מישהו התנסה? האם פועל כהלכה?
יש לי ויסטה ואני הולך לעדכן ל-7. האם מישהו יכול להגיד מניסיון שהסימולטור פועל כהלכה?
תודה
שחר
מישהו התנסה? האם פועל כהלכה?
יש לי ויסטה ואני הולך לעדכן ל-7. האם מישהו יכול להגיד מניסיון שהסימולטור פועל כהלכה?
תודה
שחר
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
כן אני משתמש כרגע בWIN 7 והכל עובד לי חלק ( גירסא לא חוקית )
![]()
שחר אני עובד עם הרייל פלייט בווינדוס 7 ויש לי רק מילה אחת להגיד לך....
פצצה !
המסוק מגיב הרבה יותר טוב האיכות תמונה יותר גבוהה בקיצור
חסר רק את הרעש והדוגמניות שעומדות לידך ואפשר להגיד מציאותי![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
עבדתי עם XP היה חלק !
התקנתי את 7, הכנסתי את השלט ובום.....השלט התחמם לאללא וחדל לפעול נשמע הזוי אך זה מה שקרה.![]()
FIGHTING GRAVITY IS SO SIMPLE - JUST PUSH THE THROTTLE TO ITS UPPER LIMIT
DX7
TREX 600 NITRO SUPER PRO
TREX 450
GAUI HURRICANE425
בקיצור ולעניין ... וינדוס 7 הוא באמת הפתעה ווינדוס טוב ... ממליץ לכולם
( נ.ב אם מישהו רוצה אותו יוכל לפנות אלי בפרטי )
גיא
בלי שום קשר לWIN 7 רצוי כרטיס מסך חזק ,מעבד חזק, וזיכרון מהיר!!!
זה הרבה יותר חשוב מאיזה מערכת הפעלה אתם מריצים.![]()
דווקא עם הרבה קשר וחשיבות ל WIN7
חלק מכם דיווח על ביצועים מעולים וחלק טען שב XP עבד חלק וב WIN7 לא אבל כולכם החמצתם את הנקודה הקריטית והיא תאימות הדרייברים של יצרני הכרטיסים למערכת ההפעלה החדשה.
כאשר יוצאת מערכת הפעלה חדשה לא כל הכרטיסים תומכים בו זמנית באופן מלא עד לכדי מיצוי יכולתם הגרפית (מעבד ומהירות זיכרון).
זה הסיכון שלוקחים כשמתגלחים על מערכת הפעלה חדשה, חכו מספר חודשים, דאגו לעדכן דרייברים באופן שוטף ולגבי G4.5 רוב הכרטיסים (לפחות כל אלו שתומכים ב DX10) שעבדו יפה ב XP יעבדו יפה גם ב WIN7
זה גם קשור באיזה מערכת הפעלה 32ביט או 64 ...
סה"כ היא מאד חמודה ונוחה ... פי'צרים טובים![]()
משתמש בתוכנה בווינדוס 7 והיא פועלת חלק...
Team Gaui Israel
GAUI
Scorpion
MKS servo
Gens ACE battey
ZERO Canopy
Skookum robotics
OptiFuel
עדיין לא אומר שלא צריכים חומרה חזקה !!!דווקא עם הרבה קשר וחשיבות ל WIN7
חלק מכם דיווח על ביצועים מעולים וחלק טען שב XP עבד חלק וב WIN7 לא אבל כולכם החמצתם את הנקודה הקריטית והיא תאימות הדרייברים של יצרני הכרטיסים למערכת ההפעלה החדשה.
כאשר יוצאת מערכת הפעלה חדשה לא כל הכרטיסים תומכים בו זמנית באופן מלא עד לכדי מיצוי יכולתם הגרפית (מעבד ומהירות זיכרון).
זה הסיכון שלוקחים כשמתגלחים על מערכת הפעלה חדשה, חכו מספר חודשים, דאגו לעדכן דרייברים באופן שוטף ולגבי G4.5 רוב הכרטיסים (לפחות כל אלו שתומכים ב DX10) שעבדו יפה ב XP יעבדו יפה גם ב WIN7
אין וויכוח על כך, השאלה על מה שמים את הכסף.
מחשב עם מעבד יותר חזק ויותר RAM לא יתן ביצועים יותר טובים בסימולטור, לעומת זאת כרטיס מסך 512MB DDR3 יעשה את העבודה מעל ומעבר ובמחיר סביר של כ 400ש"ח.
לא צריך להשתולל עם החומרה זה בסך הכל סימולטור ולא אפליקציה כל כך מורכבת שדורשת חומרה מיוחדת.
ממש לא נכון !!!אין וויכוח על כך, השאלה על מה שמים את הכסף.
מחשב עם מעבד יותר חזק ויותר RAM לא יתן ביצועים יותר טובים בסימולטור, לעומת זאת כרטיס מסך 512MB DDR3 יעשה את העבודה מעל ומעבר ובמחיר סביר של כ 400ש"ח.
לא צריך להשתולל עם החומרה זה בסך הכל סימולטור ולא אפליקציה כל כך מורכבת שדורשת חומרה מיוחדת.
במחשב טוב החומרה חייבת להיות מסונכרנת וברמה גבוהה !
כרטיס מסך ב400 ש"ח יפעיל את הסימולטור ויהיה אפשר לשחק,אבל כדי לקבל חווית משחק גבוהה יותר כמו למשל : צל,אפקט מים,עננים,עשן, וכו וכו צריך כרטיס מסך חזק - נקודה !
וG4.5 הינו סימולטור בעל דרישות גרפיקה גבוהות.
אם עדיין אתה חושב שכרטיס ב400 ש"ח הוא מעל ומעבר, אני מזמין אותך או כל חבר פורום אחר ולראות איך הסימולטור עובד עם שני כרטיסי Radeon HD 5970 Crossfire .
לא שזה גורם לי להטיס טוב יותר במציאות - אבל נותן הנאה גבוהה יותר מהסימולטור![]()
לי יש windows 7 64bit עם כרטיס מסך ati 4850 ב (900ש"ח) וברגע שאני מפעיל את כל האפקטים המסך קופא מידי פעם...ברגע שאני מוריד את כל האפקטים הכל טס.
זה לא קרה לי עם ה vista.
אם יש לך 4850 אז כדאי שתדע.
ברור שזה בעיה של דרייבר !!
יוסי
נערך לאחרונה על ידי yossis; 24-12-2009 בשעה 10:04:42.
אם נכנסים למושגים טכניים בנושא אז הסבר את המושג "חומרה מסונכרנת וברמה גבוהה", למה הכוונה?
ממתי כרטיס מסך מסונכרן למחשב בצורה מיוחדת, כל עבודת העיבוד הגרפי מתבצעת על הכרטיס כיחידה נפרדת או SLI אם מחברים שני כרטיסים ללא תלות במעבד או ב RAM של המחשב.
ההתממשקות ל MB מתבצעת ע"י תקן וקצבים קבועים בין הכרטיס למחשב (נכון להיום PCI E) עבור כל כרטיס שתקנה ללא קשר לאיכותו ולכמות הזיכרון ומהירות ה BUS הפנימית שלו.
הכרטיסים שברשותך יתנו פיתרון מעולה מבחינה גרפית אך האם במבחן העלות מול תועלת זהו הפיתרון הנכון לסימולטור הספציפי הזה ? התשובה היא ממש לא, דרישות הסימולטור פחותות משמעותית מהכרטיסים בהם השתמשת, ישנם פיתרונות זולים בהרבה שיתנו את אותה רמת ביצועים עבור G4.5, (מי שהטיס אצלי סימולטור ראה בעצמו).
לגבי משחקים אחרים זה כבר סיפור אחר, יש משחקים שדורשים גרפיקה בכמה רמות מעל ה G4.5 ושם חייבים להשקיע.
בתור אחד שמשחק G4.5 על שלושת מערכות ההפעלה, נראה שאין בכלל חשיבות למערכת ההפעלה, יש חשיבות עצומה לאיכות כרטיס המסך ואח"כ למעבד ולכמות זכרון ה RAM.
המחשב היחיד שבו הסימולטור עובד מעולה עם כל האפקטים הוא המחשב הנייד שלי - ASUS עם ויסטה וכרטיס מסך 1G.
אלעד.
אל תשכחו שגודל המסך והרזולוציה משנים את הביצועים של הכרטיס ... אין צורך בכרטיסים חזקים בישביל שהסימולטור יעבוד טוב אלא אם כן אתם גיימרים לכל דבר![]()
יש חשיבות מכרעת להתאמת הדרייברים למערכת ההפעלה ולכן במעבר ממערכת אחת לשנייה יש הבדלים בביצועים.
אם הדרייברים כתובים כראוי אז הביצועים אמורים להיות זהים אך לצערנו לא כך הדבר כאשר יוצאת מערכת הפעלה חדשה לשוק ולוקח זמן עד שהעסק מתייצב.
תפקיד המעבד של המחשב וה RAM שוליים בעניין הזה ויותר קשורים ליכולת המחשב לעבודה על מספר רב של יישומים במקביל תוך שמירה על ביצועים.
כיום מבחינת ביצועים גרפיים כרטיסי המסך עובדים כיחידת עיבוד נפרדת בתוך המחשב ללא תלות בפריפריות שמחוצה לו למעט ההספק שלעיתים דורש ספק חזק יותר.
שוב אתה טועה,יש חשיבות מכרעת להתאמת הדרייברים למערכת ההפעלה ולכן במעבר ממערכת אחת לשנייה יש הבדלים בביצועים.
אם הדרייברים כתובים כראוי אז הביצועים אמורים להיות זהים אך לצערנו לא כך הדבר כאשר יוצאת מערכת הפעלה חדשה לשוק ולוקח זמן עד שהעסק מתייצב.
תפקיד המעבד של המחשב וה RAM שוליים בעניין הזה ויותר קשורים ליכולת המחשב לעבודה על מספר רב של יישומים במקביל תוך שמירה על ביצועים.
כיום מבחינת ביצועים גרפיים כרטיסי המסך עובדים כיחידת עיבוד נפרדת בתוך המחשב ללא תלות בפריפריות שמחוצה לו למעט ההספק שלעיתים דורש ספק חזק יותר.
win7 כבר שנה בשימוש אצל יצרניות החומרה למינהם,והדרייברים נכתבים לפני ההשקות הרישמיות.
תפקיד המעבד והזיכרון ממש לא שוליים, ואפילו חשובים מאוד ,תתפלא אבל צוואר הבקבוק האמיתי הוא ההרד דיסק. זה ממש לא נכון שהעיבוד מתבצע רק על כרטיס המסך - הוא מתבצע ומתחלק בין כל הרכיבים (בגלל זה כתבתי שרצוי שיהיה סינכרון טוב בין החומרה)
למשל קח לוח מסויים ,שים לו זיכרון של סמסונג או הייניקס, תריץ BANCH ואז תחליף את הזיכרון לקינגסטון או טרנסקנד או גייל - ותראה איזה הבדלים (אני מדבר על אותו סוג זיכרון כמובן).
בקיצור - בוא אסביר לך בפשטות :
קצת כסף=ביצועים נמוכים
הרבה כסף=ביצועים טובים
המון כסף=ביצועים מעולים
יה, איזה קטע,גם במסוקים זה אותו דבר....
אה, וגם במכוניות ,פורשה טובה יותר מטויוטה...![]()
בקשר לזיכרונות ההבדלים קטנים ... אבל זה נכון מאד שהמעבד והRAM עושים תפקיד חשוב ... אם לא יהיה לך צוואר בקבוק מאחד משניהם ...
קח E5200 ו HD4890 1GB ותנסה להריץ משחק על מסך 26 אינץ המעבד יגביל אותך ולא תנצל את כל הכרטיס מסך ...
סה"כ עזבו אותכם שטויות ... מערכת הפעלה טובה ו"קלה" יחסית לאחרות ...
גיא
התשובה שלך נכונה עבור הרצת יישומים במקביל או קומפילציה של מידע כגון עיבוד וידאו.
התשובה שלך שגוייה בכל מה שנוגע לעיבוד גרפי מה שרלוונטי ל G4.5.
אגב, מאיפה הידע והקביעה שהדרייברים נכתבים לפני ההשקה?, ישנם המון כרטיסים שאינם כל כך ישנים שעדיין ללא שום תמיכה ב WIN7.
ולתשומת ליבך, שום עיבוד גרפי לא מתבצע על המעבד של המחשב בזמן שאתה מפעיל את הסימולטור, העיבוד היחידי שמתבצע ע"י המעבד של המחשב וה RAM שלו הוא פתיחת התוכנה, סיפריות הטיסנים ושטחי ההטסה שהעלית לתוכנה אך אלו זניחים מבחינת הזיכרון וישפיעו רק על מהירות החלפת הדגם כאשר אתה עובר מטיסן לטיסן ולא על הביצועים הגרפים של הסימולטור.
נערך לאחרונה על ידי ziki; 24-12-2009 בשעה 16:25:50.
תוכל להסביר לי למה ?התשובה שלך נכונה עבור הרצת יישומים במקביל או קומפילציה של מידע כגון עיבוד וידאו.
התשובה שלך שגוייה בכל מה שנוגע לעיבוד גרפי מה שרלוונטי ל G4.5.
תיקח לדוגמא מעבד של אינטל מכל סוג שהוא, תקרא את דפי הנתונים של המעבד ואת השוואות הביצועים שלו מול המתחרים ותיווכח על אילו פרמטרים הוא נמדד, גרפיקה היא לא אחת מהם.
למעשה מאז דור ה MMX שתם לפני יותר מעשור כבר לא מתרכזים ביכולות הגרפיות של המעבדים אלא בריבוי ליבות לצורך טיפול יעיל יותר בריבוי אפליקציות.
רוב ההשוואות מתבססות על השוואות יכולת עיבוד של קומפילציה של מידע ועבודה עם ריבוי יישומים.
כנ"ל לגבי ה RAM במחשב.
המקרה היחיד שבו למעבד ול RAM יש תפקיד מפתח בעיבוד גרפי הוא כאשר אתה משתמש בכרטיס מסך מובנה על ה MB ולמיטב הבנתי מעט משתמשים עושים זאת.
כיום כל כרטיסי המסך מכילים זיכרון ומעבד ומבצעים את כל תהליך העיבוד הגרפי על הכרטיס מהסיבות הבאות:
1.קירבה פיזית של המעבד לזיכרון מאפשר עיבוד בקצבים מהירים יותר (BUS מהיר יותר) וללא קונקטורים ומחברים למינהם שמאיטים את קצב ה DATA.
2.שמירה על ביצועים קבועים של הכרטיס ללא תלות ב MB אליו הוא מחובר.
3.חוסר תלות במעבד הראשי של המחשב לצורך שמירה על ביצועים גרפים גם כאשר מדובר באפליקציה כבדה כגון אחת שמתחזקת במקביל DATA BASE גדול ומטופלת ע"י המעבד המרכזי מעבר לצרכים הגרפיים.
ויש עוד רק שאני מרגיש שאנחנו גולשים לפורום מחשבים![]()