אבל אני הזמנתי בנובמבר וקיבלתי רק אתמול!!!!!
ינואר פברואר זה רהאש הסיני בדרכ..
Printable View
אבל אני הזמנתי בנובמבר וקיבלתי רק אתמול!!!!!
ינואר פברואר זה רהאש הסיני בדרכ..
אני הזמנתי לפני חודשיים והיום קיבלתי חבילה שלא תואמת את ההזמנה שביצעתי נפלו על הראש איזה באסה
לפחות משהו שווה?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
גם אני קיבלתי היום לאחר חודשיים. מה שמוזר הוא שמספר המעקב על הפתק מהדואר היה שונה לחלוטין מהמספר של החבילה.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
ההזמנה שלי הייתה על 90 דולר קיבלתי הזמנה ששווה 30 דולר ביזיון
אני ממתין לחבילה בשווי 200$ לא כולל משלוח.
נקווה שאקבל אותה ולא את שלך...😄
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
אוקיי,
הזמנתי זוג סוללות מהמחסן באירופה דרך Bpost (המחיר לא יוצא יקר משמעותית מאשר משלוח מהמחסן בסין).
ההזמנה בוצעה ביום חמישי בבוקר.
כרגע הסטטוס עדיין עומד על "in print queue".
אני אעדכן ברגע שהחבילה תגיע.
אגב, אני לא אמור לקבל מספר מעקב?
אתה תקבל מספר מעקב, אבל מעניין אם הם תקנו את המעוות- הם נותנים מספר מוזר שרלוונטי רק באזור מסויים באתר bpost ושם גם ניתן לראות מה מספר המעקב האמיתי .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אז אני מבין שהם עדיין לא שלחו את החבילה.
היו להם שני ימי עסקים מלאים לשלוח אותה.
האמת קצת מאכזב..
תוך כמה זמן בדר״כ הם שולחים מהמחסן באירופה?
תודה
תבדוק פה.. http://www.rcgroups.com/forums/showt...003434&page=28
תגובות 413 ו 414 מדווחים שהמחסן באירופה קצת מתעכב בשליחת המוצרים, דיווח מאתמול ומהיום על 5 ימים בתור להדפסה.
אולי גם הם התחילו לשלוח דרך פיג'י :D
חבילת סוללות מאירופה שהגיעה אלי לאחרונה - לקח קצת יותר משבועיים בין ההזמנה להגעה.
כמו שכתבו, מספר המעקב של BPOST לא עבד עד יום-יומיים לפני ההגעה...
מוסר השכל,
אפשר להוציא את הסיני מסין אך אי אפשר להוציא את הסין מהסיני.. :rolleyes:
השאלה הגדולה האם יש תחליף לסיני? אני מתכוון ברמת המגוון מוצרים, זה אתר שפשוט יש בו הכל. אבל חרא של שרות
השאלה מתי נחזור לחברת שילוח נורמאלית באוויר ולא אחת שנשלחת באוויר ולוקחת זמן כאילו זה דרך הים.
סתם שאלה, לא יצא לי לראות כאן, אבל מישהו מכיר את הסיבה שיש איסור על שליחת ליפו דרך דואר HK או סינגפור\שוויץ ושאר הקודמים שהסיני עבד איתם?
לפני כמה ימים קיבלתי חבילה מHK (לא קשורה לתחביב) שיש עליה הצהרה חתומה ע"י השולח שהחבילה לא מכילה סוללות LIPO. היה מקרה שגרם לכל זה או סתם מישהו שם מגזים?
הבעיה במשלוחים זה לא האם במטוס או בים אלה מרכזי המיון בדרך, לפעמים בארץ לוקח שבוע עד שהחבילה עוברת כמה נקודות מיון...
חברות השילוח הפרטיות (שגובות פי 3 במחיר) מפעילות את מרכזי המיון 24 שעות ביממה ואז מצליחות להשיג מיון זריז יותר.
אתה תמיד יכול להזמין מהסיני בפקדס ותוך 4 ימים החבילה תהיה אצלך..
לגבי הקטע עם הליפו , לא בטוח שזה קשרו אבל הייתה התלקחות של סוללות ליתיום במטוס בואינג 787 ,
מבחינת התאריך זה מתאים לבלגן שהתחיל חודשיים מאוחר יותר..
http://www.efly.co.il/forums/showthr...BF%BD%EF%BF%BD
חקרתי מעט את התקלה שהיתה ב787(עשיתי חיפוש בגוגל)
ואין קשר בין המקרים, לפחות לא אחד הגיוני.
הסוללה שהתלקחה בבואינג היא ליטיום יון. ששימשה כמצבר של המטוס, התקלה היא לא היתה במטען או משהו בסגנון אלא תקלה במערכת המטוס,
http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_...ttery_problems
הכי לא מובן והזוי לי שבמזרח עושים בעיות על שליחה של ליפו ובמערב(טפו טפו טפו שלא יאזין לנו כאן מישהו) אין בעיה בשליחה דרך האוויר בחברות המשלוחים המובילות..
חיפשתי היום את החבילה שלי באתר של פיג'י, מאז שביצעתי את ההזמנה (חודש מהיום) זאת הפעם הראשונה שיש תיעוד לחבילה באתר שלהם.
מה שאני לא מצליח להבין זה שכתוב שהחבילה הגיעה לארץ ב14 לחודש כבר, Parcel items in transit at next postal exchange ובאתר של דואר ישראל החבילה לא מופיעה בחיפוש.
יכול להיות שהחבילה בארץ עשרה ימים ועדיין לא הודיעו לי כלום?? יש שמה מנוע סוללות וסרוואים בפחות מ100 דולר,לא משהו שאמור להיתקע במכס
לפי מה שזה נראה אין קשר בין מה שרשום באתר של פיג'י למציאות.
אצלי ואצל עוד אנשים החבילה כביכול הגיע לארצ ב16.1, אחרי זה הדייוח נעלם והפך ל30.1 ורק באמצע פברואר חודש אחרי היא הגיע..
אצלי הזמנה מפיג'י הגיעה תוך 30 יום (ממש אתמול). שעות לאחר שנאספה הגיעו לי דיווחים לפלאפון שמעדכנים שהחבילה נחתה לפני שבועיים בתל אביב... דואר ישראל, כמו שצויין, לא מתייחס לחבילה כדואר רשום.
תקבלו את החבילה תוך שבועיים מהיום שדואר פיג׳י פרסם שהחבילה בארץ. לא תמיד דואר ישראל מעדכן שהחבילה הגיעה יש לבדוק אחת לכמה ימים בדואר אחרת ישלחו את החבילה חזרה לחו״ל...
Sent from my iPhone using Tapatalk