תגובה להודעה: ייבוא סדיר של סוללות באופן מסודר להזמנה מרוכזת
אוקיי , אשמח לקבל קצת עזרה.
לצערי לא מצאתי את היצרן של טורניג'י, ריינו ו-או פלייטמקס.
ולכן פניתי רק לסיני , כבר פעמיים, הם מתעלמים ממני באלגנטיות, שולחים תשובה אוטמטית שקיבלו את המייל אך לא שולחים תשובה.
אם למישהו יש דרך למצוא את היצרנים הנ"ל או יצרנים איכותיים אחרים אשמח שיעשה זאת ויעביר לי את הפרטים שלו שאוכל לשלוח אל אותו יצרן את ההזמנה המרוכזת בשביל "להרגיש" את המחירים שיציעו לנו.
לצערי, עקב עומס עבודה והמציאות שטפחה לי על הפנים או יותר נכון ניתוח להסרת אפנדציט שעברתי לפני כ - 10 ימים אני לא מצליח לטפל בנושא ולקדם אותו כמו שצריך.
מאמץ קולקטיבי יכול לעזור כאן...
תודה מראש.
אני חושב ש Turnigy הוא מותג של Hobbyking ולכן לא תוכל למצוא את הספק הזה בלי לעבור דרך Hobbyking.
לעומת זאת, אני דיי בטוח שאין להם מפעל לייצור סוללות, אלא הם קונים מייצרן סיני שמייצר לעוד כמה עשרות לקוחות. אני אנסה מחר לדבר עם כמה אנשי רכש שמתעסקים עם סינים, אולי יצליחו למצוא איש קשר בסין שיוכל לעזור.
מחיפוש קצר ברשת מצאתי יצרן סוללות, אולי אפשר אפילו לקבל דוגמאות חינם אם תראה רצינות:
http://www.made-in-china.com/showroo...and-Packs.html
אני חושב שכדאי לך לעשות את הדבר הכי פשוט - מחר בבוקר תמצא את השירות אונליין שלהם פעיל, תיצור קשר עם אחת הנציגות אונליין ואני בטוח שתקבל תשובה.
קודם כל תהיה בריא, עברתי את התהליך שלך לפני שנה בדיוק (זה כנראה גרעיני האבטיח :D).
בעניין יצרני סוללות שווה לחפש בקוריאה, אם אתה כבר הולך לשלם את המיסים כדאי לקבל תאים איכותיים.
פעם היה מאמר אצל HK שמסביר מה מקור התאים בסוללות מסוגים שונים.
ולבסוף, כנראה תצטרך ליצור קשר עם מישהו דובר עברית שחי שם, במקרה יש לי כזה, כשתהיה מעוניין שלח לי ה"פ, תביא בחשבון שצריך יהיה להעמיס על המחיר של הסוללות את שכר טרחתו (הוא לא טיסנאי ואף אחד בעולם לא עובד פרו בונו:rolleyes:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yosi678
סתם לידיעה, אתרים CO.UK מקורם בממלכה המאוחדת הידועה כבריטניה ;)
בוגל תודה על התיקון,
עדכנתי.
טוב, כל אתרי טורניג'י על ניספחהם הם בעצם אתרים בבעלות Hobyking.
בשעה טובה קיבלתי מהם תשובה, לטענתם אין מקום לעוד הנחה בסוללה\ות, מאחר והם בקושי מרויחים על הסוללות לטענתם.
הם הציעו לי לרכוש סוללות ולהנות מהנחת חבר הפלטיניום שנותנת עוד כמה עשרות סנטים של הנחה.
בההההההההההה.... @#$@%%$#@%
עדיין מנסה ספקים אחרים, לצערי של יצרנים לא מוכרים, אעדכן בעתיד אם תהיה התפתחות.
כרגע כמו שזה נראה כל ההתעסקות הנ"ל לא מניבה פירות בשלים, מציע למי שמחכה שיזמין כבר ממקורות אחרים, אני בדרך לוותר כי לא נראה יהיה מומלץ להזמין סוללות מיצרן No Name - בסוף נתקע עוד לימונים.
מבאס.........
תודה לכל מי שעזר לי, יש כאן חברה תותחים.
תודה אלכס....לפחות ניסית
מוטי
האמת היא שאם תנסה לעקוב אחרי זה, אז תראה שהם מוכרים כמויות עצומות של סוללות ו 100 יחידות לא ממש נחשב לכמות גדולה אצלם. זה די היה צפוי שתקבל תשובה כזאת מהם.
אלעד.
אלכס, לא רציתי לייאש אותך ואז להתנצח ולכן גם לא כתבתי מילה עד עכשיו בשרשור הזה. גם אם תזמין 1000 המחיר יהיה אותו דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אלכס, לא רציתי לייאש אותך ואז להתנצח ולכן גם לא כתבתי מילה עד עכשיו בשרשור הזה. גם אם תזמין 1000 המחיר יהיה אותו דבר.
זה מה שאמרתי לפני תחילת המאמץ.. (ראה תחילת השירשור)
ניסו את זה מזמן,אין הפתעות
--------------------------------------------------------------------------------
יש לי הרגשה שצפויה לך אכזבה
המותגים שציינת הם של הסיני, אין "יצרן"
והסיני לא עובד עם סיטונאים, תקבל בדיוק את אותו מחיר אם תקנה אחת או אלף.
תבדוק את הנושא הזה היטב לפני שאתה מתלהב, ניסו את זה בעבר וזה לא עבד.והדרך היחידה להוריד עלויות זה להימנע ממכס ומע"מ שזה כנראה לא יעבוד על משלוחים גדולים.
זה לא מידע בדוק, אבל זה מידע ששמעתי לא פעם ולא פעמיים מאנשים שונים"