לגשת לסניף ולבדוק פיזית אם החבילה הגיעה. לרוב דרך פיגי לא מקבלים מסמך מהדואר על משלוח בדואר רשום. לכן אתה לא תדע שהחבילה הגיעה יעברו שבועיים ויחזירו לחו״ל..... עוגמת נפש עצבים וכו׳.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
לגשת לסניף ולבדוק פיזית אם החבילה הגיעה. לרוב דרך פיגי לא מקבלים מסמך מהדואר על משלוח בדואר רשום. לכן אתה לא תדע שהחבילה הגיעה יעברו שבועיים ויחזירו לחו״ל..... עוגמת נפש עצבים וכו׳.
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
ברוב הסניפים בארץ לא בדיוק ידעו על מה אתה מדבר אם תתחיל לבוא כל יומיים ולשאול האם הגיעה החבילה שלי.
ורוב האנשים כאן כן קיבלו פתק אפור..
אני עדיין מחכה לחבילה מה1/1 שנשלחה דרך פיג'י
באתר הזה http://trackitonline.ru/?service=track היא קיבלה עידכון אחרון ב 19/2 Left postal office
לחבילה שנשלחה ביחד איתה והגיעה ב 13/2 העידכון הזה של Left postal office היה ב 6/2 , אז הסטיסטיקה אומרת 7 ימים אחרי החבילה אצלי..
אני מקווה לקבל אותה ב 26/2 שזה עוד יומיים, תחזיקו אצבעות.
לא נראה לי הגיוני שיש מישהו שילך כל יום לדואר במשך תקופה שיכולה להתפרס על חודש שלם רק כדי לברר אם החבילה שלו הגיעה. בנוסף מניסיון שלי עם פקידי הדואר, שירות לקוחות הוא לא הצד החזק שלהם ככה שבלי פתק של דואר רשום הם ינפנפו אותך תוך שנייה
אני מכיר מספר מיקרים שלא קיבלו פתק והחבילה חזרה לסיני. מיותר לציין כמה זה מתסכל. כמו שאמרתי יש כאלה שעדיין לא מופיע להם אחרי חודש או חודש וחצי שהחבילה הגיעה לארץ (בדואר ישראל) ובכל זאת היא הגיעה ואם פיספסת היא תחזור לחו״ל. אני גר בישוב ולא בעיר אז למען ההגינות עובד הדואר מכיר את כולם וברגע שאתה שואל אותו אם הגיעה חבילה הוא נותן תשובה במקום אך בעיר אני מעריך שצריך לתת את המספר הרשום של הסיני והם בודקים במקום. שיהיה בהצלחה לכולם.
עם דואר פיגי. באיזה ישוב אתה גר אני מתחיל לארוז...***
נראה לי שזה עובד... מי שקיבל חבילה מפיגי' (וגם מי שעדיין לא קיבל)
תבדקו באתר הזה http://trackitonline.ru/?service=track
תסתכלו מתי התקבל העידכון Left postal office הוא אמור להיות האחרון לאחר שמדווח שהחבילה שהתה כחודש באירופה
ומתי קיבלתם את החבילה בארץ ..
תעדכנו פה כמה ימים חלפו מהעידכון ועד שהחבילה הגיעה אליכם.. אצלי זה 6 ימים ו 7 ימים ...
אם זה ככה גם אצלכם אז מצאנו פתרון לבעית חוסר הפתק !!!!
הימים עוברים ועדיין לא קיבלתי מספר מעקב והסטטוס באתר HK עדיין לא השתנה.
את האישור על תשום קיבלתי ביום חמישי ב-9:00 בבוקר, וכפי שנראה עד עכשיו החבילה לא נשלחה.
וזה עוד עם שרות EMS, כן..
בקיצור, תוך כמה זמן בדר"כ החבילה נשלחת בשרות Bpost ותוך כמה זמן מקבלים מספר מעקב?
פתחתי קריאה בשרות הלקוחות שלהם.
כמובן שעדיין לא ענו, אבל עברו "רק" 19 שעות...
לא נורא אשתמש ב live chat, אה גם זה לא עובד.
טוב נו, אז אני אתקשר אליהם וזהו - אה, אין מס' טלפון לפניות מחוץ לארה"ב.
בקיצור, שירות מהמעלה הראשונה.
אגב, במקביל הזמנתי גם רכב ממוכר באיביי ארה"ב ועוד שתי הזמנות מ- amain, שלוש ההזמנות יצאו עוד באותו היום לדרך.
בחיי, עוד לא נתקלתי בכזה שרות גרוע, ויש לי ניסיון עם רכישה מסין (דרך ebay).
היה לי כבר מקרה שרכשתי מוצר מסין ולא קיבלתי אישור שליחה (אין מספר מעקב) במשך מספר ימים.
אז פניתי בפניה למוכר דרך המערכת של ebay ותוך מספר שעות קיבלי תשובה שהם מצטערים והם מיד שלחו את החבילה.
אצל הסיני אין אפילו את האופציה הזו..
ניסיתי את כל דרכי הפניה אליהם ושום דבר לא זז.
כמה זמן לוקח לשלוח שתי סוללות?!
שרות מצ'וקמק.
אני חוזר על השאלה:
יש למישהו מושג תוך כמה זמן בדר"כ החבילה נשלחת בשרות Bpost ותוך כמה זמן מקבלים מספר מעקב?
תודה,
כנראה שיש עומס בתקופה האחרונה.
אני לפני 4 חודשים קיבלתי סוללות שבוע מהקליק, מהמחסן באירופה.
Sent from my GT-I9500 using Xparent BlueTapatalk 2
הגיוני שיהיה עומס ועיכובים במחסן באירופה אם כל מה שקורה עם המחסן הסיני. אנשים מעדיפים לשלם עוד כמה גרושים בשביל לקבל את ההזמנה יותר מהר.
אלון לא ממש מבין את ההודעות שלך..יש כאן שרשור של 8 עמודים, ועוד עשרות שרשורים אחרים שנפתחו כאן על בעיות שילוח ושרות של הסיני..
אין לנו אופציות מקבילות באיכות ומחיר המוצרים, אז אין לנו הרבה מה לעשות...
כמו שאננס אמר, בסוף הכל מגיע.
אלון, סבלנות... זה שם המשחק מסין.
אני לא יודע כמה זמן אתה בתחביב אבל לפני חודש נרשמת לאיפליי.הותיקים פה, ואני בניהם, קונים ממנו כבר כמה שנים. כל כמה חודשים יש שירשור כזה של "הוצאת קיטור".
עם כל הקיטורים, אין ממש תחליף לסיני. יש לו מגוון אדיר, מחירים מעולים, שירות במקרה של תקלות, פידבקים על המוצרים ואני מעדיף אותו על מוכרים שבאים והולכים באיביי.
בתחומים מסויימים (כמו צב"ר (FPV) ורחפנים) יש חנויות נוספות וטובות יותר.
וגם לחזק את דבריו של אודי (אננס), אחרי עשרות הזמנות שעשיתי, עוד מעט ב-5 שנים האחרונות, לא הייתה הזמנה שלא הגיעה!
קובץ מצורף 104385
נלקח משירשור של 9 עמודים על דואר פיג'י המהיר - רק תהנו מההומר -
יש שם לקוח מקוריאה שלא מבין למה החבילה שלו הגיעה ללונדון ותקועה שם כבר חודש שהוא רק 4 שעות טיסה מהסיני..
http://www.rcgroups.com/forums/showt...2063832&page=9
איזה קטע.. אני הזמנתי 2 חבילות ביום שבת מהמחסן הסיני.
חבילה אחת של רכב על שלט שזה מוצר JIT שלוקח 3-5 ימים לשלוח אותו
וחבילה שניה 2 סוללות וקיט של מנוע ובקר 1/10
היום קיבלתי מספרי מעקב על שני החבילות- הרכב נשלח דרך סינגפור אני מעריך שתוך שבועיים הוא פה
והסוללות דרך פיג'י - 40-60 יום.
אז כנראה שבכל זאת הלחץ על המחסן הסיני ירד וכולם עברו להזמין מהמחסנים המקומיים , איזה כיף לי..
מי זה הישראלי שנרשם ל rcgroups אתמול רק כדי לפרסם שם פוסט אחד שמתלונן על דואר פיג'י , ועוד לספר לכל הזרים שהוא קיבל החזר של 20 דולר
רק בגלל שהמשלוח מה 27/1 עדיין לא הגיע?
Situation is Impossible, i have been waiting for my stuff for 37 days since payment:
33 days starting from 22.01.2014
The data could be outdated, please update
Date Event Weight Additional
22.01.2014 20:28
Freipost
Electronic notification of shipment
8491827 FJPEMS ISRAEL
10.02.2014 12:58
Freipost
Submitted to partner for transportation
11.02.2014 12:03
Freipost
Dispatches Created
11.02.2014 12:58
Post Fiji
Accepted from sender
Fiji - Nadi Letters Israel
14.02.2014 05:55
Freipost
Flight depart
Hong Kong International, Hong Kong, Honk Kong (HK HKG) FJ810/VS0024
14.02.2014 12:15
Freipost
Arrival at destination Airport
Heathrow, London, United Kingdom (GB LHR) 3.007
14.02.2014 13:40
Freipost
Arrival at international place of exchange
14.02.2014 13:40
Post Fiji
Arrival at international place of exchange
Israel - Tel Aviv Yafo
14.02.2014 14:45
Freipost
Left postal office
3.007
14.02.2014 14:45
Post Fiji
Left postal office
Israel - Tel Aviv Yafo Letters Israel
15.02.2014 09:00
Freipost
Left postal office
3.007
Sound Familiar? spoke to Israel post they have no info on the item!!
I spoke to HK Live Chat today and they agreed to refund half of the shipping price ~25$
You all should try too!
שלא ייגמר לך כל המלח במטבח... :)
מה זאת אומרת לא מבין את ההודעות שלי? אין בהן שום מסר נסתר.
סה״כ אני מבקש לשמוע מאנשים בעלי ניסיון בהזמנה מהמחסן האירופאי תוך כמה זמן החבילה נשלחת והאם מקבלים מספר מעקב או לא.
על הדרך אני גם חווה את דעתי על השרות המצוין שלהם.
כל השרשור, על כל שמונת העמודים שלו, לא רלוונטי למחסן באירופה ולכן אני חושב שהמידע שאני מספק חשוב.
לגבי המחירים הנמוכים והתמורה (לפחות בסוללות) אין לי שום ספק ולא התלוננתי על זה.
והאמת שאני גם לא מתלונן על זמן המשלוח (עדיין יש סיכוי שהוא יגיע תוך שבועיים שלושה, שזה הרבה יותר טוב מאשר המחסן הסיני).
יחד עם זאת, אני עדיין חושב שהשרות שלהם גרוע והמצב שאין שום דרך ליצור איתם קשר הוא בלתי מתקבל אל הדעת.
עם כל הכבוד לכמות ההזמנות שיש לו ביום, הוא לא החנות הווירטואלית הראשונה שהזמנתי ממנה וגם לא הגדולה ביותר, אך זו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ליצור קשר עם המוכר בזמן סביר.
עזוב אותך מצ'ט - הם לא ידעו לספק לך שום תשובה רלוונטית.
הזמנת, המוצרים במלאי, המערכת שומרת לך את המוצרים, שיגיע התור הם יארזו אותם וישלחו לך אותם.
אנשי התמיכה בצ'ט לא יכולים לעשות כלום בנוגע לזה, הם יכולים לבטל הזמנות, לשנות מוצרים בהזמנה
לבקש ממך לשלוח סרטונים של מוצרים תקולים וכדומה.
אבל מה אתה רוצה שהיא תקום מהכסא, תקפוץ למחסן באירופה ותארוז לך 2 סוללות?
כבר כתבו את זה קודם ... אבל בדקתי את מספרי ההזמנות שלי .. לפי הממוצע של התקדמות המספרים יש להם כ 5000 הזמנות ביום.
בטח עד לפני חודש 4500 היו מסין ורק 500 משאר המחסנים .. היום בטח רק 2000 מסין ו 3000 עברו לשאר המחסנים..
אז המערכת במחסן באירופה כנראה קורסת...
אם הם לא עומדים בקצב ההזמנות אז מבחינתי יש להם שלוש אופציות פעולה:
1. תודיעו על כך מראש, באותיות קידוש לבנה, בדף הבית של האתר.
2. שיעסיקו עוד עובדי מחסן. אם הם לא היו ערוכים לקצב הזמנות גדול כל כך, אזי כל יום הם אמורים להגדיל את כמות ההזמנות הממתינות בתור. לדוגמא, אם הם ערוכים לספק 2000 הזמנות ביום, ובפועל הם מקבלים 3000 הזמנות ביום, אזי בכל יום יש להם 1000 הזמנות אשר הם לא עומדים בקצב אספקתן. אז איך נפתרים מהבעיה הזו?
אם זה אכן המצב, והם לא ערוכים לנפח ההזמנות שיש להם, אז המצב רק ילך ויידרדר.
3. אל תגבו כסף על משלוח אקספרס! (Bpost = EMS)
לא ייתכן שאני משלם על משלוח אקספרס אך בפועל החבילה מתעכבת שבוע (ואולי יותר, מי יודע..) עוד במחסני החברה.
משלוחים בחינם שהזמנתי מספקים אחרים יצאו עוד ביום ההזמנה וסביר להניח שיגיעו לפני "משלוח האקספרס" של HK.
לגבי הצ'ט,
היה לי חשוב לוודא שההזמנה אכן ממתינה לשליחה ולא נשכחה (כבר קרה לי עם ספק מקוריאה).
בנוסף, תמיד טוב שיש תיעוד לכך שפניתי אליהם שישה ימים לאחר התשלום על כך שההזמנה עדיין לא נשלחה.
הנציג הבטיח לי שהם יעמדו במסגרת זמני המשלוח שהם הקציבו מראש.
באם הם לא יעמדו במסגרת הזמנים אשר הקציבו, אני אדרוש מהם החזר בגין עלות המשלוח.
מעבר לזה שהוא ציין שהוא שולח מייל למחסן לזרז את המשלוח.
גם אם הוא סיבן אותי, להזיק זה בטח לא יכול וזה לא דרש ממני יותר מאמץ מאשר לרשום את הפוסט כאן :)
אחלה סדרה, אבל האפקטים של הסיני יותר טובים... :D
אלון - ביום שני הגיעה אלי חבילה שהוזמנה מהמחסן האירופאי שלהם בדיוק ביום שני שעבר - שבוע מרגע התשלום החבילה הגיעה עד לבית וגבו ממני עמלה של 35.40 שקלים.
לא יודע מה הבעיה בהזמנה שלך, אבל יש דבר אחד שיש לך בעיה בהבנה פה - Bpost זה לא EMS בארץ המוצא, זה המשלוח הרגיל שלהם (מה שאנחנו מכירים בתור Registerd air mail), רק שבארץ כנראה מזהים את זה ככה (כמו שעל החבילות הבודדות שהגיעו אלי מפי'גי היה רשום אקספרס, בפועל לטוס לסין ולהביא את הציוד בעצמי יצא יותר מהיר).
כנראה שעם החבילה שלך יש בעיה ספציפית ותנסה לפתור אותה מול הסיני לפני שתפנה לפייפאל וכד'. מניסיון שלי הם עונים לצ'אט ממש מהר בימי שני, חמישי ושבת בבוקר (זמן ישראל). תפתח את הצ'אט ותחכה כמה דקות - יענו לך בסוף.
תודה, סוף סוף תשובה לעניין!
זה בדיוק המידע שחפשתי.
אז מסתבר שהחבילות מהמחסן באירופה אכן אמורות להגיע מהר ומשום מה שלי מתעכבת.
אתה קיבלת את החבילה תוך שבוע, אצלי עבר כמעט שבוע והחבילה עדיין לא יצאה לדרך.
וכל התירוצים של עומס הם בולשיט אחד גדול, סה"כ הזמנת שלושה ימים לפני, מה השתנה בשלושה ימים?! כלום..
אז לכל מפתחי התיאוריות על עומס במחסן באירופה עקב התקלות של המחסן בסין, רדו מזה.
אתמול פניתי אליהם בצ'ט ולא קיבלתי תשובות ברורות.
הבחור אמר שהוא בודק את העניין ואז חזר אלי ואמר בגדול שבגלל העומס המשלוח מתעכב ושהוא שלך תזכורת למחסן לגבי ההזמנה שלי.
לדעתי ההזמנה שלי פשוט נשכחה, גם זה קורה..
אלון זה תיכף אצלך בידים. שמזמינים מאירופה העדכון על השליחה באתר מופיע ממש קרוב למועד האספקה ולפעמים גם אחרי שקיבלת.. תחכה עוד מספר ימים זה אצלך. הדואר מאירופה מגיע תוך שבוע שבועיים מרגע ההזמנה בצורה קבועה. אך העדכון של מספר המעקב מתעכב מאוד. לא יודע למה...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk