יואווו איזה פחד ! ! !
מה קרה שם ?
האמת מזל שזה היה סילון אחרת המדחף היה הורג את הבן אדם כמו כלום
סרט ישן ומסוכן יש איזה אטר של ביטוח טיסנים שמראים את הסרטון הזה
דביר עיני.
זה לא סילון - זה מניפה פנימית חשמלי
איך מניפה פנימית חשמלית , יש רעש ברור של סילון חוץ מזה גם כתוב RC-JET-BAD-TAKE-OFF
אבל איזה זינוק האיש הזה הביא שם וואי וואי המון המון מזל , אבל הם מופרעים לגמרי , מה הם עומדים כל כך קרוב ?
בסרטון זה רואים הדגמה חיה של מטיס שאינו שולט בטיסנו. אין ולא יכולים להיות שום תירוצים לסטיה החריפה מנתיב הריצה המיועד. יתר על כן, היה לו מספיק זמן והיתה לו אפשרות לבטל את ריצת ההמראה ברגע שזיהה את הסטיה. אבל הוא לא עשה זאת. גם חוסר התגובה מעיד על חוסר מיומנות. מטיס כזה ראוי היה שיתחיל את ריצת ההמראה אחרי קו הצופים, ואז שום נזק לא יכול היה לקרות לסובבים אותו.
אני מקווה מאד שבמנחתים אצלנו לא קורים דברים מסוג זה.
צורת ההטסה מהווה מתכון (כמעט) בטוח לאסון. לא נראה לי שמישהו יקח על עצמו לבצע תעלול מעין זה בהתתחשב בנזקים הפיזיים האפשריים לצופים. לא נראה לי גם שאיזו חברת ביטוח היתה מסכימה לבטח תעלול כזה.
צריך להיות מטיס משכמו ומעלה על מנת לבצע המראה כזו במתכוון. וטרם דיברנו על הנעלם הגדול והוא, איזו תקלה עשויה לצוץ פתאום יש מאין.
לדעתי לא בא בחשבון שהאירוע מבויים. אלא אם כן אנשים ממש יצאו מדעתם.
זה פשוט נראה לי ממש מוזר ..
כי אם הוא מטיס דבר כזה אז כנראה שהוא לא מתחיל..
ומטיסים מתקדמים צריכים לדעת לקבל את ההחלטה הזאת ולקבל אותה מהר .
בוקר טוב , גל
גם אני חשבתי כמוך, בעבר. עד שראיתי דיסק שמציג כל מיני תאונות טיסנים.
הופתעתי לראות שאנשים בונים טיסנים, מושקעים ברמה, דו מנועיים ואפילו סילוניים ואין להם קצה של מושג בהטסה בסיסית. אתה רואה ממש שהמטיס עושה עם הטיסן את כל השגיאות האפשריות ומביא אותו להתרסקות ידועה מראש. לא סתם, אלא לפירורים.
מאותו זמן אינני לוקח כמובן מאליו שיש קשר בין סוג וגודל הטיסן ויכולות המטיס.
כשאתה רואה מטיס שמטיס כנף תחתית ומטיס שמטיס סילון ששווה כמה עשרות אלפי שקלים אתה משוכנע ב 95% שמטיס הסילון כנראה ברמה יותר גבוהה בגלל שזה הרושם שהמטיס והמטוס נותנים , זה לא בהכרך נכון אבל זה ההגיון הפשוט.
בבקשה בבקשה אם אתה מוצא את הדיסק הזה או קטעים מסויימים ממנו באנטרנט תשלח לי קישור אליו , נשמע מעניין מאוד ושווה צפייה.
זה בעיקר המטיס אך לא רק , לצופים יש פה חלק לא קטן , ברור שהם לא אשמים בסטייה החריפה או בזה שהמטיס החליט לא לבטל את ההמראה , אבל מאיפה הגיע הרעיון הזה לעמוד כל כך קרוב למסלול ההמראה ?
שבת שלום , גל
נערך לאחרונה על ידי GA02; 23-10-2009 בשעה 20:18:35.
לא הבנתי למה המטיס עומד ליפני הטיסן בזמן המראה
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
אם אני לא טועה ככה זה גם היה עם הסילוניים במצדה ...
כל ההתנהלות שם מבולגנת לגמרי.
אנחנו מדברים כל הזמן על בטיחות ודואגים להזהר ככל האפשר. לא שאין פה ושם חריגות, אבל כרגיל הבטיחות במחוזותינו נשמרת בצורה נאותה. באופן טבעי אנו מצפים שגם מטיסים בחו"ל ינהגו באופן דומה, אבל מסתבר שלא כך הם פני הדברים. הפרטצ'יה שם חוגגת. כמובן שאלו רק השוליים של ההטסות ברחבי העולם. זה ברור. אבל אם זה לא היה כך, גם לא היו סרטונים מסוג זה.
תגידו איך הבן אדם לא נשרף מחום המנוע??
דביר עיני.
לדעתי בגלל שהוא עבר לידו במהירות גבוה משמע פחות זמן שהוא היה חסוף לחום המנוע.
אבל לא מראים לנו מ היה אחר כך .. יכול ליהיות שכן היה איזה משהו קטן
לילה טוב
גל
יש גם סרוטן מלא אני לא זוכר איפה ראיתי אבל המטיס גם יודע להנחית![]()
דביר עיני.