תגובה: Re: מעוניין לקנות kit
אתה יכול להביא לי קישור על סרוו שאתה מדבר ואז מקסימום אני יקנה סרוו זול למערכת יותר טוב ובעתיד נחליף למשהו יותר סביר
ומה שונה בין הספק שהבאת לי לבין מה שרן הביאי לי ?
בקשר למטען אני בכל מקרה מתכוון לקנות מהובי קינג אז גם ככה אני עושה משלוח משם אז לא נראלי שזה ישנה משהו
תגובה: Re: מעוניין לקנות kit
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Alonjp
שלט של flysky שעולה דרך הסיני 100₪ נמכר בארץ ב-300₪..
כשאני כותב "ההפרש לא משמעותי" בהבט של מחירי שלטים... אני לא מתיחס לשלטים כמו flysky
לפני שבוע היה אצלי גולש שאצלו,בשלט כמו שהזכרת ההגה לא כל כך מסתובב ואת הדלקת השלט מבצעים ע"י ליפוף שני חוטים...
בכל שלט של פוטאבה/אירטורניקס/ספקטרום ההפרש קטן בהרבה ממה שהזכרת...
בפעם האחרונה שרציתי לקנות שלט וחישבתי הגעתי לפרש עלויות של פחות מ 200 ש"ח לשלט יקר של חברה רצינית.
לגבי הספק מתח:
פה אני נוטה להסכים עם אלון.
המוצר שהוא קנה משלב יפה את הזול עם האיכות וללא צורך לאלתר.
ספק מתח הוא לרוב מוצר גדול וכבד ולכן ישפיע וייקר את עלות המשלוח מהוביקינג.
לדעתי, אם אתה משקיע וקונה רכב איכותי מהשורה הראשונה אל תשים עליו ציוד משורה שניה ושלישית...
רן ענבר
Re: תגובה: Re: מעוניין לקנות kit
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
aviadan
אתה יכול להביא לי קישור על סרוו שאתה מדבר ואז מקסימום אני יקנה סרוו זול למערכת יותר טוב ובעתיד נחליף למשהו יותר סביר
ומה שונה בין הספק שהבאת לי לבין מה שרן הביאי לי ?
בקשר למטען אני בכל מקרה מתכוון לקנות מהובי קינג אז גם ככה אני עושה משלוח משם אז לא נראלי שזה ישנה משהו
סרוו solar d771:
http://www.hobbypartz.com/33p-solarservo-d771.html
שים לב שהוא לא חזק כמו הסרוו של sevox שחשבת עליו, אך יכול להיות שזה מספיק.
לזחלן כבד שעומד במקום וצריך להזיז גלגלי ענק דביקים על משטח עם אבנים וסלעים הוא לא מספיק, אך לטראגי שנוסעת מהר ועם גלגלים קטנים יחסית אני לא רואה סיבה שזה לא יספיק.
בכל מקרה, המחיר בהתאם.
אני חייב לציין שלי אישית אין ניסיון איתו אך כן קראתי הרבה דברים טובים עליו (בעיקר על הגירסה החזקה והאיטית יותר D772) ממשתמשים ברשת.
אצל הסיני יש המון סרוויים, חלקם אמורים להיות טובים וחלקם לפח האשפה.
הבעיה היא שהם מרכזים מספר יצרנים תחת שם אחד ולכן קשה לדעת אילו טובים יותר ואילו פחות.
אני אישית ככל הנראה ארכוש זוג של turnigy 620, במחיר של 15 דולר לאחד (או המבורגר ושתיה במקדונלד) אני מוכן לקחת את הסיכון..
בכל מקרה קראתי עליהם רק ביקורות טובות.
אך אני לא בטוח שהם מתאימים לרכב שלך.
לגבי מטען, לא הבנתי מה הקשר שאתה גם ככה מזמין מהובי קינג.
שים לב שמעל 75 דולר להזמנה אתה מתחיל לשלם מע״מ.
בנוסף יש עלויות משלוח.
אני מציע לך להרשם לאתר amain (וניבוי שלי, אתה עוד תעשה בו שימוש בעתיד..) ולבדוק כמה יוצא המטען כולל משלוח ואז להחליט.
כאשר אני קניתי זה יצא זול יותר מהובי קינג (למרות שנראה לי שהם הורידו את המחיר שלו באתר).
לגבי הספק, מה ששונה הוא עיצוב בעיקר.
הספק בזיווד מתכת לא נראה סקסי אך הוא עושה את העבודה.
בנוסף הוא 360 וואט.
ולבסוף הוא גם יוצא זול יותר משמעותית (107₪ כולל משלוח לעומת 100₪ ללא משלוח מהסיני).
משלוח של ספק זה לא משהו זול, הוא שוקל בערך קילו.
לגבי השלט,
אני מאמין לרן, משום תמיד מגיעים אליו כל המקרים הקיצוניים..
יחד עם זאת, השלטים של flysky מגיעים כסטוק עם הרבה רכבים בשוק (בצבע שונה ועם מדבקה שונה) והם אחד היצרנים הגדולים.
אם הם היו כל כך גרועים אז היינו שומעים על המון משתמשים מאוכזבים.
בכל מקרה, על שלט שעולה 20 דולר אני אישית הייתי לוקח את הסיכון.
אני אישית אף הייתי מזמין אותו ללא אישור של משרד התקשורת ומקסימום אם לא עובר מכס אז במקרה הכי גרוע הלך הכסף (או שולח בחזרה למוכר ומשלם עלות משלוח).
שלט של sanwa מקביל עולה לפחות פי-10.
אני בטוח שהאיכות שלו יותר טובה אך תמיד יש טוב יותר ובסופו של יום יש גם תקציב.
עם תקציב של 1,150$ לא הגיוני להשקיע 100$ בסרוו ועוד 250$ בשלט..