היי,
האם יש פתרון יצרתי לגומיות לחופה
הגומיות שלי קרועות.....איך ממה יוצרים חדש?
היי,
האם יש פתרון יצרתי לגומיות לחופה
הגומיות שלי קרועות.....איך ממה יוצרים חדש?
לא יודע איך זה נראה אבל אם תקנה בהום סנטר( יש עכשיו במבצע) RTV שקוף, כזה כמו לאמבטיות. ותצייר איתו נחש בצורת הגומיה שאתה צריך, על שקית פוליאתילן (ניילונים של מלחמה)או על צלחות חד פעמיות. ותיתן לזה להתייבש , תוכל לפתוח מפעל ייצור לגומיות סיליקון
אם יש לך גישה לבית מלאכה אצלכם, בקש שיכרסמו לך תעלה במידות של הגומיה על חתיכת דלרין. תהיה לך תבנית לשנים![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אמנם אני לא בעסקי מסוקים, אבל בגומיות כן. אינני יודע אפילו איך נראית הגומיה שלך, אבל אם תיקח אותה לחנות המחזיקה גומיות 'O-Ring' אין ספק שתמצא שם את זו המתאימה לך. מבחר הגומיות עצום והוא נע מגומיות זעירות עד גומיות גדולות ממש. רשום את המידה ובעתיד לא תזדקק לדוגמה.
היות ואני מבין שאתה חיפאי, במפרץ ישנה חנות, אלמוג, ברח' חלוצי התעשיה והם מחזיקים גומיות כאלו. אני מניח שהם לא לבד, אבל אצלם רכשתי בעבר ומכאן שאותם אני מכיר.
נערך לאחרונה על ידי flatspin; 05-03-2010 בשעה 16:33:42.
מדבקים טוב עם דבק מהיר וזהו הן לא נקרעות מהר .
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
בנצי...תודה על הרעיון אבל יותר מדי עבודה
קבלתי רעיון קל יותר, חיש חש יום ראשון אגיע לאלמוג אולי שם יהיה פתרון![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
1. צינורית סיליקון או פלסטיק גמיש (כמו אלה של האינפוזיות..), לחתוך פרוסות 2-3 ממ ולהשתמש
2. אני התיאשתי ושם גומיה משרדית על החופה בין 2 הזיזים מקיפה את הגירו...ולא נופלת אפפעם
...תמונות מצורפות
באותה הזדמנות רעיון נוסף שלי - לא הצלחתי לחזק בורג הידוק של מסגרת הזנב, והוא כל הזמן מסתובב, אז תקעתי שם בורג נוסף שמתברג למסגרת הזנב ולקורה , כמובן לא בולט מדי לכיוון הרצועה, ונפתרה הבעיה
תגיבו ותגידו כמה ההצעות שלי גאוניות או דביליות
שבתשלום
כל הפתרונות היצירתיים הנ"ל אינם מעשיים
הגומיה הנדרשת שם עולה פרוטות ופשוט צריך לקנות כמה יחידות, וכפי שנאמר כאן כשהגומיה עדיין חדשה להדביק אותה בדבק CA לחופה
אצלי כבר שנתיים והחלפתי רק פעם אחת.
אבל צריך לקחת בחשבון שבחופה של ההוריקאן, במקום שבו נמצאת הגומיה לעיתים קרובות החור שם לא תקין, גם בחופה חדשה, וכששאלת אותי על חופה חלק מהשידרוג שלה זה לסדר את החורים.(אפשרי בקלות וקל לביצוע).
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אני שם אפילו שמן כדי שהגומיה תיכנס טוב על הפין ( או שאפשר לקנות מוכןמוכרים כאלו )
עושה פלאים :O