יש כאן צנזורה?
יש כאן צנזורה?
תיתלונן ברשויות על צנזורה ופגיעה בחופש ההיטבתאות ואולי תקבל מענה. אולי מגלעד ארדן ח"כ
אגב גם לי צינזרו פעם נושאים אתה לא ראשון ובטח גם לא אחרון.
חיים גיל תעשה תרגיל
נראה שלא כתבת אותו בפורום הנכון....
דניאל,
אין שום צנזורה. הנה השרשור שלך:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=25639
הבעיה היא שיש לנו באג מוזר בשמירת הודעות ב DB שנובע מסיבה שאני עדין מנסה לברר. אתה יכול לקרוא על עוד בפורום המשוב והתמיכה.
אם תראה אתה כתבת הודעה והיא קפצה לתחילת השרשור כפי שקרה גם במקומות אחרים וקיבלה תאריך שגוי ואז נעלמה איש שם אם תעשה חיפוש לפי שם המשתמש שלך תוכל לראות אותה ב 2003!!?!??!
הודעות ב eFly לא נמחקות מה DB כאם לוגית בלבד.(אלא אם אני מתערב ידנית)
באשר לשרלוק חיים גיל: הודעות נמחקות מ 3 סיבות עיקריות: שימוש בשפה לא נאותה, פרסום העלבת חברי פורום. איפה אתה ברשימה הזאת?
אין שום צנזורה, eFly לא מרוויחה או מפסידה אם אתה שורף את המנועים של HobbyCity אולי בוגל קצת נהנה מזה וחוסך כסף על טיפול פסיכולוגי עקב זה שהוא רואה אותך נאנק.. אנחנו בסה"כ טיפה בים שלהם.
אחרי שתראה את התשובה שלי ואת התקלה בשרשור שלך, ותכתוב פה שראית והבנת אתקן את השרשור ידנית ב DB.
נקודה למחשבה.. " זה שאני פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחרי ..."(ע"ע ZvikaF כל הזכויות שמורות)
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
בכסף שאני חוסך מללכת לטיפול הפסיכולוגי אני קונה ציוד בHK![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
חיים לך לישון היום טסטמהר לישון
![]()
slow stick ,axn,ms swift2,mugi,exstra 300,mugi 150%
funsky ,easy glider ,funjet ,mini swift,.
Fw 190,funcab,p 47
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אז אם אני כותב על חנות מסויימת עם מחירים מעולים, שאמא של המוכר שם עובדת בתחביב אחר לגמרי, ושכל הפורום לקוחות שלה, אני מקבל נקודה אחת על הכל או שלוש על הסעיפים הנפרדים?
![]()
המחסור בסימן פיסוק זה בכוונה כדי שחיים (גיל) יבין![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אצלי במקלדת מישהו מחק עם טיפקס את סימני הפיסוק![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מעיין. תפסיק להאשים את הפסיקים שלי, תגיד שהיתה לחוץ לירשום הודעה מהירה, ושכחת את הפסיק לא בושה.אנחנו נבין אותך, פשוט תיזרום.![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
כן יש כאן צנזורה,לא פעם מחקו לי הודעות,וששאלתי למה אמרו שהם לא "מתאימות לפורום",אל תתרגש מזה תכתוב מה שבא לך,אם ימחקו תכתוב עוד פעם,תשחקו תופסת עד שיתפסו אותך שוב,אחרי ישיבת הנהלה דחופה במערכת בעיניינך תקבל חופש של שבוע שבועיים,תיכנס בשם אחר תהיה הרואה והלא ניראה,ושיגמר החופש תחזור להיות הרואה והניראה![]()
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
השרשור שוב נעלם...
דרימר אמרו לי שכתבת כאן משהו קצת חריג לגביי,האם זה נכון?ואם כן לאן זה נעלם שאני יוכל להגיב,אני לא אוהב שתוקפים ובורחים,ואם זה לא נכון ראה הודעה זאת מבוטלת.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
שירשור עלוב
ופוגע ברמה של הפורום
אולי הגיע הזמן לשגר אותו לפח
וללו כאשר כתבת בפורום על דברים שמציקים לך אצל "הסיני" (וגם לי )זכית לתמיכה כי אתה צודק בתלונות שלך אבל מה שכתוב כאן זו שטויות
מעיין לא הגיע הזמן למחוק את השירשור הסתמי הזה שקופץ כל פעם לראש הדף
יום טוב ורגוע לכולם
תומר
Team Zion
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube