אנשים אני לפני קניה של ג'יירו ורציתי לדעת מה לדעתכם יותר טוב
פוטבה או לוג'יטק?
תודה לעוזרים
אנשים אני לפני קניה של ג'יירו ורציתי לדעת מה לדעתכם יותר טוב
פוטבה או לוג'יטק?
תודה לעוזרים
ממליץ לך לבחון גם את ה-SolidG או ה-MiniG מבית CurtisYoungblood.
כיום הם במחירים השווים לשאר הג'יירויים ומהטובים ביותר בביצועים.
http://curtisyoungblood.com/
הי
איזה דגמים אתה רוצה להשוות? עבור איזה מסוק?
Shanti
אני חשבתי שספרטן 760 הכי טוב שיש
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אני חושב שאפשר לדרג את הג'ירואים היום למספר קבוצות איכות מהגרועים ביותר לטובים ביותר
הקבוצה הראשונה של הג'ירואים מה שנקרא ה-LOW END, מחירם נע בין 20-40 דולר , ג'ירואים שברגע שעובירם את שלב הריחופים מתחילים להרגיש את חסרונותיהם, ולא יספקו אפילו את המטיס המתחיל לאורך זמן, חברי הרבוצה הזו הם ג'ירואים כגון TEELBE, ESKY,EFLIGHT ודומיהם
הקבוצה השנייה היא הקבוצה האמצעית, בה נמצאים ג'ירואים שמחירם נע בין 90-110 דולר, גי'רואים שיספיקו לרוב המטיסים הממוצעים וכשמתאימים להם סרוו זנב טוב יחזיקו את הזנב יפה, אבל ניתן יהיה להבחין בחסרונותיהם בתרגילי 3D מורכבים בהם נדרשת אחידות ועקביות בקצב הפירו (תרגילים כמו פירופליפים)
חברי הקבוצה הזאת הם הפוטאבה 401, והלוגיטק, וה-GP750 של אליין, כאשר הג'ירו של אליין טוב יותר מהפוטאבה והלוגיטק
הקבוצה האחרונה היא ה-TOP NOTCH, ה-HIGH END, הגירואים הכי טובים, ולכן גם הכי יקרים בשוק ומחירם נע בין 170-220 דולר, אשר ברגע שמצוותים אותם לסרוו זנב מתאים ינעלו את הזנב בצורה מדהימה, וישמרו על קצב פירו קבוע גם בפעלולים הקשים והמורכבים ביותר לג'ירואים אלה גם יש אפשרויות תכנות מורכבות ומגוונות ואפילו אפשרות לתכנות דרך המחשב כדי שיוכלו להתאים לסגנון המטיס בצורה הטובה יותר, ומכל יתרונות הג'ירואים האלה יהנה מי שבאמת מטיס 3D (כלאמר משהו יותר מתקדם מלופים ורולים) חברי הקבוצה הזאת הם הספרטן DS760 , הפוטאבה GY520 והג'ירואים של CY ביניהם הSOLIDG וה-MINIG כאשר נראה שלהרבה אנשים בעולם יש העדפה לספרטן
מקווה שעזרתי להבהיר קצת את העיניינים, ולכל התוהים, את הדעה הזאת גיבשתיעל סמך קריאה מרובה (מאוד) בפורומים בארץ ובעיקר בחו"ל, לי אישית יש ניסיון רק עם ה2100 של לוגיטק והג'ירו של אליין![]()
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
תודה רבה על הסיקורון ... עזר לי מאד להבין איפה אני כרגע :] ...
אבל לדעתי צריך גם לדרג אותם לפי יחס מחיר\תועלת שאנשים יוכלו לעשות החלטות יותר טובות ... או לדוגמא לעשות סקר ...
מבין ה TOP NOTCH - מי הכי טוב ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
סקר זה רעיון, אבל בקשר ליחס מחיר תועלת- זה מאוד פשוט, הקבוצה הראשונה של הג'ירואים הזולים די חסרת תועלת אפילו שהם מאוד זולים זה פשוט לא שווה את ההבדל באיכות ההטסה
הרבוצה השנייה של הג'ירואים הממוצעים תתאים לרוב המטיסים, במחירים נוחים וכל הג'ירואים בקבוצה הזו יעשו עבודה טובה מאוד בשמירה על הזנב ורק מטיסין מתקדמים יוכלו להתחיל להרגיש את החסרונות שלהם, זוהי גם הקבוצה הכי נפוצה מבין כל הג'ירואים
והקבוצה השלישית נועדה למי שיש תקציב ורוצה את הטוב ביותר, אי אפשר לטעות בין קבוצת הג'ירואים היקרים, כולם מצויינים, זה יותר עניין של העדפה אישית מי טוב יותר עכשיו מטיס מתקדם לדוגמא מאוד יהנה מלהטיס ג'ירו יקר, אבל מטיס ממוצע לא ירגיש בהבדלים יותר מידי מהגי'רואים של הקבוצה שנייה והשלישית (לעומת זאת כל אחד יכול להבדיל בין ג'ירו זול מאוד לגירו של 100 דולר) עכשיו מבחינת יחס עלות תועלת של הקבוצה השלישית- אם אתה מטיס מתקדם אז כמובן שזה שווה את ההשקעה, אבל גם אם אתה מטיס מתחיל או שרק מתחיל לעשות לופים וכו' ואתה מרגיש שיש לך כישרון ושאתה תתקדם ברמת ההטסה שלך ויש לך את התקציב ואתה חושב שאתה תישאר בתחום, אז זו גם החלטה נבונה לרכוש ג'ירו יקר כמו הספרטן ודומיו ולהנות מהיתרונות בהמשך
אבל דוגרי, בתחום של הג'ירואים יש משפט אחד אוניברסלי- YOU GOT WHAT YOU PAID FOR
ככל שמשלמים יותר מקבלים יותר, אין חוכמות ג'ירו טוב עולה לפחות 100$ ג'ירו זבל עולה קצת
מקווה שעזרתי
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
אני חושב שזו שאלה שדי קשה לענות עליה, בעיקר מכיוון שזה בדיוק כמו לשאול איזה מסוק יותר טוב- TREX 450 PRO, MA FURION 450 או THE NEXT D RAVE 450
כולם מסוקים מצוינים שאם תשאל 3 אנשים שכל אחד הטיס את שלושת המסוקים הנ"ל מי הכי טוב תקבל 3 תשובות שונות, מכיוון שיש פה עניין של העדפה אישית, כפי שאמרתי בפוסט הקודם מבין הגירואים היקרים ( TOP NOTCH) אי אפשר לטעות באמת, כולם ג'ירואים מצויינים שיעשו את העבודה בצורה יוצאת מן בכלל, אבל יכול להיות שלכל מטיס תהיה העדפה אישית משלו, אני חושב שאתה צריך לפנות לליאור בר-עמי (התותח!!) בשאלה הזאת מכיוון שהוא מטיס ברמה גבוהה מאוד ואני בטוח שיצא לו להתנסות עם הג'ירואים הנ"ל ומצפייה בסרטוני הטסה שלך בסימולטור ובמציאות גם אתה מטיס ברמה יפה מאוד (אחלה פירופליפים עשית בסימולטור) לכן באמת חשוב שבעזרת ליאור בר-עמי תגיע לג'ירו שיתאים לך אישית
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
אלעד תודה על ההסברים
תענוג לקרוא את התגובות שלך... ולא רק בשרשור הזה.
תמיד עם הסבר מפורט, ברור ומושקע.
תודה על המילים החמות אלעד!
כל מה שרשמת הינו נכון, התאמה של ג'יירו גם היא כמו המון דברים במסוק עפ"י המטיס וסגנונו.
מהתנסות עם כל הג'יירואים שציינת החל מה 401 וכלה ב DS760, הגעתי למסקנה שקשה להבחין בהבדלים ענקיים בין הג'יירואים של ה TOP NOTCH - עם זאת, אציין את ה VBAR שלא צויין עד כה כג'יירו עם האחיזה הכי חזקה מבין כולם, גם בתרגילים מאוד מהירים.
אני אישית היום עובד עם שלושה ג'יירואים על המסוקים שלי (מבחירה כמובן):
FUTABA 611
VBAR
SPARTAN DS 760
הלו הלו הלו שכחתם את ה- JR 770 ואחיו החדש ה-370
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
לטעמי ה 770 לא ברמה של אלו שציינתי.
בטח לא ברמת הספארטן או ה VBAR.
מה אתה אומר שהוא ברמה הנמוכה כמו ה-401 ?
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
לא הייתי משווה אותו ל 401, הוא טוב ממנו.
אך הוא אינו ברמה של אלו שהזכרתי למעלה, משהו בין לבין (יתכן שבר השוואה עם ה GP750 של אליין).
כרגע את ה SPARTAN, אך יש לי מס' מצומצם של טיסות עם ה VBAR (הרבה פחות מעם ה SPARTAN), מהקצת שיצה לי להתנסות איתו אכן התרשמתי לטובה מהנעילה המדהימה של הזנב.
בעולם אגב ה VBAR נחשב לג'יירו זנב הטוב ביותר שלא נדבר על האינטגרציה שיש לו עם ייצוב הראש (סיבסוב ללא תזוזה של המסוק).
לגבי ה LOGICTECH, מניסיון איתם (גם עם ה 2100 וגם עם ה 6100) הם ממש לא ברמה של השניים שלמעלה, לטעמי גם דגמי הפוטאבה המקבילים (611 אל מול ה 6100, ו 401/520 אל מול ה 2100) טובים מהם בכמה רמות.
1. ה VBAR הוא רק ג'יירו זנב או שהוא מערכת ג'יירואים לFBL ?
2. מה מחירו ?
3. מספיק זה ? http://www.readyheli.com/MIK4157_V_B..._p/mik4157.htm
4. יש לך את החיבור של הספרטן למחשב ? זה הכרחי ?
איזה כיף לך אלעד
רוצה להתחלף בגיל ?![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8