תגובה להודעה: לוקטייט
שלום,
לוקטייט (זו שם החברה לא סוג החומר תוכל למצוא את אותו החומר תחת שמות אחרים)יש 3 עוצמות שמזוהות לפי הצבע כאשר הירוק הוא החלש כחול בינוני ואדום חזק(נכון לגבי כל החברות שניתקלתי עד היום).
את הבחירה בחוזק בוחרים לפי המיקום כלומר כד כמה כוח מופעל באותה נקודה או האם הבורג המדובר דורש פתיחה לפעולות שונות.
ככול שהסגירה היא לתקופה ארוכה יותר כך תשתמש באדום וכמובן ככול שהמקום "סובל" מויברציות גדולות יותר(אני משתמש רק בכחול לכל המיקומים למעט במנוע ניטרו עם אדום) .
כמות:טיפה ממש טיפה או אולי נכון להגדיר ככמות שאין לה שאריות לאחר הסגירה ,לוקטייט לא אמור להישפך מהבורג לאחר סגירה.
מיקום: לא משנה על האום או על הבורג לדעתי מה שחשוב שהחלקים שנוגעים אחד בני יהיו נגועים לדוגמא בורג באורך של 3 ס"מ שיזכה לטיפה בקצה ,עד לגירה כמות הלוקטייט לא נישאר למפגש עם האום ולכן אני נוהג לסגור את הבורג מספר מ"מ לפני שהראש בורג מגיע לאום אני נותן טיפה של לוקטייט ,זו השטיה שלי אם כי לא תמיד אני נוהג כך ,די תלוי באום,בורג,מיקום....
התאמה:רק למגע בין מתכות .
זמן יבוש:לא צריך ליחס לזה חשיבות כ"כ תמיד אפשר לפתוח ע"י חימום אם קמצת קשה,אבל לגבי השאלה שוב די תלוי בכמות שטיפטפת אבל לא צריך להדאיג אותך נניח ואתה בשטח רוצה להדביק ולהטיס אחרי מספר דקות אין בעיה אם לזו הכוונה (גם דבק מהיר לא תמיד מתייבש במספר השניות שמוגדרות לו
)
אלון.
נערך לאחרונה על ידי אליקופטר; 04-09-2009 בשעה 09:09:28.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.