שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

תודה!
    3
    הודה 46 פעמים ב 36 הודעות
    כניסות לבלוג
    12
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

שבת שלום לכולם

האחראי (יוסי לאור) על המנחת/מסלול בפרדס הגיע אלינו היום וטען שהמנחת שייך לקבוצת שילר.

הוא ציין שמבחינתו המנחת פעיל כל השבוע כולל בשבת ושהוא לא רוצה להגיע למצב בו תהיה חס וחלילה תאונה אוירית.

המנחת יותר פעיל בשעות הבוקר המוקדמות מסתבר.

מבחינתו אין לו בעיה שנטיס שם כל עוד :

1. לא נחנה את הרכבים על המסלול כפי שחנינו היום, אפשר לחנות על הדרך עפר שמתחילה מהמסלול והעמוד שמציין את כיוון הרוח וממשיכה לכיוון מזרח (לא לחנות גם בצידי המסלול).

2. במידה ויש כלים שלנו באויר, לקחת אותם רחוק מהמסלול ומהקפת הנחיתה של המטוסים הקלים, אם אפשר להנחית אותם באותו זמן שלא יפריעו בכלל - יותר טוב.

סוכם גם שהטייס יעשה אפילו הקפה אחת כדי שנוכל להתארגן ולהנחית את הכלים שלנו באופן מסודר.

אנחנו נמצאים בשלב שכולם במצב רוח טוב והאחראי מבין שאפשר לחיות בדו קיום, אבקש לשמור על המצב הנ"ל.

עוד פתרון שעלה הוא שהשטח הוא ממש ענק ולא חייבים להתמקם באזור המסלול אלא יותר דרומה מהמסלול או יותר מערבה לכיוון המפעל.

עוד הערה אישית שלי, ביום שישי היו כנראה אנשים לקראת ערב שהשאירו זבל על תחילת המסלול, בבקשה מכולכם בוא נשמור על האתר הזה שלא יקרה מה שקרה בגעש.

אם אתם מכירים עוד אנשים שמטיסים שם ואינם נכנסים לפורום באופן תדיר, נא להודיע להם טלפונית, האחראי יוסי לא מעוניין להודיע לכל מטיס בנפרד ואם הוא יראה שאנחנו לא מגיבים לבקשתו אנחנו נהפוך ללא רצויים.

שמתי הודעה זהה בפורום טיסנים, אבקש להגיב שם :

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=23957

תודה!
    3
    הודה 46 פעמים ב 36 הודעות
    כניסות לבלוג
    12
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

היום הגיעו 2 מטוסים קלים לנחיתה ולא יכלו לנחות , עברתי בהמשך המסלול רגלית לשאר המכוניות שחנו על המסלול וביקשתי שיכנסו קצת לשדה.

עד שהגעתי לאדון נחמד בשם גיל הבעלים של rcgroup ישראל מסתבר ומסתבר שהוא חוכמולוג לא קטן.

פתאום הוא מתחיל לתקוע לי נאום, בא אלי בטענות ושואל אותי מי מינה אותי כנציג הוועד ???

הסברתי לו שהגיע האחראי על המסלול לפני כשבועיים וביקש את מה שביקש, פתאום מתחיל להתחוור לי שלאדון גיל יש שגעון גדלות...

ואני יצטט אותו, "אף אחד לא דיבר איתי" , "למה לא דיברו איתי", אמרתי לו שלא מעניין את האחראי מסלול מי זה "גיל" ושהוא גם ביקש שלא לדבר עם כל מטיס בנפרד.

ואז מתחיל הנאום מחדש ושימו לב למשפטי מפתח של הבחור:

אף פעם לא היו להם בעיות במסלול עד ש"אנחנו" באנו,
    הוא ועוד 5 חברים שלו מטיסים בפרדס כבר שנה ולכן יש לו זכות ראשונים בפרדס,
    נהיה לו צפוף מאז ש"אנחנו" באנו

הסברתי לאדון גיל שאני לא פונקציה וגם לא הוא מבחינת אחראי המסלול ומצידי שיחנה באמצע המסלול ושאני רק מעביר לו מה שביקש האחראי מסלול.

הוא עוד פעם מתחיל לתקוע לי נאום ואז אני אומר לו למה שלא תזוז עם הרכב ולמה הוא הורס לכולם ואז בא המשפט המנצח שלו :
    אם הרסו לי אני יהרוס לכם

הוא פשוט חושב כנראה שזה מסלול פרטי שלו, כאן כבר התעצבנתי ואמרתי לו שהוא כנראה רק רוצה לדבר ולהרוס לכולם ולא להקשיב.

עכשיו אני שואל אתכם ככה צריך להתנהג חובבן בתחום ? יותר גרוע, עוד אחד שהוא בעלים של פורום בתחום, הייתי מצפה ממנו שיתנהג וידבר בצורה יותר ממלכתית.

בדיוק שבוע לפני הוא חילק לי כמה כרטיסי ביקור של האתר שלו, החזרתי לו אותם ואמרתי לו שיש לו אחלה דרך ושימשיך ככה, בטח יגיע רחוק

מזכיר לי את הבדיחה על הכורדי שניסה להיות טייס ואחרי שלא קיבלו אותו הוא ביקש לעבור ל חיל נ.מ (נגד מטוסים) וששאלו אותו למה הוא ענה - "אם אני לא יטוס, אף אחד לא יטוס"

ודרך אגב תבואו כולם בשבוע הבא לפרדס, תפגינו נוכחות ואם אפשר תחנו ליד גיל וגם תטיסו לידו שיבין שהוא לא בחצר הפרטית של הבית שלו.

עכשיו אני רק יציין שהוא ריסק שבוע שעבר מסוק Trex 600 והיום עוד טיסן צהוב אז יכול להיות שהוא היה במחזור וקצת עצבני...
    אבל בכל זאת בן אדם נמדד בכוסו, כיסו וכעסו.

פשוט ביזיון.
    נערך לאחרונה על ידי alexk; 03-07-2010 בשעה 17:45:06.

תודה!
    8
    הודה 29 פעמים ב 22 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

אני לא מכיר את גיל אישית, אבל שוחחנו מס' פעמים בטלפון עושה רושם של בחור שעוזר הרבה בתחום.

יכול להיות שאתה צודק אין לנו את התגובה של גיל. מה שבטוח שני המשפטים שלך בסוף ממש אבל ממש לא לעניין.
    gaui x5
    hurrican 550 fbl
    TREX 500
    trex 450 sport
    איציק רמתי

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בלי קשר למקרה זהו אאוטינג מיותר חסר טעם ולא מוסיף לך המון כבוד....
    מבלי לדעת את פרטי המקרה, אין שום טעם ושום תכלית להזכיר את פורום RCGROUP בהקשר התוכן של הודעתך.
    גיל אינו בעלים של RCGROUP, הוא מנהל פעיל וחלק גדול בהקמתו - אך אינו הבעלים.
    אין שום קשר בין התנהלות של אדם זה או אחר לניהול הפורום, ואם החלטת לא לקחת חלק בפורום "השני" הרי שהמפסיד היחיד מהחלטה זו הוא אתה עצמך.

אני בטוח שעם קצת רצון ודרך ארץ תצליחו ליישב את המחלוקת - אין ספק שבטיחות היא הערך שצריך להעמיד בראש מעיינכם ולא אינטרס כזה או אחר.

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת

ציטוט נכתב במקור על ידי its צפיה בהודעה
    אני לא מכיר את גיל אישית, אבל שוחחנו מס' פעמים בטלפון עושה רושם של בחור שעוזר הרבה בתחום.

יכול להיות שאתה צודק אין לנו את התגובה של גיל. מה שבטוח שני המשפטים שלך בסוף ממש אבל ממש לא לעניין.

אכן, גם המשפטים האלו לא תורמים לפוסט.

תודה!
    4
    הודה 47 פעמים ב 31 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברה, שלא תהינה לכם אשליות, גורלו של המסלול הזה הוא בדיוק כמו בגעש. בעיקר בגלל אותם "חוכמולוגים" כמו גיל. סגירתו היא ענין של זמן בלבד, צריך להעמיד את הבחור במקומו ויפה שעה אחת קודם.

נושאים דומים

1. [זהירות!] הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת
    על ידי alexk בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 01:15:22
  2. [זהירות!] הודעה חשובה לכל מי שמטיס בפרדס ליד בית גמליאל מהאחראי על המנחת
    על ידי alexk בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2010, 12:22:57
  3. הקפצת מודעות מותרת רק כל 10 ימים!!!
    על ידי ofer947 בפורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0