שמות משתמשים לתיוג

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 51 עד 64 מתוך 64

נושא: ביקור "טראנס" בפלמחים

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: ביקור "טראנס" בפלמחים

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאור זהבי צפיה בהודעה
    משה,
    האם אתה כותב ביוזר של אבי בגדדי ? ההודעה הזו נכתבה על ידו, נמחקה ולפתע הופיעה תחת שמך ?

כל הסיטואציה הזו מזכירה לי מקרה מצער מאוד שקרה ביישוב שלי לפני כשנה שבו ילד שיחק באקדח של אביו, וחשב שהנצרה במקומה - כיוון את האקדח לראש חברו וירה. קליע נפלט והילד המסכן נהרג.

אז נכון, יש סיכויים בחיים - אבל לשים את הראש שלך אל מול קנה טעון, או אל מול סכין מסתובבת בקוטר מטר וחצי, זה לא ממש כמו לעבור מעבר חציה.
    אני לא מאילו שמסתתר מאחורי יוזר זה או אחר שמי בישראל הוא משה שמואלי
    ואני לא דופק חשבון לכתוב את מה שיש לי להגיד .
    ודרך אגב אתה יכול להשיג לי תוקי כמו שלך
    משה שמואלי

FPV
    מסוקים
    טיסנים
    דאונים
    סירות
    מכוניות

בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט

מנחת הבית
    שומרת
    תודה!
    2
    הודה 291 פעמים ב 241 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי עמיתפורת צפיה בהודעה
    מה בדיוק צריך לשאול את האבא ממודיעין לא הבנתי מה אתה רוצה לשמוע ממנו? על המדריך האנטיליגנט שהדריך אותו שם?
    שם דובר על עניין אחר שגם מאוד אקטואלי לאחרונה והיא הדרכה רשלנית של אדם חסר נסיון בתחום ההדרכות.
    החניך הטיס עם מדריך, החניך התבלבל, המדריך גם הוא התבלבל, לא היה כבל חניך מדריך המדריך חיבק את החניך והמסוק נסחף פתאום לכיוון המכוניות ופגע לילד בראש.
    עמית ידידי
    נראה שהחמצת את הפואנטה בתגובתי.
    כוונתי הייתה, ועודנה, שאינך יכול לדעת מהיכן תפתח הרעה. מסוק תקין מהווה סיכון מסויים לכל הדעות. קל וחומר מסוק פגוע.
    לא היה בדעתי כלל להשוות בין הסיבות והתוצאות בשני המקרים. כוונתי היתה אך ורק לתת זוית ראיה לחומרה שבמצב.
    אני מקווה מאד שאתה בדעתי.

תודה!
    6
    הודה 21 פעמים ב 19 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flatspin צפיה בהודעה
    עמית ידידי
    נראה שהחמצת את הפואנטה בתגובתי.
    כוונתי הייתה, ועודנה, שאינך יכול לדעת מהיכן תפתח הרעה. מסוק תקין מהווה סיכון מסויים לכל הדעות. קל וחומר מסוק פגוע.
    לא היה בדעתי כלל להשוות בין הסיבות והתוצאות בשני המקרים. כוונתי היתה אך ורק לתת זוית ראיה לחומרה שבמצב.
    אני מקווה מאד שאתה בדעתי.
    הבנתי עכשיו.
    תודה
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
    0547551009

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Smile תגובה להודעה: ביקור "טראנס" בפלמחים

[QUOTE=ליאור זהבי;76 זה לא ממש כמו לעבור מעבר חציה ![/QUOTE]

כנראה שלא ראיתה תאונות של אנשים שעברו במעבר חציה .
    ואני מקוה שלא תיראה.

וכן . אני חושב שלעבור כביש יותר מסוכן מלתפוס מסוק באויר במקרה כזה החושים שלך מאוד מחודדים.

אני מקווה שפה הסתיים הויכוח.

יום טוב וחציה בטוחה
    משה שמואלי

FPV
    מסוקים
    טיסנים
    דאונים
    סירות
    מכוניות

בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט

תודה!
    43
    הודה 27 פעמים ב 24 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברים הכל ברור אני חושב שכל המוסיף גורע!!!מר זהבי אני חושב שאתה עכשיו מנסה באמת למצוץ את הדם של מישהו פה וזה ממש לא יפה !העניין הוסבר וניטחן כבר מספיק פעמים המיקרה קרה ועכשיו אחרי שהבחור נענש ועמד רבע שעה בפינה הגיע הזמן לעבור הלאה...

בנתיים בואו נעשה דברים יותר מענינים ונאחל כולנו לנדב ברק שלנו מזל טוב ויום הולדת שמ***חח
    בברכה,
    סער אורדן

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אין לי מה לומר לך באופן אישי - המסר הפומבי הוא שהמעשה שעשית היה לא בטיחותי, לא במקום ואסור שיעשה שוב לעולם !! בכל זאת הוא סותר כל כלל בטיחות בתחום המסוקאות שאי פעם הומצא.

צריך להגיד 1000 פעמים תודה שהוא לא נגמר בפציעה חמורה או מוות של הבחור המסכן שניגש למסוק.

המסר הנ"ל הינו פומבי לחלוטין ונוגע לכולם כולל כולם. לכן לא הפניתי אותו אליך אישית.
    תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה.

הנה 1001, עכשיו צאו לנו מהוורידים - באמת שנמאס לשמוע את הפירט והתוכי (כשלא ברור מי זה מי).
    שמענו את הדעה שלכם - לא מקבלים אותה, לא תצליחו להכניס אותה בכוח.
    מה גם שזה ברור לכולם כשמש שכל מטרתכם בשירשור ההכפשה הזה היא קידום האקדמיה למדעי ה PICO Z..

נמאסתם

תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ליאור,

אם אתה לא יודע לקבל גם ביקורת - אל תכתוב בפורום פומבי.

לפי דבריך, אני מבין שאתה לא מקבל את דעתי.

האם זה אומר שתחזור על המעשה ההירואי של תפיסת מסוק שוב (בעזרת חושיך החדים כתער שינחו אותך למנוע את האסון רק ס"מ ספורים מעל ראשו של הקורבן ), במידה ותיקלע לסיטואציה דומה ?
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

רק בגלל הקריאה הנרגשת שלך לתשומת ליבי הרשה לי לענות לך בשאלה.....

ליאור זהבי היקר הייתכן שאתה עצמך אינך עונה להגדרות הבטיחות של עצמך, הייתכן שהפוסל במומו פוסל?
    או אולי אינך חושב שלהב קארבון המסתובבת ב 3000 סל"ד יכולה לפגוע בך או בצלם?
    או שאולי אינך חושב שמסוק שטס בפעם הראשונה מעולם אינו עונה על הגדרת ודאי תקין?

לאחר התאונה המצערת עליה עמית מדבר, אסור עפ"י חוק להטיס טיסנים בכל אזור מודיעין והסביבה. אפילו לא גלשון קטן !
    האמת יש לי עוד שאלה...
    עד כמה שאני יודע אתה גר ברעות, שנמצאת בסביבת מודיעין - הייתכן שאתה עצמך עבריין פלילי שעובר על חוק (כהגדרתך שלך), ומסכן אותנו כציבור המטיסים עם הטסה חסרת אחראיות בתחום שאתה בעצמך כתבת שהוגדר עפ"י חוק כאסור להטסה?

ומה שעוד יותר מעניין זה שעבריין מרשה לעצמו להטיף מוסר....

בקיצור ולעניין,
    לשאלתך - איני מקבל את דעתך או האופן בו אתה מנסה להעכיר את האווירה בפורום ע"י הפרופגנדה הפרטית שלך ושל חברך הטוב.
    אם היה כ"כ חשוב לך להישמע היית עושה את זה בצורה מכובדת ולא נלחם מלחמת חורמה מגוכחת ע"מ להוכיח נק', שכל מה שהיא הוכיחה זה ששוב - אתה לא מסוגל לשתוק.
    תן לי לקבל את ההחלטה מה אעשה כש ואם אקלע לסיטואציה דומה - אני סומך, כמו גם כל המגיבים הקודמים כאן, על שיקול דעתי.

שאלת וקיבלת תשובה, אני מקווה שאתה מרוצה ומקווה שזוהי התגובה האחרונה שלך בשירשור.

יום טוב!
    ליאור

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אענה לך בשמחה - למרות שלא היתה פה שום קריאה נרגשת.

1. אני לא מטיס ברעות, אלא בלטרון, מחוץ לשטחי מודיעין רבתי. אינני עובר על החוק, וחבל שסיווגת אותי אוטומטית כעבריין פלילי מבלי לטרוח לבדוק את העובדות.
    2. אני מרשה לעצמי לתפוס את ה-GAUI שלי ששוקל 300 גרם מוכן לטיסה ונבנה במו ידיי המקצועיות, - ועוד עושה זאת בבטחון רב ולא מתבייש לומר זאת.

אם אתה לא מבין מה ההבדל בין לתפוס צעצוע של 300 ג'ר עם דיסקת להבים של 25 ס"מ (מקסימום שריטה) לבין מסוק 600 אימתי עם דסקת להבים של מטר וחצי קוטר (כל מכה ממנו תוביל למוות) - אתה בבעיה אדון ברעמי, ומן הראוי שתהרהר היטב כיצד להוציא את עצמך מהמצב שאליו נקלעת שבו ברור מאליו ששיקול הדעת שלך לגבי מותר ואסור, הינו מעורפל ושגוי.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני חושב שגם מסוק GAUI ששוקל 300 גרם יכול ל ה ר ו ג !!!!! שמנסים לתפוס אותו ביד .
    גם אם ליאור בנית אותו במקצועיות רבה (אף אחד לא מטיל דופי במקצועיות שלך) .

בשורה התחתונה ...

לא צריך לתפוס TREX 600 ביד וגם לא GAUI 200 .

אסף
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אסף,

עם הנסיון שיש לי (והוא רב) אני מרשה לעצמי לתפוס מסוק של 300 גרם שאני בניתי והטסתי בסלון ביתי. אני חושב שזה מ-א-ו-ד לא מומלץ לאחרים !! ולעולם לא אמליץ זאת לאף אחד. אך בכל זאת ההבדל המהותי:

1. הוא קטן והמסה שלו נמוכה מאוד.
    2. להבים קטנות, קלות (גרמים בודדים ללהב) וחסרות מומנט.
    3. נבנה על ידי.
    4. הוטס על ידי.
    5. נתפס ביד - על ידי !

במקרה שחלילה הוא יפגע בי בעת ריחוף - אני מאמין שהוא לא יכול לעשות יותר משריטה, ועל כל מקרה שלא יהיה - אני עם האצבע על ה-HOLD כל הזמן אפילו במקרה הזה.
    האמן לי שלא הייתי מנסה אפילו להתקרב אליו אם הייתי חושב שכלי כזה טומן בחובו סכנת חיים.

שורה תחתונה - מסכים איתך שאסור לתפוס לא TREX 600 ולא GAUI 200 !
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מר זהבי,
    שוב, כדרכך, אתה מנסה ללא הצלחה לסלף עובדות חותכות ע"מ להציג את עצמך באור טוב יותר...
    את המסוק בסרטון שצירפתי אתה מטיס בביתך שנמצא ברעות, שגובלת עם מודיעין ונמצאת תחת החוק שאתה עצמך ציינת.
    את מסוק ה 450 שלך הטסת לא אחת (האם אני צריך לחפש סרטונים?) בפארק שנמצא דקותיים מביתך (ברעות!) לצד כל העוברים והשבים תוך סיכון שלהם ושוב, תוך מעבר בוטה על החוק שאתה עצמך ציינת.
    אם מישהו סייג אותך כעבריין (ואם אינך מכיר את משמעות המושג - זהו אדם העובר על החוק), זהו רק אתה עצמך.

אני מודע טוב מאוד לסיכונים של מסוק 600, וע"כ לפני קבלת ההחלטה הלא קלה שקיבלנו - דשנו בה ובחנו אותה מכל הכיוונים תוך הבנה של הסיכונים הכרוכים ותדרוך ע"מ למזערם.
    אם אתה לא מודע לסיכונים שלהב קארבון במהירות 3000 סל"ד בגודל דיסקה של מעל 40cm ולא 25 (לא למדת ב 16 שנותיך כמטיס שדיסקה נמדדת מצידה האחד עד לצידה השני?), אז ידידי היקר - שיקול הדעת המעורפל ושגוי הוא כולו שלך.

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברה,

השרשור הזה פשוט נהייה מגעיל, אם הייתי יודע שלכך הוא יתקדם לא הייתי רושם את ההודעה המקורית ,

בסך הכל רציתי לשתף את כולם על הכייף שהיה לנו בשבת בפלמחים,

ביקשתי ממנהל הפורום למחוק אותו, ואני מקווה שהוא יעתר לבקשתי

גיא

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ליאור ברעמי,

כצפוי - אתה ממשיך בפטפוטי סרק חסרי טעם ותוכן במקום להתמקד בעיקר.
    עצוב לי שהבנה אמיתית של חומרת מעשיך לא נראה פה מצידך לעולם ככל הנראה. חפרת לעצמך בור עמוק מדי ועכשיו כבר קשה לצאת.

הדה לגיטימציה הילדותית עד מאוד שאתה מנסה לעשות לי לא תשנה את העובדה שמי שעומד מולך מכיר ונוהג לפי כללי בטיחות - בניגוד אליך.
    אתה אדוני - ביצעת את עבירת הבטיחות הכי חמורה שמטיס מסוק יכול לבצע לעולם ! אין דבר יותר גרוע מאשר להתקרב עם הגוף שלך והראש שלך (או של חברך) אל המסוק שאתה מטיס !

העיקר שכולם (גם אם זה כולם מלבדך) ידעו ללמוד את הלקח ולא לחזור על המעשה המסוכן והמטופש הזה שוב לעולם - לטובת כולנו כטיסנאים ולטובת בריאות הנוכחים במקום.

גיא - אני מודע לעובדה שלעיתים לא קל לקבל ביקורת, אך השרשור הזה חשוב מלאין ערוך. כפי שכבר ציינתי - זה קריטי שהמעשה הטפשי הזה לא יישנה שוב !!
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •