כבר הרבה מאוד זמן קציתי לקנות את הטיסן הזה, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות אותו (אני מעדיף את הרגיל ולא את המיני), מצאתי באיביי אך המחיר של המשלוח הוא גבוה מידי וזה יוצא 80$ לקיט
לא אכפת לי אם זה קיט או RTF, רק שלא יהיה יקר מידי (ביחס לחבילה)
כבר הרבה מאוד זמן קציתי לקנות את הטיסן הזה, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות אותו (אני מעדיף את הרגיל ולא את המיני), מצאתי באיביי אך המחיר של המשלוח הוא גבוה מידי וזה יוצא 80$ לקיט
לא אכפת לי אם זה קיט או RTF, רק שלא יהיה יקר מידי (ביחס לחבילה)
במקום לקנות סלינגר, תבנה לך מוגי
אופי הטיסה דומה, המוגי כמעט בלתי שביר ועולה לבנות אותו 20 ש"ח + אלקטרוניקה זולה ביותר.
אתה יכול לבנות אותו בכל גודל שתבחר ועל ידי בחירת הגודל והסט אפ תקבל את הביצועים הנדרשים.
רק שים לב שבשטחי ההטסה הסלינגרים כמעט ולא קיימים, לעומת זאת יש מלא מוגים .
ואת הטלפון אתה יודע.....
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
המוגי מהיר ותזזיתי בהרבה מהסלינגר , וזה משום שלו יש יותר משקל על פחות שטח כנף..
בדוק דווקא אפשרות נוספת: סוויפט 2 , לדעתי טיסן מהנה ביותר.
לגבי הסלינגר אני זוכר שראיתי אותו נמכר בארץ במרכז המסוקים באחלה מחיר...נסה אולי יש לו עיין במלאי...
.Itay.
כמו שמריו כתב, המוגי הוא מאוד מהיר, לפי מה שראיתי הסלינגר הוא יחסית איטי ונחמד
מצאתי אותו במרכז המסוקים, הוא עולה שם 270 שקל ויש עוד משלוח וזה למיני ולא לרגיל, במחיר הזה אני אקנה כבר מאיביי את הרגיל
וראיתי תמונות של הסוויפט 2 הזה ומצאתי אותו רק בטיסני חולון ששם הוא עולה 400 שקלים, שזה קצת מוגזם לדעתי
האם יש את הסלינגר בחנות בחו"ל?
נערך לאחרונה על ידי 26112611; 31-01-2010 בשעה 16:37:46.
היה לי סלינגר, הלך בפורום נותנים מרביצים, לך על הסוויפט הוא הכי הכי, ישלי גם מוגי
שהוא יותר קשה להטסה.
הסוויפט להבדיל מהסלינגר פשוט טס טוב מאוד.
שלח לי הודעה בפרטי.
גידי
כבעלים של Mini-Slinger וגם של Swift-2, אני דווקא התרשמתי שהסלינגר יותר מהנה ומדוייק בטיסה, כנראה בגלל שהוא עשוי מקלקר קשיח ואילו הסוויפט - מ-EPP. מצד שני, ה-EPP הרבה יותר עמיד "בנחיתות לא אידיאליות"... חוץ מזה, מאפייני הטיסה תלויים גם ב-Setup הספציפי. לא הטסתי Mugi, אבל נשמע שהוא כבד הרבה יותר מהטיסנים הנ"ל ב-Setup המומלץ ולא גדול משמעותית, ולכן מתנהג אחרת.
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 31-01-2010 בשעה 18:18:43.
יש בחור בארץ שמייבא את הסוויפט במחיר חול (סביב ה230 שקל אצלך ביד),
אם תהיה מעוניין תעדכן...
.Itay.
טוב, שיכנעתם אותי, מאיפה אני משיג את הסוויפט הזה? לאיזו מהירות הוא מגיע בערך? איזה מנוע מומלץ לשים עליו? וכמה הוא שוקל בדרך כלל?
ותודה רבה לכולם!
איך אתה משיג את הסוויפט שלחתי בפרטי.
סטאפ מומלץ כמובן בפורום סטאפים![]()
בקשר למוגי, אתה יכול להחליט לפני הבניה אם אתה רוצה אותו מהיר ותזזיתי או טס רגוע ודואה טוב
הכל עניין של גודל וסט אפ.
אני יכול לבנות מוגי שיטוס מהר מאד מאד, ואני יכול לבנות טיסן מתחילים רגוע ושלו, הכל מאותה תכנית, רק עם הבדלי קנה מידה וסט טפ.
ומלבד זאת, אין כמו להטיס טיסן שבנית לבד, ואין על הנסיון והביטחון שתרכוש בזה
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
יש לי אחד חדש בקרטון למכירה
טוב אז כראה שאני אקנה אותו מדר, אפשר לדעת איזו אלקטרוניקה מומלצת עליו? וכמה זה יצא לי?
כמו שכתב לך עמרי - סטאפים מומלצים תמצא פה.
כמה יעלה לך? שאלה טובה. תבחר מהסטאפים מה אתה רוצה, קח מחשבון תכפיל בשער הדולר הגבוה ותקבל תשובה מדוייקת.![]()
המראה ורטיקלית עם סוויפט
קיבלתי מיני סלינגר מחבר. נחמד מאוד טס נהדר אבל קצר בדלק![]()
לא משנה מה אנשים אומרים לכם, מילים ורעיונות יכולים לשנות את העולם.
בגלל זה אני חשבתי על הסלינגר הרגיל, אבל בגלל שהוא מאוד יקר ושקשה להשיג אותו אני אלך על הסוויפט
לך על הסוויפט יופי של טיסן.
ד"א, אני עקבתי באדיקות אחר הוראות ההרכבה שלו ואין שם שום איזכור או צורך בכל מיני קורות וחיזוקים (למה להוסיף משקל לשוא?), יש לי עליו סט אפ שיכול לקרוע אותו והוא חי בשלום עם עצמו והסט אפ. אני אישית אוהב יותר את הגלישה שלו מאשר הטיסה המהירה.
אגב יש גרסה לבנה ללא ההדפס (המזויע לטעמי) שתחסוך לך כ50 ש"ח נוספים מתוכם תוכל להשקיע 10-20 ש"ח בקניית מדבקות (או סרט דבק צבעוני) לצורך קבלת הבדל בין צד עליון ותחתון.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מניסיון - מומלץ מאוד לחזק אחרת אתה גם תקפל אותו בתמרונים חזקים (יש סרטון בפורום של מישהו מהדרום שקיפל כנפיים לספויט). מה גם שללא חיזוק הוא מתעוות עם הזמן. ההוראות פה פישלו לטעמי.
מומלץ לחזק עם סטריפ קרבון בצורת A. חפש את מודעת המכירה שלי לסוויפט עם סכמת דרגון ותבין בדיוק איך לחזק.
מניסיון של 3 סוויפטים....
אם כבר סטאפ : מנוע 45 גרם KV 1600-1900
פרופ 5*6 עד 5*5
סוללה 1000 מילי (בקר מקדימה ואז המרכז כובד מתאזן טוב)
סרוו 9 גרם או 14 גרם מטאל גיר.
תקבל 10 דקות טיסה פרועה, טיפוס ורטיקלי מהיר מאוד ומהירות סופית מקסימלית יפה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
המנוע 1900KV 45 גרם של טורניגי בפורום סטאפים יתאים לך (צבע כסוף-זהב).
סוללה פחות מ 1000 תהיה אחורית טיפה, אם אתה מיומו זה עושה את הסלינגר יותר מעניין אבל אולי תצטרך לשים איזה משקולת של 15 גרם עם סוללות 900.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=2110
תזמין פרופים כאלה :
5*6
5*5
APC הכל.
עדיף להשקיע בפרופ איכותי, גם ככה כנראה שהוא לא ישבר. ניתן להזמין מ aircraft-world.com מגיע תוך שבוע.
אם אתה עושה הזמנה ממנו תזמין גם 5*6 פרופ חצי-קרבון של AERONUT. 30 שקל אבל פרופ מעולה. יש לי אותו על מנוע דומה בנתונים על סויפט והוא פצצה.
מומלץ למדוד זרם כדי לדעת שלא חורגים ממגבלות המנוע.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
בקשר למנוע, אתה בטוח שהוא לא יהיה מהיר מידי? כי אני לא רוצה טיסן שאי אפשר לשלוט בו אבל אני גם לא רוצה טיסן עגלה שלא יכול לעלות ב-90 מעלות
בקשר לסוללה, בסדר, אני גם אמדוד את הפרשי המשקל
איך הפרופלור הזה?
http://aircraft-world.com/shopexd.asp?id=2136
ואין לי בעיה להשקיע בציוד יקר, כל עוד זה ציוד איכותי זה ישתלם לי בהמשך =]
ותודה רבה על העזרה!
אם בנית את כולם אותו דבר איך תדע שאין אפשרות אחרת
אני בניתי לפי הנחיות המתכנן, הן הגיוניות, דורשות הקפדה על שימוש בסרט פיבר כולל מתיחה שלו לרוחב המוטה, גם למעלה וגם למטה, הדבר יוצר חוזק לכפיפה גם לG חיובי וגם לG שלישי, אני ממש לא רואה מצב שבו הוא ימחא כפיים, אבל אם זה יקרה אני אדווח.
איש באמונתו יחיה ... (האמונה שלי בהנדסה, שורשית יותר![]()
)
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי