איזה דלק מומלץ יותר למנוע OS לTREX600
1. cool power
2.magnum
אצלנו חם יותר באילת בקיץ
איזה דלק מומלץ יותר למנוע OS לTREX600
1. cool power
2.magnum
אצלנו חם יותר באילת בקיץ
futaba 14 sgh
trex 600
ultra sick
ועוד....
בפורום הקודם היו הרבה שרשורים עקובים מדם על העניין. מי שרצה קצת בלאגאן, כל שהיה עליו לעשות הוא לפרסם כזו שאלה.
תשובה אמיתית לא תצליח לקבל כיוון ששיקולים עסקיים מעורבים וגם העניין לא כל כך אמפירי ודי סובייקטיבי. כנראה שתצטרך לנסות לבד את שני הסוגים.
אחרי שאמרתי את זה - cool-power יותר טוב.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
אהבתי את זה![]()
בברכה
ניסן אברמוב
"לבנות שם טוב לוקח שנים, להרוס אותו שניות"
ניסתי את שני סוגי הדלקים.
ואין לי משהו חכם להגיד מלבד שתחושתית ה-COOL POWER יותר טוב למנוע.
**דעתי בלבד**
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
מטיס עם שניהם לא מרגיש כל הבדל !!!
מה שעולה לך יותר זול...
היטסתי עם שניהם לא מרגיש שום הבדל. כיום מטיס עם מאגנום כי אותו אני יכול לרכוש באזור מגורי, ועומד להתחיל גאלון חדש של מאגנום (130 ש"ח) עם הנוסחה החדשה שפותחה לאחרונה, שאת מרכיביה הם שומרים בשושו, יש פידבקים טובים בפורומים בחול לדלק הזה וטוענים שניתן להרגיש יותר כח במנוע בשימוש בדלק זה, מאגנום גם ממליצים לרכוש פלאג שהם הוציאו במיוחד לדלק החדש הזה, אותו רכשתי גם כן....בנוסף, שרון ממרכז המסוקים אצלו אני רוכש את הדלק אמר לי שיש לכוון גם את הסיכה בהתאם. לא יודע, נחיה ונראהי, כשאנסה אחזור עם רשמים. מחירי הניטרו מרקיעי שחקים ונראה שזה מה שמוביל את יצרני הדלקים לחפש ולפתח נוסחאות חלופיות לדלקים שיספקו את הסחורה כמו הניטרו.
נערך לאחרונה על ידי liran; 03-10-2008 בשעה 08:34:20.
איפה אפשר לראות את הפלג החדש שלהם ?
אגב, אני עובד עם 2 הדלקים לאורך תקופה ממושכת, אני אפילו מחליף ביניהם בין טיסה לטיסה.
שניהם מצויינים ונחשבים למובילים, לטעמי המגנום עובד קצת יותר טוב, המנוע עובד חלק יותר, חזק יותר ויורד קר יותר לאחר טיסה מאומצת.