מזמן יש את המחסן הזה והמוצרים המפורסמים עם (DE) והיקרים יותר מגיעים ממחסן זה.
לדעתי שווה לפנות אבל למרות שהמשלוח אמור להיות זול יותר (:confused:) המחסנים שלו שם יקרים יותר, ולכן לא יוכל לתמחר לנו בזול. מה גם שאין שם את כל המוצרים שיש בסין.
Printable View
המחירים במחסן הנ"ל פשוט כוללים את המכס והמע"מ הגרמני. אם ישלחו לארץ המיסים אמורים להתקזז. השאלה אם יהיה להם אינטרס להרחיב את המשלוחים משם לארץ.
לדעתי זה לא יתפוס עם הסכם הסחר החופשי (אם לזאת התכוונת) כי זו סחורה סינית.
לא קשור, אתה לא אמור לשלם מיסים אירופיים ולכן בהוצאת הסחורה מאירופה המס מווחזר.
כמו בארץ, הזמנת שילמת מס, שלחת לחו"ל וההוכחת למכס שזה מה שנכנס , תקבל את המיסים בחזרה.
(בד"כ מקובל להצהיר מראש שהסחורה מיועדת לייצוא ואז מקבלים פטור זמני עד להוכחת יציאה מהארץ).
היי! יש לי שאלה: אני רוצה להזמין כמה דברים, אני יכול לבזבז רק 100$!
ואני עושה הזמנה של 67$, ומשקל של 1.5 קילו, זה הזמנה ראשונה שלי, שמעתי על איזה מס שצריך לשלם, הייתי רוצה להזמין דרך AIR PARCEL אבל אני לא רוצה שאני יעשה הזמנה ואז אני עוד יצתרך לשלם מס ויצא שלא יהיה לי כסף.
להזמין דרך AIR MAIL זה בסדר?
תווווווווווווודה!!!!!!
חלק את ההזמנה שלך להזמנות נפרדות שלא עולות יותר מ50$ לפני משלוח, כך לא תיצטרך לשלם מיסים.
טוב, הורדתי את המטען החכם (יש לי מטען בלנסר) ועכשיו אני חייב לשלם 47 (לא כולל עלות משלוך). עכשיו אני לא חייב לשלם מיסים?
כן, כל עוד ערך התכולה של החבילה נמוך מ50$ היא פטורה ממיסים.
עדיף לשלם כמה דולרים על משלוח נוסף מאשר 30% מיסים כל החבילה.
מבחינת משלוח - עדיף לך לבחור בRegistered air mail ככה יהיה לך מספר מעקב.
תודה גבר!
לפי הבלוג הם ביצעו שידרוג לאתר, ובין השאר אפשר לראות שלדוגמא הטיסנים חולקו לקטגוריות מסודרות יותר:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idCategory=191
אני רוצה להזמין משהו מהסיני, זה עולה 10$, כמה יעלה לי משלוח?
וכמה יעלה לי משלוח על משהו שיוצא 56$? זה יוצא אותו כסף משלוח?
שלום לכולם שאלה
אני הזמנתי מנוע+בקר למכונית שלי השאלה הם גבו את הכסף אבל בתטעות עשיתי ביטול להזמה כי היו לי כמה הזמנות שבסוף לא הזמנתי ??
השאלה אני מנסה לדבר אם משהו אבל אני לא מצליח יש איזה מייל שאני יכול לשלוח שיענו לי ??
דרך הצ'אט יענו לך אבל אני כמעט בטוח שהכסף שלך הומר לנוקודות בונוס של הוביקינג אז הנה הלינק לצ'אט זה לוקח משהו כמו 10 דקות עד שאתה תופס מישהו http://live2support.com/ls3/chat.php...&dept=0&lang=0
שלום,
אני מנסה להזמין טיפס מהאתר הוביקינג והוא כותב לי שבגלל הגודל
Cart weight: 1385g
Total Length 810
Total Size 1328mm(L+W2+H2)
אין שום אפשרות לשלוח לישראל.
מישהו יודע מה עושים?
אי אפשר לבחור שום אופציית שליחה אחרת