-
תגובה להודעה: טיסנים פטורים ממכס... (עד 50$)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
SEVEN קרא את הבלוג של בוגל על מידות פרופ, 12X6 צורך אותו מאמץ כמו 11X5 וכמו 10X7.
כן קראתי ולכן שאלתי.
לפי הטענה שלך:
d\ 2*10+7
זהה ל:
d\ 2*12 + 6
27 ו-30 זה לא בגדר הסטייה של 1-/+ ולכן אני שואל.
מה גם שאם תשים לב למנוע של גיא מומלץ פרופ 10X5 ושם אתה בכלל מקבל סטייה.
אבל ... אם הסטאפ עובד לגיא בצורה טובה כנראה שה"המלצה" של הסיני היא לא חסם עליון למידת פרופלור.
יש מצב שהכפלת פיץ' במקום קוטר ב-2 ?
-
אולי...
עדיף שתפתח שירשור ייעודי לעולם הססנה הזו, כי היא נמכרת בספיד קונטרול אז אולי יש מטיסים שלא מתעניינים בשירשור הזה וכן יכולים לסייע לך.
-
רק תיקון לחישוב של אייל :
12X6=11X8=10X10 :D
לגבי המנוע והפרופים, המדע אינו מדוייק ומאוד תלוי גם מי יצרן הפרופ, פרופ סיני יעמיס יותר בד"כ מפרופ APC או גראופנר כי הוא פחות יעיל.
שווה להשוות מול מנועים דומים.
אם להשוות 3530-1100 ל3536-1100 הרי שניתן לעלות בערך (תחושת בטן) בשני אינץ' בקוטר. (זה יעלה בזרם בהתאמה)
אני ממליץ להעיר את ערן (K) משנתו כי הוא החרים לי 3536-910 עבור הפאן קאב שלו ודווח התאמה מעולה לכן לבטח יש לו נתונים :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
לגבי המנוע והפרופים, המדע אינו מדוייק ומאוד תלוי גם מי יצרן הפרופ, פרופ סיני יעמיס יותר בד"כ מפרופ APC או גראופנר כי הוא פחות יעיל.
אם להשוות 3530-1100 ל3536-1100 הרי שניתן לעלות בערך (תחושת בטן) בשני אינץ' בקוטר. (זה יעלה בזרם בהתאמה)
אני ממליץ להעיר את ערן (K) משנתו כי הוא החרים לי 3536-910 עבור הפאן קאב שלו ודווח התאמה מעולה לכן לבטח יש לו נתונים :D
דיווחים מהסיני הם על 23A עם 12X6, ואחד אחר מדווח על 280W עם אותו פרופ מה שאומר באיזור ה-25A, נשמע סביר לשים פרופ כזה, פרופ גדול יותר יאלץ אותי לוותר על הרכש החדש של בקרי ערסי 30A.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
תניח לערן...:) יש לו מנוע כמו שלי(או לי כמו שלו...)
-
גיא,המנוע ההוא כבר ז"ל - יותר נכון הציר נשבר. לסיני לא היו צירים במלאי אז שתיתי לבנצי את המנוע (שאני מכרתי לו) עוד לא מדדתי הספק אבל אני מאד מרוצה.
עובד עם פרופ APC 11X5.5 ומרגיש שיש כח מעל ומעבר,רוב הזמן אני על חצי מצערת או פחות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
להיט!!! טיסן - 320 ש"ח + סטאפ 260 ש"ח = 580 ש"ח מוכן להטסה - טריינר מוטת כנף 1.4 מטר! :)
סטאפ (ניר תפתח אותו בבקשה בפורום סטאפים):
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1281560661
-
סחתיין גיא על המתכון,
לדעתך באמת צריך מטאל גיר להגה כיוון?
(ולא רשמת בסטאפ פרופלור)
-
הסטאפ הזה קצת גבולי .
עם 3S הסוללה והבקר יעבדו ממש על הקצה.
בסרט בערך ב דקה 7:20 אפשר לשמוע שזמן הטיסה עם 2200 הוא כ 7 דקות , קצת קצר בשביל טריינר ומצביע על סוללה ומערכת חשמלית שעובדת על הגבול.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
הסטאפ הזה קצת גבולי .
בסרט בערך ב דקה 7:20 אפשר לשמוע שזמן הטיסה עם 2200 הוא כ 7 דקות , קצת קצר בשביל טריינר ומצביע על סוללה ומערכת חשמלית שעובדת על הגבול.
התמונה לא ממש מלאה, אין מידע על הפרופלור, בסיני דיווחו על עבודה של המנוע הנ"ל עם 12X6 וצריכת זרם של עד 25A (כאשר היו נמוכים יותר עם אותו פרופ).
גיא מטיס את הפאן קאב עם אותו משקל בערך עם פרופ 12X6 ו-3 תאים (לא אותו מנוע, אותה משפחה) ומגיע לזמן טיסה גבוה יותר ממה שציינת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
סחתיין גיא על המתכון,
לדעתך באמת צריך מטאל גיר להגה כיוון?
(ולא רשמת בסטאפ פרופלור)
צודק, במקום המטאל גיר להגה כיוון אפשר לקחת פרופ 12X6
בנוסף את הסרוואים ניתן לקחת בלידרס הובי כי נשאר "חוסר" משקל למשלוח...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
הסטאפ הזה קצת גבולי .
הסרט לא קשור לסטאפ, אפשר לקחת את ה-3530 (קצת פחות כוח אבל לדעתי יספיק למשקל 1300 גרם) ולקבל מעל 10 דקות זמן טיסה או להגדיל את הסוללה בשקל תשעים :)
-
2200 סוללה 3 תאים ובקר 40A יגבילו את הסטאפ ל 400W סטאפ קצת בעייתי וגבולי שלא יאפשר למתחיל מרווח בטחון מינימלי. בנוסף הסוללה תאלץ זמן טיסה קצר של 7 דקות
-
אין צורך בבקר 40A, 30A מספיק.
למה צריך יותר מ-400W זה לא טיסן 3D.
כמו שציינתי, הפאן-קאב שלי שוקל 200 גרם פחות ןהמנוע 3530 מספיק בהחלט ונותן כ-12-13 דקות טיסה.
-
אפשר לקחת את ה3542-1100 יתאים בול :D במבצע כרגע ב11.30$....
-
מחיר מפתה....:rolleyes: אבל קצת גדול עליו, לא? וצרכן זרם לא קטן... יתן 5 דקות טיסה...;)
-
אין ספק השרשור הזה עושה מינוסים על מינוסים!
אבל המחירים פשוט תענוג!
-
1 קבצים מצורפים
Guyst ומר שפירא, תראו מה עשיתם. רק נשאר למצוא זמן להרכיב את זה...
מתכוון לנסות את ה-Setup המומלץ. אדווח כשזה יקרה.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1281634403
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZigiStar
:p:p:p
http://images.google.com/url?source=...VNsvpL-8vI2Drg
דווח - שאולי גם אנחנו נתפתה...:cool:
תוך כמה זמן הגיע? איך האיכות?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
סרוו מטל גיר הוא עבור הגה גובה ? עד כמה נחוץ ? חשבתי להשתמש בXT900 עבור המאזנות וההגאים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SEVEN
סרוו מטל גיר הוא עבור הגה גובה ? עד כמה נחוץ ? חשבתי להשתמש בXT900 עבור המאזנות וההגאים.
לא חובה.
בדר"כ רק אם ההגה גדול מ-30% משטח המייצב כדאי להשתמש בסרו חזק יותר (ע"ע בוגל). או טיסן כבד מעל 2 ק"ג (כמו המוסטנג שלי) יש המלצה לסרוו MG.
בפאן-קאב מולטיפלקס ממליצים על MG להגה גובה וכיוון אז בגלל שההפרשים במחיר לא גדולים, ככה המלצתי. HXT 900 יעשו מצויין את העבודה.
-
תתחדש זיגי ! בשקט בשקט, מבלי לספר, הא ?
כל הכבוד. יאללה - מחר טסט ?:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
:p:p:p
דווח - שאולי גם אנחנו נתפתה...:cool:
תוך כמה זמן הגיע? איך האיכות?
לא רוצה "לזהם" את השרשור הזה, אבל אענה בקצרה בכל זאת:
הגיע ממש מהר - 8/9 ימים מרגע ההזמנה, החבילה לא עוכבה במכס. בלי קשר, כל הכבוד לדואר!
בקשר לאיכות - כמו שאפשר היה לצפות (ממה שאפשר לראות בהתרשמות ראשונית). זה לא קיט של מולטיפלקס, אבל גם לא משלמים על מולטיפלקס. הגימור לא משהו, ובכלל לא נראה לי שמדובר ב-EPO שהובטח, אלא ב-EPS (קלקר), רק בצפיפות גבוהה מהרגיל. חוץ מזה, לפי האתר משקל הטיסה הוא 1300 ג', על האריזה כתוב 1000 ג' וב-Manual - בכלל יורדים ל-930 ג' :). יש לי הרגשה שבפועל המשקל יהיה גדול יותר מכל אלה.. בכל מקרה, בינתיים - זה נראה חביב בהחלט!
-
EPS זה קצת מאכזב...
בכל אופן הוא נראה יפה ומאסיבי בוידאו של הבננות, עכשיו נמתין לוידאו שלך :) (גיא תאם איתו בבקשה)
-
בעניין המנוע, כל ההבדל בין 3536 ל3542 הוא 6 ממ באורך ו20 גרם סה"כ
בשביל 20 גרם באף מזיזים את הסוללה 2 ס"מ אחורה..... אל תשכח שזהו טריינר וככזה קצת יותר משקל באף לא יזיק לאף אחד:D
-
אולי כדאי לישפוך קצת דבק מהיר על הקלקר עם מזרז וליראות אם ניהיה חור:D