכתובת הזאת
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbrosh
עודד, מה שאתה רוצה לא יוצא - הקיבוץ לא מוכן לזה יותר. זה כל כך פשוט ופשוט לא מובן איך אתה מסרב להפנים את זה.
הרמיזות שלך על קונספירציה כלכלית עם געש לא נעימות. לא אכפת לי לשמוע את הבולשיט הזה מאנשים אחרים. ממך זה מאוד לא נעים. אין כזאת, אתה יודע שזה בולשיט, לא מתאים לך לעשות את זה רק כדי למצוא חן, תפסיק עם זה לפני שיהיה נזק
לא נקום "כולנו" ונעזוב את געש. נא לא לדבר בשם איזה כולנו. אין כולנו. אני לא עוזב את געש. אני משלם, ובשמחה. ולא רק אני. את כל הסכום, עד האגורה האחרונה.
ד"ש ל"כולנו". אל תטרח לענות כי אני לא ממשיך את התכתובת הזאת
דורון
אני מעריץ את הסבלנות שלך בעניין
-
טוב עכשיו אחרי שכולם הניחו את עמדתם בעניין על לוח הרולטה, נסובב את הגלגל ונמתין לפגישה האקראית הבאה של יורי - אם יפול על אחד שמסכים לתנאים או על אחד שמסרב בכל תוקף, על מטיס מנומס או על מתלהם אלים מילולית, האם יתפוצץ הכל בלי קשר לדיון האינסופי הזה, או שמלאכתם של הצדיקים תיעשה על ידי צדיק נוסף.
כי את ה"נציגות" שלנו בוחרים ביחד אללה והזמן הפנוי של יורי.
-
דורון, כיוון שאני רואה בך חבר, בכל זאת אגיב:
אני לרגע לא חושב שיש כאן קונספירציה כלכלית ושמישהו מהטיסנאים רוצה לעשות קופה.
אני כן חושב שיש כאן אנשים שממש לא איכפת להם שהמקום ידולל והם מוכנים לשלם על זה כך סכום שיידרש ובלבד שלא יורידו אותם מהדשא, ולא איכפת להם שאחרים נפגעים מזה.
ואגב למצוא חן, בעיני מי????
הנזק כבר מזמן נעשה, ולא על ידי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
ואני חשבתי שהקומוניזם חלף מן העולם...
כמו שאני לא מצפה שכולם יחשבו ויעשו כמוני-אתה לא יכול לצפות שאסכים עם דעותיך!
אתה מביע תרעומת על כך שחלק מן האנשים(ואני בניהם) לא בוחרים באופציה שאתה מציע
ומרימים את רגליהם משם,למה לי? אני נהנה מהמצב כיום ואם זה ידרוש ממני להקריב סכום שהוא
סביר בעיני כך אעשה.
תפנים משהו-הקיבוץ לא יתעצב או יתבאס אם כולם ילכו מהדשא ולא יחזרו יותר,אין כאן חרם צרכנים!!!
אין לך מנוף ללחוץ על אף אחד בכך שתאיים לעזוב,כיום אנו מטיסים בחבורות נפרדות(בגלל קשרים חברתיים,אילוצי שעות ואופי הטסה) ולכן השיקול החברתי לא רלוונטי לרובנו,אני לא בא לגעש
כדי לראות בלאגנים,תאונות ומלחמות קלקרים(ואין כאן זילזול חלילה)לכן אני לא רוצה לעזוב באילוציך
ולהיצתרף לכולם .
הסכמתי לתשלום כן או לא,לא תשנה במאומה את החלטת הקיבוץ-אם היית מפנים את זה היה לך קל
יותר להירדם בלילה.
המסקנה המתבקשת היא:
תשלום וביטוח יהיו תנאי הקיבוץ להמשך הפעילות,החלטת הקיבוץ לראייתי הינה סופית,
חלק יסכימו וחלק לא,אם יהיה רוב למסכימים עשוי ליהיות מצב בו המחיר הנדרש יהיה נמוך יותר.
מי שגורם נזק ופילוג זה אתה וכמה אחרים ,שלא מבינים איך חלק מאיתנו לא מסכימים איתכם...
אם היית טורח להקשיב ולא רק לתקתק במרץ(לא את המסוק אלא המקלדת..) היית מבין שאני מסכים איתך-יותר אנשים=פחות כסף לאחד!
אתה רוצה כל כך להוזיל את העלות? תצתרף לרשימה ותסחוף איתך את קהל מאמינך,זה בטוח יהיה יותר פרודוקטיבי מלעזוב את השטח ולשבור ליורי
את הלב מגעגועים...
עכשיו תסתכל בראי ותגיד לעצמך את האמת מי כאן באמת אינטרסנט.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
אין לי זכות דיבור בנושא הנ"ל מכיוון שאיני מטיס שם אבל אני חייב להגיב על משהו. כל דבר, אבל כל דבר שיגרום לבן אדם, בכח או לא לעשות ביטוח מצדיק את המטרה. לא כולם יודעים אבל כל מי שמטיס מחוייב על פי חוק בביטוח (כמו ברכב) ולא כולם עושים זאת מחוסר מודעות/אכיפה. לא בא לי שמישהו ישתעבד לי כל החיים כי הוא לא ביטח את עצמו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
ואני חשבתי שהקומוניזם חלף מן העולם...
כמו שאני לא מצפה שכולם יחשבו ויעשו כמוני-אתה לא יכול לצפות שאסכים עם דעותיך!
אתה מביע תרעומת על כך שחלק מן האנשים(ואני בניהם) לא בוחרים באופציה שאתה מציע
ומרימים את רגליהם משם,למה לי? אני נהנה מהמצב כיום ואם זה ידרוש ממני להקריב סכום שהוא
סביר בעיני כך אעשה.
תפנים משהו-הקיבוץ לא יתעצב או יתבאס אם כולם ילכו מהדשא ולא יחזרו יותר,אין כאן חרם צרכנים!!!
אין לך מנוף ללחוץ על אף אחד בכך שתאיים לעזוב,כיום אנו מטיסים בחבורות נפרדות(בגלל קשרים חברתיים,אילוצי שעות ואופי הטסה) ולכן השיקול החברתי לא רלוונטי לרובנו,אני לא בא לגעש
כדי לראות בלאגנים,תאונות ומלחמות קלקרים(ואין כאן זילזול חלילה)לכן אני לא רוצה לעזוב באילוציך
ולהיצתרף לכולם .
הסכמתי לתשלום כן או לא,לא תשנה במאומה את החלטת הקיבוץ-אם היית מפנים את זה היה לך קל
יותר להירדם בלילה.
המסקנה המתבקשת היא:
תשלום וביטוח יהיו תנאי הקיבוץ להמשך הפעילות,החלטת הקיבוץ לראייתי הינה סופית,
חלק יסכימו וחלק לא,אם יהיה רוב למסכימים עשוי ליהיות מצב בו המחיר הנדרש יהיה נמוך יותר.
מי שגורם נזק ופילוג זה אתה וכמה אחרים ,שלא מבינים איך חלק מאיתנו לא מסכימים איתכם...
אם היית טורח להקשיב ולא רק לתקתק במרץ(לא את המסוק אלא המקלדת..) היית מבין שאני מסכים איתך-יותר אנשים=פחות כסף לאחד!
אתה רוצה כל כך להוזיל את העלות? תצתרף לרשימה ותסחוף איתך את קהל מאמינך,זה בטוח יהיה יותר פרודוקטיבי מלעזוב את השטח ולשבור ליורי
את הלב מגעגועים...
עכשיו תסתכל בראי ותגיד לעצמך את האמת מי כאן באמת אינטרסנט.
ערן, אני נטול ציפיות לגמרי, אני מכיר היטב את הנפשות הפועלות ומאומה לא מפתיע אותי.
אינני מחייב אף אחד לבחור בדעתי, בדיוק כמו שאתה לא מחייב אף אחד לבחור בדעתך.
ולא, לא אני גורם לפילוג, וכמובן גם לא אתה, אלא גובה הסכום הנדרש, שיהיו אנשים שלא ישלמו אותו, ויאלצו ללכת או לבחור בכל פעולה אחרת.אינטרסים? בוודאי שיש לי, אני רוצה מקום נוח ונעים להטסה יחד עם חברי, אמרתי משהו אחר?
ואם לא הובן, אחזור על זה שנית ובצורה ברורה:
אני כן מוכן לשלם, אבל נכונותי תלויה גם בגובה הסכום וגם במה שיישאר מגעש אחרי שיינקב הסכום הסופי.
אתה בפירוש יכול לצרף אותי לרשימת המעוניינים, במטרה להוריד את הסכום.
לגבי ביטוח, נעזוב את זה כרגע, אתה אמרת שישנה האופציה לשחרר את הקיבוץ מאחריות. אחליט על כך כשיגיע הזמן. בכל מקרה גובה סכום הביטוח אינו רלוונטי כרגע למשא ומתן מול געש.
וקהל מאמיני, אנא הסכימו להצטרף להסדר כספי זול יותר , אום שאנטי ;)
-
לגבי ביטוח, נעזוב את זה כרגע, אתה אמרת שישנה האופציה לשחרר את הקיבוץ מאחריות. אחליט על כך כשיגיע הזמן. בכל מקרה גובה סכום הביטוח אינו רלוונטי כרגע למשא ומתן מול געש.
עודד
אולי אתה לא מבין, או לא רוצה, אבל הבטוח זה החלק הכי רלוונטי ביחוד בדרך שאתם מטיסים שם ולאור מה שכתבת בפוסט הקודם
מצטער, אבל זאת לא התבטאות של אדם העסק בטיסנאות
שאלה קטנה...מה תעשה אם תפגע או תגרום נזק?תמכור מוגי? או תשלם משכנתא כל ימי חייך ?האמן לי אני בסרט הזה הייתי, וסוחב את הצלקות עד היום, ואם אתה רוצה יותר פרטים "התקשר אלי"
יום טוב.
מוטי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
שאפו :)
-
נסעתי לאמריקה.
אל תשמחו לא לתמיד...;)
תעשו חיים תיהיו ילדים טובים ותמשיכו את השירשור עד שאחזור!
בכל מקרה אקנה לי טיסן עם גלגלים במקרה ומישהו יצית באש את שדות געש...
שלום חברים-אתם חסרים!
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חזי
שאפו :)
תמשיך לצחוק,שטח הטסה לא יצא מזה.
-
לכל אותם חסרי היכולת שלא למדו ליקרוא ללא פסיק ונקודה אתם מוזמנים להירשם לקורס הבא שאני פותח.
א: מטרת הקורס לזהות כתב ללא פסיק,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ב: מטרת הקורס הבא הוא לזהות ולהבין כתב ללא נקודה.......
ג: מטרת הקורס האחרון הוא לזהות כתב ללא פסיק,,,, ונקודה........
-
1. נחמד לדעת מי שאל אותי. זה ממש לא מה שעניתי וממש לא המריתי לכיוון המטיסים.
אבל כבר מובן שאתה בנאדם לא אמין וחסר עמוד שידרה. אז גם ככה אין סיבה להקשיב לך בכלל.
2. לגבי חיי החברה והלימודים שלי- אתה יכול להיות בטוח שהתחביב לא מפריע לי בשניהם ושחיי החברה שלי מתעלים על שלך בכמה רמות. הרי אין לך חברים או חיים ולכן יש לך זמן ללכת ולדבר עם יורים למיניהם. גם לעשות מספר טעויות גדולות בדר"כ שמשגעות את כל הפורום.
בקיצור, לך נגב את הדמעות מהעיניים.
-
המריתי=המראתי.
אמין וחסר עמוד שידרה אלו שני דברים סותרים.
בוא נעצור פה ולא נרד נמוך יותר,זה לא מכובד לשנינו
ומצטער אם פגעתי בך!