האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קומפרסור קטן וזול אני מתכנן לעבוד עם האירבראש אולי פעמים בשנה
Printable View
האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קומפרסור קטן וזול אני מתכנן לעבוד עם האירבראש אולי פעמים בשנה
האם גם לכם זה קרה?
הזמנה יצאה מהונקוג ב 13.7 ועדיין תקועה בסטטוס בדואר ישראל " ההזמנה יצאה מהונקונג ב13.7"
עבר מעל שבוע ואין שום חדש?
החבילהמתקדמת, העדכונים באינטרנט, תלוי אצל מי זה נופל....
היתה לי חבילה מערסי טיימר שבכניסה לארץ החליפה רישום מסין לבריטניה, (נדבקה מדבקה מחבילה אחרת :D) זה לא הפריע להם למסור לי את שלי ועל המספר המקורי עד היום מופיע בתהליך :D
טוב שלפחות נשאר להם חוש ההומור, אני יתחיל מהתחלה
לפני כשלושה חודשים אני הזמנתי מנוע מHK (לפני שהתחילו כל הבעיות)
חיכיתי חודש והוא לא הגיע, לאחר ששלחתי לסיני מכתב ואחרי שבוע וחצי הוא לא ענה לי נמאס לי וכמובן בגלל שאני אוהב להיות גיבור ולהראות מי הבוס פתחתי דיספיוט (רק שישאר פתוח)
אחרי שעברו 50 יום לחצתי על כתפור הclaim, ומאז חיכיתי בסבלנות
חיכיתי וחיכיתי והם לא החזירו את הכסף, חיכיתי עד יום חמישי הזה
ביום חמישי הזה כתבתי מכתב לפייפל כי זה כבר ממש מוגזם, פייפל כמובן התנצלו והחזירו לי את הכסף מיד (להזכירכם הדיספיוט היה פתוח כל הזמן הזה עם כפתור ה"claim" פעיל)
הכל טוב ויפה, והיום קיבלתי מכתב מאוד מצחיק מHK למייל
מה HK אומרים? הם רוצים שאני יחזיר להם את הכסף כי הייתה "אי הבנה" והם ממליצים לעתיד להשתמש בדואר רשום ולא רגיל
רק עכשיו, לאחר חודשיים שהם לא דיברו איתי ולא החזירו לי את הכסף, רק עכשיו שפייפל לקחו להם את הכסף בכוח הם טרחו לשלוח לי מייל ואפילו לא התנצלו על המקרה, ככה המכתב התחיל:
ציטוט:
Please be advised that we have received a payment reversal notice from paypal in regards to the order.
למכתב הזה אני לא עומד לענות, איך אומרים? ניתן להם להתבשל במין של עצמם
וכן, אני אוהב לקטר, זה עושה אותי שמח כשאני ממורמר
סתם רציתי לשתף :)
שבוע נעים,
נדב
הופיע לי במשך כמה ימים סטטוס חדש, הפעם לא Processing או Shipped אלא Not Available.
פניתי לנציג בצ'ט ותוך כמה דקות הוא הבטיח לי שהחבילה תישלח מחר.
מעצבן אבל לפחות יש שירות.
?Joey> Hi, how can I help you today
Eyal> Hello. I placed order # 20#####41 on 17/7/2010, and the status is "Not Available" altough all the items are in stock. Why is
?that
Joey> I am checking for you. Please wait for a moment. Thanks
Eyal> Thank you
Joey> Hi Eyal, your order is under processing, and we will try to ship it out in 1 day
Joey> Please check your account for updates later. Thanks
?Eyal> But why do I see the status as Not Available for 5 days
Joey> May be the system didn't update in time. Sorry for making you confusion
?Eyal> So do I need to contact you every time I make an order now
Joey> No
Joey> If you found there is order have been processed 2-3 days after you pay for it. Please kindly contact us
Eyal> Okay thank you
Joey> You are welcome
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1279779135
אולי כבר טחנו את זה אבל שתדעו שכל!!! חבילה של הסיני עוברת בדיקה
לא משנה איך שלחתם או כמה שילמתם
זה כבר מעבר לנושא של הדואר
לא משנה כמה החשבונית
זה בטיפול רשות המס והמכס בארץ ובחול
לאחר שיחה עם עמילי מכס
מקווה שלא ימשיך כך
או כפי שאמרו לי אל תזמין ממנו
אולי צריך להרגיע קצת והוא ירד מהראדר שלהם
אני קיבלתי את אותו מידע בדיוק - הפקידים במכס אמרו לי שהספק הזה בעייתי, אכן המצב גרוע.
לפחות לך ענו בצ'ט אצלי שעה הוא מראה כאילו הוא מתחבר וזהו נדה!
במה בדיוק מתבטאת הבדיקה הזו?
כי החבילות לא מגיעות פתוחות, הקטנות שבהן אפילו לא מקבלות חותמת של בידוק, ועם כל הכבוד ל״ספק הבעייתי״ אנחנו אפילו לא אחוז אחד מהחבילות שנכנסות לארץ אז אני אשמח אם תבהירו יותר על מה אתם זורעים בהלה בדיוק?
אני למשל אשמח יותר אם לא תבהירו את הנושא, לא תכתבו עליו, לא תזכירו אותו, ופשוט תפתרו את הבעייות האלה איש איש לעצמו ובלי לשתף בפומבי
לא ירד לכם האסימון עדיין???
שמעתם את המושג גול עצמי?
כמה אטימות ועיוורון יכולים להיות בנושא הזה?
תחזיקו את עצמכם, תתאפקו, שימו את הידיים בכיסים עם דבק CA (מהסיני), רק אל תזכירו בפומבי את כל מה שקשור למכס, יבוא, חבילות, EMS , וכו'
אם אני מנהל הפורום, הבא שיזכיר מילה בנושא יורחק לצמיתות מהפורום ויאלץ לשלם קנס לכל החברים על הנזק שגרם להם, בתוספת מאסר עולם בצינוק טחוב :D
אולי פשוט נבצע עליו "עינוי סיני"... ;)
בסך הכל סיפרתי לכם את מה שאמרו לי בנושא
מה הקשר לפאניקה או הרחקה או כל השטויות האחרות שכתבתם
אנחנו לא גורמים לאף אחד נזק
הספק הזה נבדק במכס על כל חבילה וזהו
מה הקשר לגול עצמי?הספק הזה גורם לנו בעיות גם לא באשמתינו אז מה הקשר
גם אם זה אחוז קטן כל אחד שצריך לרוץ על כל חבילה מרגיש את זה כאחוז גדול מאוד
בכל מקרה רציתי לשתף אותכם ולא להיצלב על זה
אני לא מזמין ממנו יותר
זה הכל
תגובתם של HK לגבי משלוחים של EMS או דואר רגיל.
שורה תחתונה - להזמין חבילות קטנות ולציין בכל הזמנה ב-NOTES - לא EMS.
Recently we post our parcel via Singapore post and Hong Kong post if customer choose Air Parcel. If it is posted via Singapore post, it is upgraded to EMS. It would be better to make small order and choose Air Mail or Registered Air Mail, so we will post your parcel via Swiss post or Hong Kong post. To make sure, you could inform us to make notes for you to our staff in the warehouse to double check for you once you have made an order. Thank you for shopping with us! Have a good day!
בוא נעמיד את הדברים על דיוקם, הספק הוא איננו בעייתי, להיפך מבחינתו הוא נותן לנו הלקוחות לקבוע איזה סכום להצהיר. מי שבעייתי זה המסופקים שמכריזים על סכום שונה. זהו הגול העצמי של הלקוחות.
אמנם אני תמים, אבל אני חושב שכל עוד אני נאמן לחוקים אני יכול להזמין ללא חשש מהוביסיטי.
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gifhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
אם יכנס קצת שכל לקודקודיכם ותצהירו על הערך האמיתי לא תהיה לכם בעיה.
לי יש עשרות בזמנות שלא התעכבו אפילו לדקה במכס.
מה לעשות, על חלקן שילמתי את המס למדינה כחוק, זה חלק מהמשחק!
וכל היתר זה אנשים שגם גונבים וגם מתלוננים בבחינת הרוצח שרצח את אביו ומבקש רחמים מהשופט כי הוא יתום....
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ובנוסף, מה בדיוק הבעייה לחלק את המשלוחים כך שערכם האמיתי לא יהיה יותר מ-$50???
אין לי מושג מה קורה? הסטטוס של המשלוח יצא ב13 לחודש מדואר הונקונג תקוע עד עכשיו מעניין מה קורה?
שלחתי נקווה לטוב, החבילה תקועה עדיין על אותו הסטטוס לבנתיים פתחתי במקביל ביטול בפייפל, לאחר שהתכתבתי בנסיון להסביר "לסיני" את מהות הבעיה הוא חזר אליי בתגובה שהחבילה הגיע ואלך לקחת אותה מהדואר הקרוב לביתי וכך עשיתי, לצערי נכון גם להיום אין שם לא חבילה ולא כלום, יש לציין שהחבילה היא גדולה מאד ולא קטנה כלל, בכל מקרה שוב תודה בוגל!
אני עדיין לא מאמין למה שראיתי?
נכנסתי לאתר של הובי קינג וההזמנה שהייתה תקועה נמחקה לאלתר, למרות ששילמתי והתכתבתי איתם ולאחר המייל הראשון הם הפסיקו לענות וכל מייל היה לאחר 24 שעות השתדלתי שלא להיות נודניק אלא להיות חביב ההזמנה שלי נמחקה, כמובן ששלחתי להם הרגע מייל עם העתק חשבונית שהם שלחו וגם על זה שההזמנה יצאה מהם, מה לדעתכם הבעיה?
מהנסיון (המוגבל) שלי, ברגע שבדואר ישראל מופיע שהחבילה יצאה את הונקונג זה אומר שהחבילה במכס, אני אומר את זה על סמך שכאשר הזמנתי את השלט שלי ,זכרתי את התאריך שבו הסטטוס באתר של דואר ישראל השתנה מ- "אין כל נתונים" ל-"החבילה יצאה את הונקונג", וכשהשלט הגיע שבועיים אחר כך ראיתי באמת חותמת מהתאריך שבו הסטטוס בדואר ישראל השתנה. כלומר זה עוכב שבועיים במכס, ובזמן המכס מה שהופיע זה רק "החבילה יצאה את הונקונג" לא הופיע לי שום איזכור למכס ולא נעליים.
אל תאמר נואש , הסיני לא משחק משחקים והוא לא בא לדפוק אותך בשום דרך. זה בטח במכס. כמו כן תמיד יש לצידך את חברת האשראי שכמו שהוביסיטי לא סופר אותך חברת האשראי לא סופרת אותו ולא את פיפאל...
תודה על המידע, אני כלל וכלל לא מתכוון להפסיק לרכוש גם בעתיד ואם תבדוק את התגובות שלי על "הסיני" תראה רק דברים טובים וכך גם ימשיך להיות, זה מקרה שקורה לי לראשונה ולכן אני מודאג החבילה היא בעלות של 95$ לא זולה יחסית לחבילות שאני מזמין, בכל מקרה אמתין עוד ונראה, ומשיחה עם נציגה של הדואר הרגע היא אמרה שהחבילה כלל לא בארץ היא אמרה שאם היא במכס או משו דומה היא הייתה רואה פירוט לגבי החבילה!
היי
הבנתי שאם מזמינים יותר מסוללה אחת אז זה נשלח ב EMS או משהו כזה...
האם זה ככה גם עם הסוללות האלה ?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...dProduct=11003
תודה.
האם גם אתם מרגישים ש HK עושים לנו טובה כשהם מוכרים לנו ציוד ?
לדעתי הדבר נובע מכך שהאמריקאים התחילו לקנות אצלם, והשתן עלה להם לראש :D
שלשום ביצעתי הזמנה, וביקשתי דואר רשום, לא EMS
למרות זאת קיבלתי מספר מעקב של EMS ומייד פניתי להם בטענה כי הדבר פשוט לא משתלם לנו
כיוון שיש עמלה בסיסית של כ 80 ש"ח ועליהם נוספות אגרות שונות ומשונות. בהזמנה האחרונה, שהערך המוצהר של היה כ 60$, שילמתי כ 110 ש"ח רק עבור שירות ה EMS !!!
כאשר פניתי ל IVY מ HK, קיבלתי ממנו תשובה כי אני יכול לדחות את קבלת המשלוח, אבל עלות המשלוח תהיה עלי.
למרות שהסברתי לו כי בחרתי דואר רשום ולא EMS, הם עדיין בשלהם
אני לקוח פלטינום שלהם, ויש לי כבר 17 הזמנות אצלם
אם יש עוד קונים מתוסכלים כמוני, אני מציע לעשות חרם זמני עליהם
זה אפשרי בהחלט. מנועים ובקרים אפשר להזמין מ RCTIMER עם איכות לא פחות טובה מ טורניגי אם לא יותר
בטריות ניתן למצוא ב EBAY, וכלי עבודה ודברים קטנים ניתן להזמין ב DX
בואו נתחיל מכך שמראים להם קבוצה גדולה של אנשים שלא מוכנים לקנות מהם וגם להוריד את הפרסומת שלהם
מבין ומזדהה עם הרגשתך , אני שילמתי על 3 הזמנות לאחרונה שלהם כ - 550 של מיסים + עמלות שחרור של כ - 240 שח.
אם זאת על ידי החרמתם אתה הולך להעניש רק את עצמך .
המלצתי אליכ ואל כולם על מנת שלא ישלחו לך באי אם אס היא לעשות הזמנה, לא לשלם , לפנות אליהם לוודא שלא ושלחו באי אם אס ורק אז לשלם
תגידו לי אתם נפלתם עם הראש לתוך משטח בטון?
דניאל היקר אתה מתבקש לקרוא את הפורום הזה מדי פעם ולא רק לפלוט בו את העצבים שלך.
אם לא שלחת להם בקשה בנפרד מההזמנה אלא רק סימנת את צורת המשלוח בצ׳ק אאוט, אתה האשם הבלעדי בזה שקיבלת ems.
ודבר שני - יש שמונה סנטיליון שירשורים כאלה כבר אז בחיאת תצא מהבועה ותפסיק לחשוב שאתה לבד בעולם.
אתה בטח הולך להתקיף את כווולם בתשובה לזה, ולהחרים את הוביסיטי זה משהו שאתה ממילא מגלגל כבר המון זמן, אבל אתה בעיקר צריך להחיל לקחת אחריות.
כל עוד אתה לא משלם ההזמנה שלך לא עוברת למחסן, אתה תקבל אישור משירות לקוחות שלא ישלחו לך EMS ואז במחסן אחרי שתשלם כמובן, יעשו מה בא להם וישלחו EMS.
זה בדיוק מה שקרה לדניאל אאל"ט, הובטח לו כי החבילה לא תשלח EMS והיא נשלחה EMS.
ולדניאל... אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מחרים אותם לבדך, מעבר לעובדה שאנחנו לא שוק גדול... במדינה שלנו חרם צרכנים לא עובד פרט למגזר הדתי. ראה מקרה "חרם על תורכיה".
דבר נוסף, סוללות, אין תחליף, הסוללות מאיביי מדווחות כבעייתיות יותר.
אני מזמין מהם בכמות מינימלית רק כשאין ברירה, הזמנתי סוללות לפני יומיים והזמנתי אותן אחת אחת ... כך שאחרי שראיתי שאחת נשלחה במשלוח רגיל הזמנתי נוספת. כך, גם במקרה של משלוח EMS אני מסרב ולא כואב בכיס על 5.99 דולר משלוח (לא נעים, אבל בטח שלא כמו 40 דולר משלוח).
דניאל,
א. למה אתה חושב שמגיע לך שרשור נפרד ולא הצטרפת לאחרים???
ב.אם היית טורח להתעדכן, היית מבין שיש בעיה, אבל אתה מתעקש שיפעלו רק לפי מה שאתה רוצה כי אתה הלקוח ואתה צודק.:eek:
אנא החרם אותם (בשביל ההרגשה הטובה שלך), אני הזמנתי הלילה , בניתי את ההזמנה לפי ההנחיות שפורסמו בכל מקום אפשרי פרט לירח, ובאופן מפתיע החבילה נשלחה כבר הבוקר בדואר רשום רגיל ,ליתר ביטחון שלחתי שוב את מייל הEMS וענו לי שישתדלו- זה המקסימום שהם יכולים לעשות ואני מבין את זה בגלל זה אני מרכיב את ההזמנה כך שאם אפילו ישלחו EMS עדיין אשלם בארץ את התשלום המינימלי 35 ש"ח.....
כנראה שRTFM ועוד RTFM לא מזיק.
האתר הזה לא שם על הלקוח הקטן קצוץ ומתעלם מאנשים ומהדרישות שלהם לפי דעתי מי שאחראי על הפרסומות שלהם באתר צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שלישראל בבקשה לשלוח רק דואר רגיל כי ems גורן לנו לצרות!! האם זה אפשרי שבעלי האתר יצרו איתם קשר ויסדרו את המחלוקת הזו?:mad: אחת ולתמיד !! וסתם לידיעה כללית בכל מקום מסחר אלקטרוני שולחים לך את ההזמנות לפי מה ששילמת!!! זה האתר היחידי שעושה מה שנוח לו ולא מה שטוב ללקוח! :mad: אז אל תבואו ותאשימו אנשים פה שהם עושים דברים לא טובים בהזמנה שלהם כח האשם היחידי כאן הוא בעל האתר :mad: השירות שגרוע שלהם!!1 ותאבת הבצע של דואר ישראל!!!!!
ליאור הם שולחים לך במשלוח מהיר יותר ויקר יותר
איפה פה בידיוק השירות לקוחות הגרוע??
זה שדואר ישראל עושה מה שהוא רוצה ומחייב אותך לשלם סכומים גדולים על מוצרי EMS שאפילו לא מגיעים אליך הביתה בסופו של דבר זאת לא אשמתו של HK...
השירות לקוחות גרוע לקוחות מבקשים ישר לאחר ביצוע ההזמנה לא לשלוח ב ems והם לא שמים קצוץ! והם שולחים ב ems לא בישביל אינטרס שאתה תהיה מרוצה אלה זה מה שנוח להם חברות כמוהם ששולחות בכאלו כמויות קונות משקלים עצומים של מקום למשלוח בחברות השילוח הם מרוחים מלא כסף עלייך במשלוח אל תדאג להם אני מניח שהמשלוח עולה להם בכמויות שהם שולחים בערך שלישי ממה שאתה משלם, ולפני שכל אלו פה שיקפצו ויגידו שאני מדבר שטויות הדבר הזה בדוק!
חוץ מיזה אתם לא מרגישים שכאשר אתם פונים לשירות הלקוחות עונים לכם תשובות רובוטיות כאלו של העתק הדבק?
מה קרה לצאט שהיה מאד חיוני ופעל מצויין לפני כל השינויים שעשו באתר?
יש עשרות דוגמאות לאתרים יותר גדולים מהם שנותנים שירות מדהים למשל dealextream
הם לא שמים קצוץ על הלקוח חד וחלק
הזמנתי שני מסוקים זהים בחבילה אחת הגיע לי רק אחד קיבלתי שירות מזעזע ונפנפו אותי סיפרו לי סיפורים מעניין איך כאן מתבטא השירות המדהים שלהם
אני בקשתי לא בEMS אתה חושב שכן ישלחו לי בEMS?
שווי ההזמנה הייתה 47$ נדמה לי