מה הגורם מספר אחד לריסוקים?
עם אתם יכולים לפרט את הסטואציות שגרמו לכם לרסק, את הרגעים הנוראים שהמסוק/טיסן פגש את אמא אדמה?
פה אתם מוזמנים לפרט
Printable View
מה הגורם מספר אחד לריסוקים?
עם אתם יכולים לפרט את הסטואציות שגרמו לכם לרסק, את הרגעים הנוראים שהמסוק/טיסן פגש את אמא אדמה?
פה אתם מוזמנים לפרט
שכחת להוסיף בסקר מקלט או משדר:D:D:eek:
כן יש מיקרים שמגיעים אורחים ובינהם נשים צעירות ויפות אם דברים גדולים ויפים שמסיחים את הדעת,
ולכן מומלץ לבלות אם האישה או החברה טוב טוב לפני שמגיעים לשטח ואולי לחשוב על חתול דרוס:D:rolleyes:
מה גורם לי לרסק ?
ייעוד, רבותי, זהו ייעודי.
תוסיף כשל מבני / עייפות החומר...:(
בחורות עם מיני קצר ? (זאבו)
בדיוק.
-סוללה ,מנוע,בקר,סרוואים . או כשל במבנה הטיסן כמו הגה גובה ,כנף ...
-משדר\מקלט
-הפרעת רדיו
-חוסר ניסיון.
אין ספק שהכל יכול לקרות וקורה, אבל הכי נפוץ יהיה חוסר הניסיון כמו בכל דבר ואחריו הפרעת רדיו.
לגבי ציוד לחשמלי לפעמים הולך באויר ציוד סיני זול אבל מבינהם אחרי שיש נסיון מה טוב יש ציוד סיני שהוא אמין חבל על הזמן.
DX6!!!!!!!!!
מה זאת אומרת? אני מטיס עם הDX6I והוא בחיים לא עשה לי בעיות
כל כך הרבה סיבות כל כך מעט תשובות בסקר... :D
DX7:D חח
לעניין- בקר שנשרף באוויר...
אני בדרך כלל מרסק מסיבה אחת עיקרית - סקרנות.
אני יכול להטיס את הAXN או האפרנטיס במשך שעתיים בהקפות משעממות, אבל ברגע שאני מחליט לנסות דברים חדשים כמו לופים או טיסה בגובה נמוך - אז בדרך כלל אני מראש יודע שאני אצטרך להדביק או להזמין חלקים במקרה הטוב, ובמקרה הרע כמו שקרה לי היום - לאסוף את השאריות בשקית ולשמוח שלפחות המקלט ניצל.
מסכים עם אייל - כשעושים שטויות.... אבל זה כל הכיף...!:p
ג'ינקס.. בד"כ אחד שיש לו DX7 והוא מרוצה מעצמו ועומד לידי :p:D
מז'תומרת ??
עצם זה שאני מנסה להטיס......
לעבור את גבול יכולת הטיסן.
לדעתי סרוואים
יש רק סיבה אחת לריסוקים: גרוויטציה
בטלו אותה ותראו איך כלום לא מתרסק
(מי אמר חצאית מיני?)
עודד,שמח לראות שחזרת לכתוב
:)
הגורם העיקרי לריסוקים שלי הוא אני.
(רמז, תוסיף טעות טייס לסקר...)
ולכל אלה שטוענים שחצאיות מיני גורמות להם לרסק.... אנ'לא יודע מה אתכם אבל בד"כ מה שעטוף בחצאית מיני גורם לי לרסק ולא החצאית עצמה. ;)
חברה איפה אתם מטיסים שיש כללככךךך הרבה חצאיותת?! :eek::eek:
תגידוו לי אני גם יבוא
נראה לי שאתם צריכים לשתות יותר, לחבוש כובעי EFLY, ולשבת בצל כשאפשר.
השמש עושה לכם הזיות. :D
ניתוק קשר באוויר לשתי שניות
איה הבטן!:D:D:D:D
דיבור בפלאפון תוך כדי.
הפעם היחידה שבאמת התעצבנתי שריסקתי היא כשקיבלתי NECK STRAP ממישהי שיצאתי איתה. היה לו בין החיבור לשלט לרצועה עצמה טבעת די גדולה כמו של מחזיקי מפתחות.
כאשר זרקתי לעצמי טיסן הרמתי את השלט, הרצועה הייתה רפויה ואחרי הזריקה הטבעת השיישבה בדיוק על הסטיק הימני כאשר באה מכת רוח מימין, לא יכלתי לגלגל ימינה.
מיותר לציין שנפרדתי מהבחורה כבר באותו שבוע.
לטיסן שלום
יגאל אמר :
אתה צריך לחשב את מהירות הטיסן,
ובהתאם לכך לשמור גובה מתאים לשתי שניות.
לחלופין אתה יכול לעלות את הטיסן לגובה ולצלול עם מנועה מלא תוך כדי ספירה בלב "עשרים ואחת ,,, עשרים ושתיים" במידה והתרסקת על הקרקע אז תנסה מגובה גבוהה יותר. במידה ולא התרסקת נסה גובה נמוך יותר עד שתתרסק ואז תדע שזה הגובה המינימלי לשלט שלך
מסקנה:
לפעמים גם טעויות חישוביות מרסקות טיסנים, עליתי למעלה וצללתי כמו שיגאל אמר 21...22 ובום טראח הבלון התפוצץ - רגע עמה עמאאק מהיכן הגיע הבלון הזה :confused: הטיסן התרסק הטיסן נקרעעעעעעע:D
איהה אייהה הבטן יוצאים לי המעיים החוצה מצחוק!!
אני ריסקתי היום את הAXN
עשיתי לופים ואז איבדתי את האורנטצייה ואז הוא התרסק
יש קרע בכנף ועיקומים באף ובכנף
כל מיני גורמים. ;)
חיפוש אחר הסלולרי גרם לי לרסק!!!
מישהוא יכול לעזור?
אז לסקר הזה התכוונו שדיברו על אייפון 4 :rolleyes:
מה זאת אומרת אייפון4? מה הקשר?