שחקן חדש - FY DOS GPS לרחפנים !
חברת FY יצאה עם גרסא חדשה למייצב טיסה וטייס אוטומאטי שלהם שתומך ברחפנים וכולל GPS עם פונקציות חזרה הביתה וכיו"ב - מחיר כ-150$ לכל החבילה.
עד כה ייצרו מערכות מעולות לטיסנים (כמו ה-FY 31AP) וגרועות לרחפנים (כמו ה-FY 91).
מאוד יהיה מעניין לשמוע איך הלוח החדש. יכול להיות גרוע כמו הגרסאות הקודמות ויכול להיות NAZA Killer. מי מנסה ?
לפירוט נוסף - http://www.infinity-hobby.com/main/p...oducts_id=9571
תגובה: שחקן חדש - FY DOS GPS לרחפנים !
תודה.
מצאו להם תאריך לעדכן את האתר במוצר הנ"ל - הראשון לאפריל..
"This product was added to our catalog on Monday 01 April, 2013"
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1790913
השרשור ב-RCGROUPS מתיחס עד כה לגרסאת הטיסנים. בינתיים עוד אין ממש מידע על גירסת הרחפנים (אותו לוח טעון בתוכנות שונות).
הנה טסט די מרשים של ה-POSITION HOLD
http://www.youtube.com/watch?v=Pk75L...bVOA_Q&index=1http://www.youtube.com/watch?v=Pk75LSE6fcA&list=UUDX8bcNHWy92CIl7gbVOA_Q& index=1
הנה התשובה של INFINITY HOBBY לגבי המוצר -
"Yes. We once did preliminary test on FY-DOS for multicopter and it performs much better than FY91. The FY-DOS are actually more extensible (in term of functionality) compared to NAZA, and with high CP value at its low price tag. Just frankly speaking, we didn't do much tuning in our test fly on FY-DOS and it seems not as stable as NAZA (which is easier to start with as we didn't do much tuning either on NAZA). You probably need to take time to fine tune the FY-DOS to get best result. Hope this answers your questions."
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עודד מזור
חברת FY יצאה עם גרסא חדשה למייצב טיסה וטייס אוטומאטי שלהם שתומך ברחפנים וכולל GPS עם פונקציות חזרה הביתה וכיו"ב - מחיר כ-150$ לכל החבילה.
עד כה ייצרו מערכות מעולות לטיסנים (כמו ה-FY 31AP) וגרועות לרחפנים (כמו ה-FY 91).
מאוד יהיה מעניין לשמוע איך הלוח החדש. יכול להיות גרוע כמו הגרסאות הקודמות ויכול להיות NAZA Killer. מי מנסה ?
לפירוט נוסף -
http://www.infinity-hobby.com/main/p...oducts_id=9571
יש לי את הDOS בשלב זה יש לי איתו הרבה בעיות בהשוואה ל- FY31. על השולחן הכל בסדר הלדים מגיבים כמו שצריך למפסקים יש נעילתGPS ... אבל קשה מאוד לשליטה גם במצב manual (דוס מנותק).הורדתי את המערכת....הטיסן טס בסדר. הרכבתי את המערכת על טיסן אחר עם רדיו אחר...אין שינוי טענתי שוב את התוכנה...אין שינוי. אנסה לטעון את התוכנה של הרחפנים ולבדוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
יש לי את הDOS בשלב זה יש לי איתו הרבה בעיות בהשוואה ל- FY31. על השולחן הכל בסדר הלדים מגיבים כמו שצריך למפסקים יש נעילתGPS ... אבל קשה מאוד לשליטה גם במצב manual (דוס מנותק).הורדתי את המערכת....הטיסן טס בסדר. הרכבתי את המערכת על טיסן אחר עם רדיו אחר...אין שינוי טענתי שוב את התוכנה...אין שינוי. אנסה לטעון את התוכנה של הרחפנים ולבדוק.
עדכון:בגרסה של הרחפנים אין GPS בגרסת טיסנים יש
Re: תגובה: שחקן חדש - FY DOS GPS לרחפנים !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
עדכון:בגרסה של הרחפנים אין GPS בגרסת טיסנים יש
מה זאת אומרת הגרסה של הרחפנים? עד כמה שהבנתי זה התמיכה ברחפנים מגיעה כעדכון קושחה בלבד. זאת עדיין החומרה של ה FY-DOS עם ה GPS. אני טועה?
אני חושב שגרסא 2.1 לרחפנים כוללת את פונקציות ה GPS , גרסא 2.0 לא כוללת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עודד מזור
אני חושב שגרסא 2.1 לרחפנים כוללת את פונקציות ה GPS , גרסא 2.0 לא כוללת
זה מה שאני קראתי אבל הManual הוא רק לגרסה 2
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Hagay
זה מה שאני קראתי אבל הManual הוא רק לגרסה 2
v2.1 הוסיפו GPS+gimbal
ראהPDF מצ"ב
עודד הזמנת? שמעתי שאתה הולך לעשות לו טסט... :cool:
תאמין או לא, אכן הזמנתי.
מישהו צריך להיות הפראייר הראשון...
מישהוא ניסה:eek:
http://www.rcgroups.com/forums/showp...&postcount=367
אגב, יש לי את המערכת....לא עובדת על טיסנים...כנראה תקולה, אנסה לעבור לגירסת רחפנים ולבדוק.
בגרסא 2.1 שיפרו גם את יציבות הרחפן בנוסף לפונקציות GPS שהוסיפו. נקווה לטוב.
מקסימום נשתמש בו כטייס אוטומאטי לטיסן. מקבל ביקורות טובות בעולם.
מוטי, מוזר מה שקורה עם הדוס שלך. מחכה לדיווחים איך עובד על רחפן
טיסת הבכורה עברה בהצלחה !
כיוון מאוד קל ופשוט, נעילת GPS תוך כ-15 שניות.
שלושה מצבי טיסה:
1. ATTITUDE - בעזיבת הסטיקים חוזר למצב מאוזן. טס בהחלט יציב ויפה. יש קצת WOBBLE שלדעתי יתוקן לאחר משחק עם הפרמטרים (לא היה לי זמן לעזות זאת בטיסת הבכורה והכל היה מכוון על DEFAULT).
2. HOVER MODE - שומר מקום וגובה. עושה את העבודה היטב וחוזר למקומו גם במשבי רוח. הגובה נשמר יפה בהתאם למיקום סטיק המצערת.
3. RTH - אכן חוזר לביתו (בישראל, לא בסין). ברגע שמופעל מיד מתחיל בטיסה חזרה, לא מסתובב סביב צירו קודם לכן (משום מה, חשבתי שכך יעשה). מרחף מעל נקודת הבית בזיוף של מטר לפה או לשם, לא נוחת כמו ה-NAZA. מבצע את החזרה הביתה לפי הגובה בו הופעל ויש שליטה מלאה על הגובה לפי מיקום סטיק המצערת (מעל 50% מטפס ומתחת יורד).
סה"כ, מאוד מבסוט ומופתע לטובה. המחיר מאוד אטרקטיבי ובהתחשב בעובדה שכולל גם טייס אוטומאטי מצויין לטיסנים, ואפשרות להוספת OSD ב-100$, עסקה מצויינת.
הספקתי סוללה אחת בלבד, לא שיחקתי עם הפרמטרים ולא התרחקתי מעל 20 מטרים. בטיסות הבאות יהיה לי יותר מידע. אשתדל לצלם בוידאו.
תותח! איך תוך 10 ימים מההזמנה כבר עשית טסט?
גיא, ראיתי שאי אפשר לסמוך עליך, אז לקחתי את העניינים לידיים... :-)
המשלוחים מ infinity-hobby מאוד מהירים וכנ״ל ה setup של המערכת
במה זה שונה מארדוקופטר ?
הכוונה בביצועים .. לא במשמעות :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
אין לי מושג במה שונה מהארדו, לא התעסקתי איתו. מדובר במערכת plug and play כמו ה naza
בפחות מחצי מחיר מנאזה
היית ממליץ ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
עשיתי ניסוי אחד שעבד טוב, עוד מוקדם לאמר אבל יש פוטנציאל