טוב, לאחר ההתנגשות הקוסמית והבלתי מוסברת וכנגת כל הסיכויים, הגיע זמן לתיקונים.
קודם כל היה חשוב לי לאסוף את כל החתיכות ולא לוותר על אף אחת, למזלי ה EPO חזק כך שזה בעצם נפרד ל 5 חתיכות שונות. דבר ראשון סימנתי עם טוש חתיכות שחשדתי בהם שיפלו במהלך התיקון. תוך כדי ניסיתי להבין לאן קשורות החתיכות השונות וסימנתי את האוריינטציה שלהם. כמו שאמרתי שמתי את הקלקר במים רותחים. מדהים איך זה חוזר לצורה המקורית , רק לא ליותר מידי זמן כי אז גם הקלקרים המקוריים מאבדים את הצורה. לאחר מכן חילחלתי CAלתוך הסדקים והפתחים הן בגוף והן בבלוק מנוע והצמדתי חזק , לצערי אין לי מזרז אז זה קצת מייאש ללחוץ אותם ביחד לאורך זמן. לאחר מכן ניסיתי להבין לאן כל חתיכה קטנה שייכת וחיברתי כל אחת למקומה כאשר פה השתמשתי במברשת ובדבק שאיתו המטוס הגיע. את שתי החתיכות הגדולות (בלוק מנוע, וגוף) הדבקתי זו לזו עם CA. לסיום עשיתי פחחות עם דבק גורילה, הכנסתי אותו בעזרת מכחול לכל הסדקים עם רווחים שנשארו ועליהם טפטפתי מים (הזרז של דבק גורילה) . על מנת לשמור על הידוק כאשר דבק הגורילה מתנפח עטפתי את איזורי ההדבקה עם דבק סיבים. זהו!! הניתוח הסתיים. עכשיו מכיוון שהוספתי משקל צריך לקצץ במשקל מיותר, לכן החלפתי את הבקר מ 20-30A לבקר 12-15A ששוקל הרבה פחות (המנוע צורך 10.5A במקסימום בסט-אפ הנוכחי). וכמובן כמו כל מלכת יופי מזדקנת גם הוא עבר קצת צבע ופחחות.
מה שנשאר זה לראות איך תעבור הטיסת מבחן, האם המנוע ממוקם כמו שצריך, והאם התיקון יעמוד בנחיתות ובקפיצות.
מצורופות תמונות של לפני ואחרי , בהמשך אני אוסיף תמונות מהתיקון עצמו...