-
תגובה: הסיני מתחיל לפקשש - בעיה בשליחת הזמנות
החבילה שהזמנתי ב25.12 עדיין בדרך:eek:
פתחתי היום קייס ליתר ביטחון..
ענין לא ברור בכלל.
באתר של פיגי היה רשום שהיא הגיע לישראל ב16.1
ב30.1 הדיווח הזה נעלם והוחלף שהיא הגיע לישראל ב30.1
בדרך חבילות שמגיעות לת"א תוך 2-3 ימי עבודה מגיעים..
בנתיים אין זכר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matanmax
החבילה שהזמנתי ב25.12 עדיין בדרך:eek:
פתחתי היום קייס ליתר ביטחון..
ענין לא ברור בכלל.
באתר של פיגי היה רשום שהיא הגיע לישראל ב16.1
ב30.1 הדיווח הזה נעלם והוחלף שהיא הגיע לישראל ב30.1
בדרך חבילות שמגיעות לת"א תוך 2-3 ימי עבודה מגיעים..
בנתיים אין זכר.
תודה,
אחת החבילות שלי ביחד עם שלך, גם אצלי היה כתוב עליה שהגיעה ב 16/1 והתחלף ל 30/1.
החבילה השניה , מופיע שיצאה מפיג'י ב 21/1.
לפי התגובה הקודמת יש לנו עוד 3 שבועות עד שהחבילות יגיעו.
סבלנות יש לי, אני רק סקרן לדעת.
-
גם אני הזמנתי ב 16/12 ועד היום לא קיבלתי ...
שבוע שעבר פתחתי בחקירה אצלם ואמרו שיחזירו לי תשובהבערך עוד שבועיים שלושה... האמת שעד עכשיו אין שום איזכור גם למספר משלוח בדואר...
-
זה לא הסיני זה דאר פיג'י, אני הייתי מזמין קבוע מהסיני והיום אני עושה הזמנה מהסיני רק אם אין ברירה.
זמן אספקה הזוי של כחודשיים.
הזמנתי מהשועל ב 8/1/14 דואר הונג קונג וקיבלתי בפחות מחודש, חבילות שהוזמנו חודש לפני מהסיני דרך פיגי עדיין לא נחתו.
-
1 קבצים מצורפים
הזמנה מ 3.1.14 , עדיין מחכים , דואר פיג'י מכיר בחבילה (קיבל אותה אחרי 20 יום, כנראה בדרך הים) אבל לא יותר מזה
זה ממש ביזיון , מחירי המשלוח בסיני רק עולים ואנחנו ממשיכים לשלם ועוד לקבל שירות יותר גרוע.
הרי לא הגיוני שאני יזמין חבילה ו3 שבועות היא תבלה במכולה בים ורק אז למעשה תשלח דרך דואר של מדינה לישראל.
בכל מקרה אני לפי הנוהל - ביום 44 פותח דיספיוט + קליים לכסף - מה שלא הגיע תוך 45 יום מבחינתי לא יגיע לעולם (גם אם כן יגיע בסוף) , בערך כמו מקומות שמתחייבים על פיצה תוך 30 דקות או בחינם...
ומי שחושש שהסיני יפסיק לשלוח לארץ , רק שתביני שישראל נחשבת אחת המדינות שמייבאת הכי הרבה מסין (ביחס לגודל אוכלוסיה)
וזה כיוון שאנחנו לא מרוויחים הרבה (לאומת ארצות הברית ואירופה) וגם הכל פה יקר מאוד ועדיין אנחנו נחשבים מערבים ולכן רוצים את כל הלוקסוס של המערב וזה אפשרי רק באיכות ומחיר של סין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hatul
זה לא הסיני זה דאר פיג'י, אני הייתי מזמין קבוע מהסיני והיום אני עושה הזמנה מהסיני רק אם אין ברירה.
זמן אספקה הזוי של כחודשיים.
הזמנתי מהשועל ב 8/1/14 דואר הונג קונג וקיבלתי בפחות מחודש, חבילות שהוזמנו חודש לפני מהסיני דרך פיגי עדיין לא נחתו.
מציע לך לפתוח מפה ולראות איפה זה פיג'י - מדובר בקבוצת איים די בודדים אלפי קילומטרים מהונג קונג , עד שהחבילה מגיע עליהם זה כמה שבועות ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.
*עריכה*
בדקתי וגם אין כמובן טיסות ישירות מפיג'י לישראל , רובן עוצרות בקוריאה , אוסטרליה , הונג קונג ותאילנד............
ולהמחשה -
קובץ מצורף 103532
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
T_A
ומי שחושש שהסיני יפסיק לשלוח לארץ , רק שתביני שישראל נחשבת אחת המדינות שמייבאת הכי הרבה מסין (ביחס לגודל אוכלוסיה)
הצחקת את הסיני.
מענין אותו כקליפת השום גובה הקניות ביחס לאוכלוסיה. אותו מענין סך כל הקניות, והקשר היחידי, מבחינתו, הוא הסכום הכולל של המזומנים. לדעתי הצנועה ניתן למצוא 'פה ושם' אוכלוסיות הקונות מעט יותר מאיתנו. אנחנו רק מרגישים גדולים. למעשה אנחנו זעירים ממש. אוכלוסית ישראל מונה כ-8 מליון, אוכלוסית סין, ארה"ב ואירופה מעל 2 מיליארד (2000 מליון). היחס הוא 250:1, ויותר.
אני מציע להירגע. אבל אני חוזר ומדגיש, זו רק דעתי האישית. אולי ניתן למצוא גם אחרים שיסכימו איתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
T_A
הזמנה מ 3.1.14 , עדיין מחכים , דואר פיג'י מכיר בחבילה (קיבל אותה אחרי 20 יום, כנראה בדרך הים) אבל לא יותר מזה
זה ממש ביזיון , מחירי המשלוח בסיני רק עולים ואנחנו ממשיכים לשלם ועוד לקבל שירות יותר גרוע.
הרי לא הגיוני שאני יזמין חבילה ו3 שבועות היא תבלה במכולה בים ורק אז למעשה תשלח דרך דואר של מדינה לישראל.
בכל מקרה אני לפי הנוהל - ביום 44 פותח דיספיוט + קליים לכסף - מה שלא הגיע תוך 45 יום מבחינתי לא יגיע לעולם (גם אם כן יגיע בסוף) , בערך כמו מקומות שמתחייבים על פיצה תוך 30 דקות או בחינם...
וזה כיוון שאנחנו לא מרוויחים הרבה (לאומת ארצות הברית ואירופה) וגם הכל פה יקר מאוד ועדיין אנחנו נחשבים מערבים ולכן רוצים את כל הלוקסוס של המערב וזה אפשרי רק באיכות ומחיר של סין.
מציע לך לפתוח מפה ולראות איפה זה פיג'י - מדובר בקבוצת איים די בודדים אלפי קילומטרים מהונג קונג , עד שהחבילה מגיע עליהם זה כמה שבועות ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.
*עריכה*
בדקתי וגם אין כמובן טיסות ישירות מפיג'י לישראל , רובן עוצרות בקוריאה , אוסטרליה , הונג קונג ותאילנד............
ולהמחשה -
קובץ מצורף 103532
הדואר לא נשלח דרך פיג'י לפי שירות הלקוחות של הסיני זאת חברה מפיג'י...הם שלחו לי פירוט של חבילה וכתוב
שהחבילה הגיעה ליפן ומשם תשלח לישראל....
-
אותו כנ"ל
מחכה ל2 חבילות מה30 בנובמבר!!!
ראבק!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gadix
אותו כנ"ל
מחכה ל2 חבילות מה30 בנובמבר!!!
ראבק!!
OK
אז החבילות שלי מה 1/1 יש להם עוד חודש אחרי שאתה תקבל... לא להאמין...
העיקר שיגיע בסוף...
-
30 לנובמבר זה ממש שיא....
שלי הגיעו אחרי 50 ימים וגם זה הרבה זמן...
-
לידיעה, הסינים בחופש עד סוף חודש.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
לתיקון הידיעה, הסינים היו בחופשר מאזור ה20.1 עד ה5-9.2 תלוי במוכרים(אולי זה לפי אזורים או משהו לא ממש מבין אבל על מוכר אומר משהו אחר)
אני מוכר באיביי עם כמה ספקים סינים ועד היום כולם חזרו כבר לעבוד.
בכל מקרה זה לא תרוץ כי חבילה שיצאה ממחסני הסיני ב30.12 לא אמורה להיות בשום אזור שקשור לסין אחרי חודש..
לחבילות האלו יש את תרוץ עיקוב הכריסמס והשנה האזרחית החדשה..
מצתרף לבחור שרשם שהמשלוח לא עובד דרך פיג'י, אני לא חושב שהוא עובר דרך פיג'י כמו שהמשלוחים הקודמים שלנו לא עברו דרך שוייץ שעבדנו עם דואר שוויץ.
זה לדעתי סניף מקומי בהונגקונג של דואר פיג'י.
למרות שכבר לא יודע איפה אפשר להפעיל היגיון בשיטת השילוח הזאת
-
הזמנתי ב25.1 ועדיין אין טרקינג נאמבר למרות שאצלם כתוב שהחבילה נשלחה עוד באותו היום :(
כבר פעם רביעית שאני מדבר איתם וכל פעם הם מנסים לחרטט אותי בשקר אחר ..אמרו שעכשיו העלו את הבעיה למנהל...
כמה זמן לתת להם עד שזה הופך לחשוד מדי אפילו ל"תקופת פיג'י" שבאה עלינו לרעה?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dudu_abdu
הזמנתי ב25.1 ועדיין אין טרקינג נאמבר למרות שאצלם כתוב שהחבילה נשלחה עוד באותו היום :(
כבר פעם רביעית שאני מדבר איתם וכל פעם הם מנסים לחרטט אותי בשקר אחר ..אמרו שעכשיו העלו את הבעיה למנהל...
כמה זמן לתת להם עד שזה הופך לחשוד מדי אפילו ל"תקופת פיג'י" שבאה עלינו לרעה?
חבל על העצבים והפניות אליהם, זה לא ממש יעזור. הדיווחים מראים שהכי מהר מפיג'י זה 6 שבועות שזה 42 יום, יש גם דיווחים על 50 יום ואפילו מעל 60 יום.
זה לא שהם משקרים, הם באמת לא יודעים איפה החבילה, חכה בסבלנות ל43 יום מההזמנה - תפתח דיספיוט שהחבילה עדיין לא הגיעה, חכה עוד 18 יום שזה 60 יום מההזמנה ואז תחמיר את הדיספיוט.
יקח לפייפל עוד שבוע להגיב .. אם החבילה לא תגיעה אחרי 70 יום תקבל את הכסף בחזרה, ובכל נקודה שהיא תגיעה תוכל לסגור את הדיספיוט.
אני בטוח שתוך חודש חודשיים הם יפסיקו להשתמש בדואר פיג'י, בלי קשר למה שאנחנו נעשה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
תודה,
אחת החבילות שלי ביחד עם שלך, גם אצלי היה כתוב עליה שהגיעה ב 16/1 והתחלף ל 30/1.
החבילה השניה , מופיע שיצאה מפיג'י ב 21/1.
לפי התגובה הקודמת יש לנו עוד 3 שבועות עד שהחבילות יגיעו.
סבלנות יש לי, אני רק סקרן לדעת.
חבילה אחת הגיעה היום.. דווקא זאת עם 4 סוללות, מנוע וסרוואים.
זאת גם החבילה שבדואר פיגי' עודכן שהגיעה לארץ ב 16/1 וז תיקנו ל 30/1,
דואר ישראל אפילו לא טרח לסרוק את החבילה.
לסיכום, בדיוק 6 שבועות ויום אחד, שהם 43 יום .. לא פתחתי דספיוט ולכן אני גם לא צריך לבטל אותו כעת...
ממתין בסבלנות לחבילה השנייה .. שמכילה רק אלקטרוניקה..
-
איך בכלל עוקבים אחרי דואר פיגי?
בסיני רשום שהחיבלה נשלחה ב 23.1 ואין איזכור לא בדואר ישראל ולא בפיגי.
ניסיתי לבדוק כאן http://www.postfiji.com.fj/.
יש רעיונות?
-
תנסו כאן
http://www.logicons.com/
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalko
בדקתי ואין איזכור :confused:
אני אחכה שיעברו 40 יום ואפתח תלונה.
-
Re: הסיני מתחיל לפקשש - בעיה בשליחת הזמנות
לא עוקבים. זה הדואר הכי גרוע שנתקלתי בו עד היום, פשוט בדיחה.
גם כשתראה משהו באתר שלהם אל תאמין כל כך מהר - קורה לא מעט שהם מעדכנים אינפורמציה שלא קשורה למציאות.
-
אני משתמש בזה
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?
יש לי דף פתוח בדפדפן עם כל החבילות שבדרך, וכל פעם שמגיע חבילה אני מוחק את מספר המעקב
ושיוצאת הזמנה חדשה אני מעדכן.
אחרי שאתה מעתיק את מספר המעקב, הכתובת בדפדפן מתעדכנת כך שהיא מכילה את כל מספרי המעקב אז אפשר להעתיק אותה אם אתה רוצה לסגור את המחשב.
אולי פיג'י לא ממש אמינים מבחינת עידכום החבילות, אבל לפחות רואים תזוזה וזה גם משהו, וחוץ מזה 2 חבילות שהוזמנו ב 1/1, אחת זזה במעקב יותר מהר מהשנייה
ובאמת זאת שזזה מהר יותר הגיעה היום, אז אולי יש משהו בעידכונים שלהם.
-
אננס גם בקישור שלך לא מצאתי את החבילה שלי.
עכשיו אני מתחיל לדאוג.השאלה האם לחכות או לפתוח כבר עכשיו תלונה?
-
קרה לי פעם במשלוח מפיג'י שבארץ נתנו לו מספר אחר ולכן לא יכלתי לעקוב אחריו.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
אני לא ממש מצליח להבין מה למה דואר ישראל מסרב לקרוא את החבילות האלו כרשום...
שעשוים מעקב עליהם בדואר ישראל הם קוראי למספר הזה אקספרס, הסיני מכריז 8 ימים מאז שקיבלת את המספר מעקב, סוג של אקספרס.
אבל איכשהו החבילה מתעכבת בדרך מעל לחודש וחצי.
צריך לדאוג שהסיני ישלח לנו איזה חבילה עם GPS שנבין מי הקקה שמעכב לנו את החבילה.. לא הגיוני שנכתב על חבילה שהגיע לארץ ב16.1 ומגיע לבית שלי רק ב14.2..
הקטע ההזוי הוא שחבילה שהזמנתי מארה"ב ונשלחה אלי בFIRST CLASS MAIL(הכי זול ללא מעקב וללא כלום) הגיע אלי תוך שבוע ויום, או 6 ימי עסקים! כמעט עשירית מהזמן שלקח למשלוח מהסיני להגיע והעלות יותר זולה
-
משיחה שלי עם הצ'אט של הוביקינג:
hi, just wanted to let you know...since Fiji mail service...all of us Israeli consumers are disappointed...
it takes for items to arrive-3 times longer
just for you to know....
i orderd 43 times from HK till now...the last two packages (Fiji mail) are a nightmare
תגובתם:
I'm sorry that you were having inconveniences with Fiji Mail Sevice.
We are aware of this matter and our warehouse is coordinating with them to sort things out. Rest assured that this delays will be dealt with accordingly.
-
בשירשור התלונות שאיתן מצא ב rcgroups הם ממשיכים להתלונן, למרות ששם הדיווחים הם על 32 יום מרגע ההזמנה עד שהחבילה מגיע לאירופה.
מה שיותר מסקרן, העלו שם לינק לעוד אתר מעקב http://trackitonline.ru/ שכנראה מכיל אינפורמציה נרחבת יותר, הכנסתי את 2 מספר המעקב שלי (שאחד כבר הגיע).
למרות ששניהם יצאו מהסיני באותו יום, אחד עבר דרך גרמניה (זה שהגיע) והשני עדיין בלונדון.