שלום לכולם יש לי מסוק טירק 600 ניטרו מנוע YS56 כשה המסוק מגיע ל60% מיצערת כולו רועד מה זה יכול להיות מותקן ג'יירו ספרטן שקוף דגם חדש עד 60% טס מצויין ואין רעידות
תודה לעונים
Printable View
שלום לכולם יש לי מסוק טירק 600 ניטרו מנוע YS56 כשה המסוק מגיע ל60% מיצערת כולו רועד מה זה יכול להיות מותקן ג'יירו ספרטן שקוף דגם חדש עד 60% טס מצויין ואין רעידות
תודה לעונים
מקווה שלא הטסתה עם להבי עץ?
מה רע ברעידות? יש כאלה שמיתאמצים מאוד כדי שהמסוק שלהם ירעד:)
עכשיו ברצינות
איזה סוג של רעידות אתה מקבל?
זנב?של המסוק עצמו?
תנסה להסביר יותר את הבעיה...ומה ניסית לעשות כדי לפתור אותה
בהצלחה
יכול להחות להבים לא מאוזנות (לא רק להבים כל חלק שזז פלייבר למשל) תאזן ותבדוק טרקינג
יש מצב שזה יפתור לך את הבעיה
בהצלחה!
אין טרקינג והלהבים מאוזנות היטב
מ זה אין טרקינג?
אוי ואבוי אם אין טרקינג או שאתה משתמש במושג הלא נכון.
אם הלהבים פיקס זה אומר שיש טרקינג.
בכל מקרה נשמע לי כמו וובלינג
כנראה הטס אף מכני ותכננתי כי נכון בגרף מנוע ואם יש לך גוברנור כנאה שהסלד נמוך מידיי.
הלהבים מהודקות?
הכוונה הלהבים מאוזנות היטב גוברנור לא מחובר
לא הבנת
האם הלהבים מהודקות חזק? קשה לך לפתוח אותן?
מה גרף המנוע שלך?
האם זה קורה לך כל הזמן המצערת מלאה או רק בזמן פתיחה?
מה קורה שאתה ממצב מאה אחוז מצערת מוריד בבת אחת?
הלהבים ניפתחים ממש סבבה לא חזק וזה קורה הרעידות קצת אחרי חצי מצערת למעלה וכשה אני יורד זה לא קורה רק במכת גז למעלה
המסוק מקבל ויברציה חזקה מאוד כל זה קורה אחרי 60 אחוז במצערת
תעבור על כל הברגים בראש. במיוחד על 2 הבולים של הגריפים
תוריד רגישות גירו תוריד עד לרגישות הרצויה
אני לא חושב שזה ג'יירו כי לא רק הזנב רוקד אלה כל המסוק
1 - בדיקה שהציר הראשי לא עקום אפילו לא מעט
2 - להבים מאוזנות
3 - שהגריפים לא מחוזקים יותר מידי ומונע מהלהבים להיפתח
4 - בדיקה שהבלוק לא עקום באמצעות שלב 5
5 - אם כאן הכל תקין פרק את הלהבים ותפעיל על הרצפה ותבדוק וויברציות
ככל שהסל"ד עולה כל וויברציה קטנה מתגברת
אתה עם פלייברלס?
פלייבר רגיל אני יסביר עוד פעם אני מעלה את המסוק והכל בסדר עושה ריחופים והכל טוב אין רעידות אין כלום הכל מתחיל ליקרות רק כשה אני עובר את ה60 אחוז במיצערת
ואז כל המסוק מתחיל לרעוד ממש ויברציה חזקה ממש מוזר
לי יש רפטור טיטן 50 והרעידות שאתה מדבר קורה לי רק בהתחלה שאני פותח גז עד שאני מגיע קצת לפני ריחוף ואז זה נעלם והכל בסדר
מה הסבר לכך???
בדוק חופשים בראש
יש מצב שכל זה קורה בגלל שהגוף יושב בתוך סקייל מפיברגלס עם גלגלים ולא יציב עם סקידים?
אני חושב לפי מה שאתה אומר זה גין בגירו תנסה להוריד אני בטוח שזה יעזור לפי נסיוני
פירקתי את כל המיסבים של הציר הראשי פירקתי את הגיר כולל את האוטורוטציה ואני יחליף מחר את כל הראש +הציר הראשי+מיסבים ואני ינסה ליבדוק אותו כדי לישלול את הדברים האלו
תבדוק שאין לך חופש בתומכי בום.
תודה רבה לכולם קיבלתי פה הרבה מידע שצריך ליישם אותו היום בצהריים אני יתחיל לשבת על המסוק ואני יעדכן אתכם איך הולך