תגובה להודעה: KK Quadrocopter - החולם בעולם הכנף הסובבת, ה-Dreamocopter הראשון שלי
צביקה, זו לא תמונה של חומוס....:D
תגובה להודעה: KK Quadrocopter - החולם בעולם הכנף הסובבת, ה-Dreamocopter הראשון שלי
בתור מתחיל בעולם הembedded אני מוריד את הכובע בפני ההשקעה והידע. חוץ משחר, הוא לא רציני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
בתור מתחיל בעולם הembedded אני מוריד את הכובע בפני ההשקעה והידע. חוץ משחר, הוא לא רציני.
הלטאה צודקת,
אני עד כדי כך לא רציני שנתתי אמון במערכת הפעלה שנכתבה ע"י "מתחיל בעולם ה-EMBEDDED".
שבוע טוב לכולם!
שלום לכולם,
ברגע שראיתי Matlab-Simulink-PID-בקרה, הבנתי שאני חייב להגיב ... אז ככה: אם נגדיר את הפרוייקט, אני מוכן לחפש סטודנט שזו תהיה התיזה שלו לתואר שני בחשמל...אני אתמוך מהצד של תוכנות הנ"ל + אלגוריתמים (כפי שראיתי יש מי שיתמוך בי גם כן :)), אבל הצד האארונאוטי לא קיים אצלי...
טוב,
החלום התגשם ובסופש עשיתי כמה טיסות FPV עם ה QUAD.
בשרשור שפתחתי בפורום FPV יש עוד פרטים...
http://www.vimeo.com/16804057
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
רציתי להגיב :
אך לא הצלחתי .
אין מלים
תמשיכו כך !
עד שסוף סוף הזמנתי מסוק.....