אני מעוניין לקנות מסוק יד 2,
איך אני יודע שהמסוק אותו אני קונה הוא terx 450 v2 Se ולא איזה שהוא מסוק סיני או קופטר איקס ,עם אלקטרוניקה זו או אחרת .
האם רשום על המסוק דגם ?
תודה
אני מעוניין לקנות מסוק יד 2,
איך אני יודע שהמסוק אותו אני קונה הוא terx 450 v2 Se ולא איזה שהוא מסוק סיני או קופטר איקס ,עם אלקטרוניקה זו או אחרת .
האם רשום על המסוק דגם ?
תודה
קודם כל המוכר אומר לך איזה סוג המסוק - בד"כ כדאי לך לסמוך עליו...
אבל בכל זאת אני מבין שאתה במתכונת של "כבדהו וחשדהו" ולכן אם תרצה לדעת רשום לך על כל חלק את השם ALIGN - החברה שמיצרת את המותג Trex...
כשאתה קונה מסוק תשאל בעיקר על המקומות שנפגעו בריסוקים ותראה בעצמך[ולא ע"י המוכר] שהאזור בסדר ואין איזה שהם שבר או סדק רציני.
בשביל לקנות בראש טוב ובלב שקט מומלץ לך "צד שלישי" לקחת איתך [לקניה] מישהו שמבין ושעבר ריסוק או שתיים[לא בהכרח מומחה, מספיק שיהיה לו את המסוק] שיתבונן במסוק ויעריך נזקים או ריסוקים שקרו שהמוכר מנסה לסלף...
אם אתה גר באיזור הצפון אוכל לבוא איתך ולעזור לך בקניה עצמה... אם לא, מצא מישהו שיסכים לעזור - אל תתביש, אני מאמין שיש הרבה שיסכימו.
אם אתה צריך עזרה אישית, תמיד אוכל לעזור לך בה"פ.
קניה מוצלחת, עמירם.
מטיס HK 450, V911, V922.
עמירם
Dikoz,
ברוך הבא ...
ראשית עמידם ציין את הנקודות החשובות:
כל החלקים של Align מסומנים. שנית, מלווה שמיר את התחום בהחלט יעזור לך באבחנה.
אבל ..
קח בחשבון שמקוריותו של המסוק לא בהכרח תשקף משהו...
התרסקויות של מסוק פוגעות בחלקים שלו (בהרבה מהם). גם לאחר ההחלפה של מרביתם ישנו נזק מצטבר (לדוגמה, חופש ב- swash plate, התהוות סדקים בשלדה ובבלוק הזנב ועוד ..)
דעתי הצנועה:
מסוק יד שניה צריך להגיע ממשהו שאתה מכיר טוב ומאוד מאוד סומך עליו
או שלחילופין המחיר כל כך מצדיק את זה שגם את תחליף אח"כ חצי מסוק תשאר ברווח.
(קח בחשבון לדוגמה שבהחלפה הבאה של איזה חלק יתברר לך שההברגה בגוף גמורה ... מה אז ?)
אם אתה קרוב למחיר של חדש .. תוסיף עוד קצת ותתחדש עם קרטונים וניילונים.
בהצלחה
תודה על העצות,
אני בדרכי להתחדש עם מסוק חדש מהקופסא....כשיגיע מעבר לים אספר
נערך לאחרונה על ידי dikoz; 27-11-2009 בשעה 18:09:16.
בחלק מהמקרים אתה לא תוכל כמעט להבחין בין הדגמים, לפעמים מחליפים חלקים של אליין בחלקים תחליפיים שלא מסומנים בשם ALIGN ולפעמים אלה שיש להם חיקויים 'משדרגים' את המסוק עם חלקי אליין.
בנוסף לכך, הזכרת אלקטרוניקה - גם משתמשי החיקויים וגם משתמשי טי-רקס מקורי הרבה פעמים משתמשים באלקטרוניקה שאינה מקורית מסיבה זו או אחרת וזה לאו דווקא לרעה מבחינת האיכות.
אני מקווה שהזמת סוללות ומטען שלא תישאר עם מסוק מקורקע.
איזה משדר/מקלט יש לך?
אל תסתבך ותזהר.
אם אינך מבין וללא ניסיון בתחום, קח איתך מישהו שמבין והכי חשוב שיראה את המסוק בטיסה.
לא מספיק לבדוק שהדגם הוא נכון (זה החלק הקל), מסוק יד שניה צריך לבחון בטיסה ולראות איך הוא מתנהג ונשמע באוויר.
תודה לכל העוזרים, החלטתי....מסוק חדש מהנילונים ( אני אוהב את הריח,)
המסוק שיגיע הוא מסוג הוריקן 550 .
מברוק אח שלי ,אחלה מסוק ,יציב ,גדול ואיכותי
עכשיו נשאר ללמוד להטיס (עלייייייייי)