אתמול הייתי בגלילות וראיתי את הריסוק העצוב של עמית פורת עם ה trex 700 אם אני לא טועה. כולי תקווה שעמית יתקן את הריסוק מהר ויחזור להטיס!.
אתה תותח.ואוהבים אותך.
וגם לשני החברה שהיו שם אני מקווה שיתקנו את המסוקים שלהם ומהר.
אתמול הייתי בגלילות וראיתי את הריסוק העצוב של עמית פורת עם ה trex 700 אם אני לא טועה. כולי תקווה שעמית יתקן את הריסוק מהר ויחזור להטיס!.
אתה תותח.ואוהבים אותך.
וגם לשני החברה שהיו שם אני מקווה שיתקנו את המסוקים שלהם ומהר.
עצוב...
אבל יהיה בסדר! אני בטוח! אף אחד לא מתקדם ללא ריסוק גם אלו שבטופ..
גם שלי חטף איזה מקה קלה בלהב... יתוקן עוד השבוע!!
שיהיה בהצלחה וטסות בטוחות לכוווווווווווווווולם
היי,
בשבת האחרונה הלכתי להטיס בגלילות, על הדרך קפצתי לראות גם את החבר'ה המסוק(ס)אים. במקרה הייתה עלי המצלמה שלי, עשיתי BOOK לטיסה של מישהו שאחר כך התברר לי שהוא עמית פורת. למרבה הצער זה הייתה הטיסה האחרונה, בטיסה הבאה היה ריסוק כואב![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ג'ינקס!
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
חייב לציין כיי הטיסה הייתה מדהימה!!!! פרט לסיום הכואב, מזל שהנזק לא כל כך חמור.
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
תגובה לבדיחה:
עלובה ומעוררת רחמים.
מה זה? נראה כאילו שוב השתחרר לינק. זה כבר מוגזם.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
לא מבין בזה כל כך אבל זה נראה לי ממש מזל נאחס .כאילו יש לו איזה קרמה רעה על המסוקים,פשוט צרות עין של אנשים.לפי מה ששמעתי הוא פיצץ החודש כבר כמה פעמים.חבל,פשוט חבל,הוא באמת בחור על הכיפק. ממש עצוב לראות שכל הזמן מתפוצצים לו מסוקים.אבל אני מאמין שהגבר גבר הזה יחזור להטיס במהרה.
בהצלחה עמית.
מעריץ אותך אחי.
צודק אופיר! הלינק לא נראה גזור והball link שלם לחלוטין...
לא יכול להיות מצב כי זה השתחרר מהמכה בקרקע?
האם תוחקרה כבר סיבת הריסוק???
טעות מטיס או שהלינק שנראה בתמונות הוא אכן הגורם לריסוק - שיתוף הידע במקרים כאלו חשוב מאוד, כולנו מעדיפים לרסק ולהחריש (כמו כולנו - גם אני) אך אם יש תקלה סידרתית ו/או אופן הרכבה שצריך להזהר ממנו כדאי לשתף את משתמשי הפורום גם במחיר של "אני ריסקתי"...
מאוד חשוב תגובה ממקור ראשון מאחר ואני מאמין שישנו מס' לא מבוטל של מטיסים/משתמשי הפורום שמתכננים על קיט כזה - כולל אותי בינהם....
כמו כן במקרה של תקלת ball link - שאלה למשפ' גואטה, האם גם אתם נתקלתם במקרה דומה או לחילופין סוג של בלאי/חופש מהר מהרגיל??
בכל מקרה צר לשמוע שהמסוק התרסק - מי כמונו יודע כמה זה מרגיש רע לרסק מסוק חדש ומושקע...
נערך לאחרונה על ידי lior_bar_ami; 08-09-2008 בשעה 20:06:33. סיבה: תיקון רושם מוטעה
ממש מזל נאחס מה קורה בגלילות ?
ומספיק עם כל העקיצות זה לא מתאים אלה אם אתם ילדים בני 10 ואני מאמין שלא
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
בגלילות אין שום מזל נאחס. כל הזמן מרסקים ובכל מקום- הריסוקים הם חלק בלתי נפרד מהתחביב. לבן אדם יכולה להיות שנה בלי ריסוקים וגם ארבעה ריסוקים בשבוע. ככה זה. בגלילות יש מטיסים מצויינים, אבל גם כמות גדולה ולכן יש גם אירועים כאלו.
אני אישית לא הייתי מפרסם ריסוק של מישהו אחר, - זו צריכה להיות בחירה שלו וזה רק מוסיף להרגשה הרעה.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
האמת היא שאני די מסכים עם מה שאתה אומר.למעט העובדה שאישית לא היית מפרסם ריסוק של מישהו אחר. תראה...במקרה הספציפי הזה לדעתי חשוב לדעת איך התרסק,מכיון שמדובר במסוק חדש.שמאוד הייתי רוצה לדעת את הסיבה להתרסקות. זה שזה הועלה בצורה שאולי (ודגש על אולי) לא הכי הולמת זה דבר אחד. אולם את העובדות שהtrx התרסק פעמיים.הן בגלל הרכבה לקויה,טעות מטיס, או כל סיבה אחרת ,צריכה להאמר.לא בא לי לרכוש מסוק ממיטב כספי ולדעת שאני הולך לפוצץ אותו בגלל כשל מיכני זה או אחר.
ומה לעשות ....tooly גואטה והבחור השלישי שאינני זוכר את שמו כרגע.הם היחידים שיש להם את המסוקים הללו.אם אני לא אתרשם מהמסוקים שלהם.מהמסוקים של מי אני אתרשם.מ allen szabo????
כן, גם יש איזה מורה לטיסנים שמרסק כמעט כל סופ"ש...
יש שם נאחס.. אולי זה מהמים המטופלים??
הפסיכו לוג מדבר,אין שום אנרגיות שליליות או עין הרע, תפסיקו עם השטויות האלה.
אין לך מה להתעצבן, רצוי שכל אחד יהיה מרוכז בשלו. אני לא יודע מי אתה (יש לי תחושת בטן דיי חזקה) אבל תפסיק להשמיץ את הבן אדם, אמרת שאתה רוצה פרטים על הריסוק, אז אין צורך בחשיפת פרטים על מספר הריסוקים השנתי של אדם זה או אחר. במיוחד שהם לא נכונים ואני יכול להבטיח לך שהריסוק האחרון לא היה בגלל טעות אנוש.
דניאל.