שלום לכולם!
לפני מספר חודשים החלטתי להיכנס לתחום המסוקים.
לאחר שיטוט באתרי אינטרנט שונים והסתובבות בגעש הגעתי לפורום.
מהר מאוד עודד (wind556) הביע את רצונו לסייע ולעזור, החל משלב ההזמנה לשיחת טלפון להסברים בסיסיים והתייעצות על מסוק ואלקטרוניקה ועד לשלב ההזמנות, קבלת וצבירת המוצרים ולבסוף איך לא - הרכבת המסוק, בחינתו וחניכה לתחילת לימוד הטסה.
עודד גילה לאורך כל התהליך סבלנות בלתי נגמרת, ועל אף לוח זמנים עמוס וצפוף הצלחנו למצוא את הזמן להרכיב את המסוק (וביחד!!!!) - תהליך שלווה בבעיות שאינן שגרתיות אך כאלה שעד מהרה נפתרו באמצעות יצירתיות אין סופית של עודד, ואני מצידי - למדתי ולמדתי ולמדתי.
בתחילת השבוע המסוק עלה לראשונה לאוויר על ידי עודד ואתמול אף הוטס על ידי בשיעור הטסה ראשון והיום בבוקר לבדי באופן עצמאי - הכל לפי הוראות התרגול והאימון של עודד (ואפילו עד כה הכל הסתיים בשלום).
אני רוצה לומר ולהדגיש כי בתור מתחיל הכניסה לתחום כה סבוך לא היתה מתבצעת באופן כה חלק ללא עודד ויתרה מכך - גם אם היא אפשרית לביצוע באופן עצמאי היא אינה משתלמת בהינתן שיש אנשים כמו עודד שניתן להיעזר בהם וללמוד כלכך הרבה במהלך התהליך.
אני מציע לכל מתחיל שנפגש עם הודעה זו ליצור קשר עם עודד (wind556) ללא היסוס-אין תחליף טוב יותר עבור מתחיל בתחום מאשר הסיוע בבחירת כלי הטייס ומרכיביו, הלימוד במהלך הדרך והמקצוענות והיצירתיות בביצוע ובפתרון בעיות (שעולות מתסבר דרך קבע). אל תחשבו פעמיים!
עודד - תודה רבה מכל הלב!
טל