כן, נתוני gps מופיעים אחרי נעילת לוויינים.
בקשר לסוללה... איך אתה מזרים לו את הנתונים?
דרך מד מתח ?
אני עשיתי כמו יגאל, פשוט קיצרתי בין כניסת המתח של ה 12v לרגל batt1
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Printable View
כן, נתוני gps מופיעים אחרי נעילת לוויינים.
בקשר לסוללה... איך אתה מזרים לו את הנתונים?
דרך מד מתח ?
אני עשיתי כמו יגאל, פשוט קיצרתי בין כניסת המתח של ה 12v לרגל batt1
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אני עובד ללא מד מתח רק עם הosd.
ראיתי את התמונה שמראה איך לקצר בען הרגלים הבעיה שהלוח שלי קצת שונה http://witespyquad.gostorego.com/min...am-mod-v1.html
אתה יודע להגיד לי איזה רגלים לקצר?
אם אמי מקצר אני צריך לתת מתח של 12v לosd?
רקע הרבה זמן (שלושה חודשים פלוס) היום מצאתי זמן להמשיך עם הבדיקות של הosd.
חיברתי את הosd עם מתאם לGPS ולנאזה.
כמה דברים שלא מסתדרים לי:
1. שאני מחבר את הGPS לנאזה ולOSD הלד של הנאזה מהבהב כתום בלי צבעים נוספים, שאני מנתק את החיבור לOSD הלד חוזר להבהב ירוק אדום.
2.המתח סוללה שאני מקבל מהosd הוא 17.25 ולא משהו באזור ה12.
אשמח לעזרה בנושא.
מישהו עזרה בבקשה...
הבעיה הראשונה היא בעיה כלשהיא עם חיבורים הנאזה לא מזהה את ה GPS תוודא שהחיבורים שלך נכונים.
הבעיה השניה שלך היא בעיה יותר קלה וכנראה רק שינוי קטן בקובץ הגדרות.
תוודא טוב טוב שהחיווט נכון ותקין ואז תוודא שוב , אחרי שהכל יעבוד תעבור לשינויי הגדרות.
בפעם האחרונה שעזבתי את הרחפן (3חודש) הוא נתן לי חיווי מעולה בלד בקשר למתח סוללה גם אז היה לי 17.
לא שיניתי כלום בחיבורים ממש מוזר.
בקשר למתק אני עובד רק עם ה5v של הנאזה בלי עוד כניסות של 12v או כל מיני קצרים על הלוח של הOSD.
הי
מישהו יודע מה ההבדל בן גירסה 0.1 לגירסה 1.1?
http://www.ebay.com/itm/On-Screen-Di...item4add2a79a1
בדף הפרויקט מתעסקים עם 0.1
תודה
עריכה : רואה שיש גם גירסה 2
http://www.ebay.com/itm/CRIUS-MAVLin...item417f36a51c
מבולבל
תראו מה מצאתי. מבוסס על הפרויקט הזה, למי שלא רוצה להסתבך יותר מידי:
http://www.goodluckbuy.com/s-osd-rem...s-vs-iosd.html
אהלן, מקפיץ אשכול ישן בבקשה לעזרה, עשיתי כל מה שצריך, הכנתי כבל לGPS, צרבתי את התוכנה, הכל טוב ויפה, רואה במסך לווינים מתחברים, נתונים גיפיאס וכאלה, אבל לצערי עדיין רואה 17.09, ניסיתי לבצע את השפצור הזה שמחבר את ה5+ ל12V אבל משום מה עדיין זה נשאר על 17.09 ולצערי גם נשרף בניסיונות...חששתי שזה עלול לקרות בגלל זה מלכתחילה קניתי כמה כאלה...אז נשארו עוד כמה נסיונות, אני אשמח מאוד אפילו אם יש פה איזה צדיק שיכול לעזור לי בדרך להצלחה.
תודה רבה חברים!
צור קשר אעזור לך - 0542883979
חברים,
אני מזמין מספר יחידות osd ומבצע את כל העבודות הדרושות להכנתם לנאזה. כולל צמות חיווט.
כל המעוניין נא ליצור קשר בפרטי.
איך מכיילים מתח?
טוב עדכון קטן: קודם כל לפני הכל תודה לך ליאור על הנכונות לעזור זה באמת לא טרוויאלי.
האמת שרצתי על החומר עצמאית בקטע מסיבי ועשיתי מחקר מעמיק והצלחתי סוף סוף לסדר את העיניין עם המתח כל מה שנותן זה כיולי סוללה עדינים שזה יחסית שטויות, עכשיו אני מביט קדימה לעבר האקסטרים :) ואנסה לחבר גם את הנתונים מהלד והגימבל. אעדכן כשאצליח.
זהו, הצלחתי בשעה טובה! אחרי 4 OSDים שרופים, הרבה עצבים וזמן, קצת עזרה מחברים והרבה אדים של בדיל.
הכלללל עובד!
מתח סוללה, נתוני GPS, קו אופק פעיל, אחוזי מצערת, סטאטוס לד וMODE טיסה, וכמובן כל הפיצ'רים הרגילים שנמצאים בתפריט :)
יש גם אופציה למעבר בין מסכי הנתונים דרך השלט אבל בחרתי שלא להפעיל את זה כי אין לי ערוצים פנויים במקלט. אבל עד שזה עובד מייייי ירצה לכבות את זה? :)
ואגב זה כמובן עובד גם על נאזה לייט וגם על נאזה לייט שעודכן לV2.
סני שיחקת אותה!
רק ה׳ יודע למה כולם שומרים לעצמם את הסוד מאחורי הosd הזה!
הסוד הוא לקנות אחד תקין ולא 4 שמתוכם 1 תקין
כולם היו תקינים חבר, אבל בגלל שאף אחד שביצע את זה מא' עד ת' לא באמת הכין מדריך כמו שצריך מסיבות כלשהן ( כולל אשקולים בכל מיני פורומים ברשת), נאלצתי לקרוא הרבה ולעשות הרבה ניסויים, מה לעשות שלא כל פוסט ברשת נכון ויש הרבה חרטטנים ולצערי שרפתי 4 בתהליך...אבל עכשיו שהבנתי בדיוק מה לחבר לאיפה, מה להלחים ואיזה גירסא לצרוב נותר רק לשכפל את העבודה לכרטיסים נוספים של חברים :)
קנית את זה שאני המלצתי עם השינוי של TEAM KV או את הזול יותר הדורש הלחמה לMCU ?
יש את ה OSD הבסיסי המחייב להלחים חוטים ישירות לMCU
ויש עם יציאות מוכנות ונוחות
הלחמות ל MCU לא סימפטי בכלל
נ.ב.
יש גרסת Remzibi לנאזה עולה פחות מ 40$ כולל משלוח
לא צריך להלחים כלום וכל המחברים מגיעים מוכנים
האמת שבכל החיפושים אחר התשובה המיוחלת נתקלתי בלא מעט איזכורים על הRemzibi הזה, האמת היא המשכתי לחקור לאו דווקא בגלל הפונקציונאליות אלה בשביל האתגר...והאמת היא שב11$ לOSD ונגיד נוסיף לזה חומרים, מחברים ודמי משלוח אפשר לסיים סיפור ב20$ אפילו או אולי פחות אם עושים קנייה קבוצתית של כרטיסים ואז המשלוח מתחלק...
אבל שוב..באתי בגלל המחיר - נשארתי בגלל האתגר :)
אם אני זוכר נכון עלה משהו כמו 20 דולר כולל משלוח. אני חיברתי רק מתח כי אני לא רואה צורך באופק או מצב לד.
מישהו ניסה להשתמש בפונקציונאליות של הלד?
העניין הוא שבצעתי את החיבור, אני רואה איזשהו חיווי של הלד (הבהובים על המסך בהתאם להבהובים של הלד) אבל מצב הטיסה תמיד נשאר על MAN למרות שאני עובר גם ל gps ו fs.
מישהו יכול לעזור?
תודה
Sent from my LG-D802 using Tapatalk