החבר'ה ב-HC לא נחים... מסתבר שהם יתחילו בקרוב למכור גם אופנועים חשמליים מונחי רדיו. הנה תמונה של אב-הטיפוס עליו הם עובדים:
אני כבר יכול לראות איך זה יקרה: שבועיים אחרי שהם יתחילו למכור את המוצר, משהו פה בפורום ישדרג אותו לסוללה של 6 תאים ו-50000W. כמה ימים אח"כ משהו אחר יעשה ממנו אופנוע FPV, ושלישי יוסיף היגוי ווקטורי.
ובסוף בסוף, יבוא Sharonx ויתקין עליו 1500 לדים לנהיגת לילה
ועד אז, הנה סרטון של אופנועים אחרים:
טורניג'י - אבל מעליך!
.Three of my favorite inventions are PC, RC and AC
אין כל קשר בין האב טיפוס לסרט שרואים
זה משהו שונה לגמרי, האב טיפוס זה אופנוע שטח
וכמי שהיה בעליו של אופנוע כזה, זו הנאה עצומה ומאתגרת ביותר,כייף טהור
ומי שיעמיק באינטרנט יגלה שכבר מזמן שידרגו את הדברים האלה למפלצות שטח אימתניות,שבשונה ממכוניות, זה ממש מאתגר לשלוט בזה.
יש למה לחכות.....
החבר'ה ב-HC לא נחים... מסתבר שהם יתחילו בקרוב למכור גם אופנועים חשמליים מונחי רדיו. הנה תמונה של אב-הטיפוס עליו הם עובדים:
אני כבר יכול לראות איך זה יקרה: שבועיים אחרי שהם יתחילו למכור את המוצר, משהו פה בפורום ישדרג אותו לסוללה של 6 תאים ו-50000W. כמה ימים אח"כ משהו אחר יעשה ממנו אופנוע FPV, ושלישי יוסיף היגוי ווקטורי.
ובסוף בסוף, יבוא Sharonx ויתקין עליו 1500 לדים לנהיגת לילה
ועד אז, הנה סרטון של אופנועים אחרים:
הרגת אותי !!!
ואם כבר ווקטורי אז אפשר עם ג'יירואים ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לא, לא מדובר על זה. או, כמו שהנציג שלהם כותב פה:
That bike we have in stock is a toy. And its NOT the bike I was talking about previously.
The DIRT-BIKE bike we have coming is brushless, runs on a 3500mAh battery and has an inbuilt clutch gyro. It is also 1/8 size.
...
Trust me, the bike we have arriving soon is (in the words of Eric Cartman) KICK ASS!
טורניג'י - אבל מעליך!
.Three of my favorite inventions are PC, RC and AC