פששש גיא תתחדש ותהנה!
Printable View
פששש גיא תתחדש ותהנה!
מברוק!
תתחדש, אתה מלא הפתעות
תתחדש על ה V-BAR
אאההה סליחה, על המסוק כמובן ! :)
איפה התמונות של הבפנוכו ?
TDR בלי לחשוב פעמיים.
תתחדש!!
מחכים לסיקור:)
תתחדש גיא :)
תתחדש בנאדם!!!!!
תתחדש ברבוט, הייתי בטוח שתעמיד לנו פה גובלין עם כל הטיזינג הזה.
אבל ה RAVE לא פחות אגזוטי ממנו.
יאללה, תתחיל לעבוד, יש לך סקירה להכין...
אני חייב לראות א הכלי הזה!
חברה אתם לא מכירים את הסקוקם - עד עכשיו ישבתי בשקט כי לא הכרתי טוב את ה סקוקם. תשאלו את תותי מה הוא מעדיף והוא יענה חד משמעית.
הסקוקם כל כך מתוחכמת ונותנת פתרונות לכל בעיה בטיסה. ולא משנה איזה מסוק תטיסו.
אישית אם לקחת מסוק שיש בו משהוא מיוחד הייתי הולך על הגובלין , רק בגלל הצורה שלו. בעקרון ברמת הטסה בסיסית של כולנו כל המסוקים טסים אותו הדבר ומה שנשאר זה היופי. עניין של חוזק אמינות זריזות ןכו' זה כבר למקצוענים.
בכל מקרה גיא תתחדש - וזה תמיד כיף לבנות משהוא חדש וללמוד רעיונות חדשים
תתחדש , תהנה
צחי
את ה TDR ראיתי לראשונה לפני כשנתיים ולא התלהבתי מהמסוק, אין ספק שהוא מיוחד ברמת החלקים התכנון והיכולות שלו לטוס מהר אבל מצורתו החיצונית לא התלהבתי.
עם הזמן יצא לי לראות אותו יותר ויותר בשטח (בזכות רון) עד שבסוף החלטתי להתנסות ולרכוש אחד כזה פשוט כי אם באמת בא לך לבנות מסוק מיוחד ויוצא דופן אז זה המסוק, כל שאר המסוקים פשוט היו מבחינתי עוד מסוק עם אותם מכלולים, פחות או יותר אותו תכנון ופחות או יותר גם דומים בביצועים, הגובלין לעומת זאת מביא שינוי מעניין בתפיסה אבל אז הוא לא היה קיים במשוואה.
בשורה התחתונה, ה TDR יודע לעשות הכל וגם מעבר, לא בטוח שהוא בחירה נבונה למטיס 3D אגרסיבי אבל למי שאוהב טיסות פתוחות מהירות מאד ומדויקות זה הכלי ואין כיום אחר (ברמת כלי שמוחזקים גם חלפים זמינים עבורו).
אחרי שאתה מטיס אותו אתה מבין כמה הוא מרגיש שונה ומתנהג שונה מכל מסוק אחר, זה לא משהוא שניתן להסביר ללא התנסות אישית.
Logo 700 :cool:
תתחדש :). . . . נראה מעניין ביותר.
כרגיל - הצלחת שוב להפתיע אותנו עם מסוק מיוחד שעדיין אין לאף אחד בארץ.
זה יהיה יותר ממענין לראות אותו באויר.
:cool:
יופי של בקר ומנוע :cool:
סתם
באמת תמונה יפה !
יפה מאוד תתחדש ותהנה...בקרוב אצלי :)
מסוק יפה מאוד.
גיא אתה יכול בבקשה לפרט על הסט אפ שאתה הולך להשתמש.
בבקשה:
להבי EDGE 690FBL ו-105
סקורפיון 4525-520 KV LE
CC 160 HV ICE2
MKS HBL 950+980
MIKADO FULL SIZE VBAR 5.2
12S 5000MAH
2S NRG 3600MAH סוללת מקלט - הזנה ישירה בלי רגולטור
סתם נקודה לשתף, בגרסא של המסוק שקניתי יש גלגלי שיניים בזנב ממתכת גם בתיבה הקדמית וגם האחורית, גלגלי הליקל (שיניים בזווית), יש תחושה מוזרה בחיכוך של הגלגלים, בנוסף צריך לגרז אותם, מעניין איך זה יתנהג באוויר.
יפה מאד גיא, תתחדש.