זאת הבעיה, שאתה זב חוטם בשביל להבין שאתה פולט שטויות ברצף, (יאמר לזכותך שאתה רואה בזה נחיתות וישר נעלב)
כמה עובדות ותובנות:
1. נזילת הבדיל שיש לך שם היא בגלל הקצר (זרם קצר ?), היא לא היתה שם קודם! אם היה קצר מראש לא היית יכול להשתמש במוצר אפילו בפעם הראשונה. (אגב לי נראה בכלל שהיא לא מקצרת שום דבר)
אה אז סתם יצא עשן והסוללות התנפחו, אני מניח שנכנס לשם יתוש שקיצר.
2. אם היית טורח לקרוא את התקנון של פייפאל היית יודע שאין לך מה לפתוח תלונה שם. וכרגע , כמו כל ישראלי אתה מנסה לצעוק ש"תראה להם מי הבוס" - אתה לא ואתה לא.
אני מכיר את התקנון של פיי פל טוב מאוד, אני לא מנסה להראות לאף אחד מי הבוס, רק לקבל פיצוי על הנזק שנגרם לי
3. לפי התמונות והזוית בין הקונקטורים אני יכול להסיק שהמוצר דווקא היה תקין. אני אפילו יכול להעריך מהסיפור שלך, שיש מצב ששמת שתי סוללות ברמות טעינה שונות מאוד אחת מהשניה (על אף שהזהרתי בנושא בשרשורים שונים) ולכן זרם בסוללה הטעונה זרם גבוה מדי בגלל שהמטען "חשב" שיש לו סוללה 6 תאים שטעונה רק בחצי, למשל.
גאוני! איך לא חשבתי על זה קודם?? עד עכשיו הטענתי סוללה של 1000mAh וגם 5000mAh במקביל ולא חשבתי שזה ישנה, אתה בטוח שזה יכל לגרום לכזה דבר????
שאולי:
אולי תסתום את הפה שלך?
לפני שאתה פולט שטויות ומנסה לדחוף לי מילים לפה ולהוציא אותי טמבל (כמו שאמרתי, אני לא טמבל, אני רק נשמע כזה) תקרא מההתחלה ועד הסוף ותראה שהשתמשתי בסוללות זהות לחלוטין ומעולם לא השתמשתי בסוללות שונות, ברור לי בדיוק מה יכול לקרות.
4. אם אתה יוצא ב"הצהרות לוחמניות בנוסח דון קישוט" אל תצפה ליחס רציני מדיי בתשובות אליך.
אבל, אם אתה כל כך נעלב לא אענה לך יותר, הכי קל לי
5. אם היית טורח ללמוד לגבי פינוי סוללות ליתיום היית יודע שלא צריך לשים אותן אצל "אבאלה" בעבודה.
האבאלה שלי מבין באלקטרוניקה יותר ממך ומרוב הפורום הזה, יש לו מקום לפינוי סוללות מסוכנות (כגון ליטיום פולימר שזה ראשי התיבות של ליפו אם לא ידעת)
זה מקום אטום שבכל יום מפנים משם את הסוללות ותסמוך עלי שהם יודעים יותר טוב ממך מה לעשות איתן