שלום לכולם...
אני מעוניין לקנות 700 בימים אלו אבל....ידוע שALIGN הולכת להוציא את גרסת 700 ללא פלייבר...
מישהו יודע מתי? כמה זה יעלה ?
האם שווה לחכות או להזמין TREX700LE ונסגור סיפור?
תודה לעונים.
מוטי ואקנין.
שלום לכולם...
אני מעוניין לקנות 700 בימים אלו אבל....ידוע שALIGN הולכת להוציא את גרסת 700 ללא פלייבר...
מישהו יודע מתי? כמה זה יעלה ?
האם שווה לחכות או להזמין TREX700LE ונסגור סיפור?
תודה לעונים.
מוטי ואקנין.
מוטי ואקנין
[COLOR="Blu
TREX-700N[/B]
אני באותה סירה
באליין כמו באליין לא ניתן לדעת מתי מערכת כזו תצא
בכל מקרה שידרוג הראש לא כזה יקר וכדאי שהמערכת האלקטרונית לפלייברלס תהיה אייכותית ולא של אליין (אם תהיה בכלל) ושם רוב ההוצאה הכספית.
לי נראה שאלך לכיוון ה LE ואקנה מערכת הסבה נפרדת של VBAR.
חכו בסבלנות , גם ALIGN וגם CY אמורים להוציא מערכות FBL מלאות , אני מניח בחודשיים שלושה הקרובים ואז שוק ה FBL יכנס לתחרות משמעותית והמחירים יצנחו.
בינתיים לספק את ה"יצר" שלכם , תזמינו 700LE![]()
בס"ד
משביתי שימחה....עד שכבר גמרתי בדעתי לרכוש TREX700.......
אתם ממליצים לחכות ?! בתורת המחירים אני בכל זאת מבין קצת, וברור שאם יכנס דגם חדש המחירים ירדו. השאלה כמובן כמה יירדו ? והתשובה: לא יותר מעלות הממוצעת של ערכת הסבה. כמה עולה ערכת FBL ?
אם מישהו רוצה, יש לי בנמצא (בספייר) הסבת ראש פלייברלס של מיקדו עבור טירקס 700.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ראש + אלקטרוניקה כ 600$ למערכת 3 צירים איכותית.
נערך לאחרונה על ידי ziki; 24-11-2009 בשעה 22:31:31.
בס"ד
אם זו העלות, אני לא בטוח שהמחירים יירדו בצורה משמעותית. כנראה שאחרי הכל טירקס 700 FBL לא יכול להיות מוצר תחליפי ל TREX700 FB . והתוצאה תהיה ירידה מינורית במחירים - 50-70 דולר .
המחירים ירדו משמעותית ומה שהיום שידרוג יהפך לסטנדרט.
השאלה היא תוך כמה זמן זה יקרה, מדובר במערכת שנכון להיום היא יקרה ולכן ההוזלה תבוא לדעתי בהדרגה ותקח לא מעט זמן.
מוצרים תחליפיים, משלימים, נורמליים וכו... אני רואה שלמדת תורת המחירים ומימון
בכל מקרה, אם אתה לא לחוץ כמוני לבנות את המסוק משודרג מיומו הראשון תמיד אפשר להוסיף את המערכת מאוחר יותר ללא שום בעיה ולקנות אחת זולה יותר (2 צירים במקום 3) כי גי'רו לזנב כבר יהיה לך.
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
בס"ד
ציקי בשורה התחתונה , מה סיכמנו ? כמובן שלא מחכים ....אפרופו מימון ותורת המחירים, (עברו כ- 10 שנים מאז אבל אנחנו במקצוע), הריבית עולה והדולר מתרסק, מה שמוזיל ובתקווה יוזיל גם בהמשך את הרכישה.
דבר עם סטנדלי שיפסיק לקנות דולרים
אין כאן עניין של סיכמנו, אנחנו לא מכירים ולכן כל אחד עם השיגעון והתקציב שלו.
אני לא מתכוון לחכות לירידת המחירים פשוט כי אין לזה סוף ותמיד יהיה משהו חדש ששווה להמתין לו.
הסיבה היחידה שאני כרגע עדיין לא רוכש היא בגלל שמערכת כזו דורשת הבנה מסויימת וקצת ידע וניסיון שחסר לי וכרגע אני דואג להשלימו כמו שנהגתי בעבר עם כל מה שקניתי ובסוף זה תמיד השתלם. מקווה שתוך מספר שבועות אהיה סגור סופית על הסטאפ המלא (הולך להיות מכובד ולא זול בכלל) כי בכל זאת זה תחביב ויש גם משפחה ברקע.
לתשומת ליבך, גם אם תכיר את מערכת הפלייברלס על כל מרכיבה ותרכיב אותה לבד מומלץ לבצע את הכיול האחרון שמתאים לסגנון ההטסה שלך עם אדם בעל ניסיון בנושא בשטח.
ושוב, אם אתה ממהר ומעוניין לרכוש את המסוק אז שתדע שבתצורתו הסטנדרטית הוא יספק לך חווית הטסה שלא מהעולם הזה גם ללא השידרוגים.
אני ממתין ל Trex 700E (שיש לי הרגשה שגם יצא בקרוב)
וכן, הוא יהיה FBL.
אורי
המחיר שאתה מדבר עליו הוא עבור מערכת של מיקדו שהיא היקרה ביותר בשוק.
אין לנו עדיין מושג מה יהיה עלות המערכות של אליין ואם הן יהיו איכותיות, לטעמי המחיר ירד משמעותית
ולא יהי ה רחוק מהמחיר של הפלייבר הרגיל(בהנחה שמורידים את מחיר הגיירו), אני גם בטוח שהמערכות יהיו מספיק אייכותיות ויספקו את הסחורה -ראה הגיירו המוצלח והזול של אליין!
צחי
צחי
ציינתי איכותית בתגובה שלי כי זה מה שיש נכון להיות ,מוכח כעובד טוב וניתן כהמלצה חמה מאנשים בתחום שאני מאד מעריך מקצועית.
אין מה לעשות על אייכות תמיד משלמים.
בקשר למערכות עתידיות קשה לי לנבא מה יהיה ואכן אליין הפתיעו לא פעם.
אחד הדברים המדהימים שהרשימו אותי מבחינת ביצועי המערכת הזאת היה כאשר רועי ביצע עם 700טיסה אופקית לאחור במהירות של 100-120 קמ"ש ואחריה נסיקה לשמיים באותה מהירות כאשר הזנב מוביל את המסוק והזנב נשאר יציב ולא זז מילימטר לאורך כל התימרון הלא פשוט הזה.
כל מי שנכח במקום וראה את התימרון הזה נשאר בהלם.
לא ראיתי לפני זה אף מסוק שמבצע דבר כזה במהירות כזו וברמת דיוק כזו, רועי זו הזדמנות גם לומר לך כל הכבוד על הביצוע, חוויה לראות אותך מטיס![]()
לא הבנתי את התמרון המיוחד הזה ולמה צריך FBL בשבילו?
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
עמית
המערכת היא 3 צירים שכפי שוודאי ידוע לך כוללת ג'ירו זנב.
בטיסה מהירה מאד לאחור ואני מדגיש מהירה במיוחד דבר כשלעצמו מתאפשר בקלות יתרה בעזרת מערכת פלייברלס הג'ירו עובד קשה מאד לשמור על זנב מיוצב עם כיוון התנועה של המסוק ללא זריקות זנב ובעיקר ביום עם רוחות ומהווה מדד טוב לבדיקת איכות המערכת.
להגיד לך שזו הבדיקה הקובעת אם המערכת טובה או לא , ממש לא אבל זו בהחלט אחת מהבדיקות.
בכל זאת תימרון מרשים שלא רואים כל יום ובטח שלא במהירויות כאלו כמו שהוא בוצע, צריך לראות בעיניים כדי להתרשם.
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
ציקי.
טיסה מהירה לאחור ללא תזוזת הזנב לא מעידה על איכותה של המערכת אלא על ג'ירו טוב.
אותו תמרון נעשה מצויין עם ג'ירואים שלא חלק ממערכת FBL.
FBL מאופיינות בכך שהן מסוגלות לשמור על וקטור תנועה קבוע.
הבדיקה היפה שעשינו אני ורועי היא טיסה על הצד.
פשוט היטינו את המסוק הצידה, הרמנו פיטצ' ועזבנו סטיקי ושם נראו פלאי מערכת הייצוב הזו.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
עמית,ביציבות בטיסה לצדדים ....שווה לחכות....?או שנתאמן וזהו?
מוטי ואקנין
[COLOR="Blu
TREX-700N[/B]