שלום לכולם.
לצערי לא שמרתי על הציוד שלי , ולא נתתי את הכבוד הראוי לשלט. כתוצאה מכך נקרע לי האנטנה של השלט. מרוב ייאוש כבר פירסמתי שאני מחפש שלט חדש, אבל אז אנשים נחמדים כמו בוגל (בנצי) ,אסף ואיזי אמרו לי שלא הכל אבוד ,וכדאי שאני אצרף תמונות כדי שאפשר יהיה לתת הערכת מצב.
על מנת שאפשר יהיה לנצל את המקרה הנ"ל בשביל אקט לימודי (לפחות בשבילי) אני אנסה לעדכן את ההתקדמות. ואשמח לעצות כמובן. אני רוצה להזהיר כי המקרה הנ"ל אינו סרט אמריקאי ולכן יתכן סוף עצוב (כמובן בפרופורציות זה סך הכל שלט ולא יותר).
בכל מקרה הכבל נקרע בדיוק במפרק, בתמונה אחת יש את הקצה של האנטנה עם הגליל מתכת ,אשר היה ממוקם בקצה האנטנה מכוסה בגומי.
בתמונה אחרת יש את המפרק שבתוכו הכבל, בתמונה השלישית יש את הכבל לאחר שהוצאתי את המפרק רואים שישנו קצת כבל חשוף. תמונה 4 זה החיבור של כבל האנטנה לתוך הלוח בתוך השלט. אני מאמין שאפשרי לתקן, אבל אין לי לא את הידע ולא את היכולת. כמו כן הבנתי שזה קצת מסובך בגלל שיש משחק של שני כבלים הפנימי והחיצוני ולכן הלחמה רגילה לא תעבוד. איזי אמר שאפשר דרך dealextreme להזמין אנטנה ב 2 דולר, ואז צריך להלחים אותה ללוח. לצערי לא הצלחתי ליצור איתו קשר כדי לקבל את הפרטים במלואם.
תודה על העזרה
ליאור