שתתחיל לכתוב כמו שצריך אולי יחשבו על לענות לך ברצינות:\
רק למען הסר ספק, אף אחד, או לפחות לא אני, משמיץ את מדינת ישראל.
Printable View
מה קרה? הכל בסדר?
מה זאת התוקפנות הזאת ???!!!
http://faculty.biu.ac.il/~zohar/button2.jpg
השמועה הזו מכה גלים בכל התחומים ובכל הפורומים - ג'יפים, אופנועים ועוד:
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=68434
http://rotter.net/forum/scoops1/36173.shtml
כנראה שיש בסיס לשמועה...
בושה וחרפה שמנהלי האתר הזה מאפשרים לאנשים להתבטא נגד המדינה בצורה כה מבישה ועל מה? אבל כאשר מאן דהוא מתבטא נגדם ומוקיע אותם אז עוד אנשים פה מגינים על אותם משמיצים נקלים.
פשוט בושה וחרפה.
מי שהשמיץ את המדינה בגלל שהוא יצטרך לשלם עוד 30 ש"ח על בדיקת החבילה שמכילה צעצועים או חלקי צעצועים שיעשה לנו טובה ויסע מפה כמה שיותר מהר רצוי גם שיקח אתו את כל אלה שחושבים כמוהו זה בודאי ישפר פה את הרמה.
חבר המפלגה Zvok, אנא ממך - הגדר "מדינה".
אייל שפירא,
אני מתפלא עליך.
Zvok אני מתפלא עליך בחזרה. לא ראיתי שאף אחד "ליכלך" על צה"ל, אף אחד לא אמר מילה רעה על מערכת החינוך או המשטרה, ואף אחד לא דיבר סרה באף אחד מהעובדים החרוצים של הנמלים בארץ.
אני פשוט מופתע מפרץ הפטריוטיזם חסר הפרופורציות שתקף אותך.
הבעיה היחידה ב30 השקלים הללו היא שעד כה לא התקבל שום מידע חד משמעי מאף גוף רשמי, ולכן הריח החריף של המחטף הזה גורם לשלל ספקולציות.
כמו שאמר פעם דגלאס אדאמס זצ"ל, כל הפרטים שעוסקים בנושא הזה בוודאי זמינים לציבור, הם נמצאים בבניין העירייה במרתף, בארונית נעולה בשירותים מקולקלים, בתחתית גרם מדרגות חשוך, מאחורי דלת נעולה שכתוב עליה "זהירות, נמר".
זה מזכיר לי סיפור ...
לפי הסיפור התבססה תחזית עונת השלגים בצפון אמריקה על הכנות הילידים לקראת החורף.
היו בודקים כמה עצים הם אוספים ואז היו משדרים שהחורף מגיע והשנה השלג יהיה קשה יותר או פחות ...
האסקימוסים מצידם היו שומעים ברדיו שהשנה יהיה שלג קשה ואוספים עוד עצים ...
ראשית אני מציע שתקרא שוב את "פרי עטך" - אתה פונה ישירות לחברי הפורום ומעליב אותם.
שנית, פורומים קיימים כדי לשתף, להוציא, לקטר ולהביע דיעה. אתה לא חייב להסכים איתה, זכותך אבל כדי להיות חלק מהבית יש כללים אלמנטרים שצריך לשמור עליהם.
אף אחד לא השמיץ את המדינה שלנו בצורה כזו שהוא עוכר ישראל, אנשים רק מוציאים קיטור לגבי מיסים נוספים.
אני חושב שהעברתי את המסר ומאמין שאתה צריך לשנות כיוון ואף לתקן את הנאמר כנגד ה"נבלות" וה"קאקות" הלוא הם חברי הפורום.
לכל החברים.
אני התכוונתי אך ורק לאלה שכתוצאה מהעלאת ה"שירות" ב 30 ש"ח כבר שונאים את המדינה.
והיו כאלה שהתבטאו כך.
מי שרק חושב שהוא שונא את המדינה בגלל השנוי הבא עלינו לרעה אבל לא כתב כדאי שיעשה חשבון נפש. אבל לא אליו התכוונתי.
כל אלה שרוצים להפגין ולהתנגד בדרכים המקובלות תבורכו.
אני מקווה שעכשיו הכעס שלי יותר מובן לכל עדיני הנפש.:mad::mad:
כל אלה
כמעט בכל מקום בארצנו תימצא שפע של בבונים כפויי טובה שעטים אלי קרב בכל הזדמנות. הם יכולים להיות תושבי ואדי ערה שמנצלים הזדמנות להשליך אבנים לסיפוק יצר האלימות שלהם במסווה של "מחאה" כנגד דברים שאין להם שום עניין בהם, וזו יכולה להיות הזקנה החביבה שעמדה היום בתור בקופת חולים וניסתה להידחף לפני קשישה אתיופית שעמדה לפניה בתור עם שתי בנותיה, וברגע שהן אמרו לה שהיא לא יכולה להיכנס לפניהן היא צעקה עליהן ש"צריך את כולכם לזרוק לפח זבל".
גם הפורום הזה לא חף מניאנדרטלים שיקפצו לנופף בבורותם, וראוי להתעלם מהם.
אתה לא כזה, ולא ציפיתי שתחטוף כזו התפרצות זעם בגלל כמה אמיצי מקלדת צרי אופקים.
חלק מנפלאות המדינה הדמוקרטית הנאורה ביותר באיזור החיוג הים התיכוני הוא הסובלנות שלה גם כלפי אלה שנושכים את הפיטמה המניקה אותם.
הבעיה היא, אייל, שאת מדינתנו האהובה לקחו כבת ערובה מספר בירוקרטים מושחתים ומנוולים. אתה תמצא את זה במשרד התחבורה, באגף המכס, באוצר ובעוד מקומות רבים ואחרים. ישנם אנשים - לרוב בעלי מנת משכל נמוכה עד גבולית - שבעיניהם קיים גוף בשם "מדינה" שמתקיים בוואקום, בעל משאבים לא מוגבלים ורצון להרע עם תושביו. אלו החכמים יותר מבינים שבעצם הבעיה היא באוכלוסיה שמגיעה לעמדת כוח - שהרי במגילת העצמאות לא נכתב דבר על עמילי מכס ואני בספק אם הרצל ידע בכלל שילוח מהו. בקיצור, זו לא המדינה, אלא הפקידים.
אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו, שאלו האנשים שמנהלים לנו את החיים. ולא, אלו לא הפוליטיקאים, אלא הבירוקרטים שנמצאים איפה שהם נמצאים.
הפקידים משרתים את הבירוקרטיה, שהיא הנשק העיקרי של העשירים, הוא נועד לבלבל ולהחליש את העניים באמצעות אותם פקידים עייפים, מנוצלים ולעיתים קרובות גם בלתי כשירים לעבודה שלהם.
זה לא רק פקידי דואר או בנק, זה גם רופאי קופ"ח שאין להם כח להתמודד עם בעיות ספציפיות ונותנים תרופות כלליות בצורה אוטומטית, וזה נהגי אוטובוס שלא מסוגלים כבר להביע אמפטיה אפילו לעיוורים וזקנים שמנסים למצוא מקום בזמן שהאוטובוס רוקד וקופץ, וזה כל אדם שעובד עבור מערכת שמשלמת לו רק מספיק כדי לגרום לו להיאחז בה מהפחד שיאבד את הפרנסה שלו.
והנה, הנשק הבירוקרטי פועל גם בהרתעה - לרוב האנשים כבר מראש אין רצון לנסות להיאבק.
מצחיק שאתה אומר את זה, שהרי הבירוקרטיה ושורשיה - הקביעות, ההתעלמות מביצועי העובד, נפוטיזם, ועדים, ריבוי הנהלים המיותרים - נוסדו על ידי מפא"י, מפלגת פועלי ישראל השמאלנית שהייתה בשלטון עד המהפך של בגין ב77 ועיצבה את התרבות הארגונית של ישראל.
דווקא התפיסה הקפיטליסטית, אם כבר, שואפת באופן מסורתי לצמצום הבירוקרטיה והשארת הרגולוציה למגנוני השוק. אי אפשר להאשים את העשירים בכל, ובטח ובטח שאי אפשר להאשים אותם במעללי המכס.
לעשירים ממש לא איכפת מבירוקרטיה כזו או אחרת כיוון שהם מעליה.
זו לא רק מדינת ישראל ש"יצרה" ע"י עובדיה את אותה בירוקרטיה, אלא גם הרבה מדינות נאורות אחרות בכל העולם.
הפרטה היתה מפטרת את גברת בירוקרטיה ומגייסת את אחותה ה"יעילות". תחרות, שיווק, שירות לקוחות, ניצול מקסימלי של משאבים, כל אלה פתאום היו יוצאים לאור. אבל מה? מה יהיה על כל "שותי התה בכוס זכוכית שקופה" אשר מגייסים את הבוחרים לקדנציה נוספת של אותו פוליטקאי שמספק לפקידים שלנו את הבירוקרטיה?
אני מפחד לחשוב מה היה קורה אילו שירותי בדואר והמכס היו מופרטים... היינו מבזבזים הרבה יותר כסף כי תוך ימים היו החבילות בפתח הדלת....
אם המכס היה מופרט, היית משלם מכס מלא על כל חבילה וחבילה, בדיוק כמו שאתה לא יכול לחמוק מתשלום עבור כביש 6 או כל שירות פרטי אחר.
שלא יפריטו, שישארו אהבלים כמו יתר משרדי הממשלה, רק שלא יתנו להם מנדט לעשוק אותנו עוד יותר.
אייל,
ומי אמר שצריך לשתוק לאלה שמשמיצים??
אולי אם כל אזרח ישראלי שיודע להעריך את המדינה (ואיני חושב שהכל מושלם) היה מעמיד את
המשמיצים על מקומם היה הם היו מפסיקים.
לגבי בירוקרטיה, מה אתם חושבים שבארצות אחרות אין בירוקרטיה בלתי יעילה, מכס, מע"מ, בעלי ענין מושחתים.
ועכשיו השמאלנים שהקימו את המדינה אשמים?
חברה תחזרו להובי ותפסיקו כבר עם הקשקושים.
כל העולם כזה. לשם שינוי לא הישראלים המציאו את זה... הקומוניסטים...? :confused::p;)
Venting - זה כרגע מה שאנחנו עושים פה (וזה כיף) כי לצערי לא נראה שנוכל להשפיע...:o
כי עם לא הייתה בחול אתה לא יכול לראות מה חושבים בחו"ל על מדינת ישראל שברשותה עומדים "דמוקרטים" שהם בעצם אינטרסנטים פרטיים ניקרא לזה קומוניסטים בתחפושת
תתמקדו בעיקר ולא בטפל
תטיסו תיהנו שיגיע רגע התשלום הראי כולנו נלך כמו תתלה ונשלם כדי ליהנות אחרי זה לכן כול השרשור הזויה הזה בנוי על ריבים וחילוקי דאות של אנשים שחושבים שיכולים להשפיע
בסופו של דבר עד שלא יקום משהוא בעל השפעה וייקח על עצמו אחריות לביטול הגזר דין שעדיין לא נפל אלינו
נמשיך לאכול את כול החשבוניות של מדינת ישראל כי אין לנו ברירה כי זה מה שה"דמוקרטים" מכתיבים לנו .