זה לא קשור רק לשווי ההזמנה, אלא לתוכנה(לתוכן שלה).
בכל מקרה יש מכתב שבוגל ניסח והוא נמצא בפורום מאמרים תשלח להם לפני שישלחו את החבילה.
Printable View
אני לא מבין אתם לא קוראים פה???
השדרוג לEMS נעשה כי שרות הדואר הרגיל סרב להעביר סוללות בקיבול כולל העולה על 2000MAH.
המסקנה הראשונה (והיחידה למעשה) צריכה להיות שאם הקיבול הכולל של הסוללות שרוצים להזמין עולה על 2000 מילי, הזמינו אותן בנפרד בחבילות נפרדות !!!
נורא מפתה להכניס את כל יתר הפיצ'פקס בחבילה ואז לקטר. אל תעשו את זה
הכנסו לאתר של היפני ותראו שמחודש אפריל הוא אינו משגר סוללות אלא בEMS ונותן הנחה בתוספת עלות המשלוח , פה משדרגים אתכם למשלוח יקר יותר (כן מר שנהר גם אם עולה להם שליש זה עדיין יקר יותר מן המשלוח הרגיל כי הוא וודאי וודאי עולה להם שליש:rolleyes:).
ועל הזמנת סולללות בקיבול גבוה, יש לנסות את המכתב שלי ואף הוא לא תמיד מועיל ומן הסיבה הפשוטה: אילו היה להם מספיק כח אדם, ללטף את דניאל בעורף, את מר שנהר במצח ועוד כמה בבית השחי, המחירים היו עולים פלאים כי יש לשלם משכורת למלטפים שתתורגם בתוספת מחיר למוצרים.
קפיש?? משהו לא ברור עכשיו? שאלות????
אני דווקא השבוע קיבלתי הזמנה של 2 סוללות של 1800 מיליאמפר כל אחת ועוד כמה שטויות
וקיבלתי את החבילה בדואר רשום רגיל ולא ב - EMS
ניר, לא כדאי להעביר את הנעוץ הזה גם לפורום החדש?
גם אני בדקתי, את הכוון ההפוך מישראל להונג קונג (והמשלוחים מישראל זולים באופן כללי)
משום מה דואר ישראל לא רוצה לעשות לי שליש מחיר עבור 3000 חבילות ביום מתוך 100,000 שאני מתעתד לשלוח דרכו :(
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1279924782
[QUOTE=yanivoz;174869]מישהו ?[/QU
הסוללה הכי קטנה שהזמנתי זה 1000 מיל' והיא הגיע רגיל ללא בקשה אפילו!
למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיית הEMS, לטובת הצופים בבית ניסחתי מכתב לHC/HK בו שאלתי האם ניתן ליצור אופציה שבה שינוי אופציונאלי של צורת המשלוח יגרור אוטומטית הודעה במייל.
התשובה שקיבלתי היא :
בפירוש הסיבה לשדרוג היא הסוללות ובעיות העיכוב שלהן.ציטוט:
For International Air Mail and International (Registered) Air Mail, we will ship it by Hong Kong post or Swiss post.
For Air Parcel, we may ship it by Singapore EMS if there are batteries in the order. Because HongKong post may delay orders with batteries.
Please refer to the information above to choose shipping method for your order. because right now we have no option for customer to marked as "NO EMS UPGRADE" .You may contact us by Email, live chat or phone to inform us your request.
לידיעתכם.
אני לא ראיתי חוקים ברורים לגבי גודל הסוללות, וקיבלתי לפני שבועיים סוללה 2500 + 2200 באותה חבילה דרך שוויץ ולא EMS.
אחרי שמזמינים סוללות (ומפצלים חבילות ככל שניתן) יש לשלוח להם אימייל, צ'אט ו/או טלפון לחסוך את הבלאגן.
עוד פרטים בשירשור ה-EMS
תגיד אתה קורא את מה שכתבו לפניך??
שימו לב בצ'ק אאוט אם רשום לכם REGISTERED AIR MAIL אז לא יהיה EMS
אם עליתם במשקל ל AIR-PARCEL כנראה הזמנתם סוללות נורא כבדות (או שלא שמעתם לעצתי להזמין סוללות בנפרד והכנסתם לחבילה עוד כמה דברים) אזי הסיכוי הוא כן לEMS.
ראו הוזהרתם !
בוגל
אתה רשמת
"השדרוג לEMS נעשה כי שרות הדואר הרגיל סרב להעביר סוללות בקיבול כולל העולה על 2000MAH"
אז לפי מה שרשמת גם אם אני מזמין סוללה אחת של 2200 זה ישלח לי בEMS שזה לא הגיוני..
אין לי תשובה בשבילך, הזמן 10 פעמים סוללה שכזו ונעשה סטטיסטיקה :D
מצד שני אם תזמין את הסוללות בפחות מ50$ אז מקסימום תשלם 35 ש"ח לEMS (נתון עדיין לבדיקת גיא)
שים גם לב, שיש התפתחויות במידע (חבל שזה מתפזר על כמה שרשורים) באם לא תגיע לחבילה של קילו אזי יש אופציה למשלוח דרך שוויץ, אם עברת את הקילו סביר שתשודרג לEMS בסינגפור.
כל זה כמובן רק אם יש סוללות עם קיבול גבוהה בחבילה.
ובשביל הסטטיסטיקה, אתמול חבילה קטנה (750 גרם) עם שתי סוללות 1000 (סה"כ 2000 מילי) עברה ונקלטה בדואר הונג קונג (מופיעה במעקב) - אגב 4 שעות מהזמנה למשלוח !!!
לפי חשבון שלי אם היא תופסת את הטיסה ביום ראשון ויום שני מדברת עם המוכס הנחמד שלי, יום שלישי אצלי... אני אדווח
אחח הסיני, לבטל הזמנות אין לו בעיה להחזיר כסף כן...
הסיפור בקצרה(לא משהו שאני מתרגש ממנו סתם לשתף):
הזמנתי מספר רכיבים שלאחר שעה מתאריך ההזמנה בדקתי שוב לעומק והתברר לי שהם לא מתאימים לי.
התקשרתי אליהם וביקשתי לבטל ולקבל החזר כספי לפאיפל ולא קרדיט.
אין בעיה ביטלו אחרי דקה, את הכסף לא החזירו והיום(יום ראשון) התמיכה לא עובדת.
גיא בדק, בוס...:p, אז ככה - שחרור חבילות שנשלחו ב-EMS:
1. אם החבילה היא פחות מ-$50 ולא נעצרה ע"י המכס, אז התשלום הוא אכן 35 ש"ח (עמלת שחרור ממכס ברשימון קולקטיבי כאשר הפריט פטור ממיסים)
2. אם החבילה היא מעל $50 בשיחרור עצמי (אתם באים פיזית) ו/או המכס "החליט" לבדוק את החבילה אפילו אם מתחת $50 (לדוגמה, ויטמינים עוצרים תמיד או כשאין חשבונית ברורה ע"ג החבילה), אז התשלום הוא 81.60 ש"ח (העברת ניירת עבור פריטים מעוכבים)
3. אם בחרתם להשתמש בשירותי עמיל מכס ולא להגיע לבד, התשלום יהיה כ-170 ש"ח
שלום,
ח"ח עצבני לסיני שאחרי שהבקר
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idProduct=2166
שבק חיים לאחר מספר טיסות החליף בלי בעיות עם משלוח חזרה כיוון אחד עליו.
אני לא מכיר חנויות בארץ (ולא רק של טיסנים) שהיו עושות זאת.
רון.
ויש גם דברים טובים על הסיני הנחמד שלנו
הזמנתי לפני חודש וחצי דאון ASW28 (גוף פיבר) , הדאון הגיע אחרי שבוע מרגע ההזמנה.
התחלתי להרכיב וגיליתי שחסרים 3 כיסויי סרוו .
שלחתי להם מייל פשוט והסברתי מה חסר ושאי אפשר לשקול את החבילה כי החלק שחסר שוקל פחות מ 5גרם.
הם ביקשו תמונה של החלק שחסר(בהוראות הרכבה) ושל החלקים שכן הגיעו , ואז קיבלתי מייל שהחוסר אומת מול היצרן והחלקים הוזמנו עבורי.
לפני 4 ימים קיבלתי מייל שהחלקים נשלחו ישירות מהיצרן (מגמייקה) בדואר רשום (usps)
אז... אני מרוצה מהסיני
בלי צ'אטים ועם הרבה סבלנות
:-)
יש לך נעוצים בראש פורום מסוקים חשמליים ובראש פורום טיסנים חשמליים.
מבחינת המחירים רוב האתרים לא מצליחים לעמוד בתחרות, אבל יש מדי פעם כאלה שהמחירים בהם מוצלחים, רק שהמבחר דליל בהרבה.
ממליץ לך לחטט גם בWWW.RCTIMER.COM ובWWW.LOWPRICERC.COM שהמחירים בהם נמוכים והשירות בינתיים לא רע בכלל.
נדיר.
החלטה שלך.
רובנו פה עם מעל 10 הזמנות ומאוד רוצים (אמרתי רובנו - לא להתנפל....:D)
PDNFTT !!!
לא יודע אם חקרתם את האתר לאחרונה אבל היו מספר ירידות מחירים לדוג':
1. בקר 40A טאוורפרו ירד ל9.99
2.מחיר המשלוח לחבילות 750 גרם עד 1KG ירד ל17.95
3. רצועות לד לבן וכחול ירדו מתחת ל5$ למטר...
ועוד...
וגם עליית מחיר לHXT900 מ2.49 ל2.69 ...
קשה לעקוב אחרי ה"ילד"
מישהו נתקל במספר מעקב שמתחיל ב-rb ומסתיים ב-hk?
תודה
שלום לכולם אני צריך עזרה:
1.האם השלט הזה מספיק להטסת טיסן חשמלי ואם כן למה הוא כזה זול?
זה השלט
2.למה כשאני מסיים הזמנה הוא אומר לי לבחור מסים 10 20 30 אחוז ומה לבחור על הזמנה של פחות מ50 דולר?
3.האם אפשר להזמין שלט מהם או שצריך איזה אישור בגלל שזה עובד על רדיו?
4. מה לרשום על החבילה כדי שלא יהיו בעיות ואילו טפסים להביא?
אני ממש מודה לכם
1. הוא אכן מספיק זה המחיר למה הוא כזה זול את זה גם אני שואל:D
2. תמיד תצהיר 100% בכדי שלא תסתבך במידה וההזמנה תעצר במכס ישראל!
3. אתה צריך אישור לגבי כל שלט ספציפי שתזמין, לפעמים הוא יגיע עד אלייך ללא שום טפסים אלא פשוט יעבור הכל חלק ללא בדיקה!
4. אין מה לרשום על החבילה לא יהיו שום בעיות אם יהיה טופס מלא ממשרד התקשורת ותצהיר מכס 100%.
אוקיי אז אני מצהיר 100 אחוז... משום מה חשבתי שזה מוסיף 100 אחוז למחיר (פי 2)
מכיוון שאתה ענית די מהר ותודה על כך רציתי לדעת עוד משהו:
האם צריך להגיד להם להדביק משהו על החבילה?
במידה והחבילה פטורה (פחות מ50 דולר) האם ניתן להזמין משלוח EMS ? במידה ומשתלם כמובן?
תודה
שלא תעז להזמין ems תעשה בחיפוש ותראה כמה תגובות שליליות ולמה לא כדאי!
אוקיי שוב תודה
שאלה קצרה, הרגע HK שלח לי בחבילה עם קידומת של CP. האם זה EMS? האם יש לזה יחס מיוחד בהשוואה לדואר RR או RB?
זה לא EMS, זה דואר עם קצת יותר מעקב עם מאשר RB, RR,
למשל, בRB בהונג קונג מודיעים אחרי שהוא עזב וזהו,
בCP, בדואר הונג קונג מודיעים לך איפה הוא בארץ נמצא..
ברור, יש סיני שמתקשר אליך מדי יום ומעדכן אותך איפה הוא בעולם....
תגיד לי מאיפה המצאת את השטות הזו???? לפחות היית נכנס לאתר הדואר וקורא על ההבדל בין חבילת דואר לצרור למכתב.
CP חבילת דואר, מספר הניתן לחבילות הגדולות מ1KG . עד למשקל הנ"ל החבילה מוגדרת כצרור.
חג שמייח וחבילות נעימות:)
בפעם השלישית שההודעה שלי נמחקת, אני חוזר על עצמי :
אני לא קראתי לחבילה של CP בשם כלשהוא, רק אמרתי שהמעקב על החבילה כשהיא עזבה את הונג קונג ועברה לישראל עדיין נמשך בדואר הונג קונג וגם בדואר ישראל.
למה הפוסט הזה כל הזמן קופץ?!:eek::confused:
במסגרת שיטוטי אצל הסיני, שמתי לב כי הוא מפרסם מחסן הנמצא באירופה (גרמניה)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...uro_banner.jpg
האם אפשר לפנות אליו במסגרת היחסים המצויינים עם הנהלת eFLY ולשאול מה תהיה עלות המשלוחים מהמחסן הנ"ל ? אולי מהירות משלוח גבוהה יותר ?