תגובה: כל מה שרציתם לדעת על 9XR
שאלה שרק אתה יודע לענות עליה
אם אין לך ואתה זקוק לשלט
אז קנה.
אם יש לך וזה רק תוספת
אז חכה.
אני משתמש חדש ב9X ודיי מרוצה כרגע.
אני משתמש בתכנה המקורת.
יתכן ואזמין את החדש .. ( כגיבוי )
יש לי שלט 6 ערוצים סיני פשוט הגיע עם קיט של 450 מלידרס הובי. הביקסלר נחת במדינה ישראל ב"ה.
ברגע שיצא החדש נראה לי שאשתדרג. מקווה שתהיה אפשרות להזמנה מוקדמת.
1 קבצים מצורפים
בא לי לשתף עוד נתונים על ה 9XR
HK פירסמו שה 9XR ישתמש בטכנולוגית שידור של DSMX/DSM2, לפחות זה המודול המקורי שיסופק איתו. המשמעות היא שהוא לא תומך בכל המקלטים של ה 9X הנוכחי.
החדשות הטובות הם שאני מבין שעדיין המודול יהיה תואם JR להבנתי ניתן יהיה להעביר את המודול של ה 9X הישן לשלט החדש, או למי ששידרג ל frsky יוכל להעביר איתו את המודול.
הבעיה היא הכבל של האנטנה... גם בשלט הזה הם הרכיבו אנטנה בגוף השלט שלא יוצאת מהמודול, אבל הפעם הם מרכיבים קונקטור במודול ולא חוט מולחם. כך שהחלפת המודול תהיה קלה יותר.
הם העבירו את הקבצים של מיקום הקונקטור ליצרנים שרוצים לייצר מודול תואם JR ללא אנטנה חיצונית, זה נראה שהם מנסים לקבוע תקן חדש למודולים תואמי 9XR...
לא מכיר את טכנולוגית DSMX/DSM2 אבל בפורומים טוענים שהיא נחותה יותר מהטכנולוגיה של frsky ואפילו נחותה יותר מהטכנולוגיה של ה 9X הנוכחי...
מישהו מכיר? איפה ארז שצריך אותו...
Originally posted by HobbyKing_Admin
nah, i cant show pictures yet, its not ready. The plastics are dirty (mixture of colours as the mould is still new).
simo71, the 9XR has an inbuilt antenna and comes with a DSMX/DSM2 module which uses the inbuilt antenna. You can also plug your own JR module in and use an external antenna.
We have given the 3D files of the module antenna system to some vendors like ImmersionRC so they can make modules for the radio 433Mhz etc.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1338583252
תודה על המידע! חיפשתי בכל מיני מקומות ולא ידעתי איפה למצוא
נראה שעומד להיות טוב, חבל מאוד שהם משנים את שיטת השידור.. אני חושב שאני אשאר עם המודול המקורי
לדעתי הם פשוט צריכים לעשות לו 2 גרסאות, אחת עם המודול flysky ואחת עם הDMS2\DMSX
בכל מקרה אני כל כך קונה אותו כשהוא יוצא :cool:
מישהו יכול להסביר בבקשה בפשטות איך קוראים לכפתורים בתכנה של ארז ?
אני רוצה למשל להקצות את המתג ail.dr שיפעיל זמזם. אז מי מכולם זה המתג הזה ?
ניסיתי בשיטת הניסוי והתעיה .. ותעיתי וגם טעיתי ותהיתי ועדיין לא מצאתי ..
תודה.
שאלה: 9xr עם מודל DSM2 כמו שמפורט פה יעבוד עם BNF כמו mcpx?
או קיי עליתי על העניין ...
סורס זה המקור וסויטש זה מה שמפעיל.
אז עכשיו מה המספר של החוגות ? יש את זה איפה שהוא ?
עריכה: ועכשיו קראתי שוב את מה שליאור כתב וזה בדיוק מה שהבנתי :) .. אין שכל - אין דאגות :)
אם אני רוצה חוגה שמדליקה ומכבה אורות לדים ( עם בקר ברש ) בחרתי ערוץ 5, half ( שזה המקס החדש ) משקל 100 ועכשיו כפתור .. לא יודע מה לבחור.
עידכון ישירות מאנטוני..
Hi guys,
Sorry I have not been here a lot lately. With 2 small children and some important changes coming up in H-King (ERP & HobbyKing V2) it's difficult to make time to chat with you all.
Today I was talking with the lead engineer on the project and he said that tomorrow he should have the final version of the plastics from the injection factory. Once he gets them he will begin final test fit and QC before production.
He also said that mass production starts in August, but I'm not going to promise you that.
All pricing is still on track and it's still totally open source and module based.
Anthony.
Re: כל מה שרציתם לדעת על 9XR
זה של המתחרים לסיני
sent from my motorola razr tpll
ואוו! זה נראה טוב.
פוטאבה או טורניג'י חדש...
אוף....
עכשיו אני לא יודע איזה מהם לקנות...
ה 9XR נראה כל כך חמוד ומתוק, אבל משום מה flysky החדש נראה יותר אמין ובטוח.. ועוד צג מגע (אין כפתורים אז אני מניח שהוא מגע) צבעוני.
מה שכן יש לי כ-6 מקלטים של ה 9X הישן (AFHDS ) ונראה ששניהם החליפו טכנולוגיה.
ה 9XR כנראה יגיע עם DSM2 אבל עם מקום למודול תואם JR כך שאוכל להרכיב את המודולים שיש לי..
ה flysky קוראים לטכנולוגית השידור שלהם AFHDS2 .. השאלה האם היא תואמת לאחור ויכולה לתקשר עם מקלטים ישנים (AFHDS) או שמדובר בטכנולוגיה חדשה...
יאללה שישחררו עוד אינפורמציה....
אמרו שהוא יושק אחרי יולי ואנחנו כבר הרבה אחרי יולי ותמונות כבר יש אז למה הוא לא על המדפים???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yehuda.bitton3
אמרו שהוא יושק אחרי יולי ואנחנו כבר הרבה אחרי יולי ותמונות כבר יש אז למה הוא לא על המדפים???
מצטרף לשאלה..
צג מגע נראה לי בעייתי .. אי אפשר להלחים חוטים שהסיני לא הלחים טוב ...
למה אנטנה פנימית ? .. נראה שיש בתיק יעודי מקום באמצע לאנטנה .. ואגב, רק בשביל התיק הזה אני לוקח את ה 9X :)
אנטנה פנימית נחשבת ליותר בטוחה משבירה.לא יהיה צג מגע ב9xr מכיוון שראיתי אותו ויש לו כפתורים.
אגב אם אני לא טועה המהנדס כותב בפורום שמה שיהיה אפשר להחליף מודולים כך שזה באמת לא משנה איפה האנטנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
צג מגע נראה לי בעייתי .. אי אפשר להלחים חוטים שהסיני לא הלחים טוב ...
למה אנטנה פנימית ? .. נראה שיש בתיק יעודי מקום באמצע לאנטנה .. ואגב, רק בשביל התיק הזה אני לוקח את ה 9X :)
גם אני חושב שצג מגע (לגרסה של flysky ה 9XR לא מגיע עם צג מגע) יכול להיות בעייתי, בכל מקרה לפי הצורה שהם הרכיבו את הצג (אנכי) נראה שהם השאילו תיכנון של אחד הטלפונים הסינים..
האנטנה הפנימית הינה רק למודול המקורי (DSM2) שמגיע עם השלט, בכל מקרה ניתן הוא אמור לתמוך במודול JR כך שאין בעיה להתקין מודול עם אנטנה חיצונית
התיק לא ממש קשור ל 9XR, בווידאו היומי (לפני כמה ימים) הם פירסמו את התיק למשדר ובאחד הפרמיים של הווידאו הם הציגו את ה 9XR בתוך התיק.
10$ והוא שלך ללא קשר לשלט.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ying_Case.html
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ויזל ישי
אנטנה פנימית נחשבת ליותר בטוחה משבירה.
נכון - אבל DSM2 נחשבת טכנולוגיה נחותה מאשר ה AFHDS וכנראה כל מי שיתקדם מ 9X לשלט הזה כנראה יעביר את המודול של ה 9X ויתקין את האנטה בצורה חיצונית.
כמובן שמתחילים ישארו עם המודול המקורי DSM2...
לא יהיה צג מגע ב9xr מכיוון שראיתי אותו ויש לו כפתורים.
נכון - צג המגע הינו בשלט של flysky ולא ב 9X .
אגב אם אני לא טועה המהנדס כותב בפורום שמה שיהיה אפשר להחליף מודולים כך שזה באמת לא משנה איפה האנטנה.
נכון - ראה תגובה 4 בשירשור זה - המודול יהיה תואם JK אך תהיה אפשרות למודול החיצוני להשתמש באנטנה הפנימית - רק צריך שיפתחו מודולים כאלה..
מי מתכוון לרכוש אותו מיד שהוא יוצא למכירה?
ומי מתכוון להמתין חודש חודשיים לראות תגובות של אחרים ואז להחליט?
אני לא סגור מה אני אעשה...
Re: כל מה שרציתם לדעת על 9XR
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
גם אני חושב שצג מגע (לגרסה של flysky ה 9XR לא מגיע עם צג מגע) יכול להיות בעייתי, בכל מקרה לפי הצורה שהם הרכיבו את הצג (אנכי) נראה שהם השאילו תיכנון של אחד הטלפונים הסינים..
האנטנה הפנימית הינה רק למודול המקורי (DSM2) שמגיע עם השלט, בכל מקרה ניתן הוא אמור לתמוך במודול JR כך שאין בעיה להתקין מודול עם אנטנה חיצונית
התיק לא ממש קשור ל 9XR, בווידאו היומי (לפני כמה ימים) הם פירסמו את התיק למשדר ובאחד הפרמיים של הווידאו הם הציגו את ה 9XR בתוך התיק.
10$ והוא שלך ללא קשר לשלט.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ying_Case.html
מי מתכוון לרכוש אותו מיד שהוא יוצא למכירה?
ומי מתכוון להמתין חודש חודשיים לראות תגובות של אחרים ואז להחליט?
אני לא סגור מה אני אעשה...
מגניב :-)
תודה ... חבל שאין במלאי ..
SGS2 ..
תחרות קשה ל 9XR
אכן השלט של flysky מגיע עם צג מגע צבעוני בדומה לשלט למכוניות ה - FS-GT4 שעדיין לא יצא למכירה.
http://www.youtube.com/watch?v=ajeTUFIqWMQ
תגובה: Re: כל מה שרציתם לדעת על 9XR
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
מגניב :-)
תודה ... חבל שאין במלאי ..
SGS2 ..
חזר למלאי, אפילו יש buddycode (לא שלי) ב 8.29$ ...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...1-B0D6995C17F8
וכנראה בימים הראשונים ה buddycode היה 5.66$ לפי האתר http://hk.rc-international.info/swarm
ועוד בעיה זה המשקל , רציתי להזמין 2 אבל רק המשלוח 23 דולר...נצטרך לחכות למקום פנוי בחבילות הבאות.