-
In 9.99 $ hlicoptar 450
נראה אם אפשר להתקדם איתו :o
http://youtu.be/qPb-4-QInaU
-
תגובה: In 9.99 $ hlicoptar 450
זווית הצילום לא מאפשרת לראות הרבה..
איפה זה מצולם?
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
זווית הצילום לא מאפשרת לראות הרבה..
איפה זה מצולם?
אנדרטת הנגב.. גם אתה מטיס שם :) צלם זה דבר נדיר:p
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שאול
מה בין הכותרת למצולם?
זה המסוק http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...x_Compat_.html אני קניתי מ.leaderhobby
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
אנדרטת הנגב.. גם אתה מטיס שם :)
ניחשתי... זה נראה לי מוכר, אבל אני לא מקשר בין שם המשתמש שלך לפנים; אבנר?
-
הסיני נותן מסוק יותר משופר :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
ניחשתי... זה נראה לי מוכר, אבל אני לא מקשר בין שם המשתמש שלך לפנים; אבנר?
לא ,אשר :) אני לא בה הרבה לשטח בזמן האחרון
-
זה צולם הבוקר, לא? גם אני הייתי שם הבוקר... בד״כ אני שם בימי שישי בבוקר, תבוא ונצלם אותך בשמחה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
זה צולם הבוקר, לא? גם אני הייתי שם הבוקר... בד״כ אני שם בימי שישי בבוקר, תבוא ונצלם אותך בשמחה
היום ב 3 וחצי. יום שישי בבוקר זה בדרך כלל הטירטורים של האישה :o חוץ מזה אני מרגיש פדיחה להטיס אחרי האלופים שבאים לשם
אנחנו ניפגש בכיף
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
היום ב 3 וחצי. יום שישי בבוקר זה בדרך כלל הטירטורים של האישה :o חוץ מזה אני מרגיש פדיחה להטיס אחרי האלופים שבאים לשם
אנחנו ניפגש בכיף
בימי שישי בבוקר כמעט כל שבוע סביב 8:30 אנחנו מטיסים באנדרטה משה עם ההוריקן 425 שלו ואני עם הTrex 500 שלי, שנינו מתחילים, מטיסים כמה חודשים כל אחד. לפעמים חלק מהתותחים הגדולים של הדרום מגיעים גם, אבל לא בכל שבוע כמו בשבתות.. יש בקרי שישי שבאים 4-5 מטיסים אבל לרוב בתחילת הבוקר זה רק שנינו המתחילים. אתה מוזמן להצטרף אלינו *
-
9.99 $) היום זאת הפעם הראשונה שנגעתי בהיידל וזה שיחרר אצלי מחסום ביטחון רציני, בריחוף הארשון חששתי שנגיעה בהיידל תזעזעה את המסוק,ולהפתעתי -יצאה טוב .
http://youtu.be/Dis4ZHyDTLY
-
יפה מאד! נסיון ראשון בהטסה באיידל במסוק הזה או בכלל?
-
בכלל:)גיל , חבל שלא הגעת, לקחתי גם בחשבון את מה שכתבת לי תודה:) . מה איתך אתה מתכוון לקחת צעד קדימה בקרוב ?
-
כן, רק צריך זמן לשבת על כיוונים... המסוק שלי לא מכוון בצורה שמתאימה להטסה באיידל כרגע. ואז נחכה לגל של תעוזה ראשונית ובטח יהיה בסדר..
מהוידאו זיהיתי את הפנים שלך מחצרים ;)
סתם ככה, מעבר ל9.99$ שעלה הקיט, כמה השקעת על הסטאפ שעליו? חישבתי שהעלות המינימלית של בניית מסוק שכזה בלי סוללה ומקלט צריך להתחיל מבערך 50$, מעניין אותי אם אני צודק..
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
רגע.הייתה בשטח היום ?
לא, באחת השבתות הקודמות.
סטאפ.. מה וכמה?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
האם פרקת את כל החלקים והרכבת שוב עם LOCKTIGHT או שפשוט הרכבת את שאר החלקים שלא היו מחוברים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
כן, רק צריך זמן לשבת על כיוונים... המסוק שלי לא מכוון בצורה שמתאימה להטסה באיידל כרגע. ואז נחכה לגל של תעוזה ראשונית ובטח יהיה בסדר..
מהוידאו זיהיתי את הפנים שלך מחצרים ;)
סתם ככה, מעבר ל9.99$ שעלה הקיט, כמה השקעת על הסטאפ שעליו? חישבתי שהעלות המינימלית של בניית מסוק שכזה בלי סוללה ומקלט צריך להתחיל מבערך 50$, מעניין אותי אם אני צודק..
אתה צודק בין 50$ ל60 לא כולל את הגיירו 401
אתה יכול להרכיב אחד כזה קומפלט ב70דולר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tkolber
האם פרקת את כל החלקים והרכבת שוב עם LOCKTIGHT או שפשוט הרכבת את שאר החלקים שלא היו מחוברים?
פירקתי הכל גירזתי וחיזקתי כולל LOCKTIGHT הרכבת מסוק זול צורכת יותר צומת לב על הפרטים הקטנים וזה מה שמטיס מתחיל צריך לעבור:)
-
כל הכבוד ידידי אפשר גם להטיב בסכומים האלו ולא צריך להשקיע יותר מידי במיוחד למתחילים אהבתי ;)
-
היי היום בחטיבת הנגב נפגשתי במקרה את משה קסבי וזה סיפור מופלא בפני עצמו :)
טוב עוד ניסוי עם9.99 שלי והפעם הרכבתי את (spartan 66$ )על המגש התחתון ,ועל הזנב הרכבתי חיקוי של 9257 וכל מילה מיותרת :)שבת שלום
http://youtu.be/IbT3gNTwdh8
-
יפה אשר, תכננתי גם לבוא לשטח להגיד שלום אבל לא הסתדר. שמח לראות שנהנתם.
שישי הבא מקווה להגיע גם עם המסוק, בתקווה שהתיקונים יושלמו.
אם לא אז עם הפק״ל קפה ;)
-
בשמחה .אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן :)
-
אשר יופי של טיסה ואחה למסוק ב9.90
-
תודה אלכס, בטיסה יש לי עוד הרבה לשפר :(הסמוק אחלה :):cool:
-
:)עוד ניסוי על המסוק ויש לי הרגשה שזה אולי ימצא חן בעיני כמה ממכם, LED עולה שקל :)
http://youtu.be/kcVCzq6zK-o
-
היה מבצע ב 10 דולר לא תקנה ?
-
אחלה סרטון! אהבתי.
כמה זמן לדעתך אמור לקחת השדרוג המתוכנן? זה עניין של שעות או פחות?
בהצלחה
-
תודה ,בערך חצי שעה עבודה , אבל כרגע יש עוד זמן אני חושב מה שעובד טוב ,לא צריך לגעת :)
-
והוא ממשיך לטוסולטוס ולטוסבסופי שבועבחצרים
http://youtu.be/zK4fbTTejFE
-
לא יכול להתאפק.. זה נראה ונישמע נורא.. ת'שלם לי מאה דולר לא אגע בסטיקים של הדבר הזה.
מעבר לכסף ולצחוקים , זה לא יקח אותך לשומשקום. אבל.. צחוקים אולי זה גם משהו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
edgarfov
לא יכול להתאפק.. זה נראה ונישמע נורא.. ת'שלם לי מאה דולר לא אגע בסטיקים של הדבר הזה.
מצטער - לא מסכים.
כמי שהתחיל ולמד להטיס עם ESKY King 3, אני יכול להגיד לך שזה יכול להביא אותו ללמוד להטיס ולתרגל ללא שום בעיה.
מכאן ועד לתרגילי 3D - אני מסכים שצריך מסוק אחר לגמרי, אבל בינתיים - זה מספיק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
edgarfov
אם אתה לא רוצה להטיס מסוק זול אז אל תטיס, אל תצפה ממני לשלם לך על זה... כמי שקנה גם כן מסוק 450 במחיר מאוד זול והתחיל איתו במסוקים אני יכול להגיד לך שמדובר באחלה "השקעה" והזדמנות טובה ללמוד להטיס ללא פחד מריסוק (ואני יודע על עוד אנשים שמתקדמים בעזרת המסוק הזול אעפ"י שיש להם 500 ויותר) - כולנו יודעים שפחד מריסוק מונע מהמון אנשים טובים להתקדם.
איש איש באמונתו יחיה - יש שיגידו שזו טעות ויש שיגידו שזה אחלה רעיון.
-
אני יכול לומר מהתנסות בריחוף קצר עם ה450 של אשר שהוא מרחף יציב מאד. איכות המכלולים מספיקה לריחופים וקצת שיוטים בשמיים; למתחיל יכול להיות נחמד לחודשים הראשונים, אבל אישית אני לא ממליץ להתחיל ככה - ראשית, גוף הפלסטיק לדעתי לא ישרוד כ״כ בריסוקים. שנית, לא הייתי מנסה לעשות איתו מעבר כי לי אישית נשמע לי מפחיד להרים איידל עם ראש מפלסטיק - מה שמגביל התפתחות מעבר לריחוף והקפות; אבל עובדה שאשר מסתדר איתו יפה.. מה שכן צריך לציין שלעומת המתחיל המצוי לך אשר יש יותר נסיון וידע טכני והמסוק הזה הוא גם לא בדיוק 9.99$... הושקעו בו הרבה עבודה ושפצורים, ג׳יירו איכותי וסרבו זנב איכותי. בקיצור, את שיקול הדעת שאתה כאדם מנוסה עם ידע טכני יכול להרשות לעצמך, למתחיל לא הייתי ממליץ. זה לא אומר שהמסוק לא טס סבבה, פשוט למתחילים אני לא חושב שזו התחלה מתאימה.
-
איך 9.99 לא ראיתי אף מסוק במחיר הזה
-
מלידרס הובי. זה רק הקיט.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו
Hitec Aurora 9
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
אם אתה לא רוצה להטיס מסוק זול אז אל תטיס, אל תצפה ממני לשלם לך על זה... כמי שקנה גם כן מסוק 450 במחיר מאוד זול והתחיל איתו במסוקים אני יכול להגיד לך שמדובר באחלה "השקעה" והזדמנות טובה ללמוד להטיס ללא פחד מריסוק (ואני יודע על עוד אנשים שמתקדמים בעזרת המסוק הזול אעפ"י שיש להם 500 ויותר) - כולנו יודעים שפחד מריסוק מונע מהמון אנשים טובים להתקדם.
איש איש באמונתו יחיה - יש שיגידו שזו טעות ויש שיגידו שזה אחלה רעיון.
טקסט פוליטי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
edgarfov
טקסט פוליטי
אז שים "שחר" בקלפי! :D
אני כן יכול להעיד שהתאפקתי בתגובה. אני ממש לא אוהב שאנשים כותבים דברים לא רלוונטיים וחסרי תוכן שהמטרה (אולי לא הישירה) היא לדכא את פותח השרשור.
-
6 קבצים מצורפים
חבר נתן לי את גוף ה - MD500 . והזוכה המאושר הוא :p ה9.99