שלום לכולם וחג שמח
מקרה לא נעים שקרה לי היום ונגמר בטוב, לדעתי חשוב לשתף.
היום במהלך ההטסה של מסוק 600 הרגשתי תגובה משונה ומעט גימגום מהמנוע אבל לא משהו קריטי שמחייב התייחסות מיידית ולאחר טיסה של כ 12 דקות ונחיתה מושלמת ללא אירועים מיוחדים נתתי למסוק לנוח כ 20 דקות לפני הטיסה הבאה כמו שאני נוהג לעשות תמיד.
תידלקתי והנעתי את המסוק לטיסה שנייה אך בשלב ההתנעה המנוע התנהג מוזר ולא שמר סרק בגימגום עדין.
בנוסף ניתוק הבוסטר גרם להחרפה עד לכדי כמעט כיבוי המנוע תוך עלייה וירידה של טורים.
הפלג חדש יחסית והמנוע מכוון כמו שעון שווצרי כולל סיכה נגדית לכן לא היה נראה שמשם הבעיה ולכן העפתי מבט חטוף על המנוע ומערכת הדלק ואז חשכו עיניי.
הבורג שנועל את הקרבורטור למנוע עם שני האומים המיוחדים שלו פשוט לא היו שם והמסוק טס עם קרבורטור משוחרר לחלוטין שישב מקובע במקומו אך ללא נעילה
מעבר לעובדה שהמנוע בנס לא כבה באויר אני גם מטיס הפוך ופגיעה של בורג כזה בגיר או בלהבים לא סימפטית.
יש לציין שאני מודע לבעיית שיחרור הברגים במסוקים ואני נוהג לבדוק ברגים באופן שוטף אבל מסתבר שלא מספיק.
מסקנה: לא להתעצל לבדוק ברגים, לבדוק לבדוק ושוב לבדוק גם במנוע!
לאחר שאמרתי ברכת הגומל התפנתי לחפש אחר החלק באינטרנט ואני צריך את עזרתכם:
מדובר בחלק הבא:
pn 23891700 Carburetor Retainer Assembly
http://www.prop-shop.com/g/o/osmp23981700.jpg
1.האם למישהו יש מקום מומלץ לקניית חלקי חילוף למנועי OS? או שהזמנה מחו"ל עדיפה (אני שואל גם באופן כללי לגבי חלקי חילוף למנועים).
2.אשמח לקנות את החלק מבעל מנוע ישן,שבור שלא בשימוש משום ש OS משתמשים בחלק הנ"ל עבור מספר דגמי מנועים.
תודה מראש על העזרה
אני מפ"ת
ציקי