שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 39

נושא: כיצד להתחיל? מבט קצת אחר...

תודה!
    0
    הודה 5 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל כיצד להתחיל? מבט קצת אחר...

כאחד שנכנס לעולם הנפלא של הטסת מסוקים, יצא, ושוב נכנס כמה פעמים (בעיקר בגלל סיבות של חוסר זמן) לא אחת נשאלתי ע"י חברים, קרובים או סתם אנשים, כיצד מתחילים להטיס מסוק?
    הרי כולכם בטח עברתם את החוייה שהטסתם מסוק וחבר או אדם שעבר במקום התלהב מזה והתחיל לשאול שאלות על התחביב.
    חלקינו הגדול התחיל להרצות לו על מסוק "מקצועי" 6 ערוצים, CCPM, על סוואש, ג'ירו, בקר מהירות ועל עוד אלף ואחד מושגים שבטח השאירו את אותו אדם מגרד בפדחתו ומנסה להבין באיזו שפה בדיוק דיברנו?
    אלה שהעזו וביקשו להתנסות, קיבלו מיד שיעור של עד כמה זה קשה להטיס מסוק...

גם אלו שהשתכנעו והחליטו להיכנס לתחביב, ישר שללנו את כל אותם "צעצועים" בעלי רוטור כפול, אלו בעלי שלושה או ארבעה ערוצים ואת מסוקי ה-FP. הגדרנו אותם כבזבוז של כסף, כסוג של צעצוע חסר ערך ומיד המלצנו על מסוק של מינימום T-REX 450 ולמי שיכול , עדיף שילך על משהו יותר גדול וכמובן, איך אפשר בלי REAL-FLIGHT G-5000 או הסימולטור הכי טוב שידם משגת.
    לרגע שכחנו שלא כולם רוצים מיד "לקפוץ למים העמוקים", לא לכולם יש את האמצעים הכלכליים להרשות לעצמם מסוק שכזה וגם אלו שיש להם, וילכו לרכוש מסוק 3D, סימולטור ושלט 8 ערוצים, לא אחת ירסקו אותו או בכלל יפחדו להרים אותו לאויר ולאחר זמן מאוד קצר, יגיעו להחלטה שזה לא בשבילם, ימכרו את כל הציוד בהפסד כספי ו"יקפלו את הזנב" ואת החלומות של להטיס מסוק.

לדעתי, לפני שממליצים למישהו איזה מסוק לרכוש, חשוב מאוד להקשיב לצרכים של אותו אדם, הן האישיים והן הכלכליים.
    אין צורך ב"להפציץ" אותו במושגים בומבסטים, לספר לו עד כמה זה קשה ושהוא בטוח הולך לרסק...

אני אישית התחלתי את דרכי כם מסוק מסוג LAMA של E-SKY. אני בטוח שחלק מחברי הפורום מתחלחלים רק למשמע שם החברה הזו.
    אך אני חושב שבמסוק הקטן והנחמד הזה, שאגב עדיין טס אצלי כבר למעלה מ-4 שנים, היה סוג של התנסות מאוד ידידותית, כיפית ומספקת.
    המסוק נתן לי תחושה של אוריינטציה כללית ושל ביטחון בהטסה.
    לאחר מכן "קפצתי" למסוק 6 ערוצים מסוג COPTER X וזה לאחר שהתאמנתי רבות בסימולטור (שקיבלתי מחבר) והרגשתי בטוח להיכנס לזה.
    חקרתי רבות, למדתי את החומר, צפיתי בכל סרטוני ההדרכה האפשריים, התייעצתי עם אנשים ורק שהרגשתי שאני מספיק מבין איך המכונה הזו עובדת, רכשתי את המסוק.
    לצערי, לאחר זמן לא רב של הטסה ובעיקר מחוסר זמן, המסוק בילה יותר בשכיבה בבית מאשר באויר. החלטתי למכור אותו.
    עכשיו שיש לי קצת זמן, החלטתי לחזור לעסק.
    שוב התאמנתי בסימולטור והחלטתי לרכוש מסוק.
    רכשתי מסוק 6 ערוצים חדש, אך החלטתי שלא אטיס אותו מיד, לא אחזור על הטעות של קפיצה "מעל הפופיק".
    הנחתי את המסוק החדש בצד ורכשתי בנוסף אליו מסוק של WALKERA מסוג 4 ערוצים FP. וכן, אני בטוח שאלו ש"התפלצו" לשמוע את השם E-SKY, בטח "מתפלצים" שבעתיים למשמע השם WALKERA.
    אך מה אומר לכם רבותי, כל הפחדים, החששות וחוסר הודאות שבקניית ה"צעצוע" הזה, שרבים אמרו לי לא להתקרב אליו בשום פנים ואופן, התבדו ברגע שהמסוק עלה לאויר.
    נכון, זה לא T-REX 500, אך הוא מאוד יציב, נוח להטסה, בעל תגובות עדינות, זמן טיסה ארוך יחסית ובעיקר מספק המון הנאה.

מה שאני רוצה לומר: זה שלכולנו יש מטרה של ליהנות ולהביא עוד אנשים לתחביב. אז לפני שאנחנו ישר "מפציצים" את אותם "אאוטסיידרים" שמנסים לחבור אלינו, רגע לפני שאנחנו ממליצים להם להוציא אלפי שקלים ורגע לפני שאנחנו גורמים להם להתאכזב, זכרו שיש גם דרך אחרת להיכנס לתחביב.
    אולי היא לא האידאלית בעיננו, אולי היא ארוכה יותר, אך היא שם, היא קיימת והיא מספת "הצצה" או פתיח לעולם הנפלא הזה ובעיקר הרבה כיף.
    משם, למי שרוצה, השמיים הם הגבול...

בברכה,

ניסים
    סרג'יו, לעסק.

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לtzn11 על הודעתו:

zakizak (20-01-2013)

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: כיצד להתחיל? מבט קצת אחר...

אני ממש מסכים איתך, חשוב גם לזכור שיש הרבה יהירות מצד אנשים וגם תופעה של לרדת על אחרים בשביל לבנות ביטחון עצמי
    אני החלתתי לקנות את הבלייד בעקבות מסוק שלושה ערוצים סיני
    בהתחלנ קניתי חיקוי של הלמה וכשהצלחתי להטיס אותו מבלי לרסק כל הזמן אז נהנהתי לקחתי הפסקה מהתחום שמתי את החיקוי בפח, אבא שלי קנה לי בסין מסוק שלושה ערוצים סיני ואז נזכרתי שאני אוהב את זה.
    אז לא צריך ישר לקנות דברים במחירי עתק
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

תודה!
    77
    הודה 41 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כתוב בצורה מקסימה.
    בהחלט נתת לי נקודות למחשבה...
    רון טוסמן

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הדבר הכי נכון שנכתב פה בפורום...
    אבל בדוק עוד כמה דקות אנשים פה יכתבו שעדין "יכלת להכנס לתחביב בצורה טובה יותר מזו..."
    אבל אני חושב בדיוק כמוך...זאת הדרך הכי טובה להיכנס לתחביב גם אם זה עולה 100 שקל יותר..

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני תמיד התעניינתי במסוקים וקניתי מסוקים קטנים כאלו של 2~3 ערוצים

אבל תמיד התאכזבתי מהם והם שכבו על המדף אחרי שבועיים

לדעתי על השלב הזה ניתן לדלג בקלות,] זה היה בזבוז כסף ומי שרוצה להיכנס לתחום שיקנה מסוק רציני, מי שרוצה מסוק לשחק בבית שיציין את זה וזה מה שהוא גם יקבל

כאשר מישהו רוצה "להיכנס לתחום" עם 250 שקלים, זה איך לומר? מעצבן...
    יש את האנשים שמבינם איך זה הולך ומציינים מההתחלה שהם רוצים צעצוע לשחק בבית, ואז ממליצים להם על nine eagles solo, blade MCX, ועוד...

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי נדב בועז צפיה בהודעה
    אני תמיד התעניינתי במסוקים וקניתי מסוקים קטנים כאלו של 2~3 ערוצים

אבל תמיד התאכזבתי מהם והם שכבו על המדף אחרי שבועיים

לדעתי על השלב הזה ניתן לדלג בקלות,] זה היה בזבוז כסף ומי שרוצה להיכנס לתחום שיקנה מסוק רציני, מי שרוצה מסוק לשחק בבית שיציין את זה וזה מה שהוא גם יקבל

כאשר מישהו רוצה "להיכנס לתחום" עם 250 שקלים, זה איך לומר? מעצבן...
    יש את האנשים שמבינם איך זה הולך ומציינים מההתחלה שהם רוצים צעצוע לשחק בבית, ואז ממליצים להם על nine eagles solo, blade MCX, ועוד...
    תשובה מדוייקת.
    RcWorks
    ניר בורשטיין
    Nir Burshtein
    בנייה, הרכבה והדרכה
    ייעוץ וליווי מתחילים
    054-245-7838

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מסכים. גם אני התחלתי עם HONEY BEE FP. מסוק זנב עם 4 ערוצים הוא לא צעצוע כמו ה 2-3 ערוצים והוא יכול ללמד המון על אוריינטציה.
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

מנחת הבית
    היה בעבר מנחת ראשון לציון
    תודה!
    151
    הודה 92 פעמים ב 71 הודעות
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היום כמטיס מנוסה (אם אפשר לומר דבר כזה, כל טיסה לומדים משהו חדש), שהתחיל עם מסוקי "צעצוע" אני נהנה מאד להטיס במשרד את הולקרה שניקנתה בדיל אקסטרים. למעשה מספר עובדים אצלנו ממתינים שהיא תחזור למלאי שם.

יש לנו בחברה מספר רב של מסוקים כאלו, לדעת הבעלים שלהם הקופטר שלי הוא בסך הכל צעצוע יותר גדול מהצעצוע שלהם.

אני מחזק את מה שכתב ניסים בפתיחת השירשור.

תודה!
    49
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    כניסות לבלוג
    11
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ניסים אתה צודק הרי כולנו התחלנו בהשקעה מינימלית ולאחר מכן התקדמנו.
    השאלה היא כמה כסף אנחנו מבזבזים בהתקדמות הזו והאם אפשר ללמוד
    מניסיונם של אחרים. לצערי לאחר כל ה"צעצועים" קניתי את הבלייד 400.
    משם הדרך ל"הוצאה בטוחה" היה מאוד קצר וכיום כשאני חושב על זה יכלתי
    לקנות בכספים שהוצאתי עליו עוד 2 מסוקים קומפלט. ההדרכה שלי הייתה
    דרך הפורומים השונים ולא ידעתי לשאול את השאלות הנכונות שיכוונו אותי.
    כיום אני טיפה יותר מנוסה ומכיר את ההשלכות של כל מסוק ומסוק מלבד הניטרו...
    שגם את זה אני מתכונן לפתור בזמן הקרוב. יש כמה דברים שאנחנו חייבים לזכור
    כאשר מגיע חבר פורום חדש ורוצה להכנס לתחום.... למזער לו הוצאות כספיות
    ובטח שלא יבזבז את כספו סתם ובסוף יצא מהתחביב. לא פעם שמעתי והכרתי
    אנשים שהתחילו לא נכון ובגלל סיום התקציב יצאו מהתחום. לכן המטרה של כולנו
    לעזור לכל אחד תוך התחשבות במצב כלכלי והתאמת המסוק לצרכים הנדרשים.
    לגבי כל אלו שתוקפים וישר צועקים "צעצועים" הם שכחו שכל התחביב הזה הוא צעצוע אחד גדול.
    לא פעם אני מתרעם על הגישה של הוותיקים פה כי הם שכחו איפה הם התחילו ומה הם עברו.
    לאור כל האמור ישבתי והכנתי מדריכים בשפה מאוד ברורה ובטח לא במילים גבוהות
    בכדי שיהיה אפשר לקבל מושג מינימלי על הכניסה לתחום וההמשך בו.
    לא נותר לי אלא לאחל לכולם בהצלחה בהמשך.

שיהיה שבת שלום לכולם !
    בכבוד רב,
    שגיא אדיר

T-Rex 700N LE
    V-Bar SL Pro
    Ys 120 3D
    DX8

תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
    Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way

תודה!
    0
    הודה 5 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה לכולם על התגובות.

מסוק 6 הערוצים שרכשתי הינו מסוק 450 (חיקוי של T-REX) והשיקול שרכשתי אותו ולא מסוק גדול יותר הוא כלכלי בלבד.

שרון ידידי היקר,

אני זוכר את העזרה הרבה עם ה-COPTER-X ואת ההדרכה הרבה.
    והאמן לי שכאשר אחליט שאני מוכן להטיס את ה"צעצוע" 450 שרכשתי, אני מן הסתם אעזר בך שוב.

אני גם זוכר שסיפרת לי שהתחלת עם ה- HONEY BEE FP.

כרגע אני אמשיך להטיס את ה-WALKERA שרכשתי. אני מרגיש יותר בטוח להטיס אותה מאשר את המסוק ה"מקצועי" יותר.

אנשים יקרים,
    הפורום תמיד היוה עבורי בית חם לתחביב הנהדר הזה.
    תמיד מצאתי פה תשובות לשאלות ועזרה פיזית רבה שבאה בדמותם של של עודד ושרון - תודה ענקית לשניהם!

אני החלטתי שגם אם אין לי הרבה זמן פנוי, את המעט שיש לי, אנצל כדי להטיס מסוקים. זה תחביב נהדר ואפילו מדבק.
    רק לראות את המכונות המדהימות האלה באויר גורם לי להתרגשות.

תודה לכולכם על קריאת שורות אלו.

תמשיכו להטיס ולעשות הרבה כיף,

ניסים
    סרג'יו, לעסק.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתה איש חכם כף לקרוא אחד כמוך

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם כל כך הרבה אנשים חושבים כך אז איך זה שעדיין יש הרבה יהירות?
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tzn11 צפיה בהודעה
    כאחד שנכנס לעולם הנפלא של הטסת מסוקים, יצא, ושוב נכנס כמה פעמים (בעיקר בגלל סיבות של חוסר זמן) לא אחת נשאלתי ע"י חברים, קרובים או סתם אנשים, כיצד מתחילים להטיס מסוק?
    הרי כולכם בטח עברתם את החוייה שהטסתם מסוק וחבר או אדם שעבר במקום התלהב מזה והתחיל לשאול שאלות על התחביב.
    חלקינו הגדול התחיל להרצות לו על מסוק "מקצועי" 6 ערוצים, CCPM, על סוואש, ג'ירו, בקר מהירות ועל עוד אלף ואחד מושגים שבטח השאירו את אותו אדם מגרד בפדחתו ומנסה להבין באיזו שפה בדיוק דיברנו?
    אלה שהעזו וביקשו להתנסות, קיבלו מיד שיעור של עד כמה זה קשה להטיס מסוק...

גם אלו שהשתכנעו והחליטו להיכנס לתחביב, ישר שללנו את כל אותם "צעצועים" בעלי רוטור כפול, אלו בעלי שלושה או ארבעה ערוצים ואת מסוקי ה-FP. הגדרנו אותם כבזבוז של כסף, כסוג של צעצוע חסר ערך ומיד המלצנו על מסוק של מינימום T-REX 450 ולמי שיכול , עדיף שילך על משהו יותר גדול וכמובן, איך אפשר בלי REAL-FLIGHT G-5000 או הסימולטור הכי טוב שידם משגת.
    לרגע שכחנו שלא כולם רוצים מיד "לקפוץ למים העמוקים", לא לכולם יש את האמצעים הכלכליים להרשות לעצמם מסוק שכזה וגם אלו שיש להם, וילכו לרכוש מסוק 3D, סימולטור ושלט 8 ערוצים, לא אחת ירסקו אותו או בכלל יפחדו להרים אותו לאויר ולאחר זמן מאוד קצר, יגיעו להחלטה שזה לא בשבילם, ימכרו את כל הציוד בהפסד כספי ו"יקפלו את הזנב" ואת החלומות של להטיס מסוק.

לדעתי, לפני שממליצים למישהו איזה מסוק לרכוש, חשוב מאוד להקשיב לצרכים של אותו אדם, הן האישיים והן הכלכליים.
    אין צורך ב"להפציץ" אותו במושגים בומבסטים, לספר לו עד כמה זה קשה ושהוא בטוח הולך לרסק...

אני אישית התחלתי את דרכי כם מסוק מסוג LAMA של E-SKY. אני בטוח שחלק מחברי הפורום מתחלחלים רק למשמע שם החברה הזו.
    אך אני חושב שבמסוק הקטן והנחמד הזה, שאגב עדיין טס אצלי כבר למעלה מ-4 שנים, היה סוג של התנסות מאוד ידידותית, כיפית ומספקת.
    המסוק נתן לי תחושה של אוריינטציה כללית ושל ביטחון בהטסה.
    לאחר מכן "קפצתי" למסוק 6 ערוצים מסוג COPTER X וזה לאחר שהתאמנתי רבות בסימולטור (שקיבלתי מחבר) והרגשתי בטוח להיכנס לזה.
    חקרתי רבות, למדתי את החומר, צפיתי בכל סרטוני ההדרכה האפשריים, התייעצתי עם אנשים ורק שהרגשתי שאני מספיק מבין איך המכונה הזו עובדת, רכשתי את המסוק.
    לצערי, לאחר זמן לא רב של הטסה ובעיקר מחוסר זמן, המסוק בילה יותר בשכיבה בבית מאשר באויר. החלטתי למכור אותו.
    עכשיו שיש לי קצת זמן, החלטתי לחזור לעסק.
    שוב התאמנתי בסימולטור והחלטתי לרכוש מסוק.
    רכשתי מסוק 6 ערוצים חדש, אך החלטתי שלא אטיס אותו מיד, לא אחזור על הטעות של קפיצה "מעל הפופיק".
    הנחתי את המסוק החדש בצד ורכשתי בנוסף אליו מסוק של WALKERA מסוג 4 ערוצים FP. וכן, אני בטוח שאלו ש"התפלצו" לשמוע את השם E-SKY, בטח "מתפלצים" שבעתיים למשמע השם WALKERA.
    אך מה אומר לכם רבותי, כל הפחדים, החששות וחוסר הודאות שבקניית ה"צעצוע" הזה, שרבים אמרו לי לא להתקרב אליו בשום פנים ואופן, התבדו ברגע שהמסוק עלה לאויר.
    נכון, זה לא T-REX 500, אך הוא מאוד יציב, נוח להטסה, בעל תגובות עדינות, זמן טיסה ארוך יחסית ובעיקר מספק המון הנאה.

מה שאני רוצה לומר: זה שלכולנו יש מטרה של ליהנות ולהביא עוד אנשים לתחביב. אז לפני שאנחנו ישר "מפציצים" את אותם "אאוטסיידרים" שמנסים לחבור אלינו, רגע לפני שאנחנו ממליצים להם להוציא אלפי שקלים ורגע לפני שאנחנו גורמים להם להתאכזב, זכרו שיש גם דרך אחרת להיכנס לתחביב.
    אולי היא לא האידאלית בעיננו, אולי היא ארוכה יותר, אך היא שם, היא קיימת והיא מספת "הצצה" או פתיח לעולם הנפלא הזה ובעיקר הרבה כיף.
    משם, למי שרוצה, השמיים הם הגבול...

בברכה,

ניסים
    ציטוט נכתב במקור על ידי איזי צפיה בהודעה
    היום כמטיס מנוסה (אם אפשר לומר דבר כזה, כל טיסה לומדים משהו חדש), שהתחיל עם מסוקי "צעצוע" אני נהנה מאד להטיס במשרד את הולקרה שניקנתה בדיל אקסטרים. למעשה מספר עובדים אצלנו ממתינים שהיא תחזור למלאי שם.

יש לנו בחברה מספר רב של מסוקים כאלו, לדעת הבעלים שלהם הקופטר שלי הוא בסך הכל צעצוע יותר גדול מהצעצוע שלהם.

אני מחזק את מה שכתב ניסים בפתיחת השירשור.
    על איזה Walkera מדובר (יש הרבה FP 4 ערוצים...)? אשמח ללינק גם מ-DX.
    ומה ההבדל בין ה-Walkera ל- nine eagles solo, blade MCX?

תודה!
    2
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי ניסים

מה שלומך?...אני חושב שאתה מאוד צודק ויחד עם זאת אני בטוח שתגיע להטיס גם trex 700

ימים יגידו...בכל אופן תהנה ותמשיך להטיס את הוולקרה אחלה "צעצוע"...***חח

אחלה תחום ואחלה כיף

אורן

TREX 700n FBL
    trex 700e 3gx v2 נמכר
    vbar mikdo
    JR X9303
    SWIFT

מנחת הבית
    תודה!
    151
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guyst צפיה בהודעה
    על איזה Walkera מדובר (יש הרבה FP 4 ערוצים...)? אשמח ללינק גם מ-DX.
    ומה ההבדל בין ה-Walkera ל- nine eagles solo, blade MCX?
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18009

המסוק הזה החליף את ה-MCX שהיה לי במשרד. הוא עמיד מאד, הוטס מספר פעמים דרך החלון עד שאיבד טווח ונפל מקומה שביעית. "חי" יותר מה-MCX, כלומר הסטה מהירה של הסטיק והמסוק פשוט טס לכיוון.

ה-MCX עדין מאד בתגובות שלו ומלבד ציר ראשי שהחלפתי כמה פעמים הוא עמיד במכות.

ולמי שחושב שאין אתגר שינסה להטיס את ה-MCX עם להבי לילה בחדר שרתים חשוך עם רוחות די מטורפות ממערכות המיזוג.

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי איזי צפיה בהודעה
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18009

המסוק הזה החליף את ה-MCX שהיה לי במשרד. הוא עמיד מאד, הוטס מספר פעמים דרך החלון עד שאיבד טווח ונפל מקומה שביעית. "חי" יותר מה-MCX, כלומר הסטה מהירה של הסטיק והמסוק פשוט טס לכיוון.

ה-MCX עדין מאד בתגובות שלו ומלבד ציר ראשי שהחלפתי כמה פעמים הוא עמיד במכות.

ולמי שחושב שאין אתגר שינסה להטיס את ה-MCX עם להבי לילה בחדר שרתים חשוך עם רוחות די מטורפות ממערכות המיזוג.
    מגיבים ב-DX רשמו:

it´s another "Forever Sold Out" item...

תודה!
    0
    הודה 5 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אורן היקר,

ה-DX6I שלך, עדיין חי ובועט על הקופטר שמכרתי.
    מה העניינים שם בצפון?
    אני זוכר שהבטחתי לבקר ואני גם יקיים שיהיה לי קצת יותר זמן.

GUYST, ה-WALKERA שאני רכשתי הינה CB180D.
    יש למסוק מספר גרסאות עם גוף שונה וכן יש גרסה חדשה עם שידרוגים שעולה קצת יותר.
    המסוק מאוד יציב, ממש כמו מסוק קואקסיאלי.
    הנה קישור לסקירה קצרה על המסוק: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1257602

בברכה,

ניסים
    סרג'יו, לעסק.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סוף סוף מישהו באותו הראש שלי.
    לי נתנו יותר מידי עצות על שלטים ב-2000 ש''ח או סימולטור ב-1000 ש''ח ואמרתי לעצמי אני אוותר על סימולטור וקניתי שלט ב-400 ש''ח מקופטר X למרות שאני לא כזה מומחה בכיווון המסוק ואני מבקש עצות פשוטות אבל אנשים מציעים לי עזרה פנים מול פנים ואני ממש מעריך את זה ומכבד אותם מאוד אבל לפעמים אני רק רוצה תשובה לשאלות שלי משום שאין לי הרבה פנאי לסוע לי ברחבי הצפון והמרכז בכדי לכוון את המסוק [צבא]
    אני מקווה שזה ימשוך המון מטיסים בתקווה שחלק יהיו מהאיזור שלי.

תודה!
    26
    הודה 6 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל הדרך אל המטרה

נהנתי לקרא ,כמטיס צעיר(הטסה של מסוק ארבעה ערוצים/קווקסיאלי),טיפ קטן אחד בהמשך למה שכתבת....לפני כשנה התלהבתי כאשר ראיתי מסוק 450 באויר והחלטתי,שאני אטיס אחד כזה,נשבתי בעצות ,להכנס ישר למים העמוקים ונחלתי התרסקויות ועלויות רבות(אולי זה המקום גם להזכיר לכל חבריי הצעירים בתחום כי פה בפורום יש גם סוחרי מסוקים וחלפים שלעיתים ממליצים מטעמים ברורים,אולם יש פה גם אנשים מקצוענים ויקרים שעוזרים ומקדישים מזמנם באופן מדהים וראוי להערכה רבה.)....בגדול מה שהכי חשוב שתדעו ושאני למדתי "על בשרי" וממיטב כספי שאי אפשר לוותר על הלימוד שקודם להטסת מסוקי 6 ערוצים. שהדרך חשובה מאוד למטרה ולא ניתן לוותר על הלימוד שבדרך,לפחות לא לאלה שכספם אינו גדל על העצים,התחביב מאפשר לכל אחד להתאים לעצמו את התמורה על פי התקציב שברשותו ואף להנות מכך.הדרך ללימוד הבסיס חשובה מאוד ולכן אל לקפוץ למסוקים יקרים ולחלקים הכי טובים שיש.......למדתי ועדיין לומד על ארבעה ערוצים...אז בלי קיצורים..

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ניסים,

מסכים אתך מאה אחוז.

אני מטיף מזה שנה לקנות את מסוקי הוולקירה 4 ערוצים כמו ה 4#3B ועכשיו ה CB-100 וה 4#6.

אלה מסוקים מצוינים, זולים ושמאפשרים הטסה בבית 24 שעות ביום שבעה ימים בשבוע ובכל מזג אוויר.

אני מטיס את ה 4#3 שלי בכל ערב לפחות 10 בטריות כל בטריה כ 8 דקות. חלקי החלוף עלו לי כ 100 דולר במשך שנה. להערכתי עשיתי כבר בין 2000 ל 3000 טיסות. שליטה במסוק הזה תאפשר למטיס לשלוט במסוקים גדולים יותר ברמת הטסה דומה. בתחילה המסוק נחבט הרבה פעמים בצורה לא מבוקרת. הנזקים היו מועטים 95% מהמיקרים הייתי צריך לישר את הPaddle או לחבר Link שהשתחרר וזהו. אני לא רוצה לדמין מה היה קורה לTrex 450 אם היה מקבל חבטות כאלה.

לדעתי ה CB-100 וה 4#6S עם Gyro תלת צירי וראש Bell Hiller ו FlyBar ב 45 מעלות מפיקים מסוק עם איכויות הטסה ברמה של מסוקים גדולים במחיר של פחות מ 150 דולר ב HobbyKing.com

היהירות של חלק ממשתתפי הפורום שחושבים שהם יודעים הכל ותמיד ממליצים על ה"מסוק האמיתי", Trex או CopterX, לעומת הוולקירה הזעירים, שבעינהם הוא זבל, מבלי שהם אפילו ראו אותו הוא פשוט מגוכח ומביש. אני מציע, כמו שאני כבר עושה זמן לא קצר, שמשתתפי הפורום יראו טיפה צניעות למקרא שאלות ודעות של אחרים. הרי לא כל החכמה נמצאת אצל אחד או שניים. לכל אחד מאתנו נסיון ומנסיון זה כל אחד יכול ללמוד דבר שיעשיר את כולנו.

לפני כשנה כאשר שאלתי על הוולקירה ענו לי מספר "רק לא וולקירה" רק צדיק אחד היה בסדום Asafh1 שכתב לי וגם דבר איתי שהוא מאוד נהנה מהמסוק ועודד אותי לקנות אחד.

אני שמח לראות שעוד ועוד אנשים סוף סוף יוצאים מהארון ומודים שיש להם רחמנא לצלן וולקירה.

מנחת הבית
    תודה!
    151
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guyst צפיה בהודעה
    מגיבים ב-DX רשמו:

it´s another "Forever Sold Out" item...
    כמו שכתבתי, גם אנחנו מחכים...
    אבל קנינו כמה כאלו והם מספקים הנאה גדולה מאד לאורך זמן.

תודה!
    121
    הודה 128 פעמים ב 96 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

רחמנא לצן גדולללללללל.*** אוסיף ואומר איש איש באמונתו והנאתו יחייה
    נערך לאחרונה על ידי נולד לטוס; 10-07-2010 בשעה 11:39:31.
    TREX 450 PRO FBL
    TREX 600 N FBL
    TREX 700N FBL
    TREX 700E V2 FBL
    שלט DX7

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הדרך אל המטרה

ציטוט נכתב במקור על ידי פרח צפיה בהודעה
    נהנתי לקרא ,כמטיס צעיר(הטסה של מסוק ארבעה ערוצים/קווקסיאלי),טיפ קטן אחד בהמשך למה שכתבת....לפני כשנה התלהבתי כאשר ראיתי מסוק 450 באויר והחלטתי,שאני אטיס אחד כזה,נשבתי בעצות ,להכנס ישר למים העמוקים ונחלתי התרסקויות ועלויות רבות(אולי זה המקום גם להזכיר לכל חבריי הצעירים בתחום כי פה בפורום יש גם סוחרי מסוקים וחלפים שלעיתים ממליצים מטעמים ברורים,אולם יש פה גם אנשים מקצוענים ויקרים שעוזרים ומקדישים מזמנם באופן מדהים וראוי להערכה רבה.)....בגדול מה שהכי חשוב שתדעו ושאני למדתי "על בשרי" וממיטב כספי שאי אפשר לוותר על הלימוד שקודם להטסת מסוקי 6 ערוצים. שהדרך חשובה מאוד למטרה ולא ניתן לוותר על הלימוד שבדרך,לפחות לא לאלה שכספם אינו גדל על העצים,התחביב מאפשר לכל אחד להתאים לעצמו את התמורה על פי התקציב שברשותו ואף להנות מכך.הדרך ללימוד הבסיס חשובה מאוד ולכן אל לקפוץ למסוקים יקרים ולחלקים הכי טובים שיש.......למדתי ועדיין לומד על ארבעה ערוצים...אז בלי קיצורים..

אתה צודק שאין קיצורי דרך
    אתה טועה בהבנת הדרך שלך
    הצעצועים הקטנים מעכבים את התהליך, גוזלים נתח מהתקציב ובשורה תחתונה לטווח ארוך זה לא קיצור דרך אלא חיסול הדרך או לפחות הארכה ענקית שלה שלא לצורך.
    הדרך הנכונה היא מסוק טוב, סימולטור טוב ומדריך טוב.
    תוותר על אחד מהשלשה הזאת, תוציא ים של כסף בים של זמן ורחוק לא תגיע.
    ולגבי התקציב, תקרא את זה:

http://www.efly.co.il/forums/showthr...FA%F7%F6%E9%E1

יש מקום לפשרות בתוך זה, אבל אין לך את הכלים לדעת בעצמך היכן ניתן להתפשר והיכן לא
    אפשר היום לארגן מסוק אמיתי בסכומים סבירים ביותר
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הודה 5 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עודד היקר,

ראשית, אני שוב מנצל במה זו להודות לך על הזמן הרב והיקר שהקדשת לי.
    למדתי ממך רבות ויש ערך רב לעיצות המקצועיות שלך ולידע המקיף שלך בתחום - תודה!

בהחלט אין קיצורי דרך. למי שמטרתו היא ברורה והיא להטיס מסוק CP 6 ערוצים, והוא מוכן מראש להשקיע את הזמן בלימוד הטסה, תחזוקה וכיוונים של המסוק, להשקיע את כספו ברכישת מסוק טוב עם סט-אפ טוב וכמובן סימולטור טוב, אז אין ספק שהוא יכול מראש "לקפוץ למים העמוקים" ולוותר על כל אותם "צעצועים" שבדרך.

אבל חלק גדול מאלו שרוצים להיכנס לתחביב, אינם יודעים דבר וחצי דבר על הטסת מסוקים. הם ראו מסוק שטס, התלהבו ורוצים להטיס גם.
    חלק גדול מאלו ששומעים שיש לרכוש מסוק שעולה אלפי שקלים, לרכוש סימולטור שעולה גם איזו אלפייה וכמובן שומעים במה כרוך נושא לימוד ההטסה והכיוונים, מוותרים מראש.

אגב, אני חבר בפורומים שונים בחו"ל הקשורים בהטסת מסוקים. גם שם עולים לא אחת השאלות של עם מה להתחיל או שאלות של הטסתי מסוק קואקסיאלי, איך אני ממשיך?
    90% מהמשיבים (בינהם טייסים ותיקים) אינם ממליצים ללכת ישר על מסוק CP 6 ערוצים אלא, על מסוק FP 4 ערוצים. הן בגלל ההיכרות הראשונית עם מסוק בעל רוטור אחד והן בגלל שרובם מגיעים RTF ולכן דורשים פחות התעסקות בכיוונים ופחות ידע טכני.
    למי שרוצה ויכול, ימשיך משם למסוק מתקדם.
    אך אחד מאותם טייסים מנוסים שהתחילו עם מסוק FP טענו שהוא עיכב אותם בלימוד או היה טעות.
    בהסתכלות כוללת, הוצאה של כ-400 או 500 שקל על מסוק FP היא לא מה שיעצור מאדם זה או אחר שרוצה להתקדם, מלרכוש מסוק, שלט וסימולטור בכ-3000 או 4000 ש"ח.

גם לאחר שהטסתי בסימולטור וגם לאחר שהיה ברשותי COPTER-X, עדיין החלטתי לחזור שלב אחורה ולהטיס מסוק שהוא קל יותר להטסה, עמיד יותר בריסוקים ולא דורש ממני שעות של החלפת חלקים וכיוונים מחדש לאחר ריסוק.

מסוק ה-6 ערוצים ללא ספק מספק סוג לגמרי אחר של ריגוש, הטסת 3D וכמובן מצריך ידע טכני מעמיק לצורך כיוונו והחזקתו.

אצלי המסוק "המקצועי" מחכה בסבלנות שארגיש מספיק בטוח ונוח להטיסו.

תסכים איתי שאדם ללא שמץ של מושג בהטסת מסוקים, לא יוכל להטיס מסוק 6 ערוצים ובטח שלא יידע לכוונו. אני מכיר טייסים שמטיסים כבר זמן מה מסוקי 6 ערוצים ועדיין לא יודעים לכוון מסוק כמו שצריך.

לדעתי, חלק מהעניין והכיף, זו ההתעסקות שמסביב ולא רק ההטסה, אך לא כולם חושבים כמוני, ויש כאלו שרוצים רק להטיס איזה מסוק שלא דורש יותר מדי ידע טכני ותחזוקה.

מה שאני מנסה לומר: זה שיש להתחשב רבות באדם לו אנו ממליצים על רכישת מסוק. יש להבין בהתחלה עם מדובר באדם שמבין עניין ורוצה ומוכן להשקיע את הזמן והכסף על מסוק CP 6 ערוצים, או שמדובר באדם שעדיין לא כל-כך יודע מה הוא רוצה או למה הוא נכנס, או באדם שרוצה משהו פשוט שיוכל להטיס מבלי לימוד וידע מעמיקים.

אני חושב שאם את אותם אנשים בקטגוריה השנייה והשלישית, לא נפחיד מראש, נספר להם שאין מנוס מהוצאה של אלפי שקלים ומריסוקים, ונציע להם משהוא אחר בתור התחלה, משהוא שאולי שמבחינתנו הוא סוג של "צעצוע", אולי אותם האנשים לא יפתחו מיד "אנטי" כלפי התחביב הנפלא הזה אלא, יכנסו לתחביב בצורה יותר נעימה ומשם ימשיכו הלאה.

בברכה,

ניסים
    נערך לאחרונה על ידי tzn11; 10-07-2010 בשעה 19:57:03.
    סרג'יו, לעסק.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ניסים,

נאה דרשת.

לא ברור לי עם מי נמצאים בתחרות בנושא ההתקדמות?? מה בוער?? זה תחביב לא??!!

גם אני קורא פורומים בחו"ל ולא ראיתי שם שלילה של דרך מסוימת לעומת אחרת.

כמו בכל דבר בחיים יש כמה דרכים להגיע למטרה ולא דרך מקודשת אחת.

זה תחביב. מה המירוץ הזה של להתקדם

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. מעוניין להתחיל בFPV
    על ידי s.mario בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-07-2010, 16:07:07
  2. רוצה להתחיל בתחום איך כדאי לי להתחיל?
    על ידי bar199950 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-11-2009, 20:47:50
  3. [שאלה] אני רוצה להתחיל עם טיסנים
    על ידי trex_lover בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-11-2009, 17:46:59
  4. [עזרה!] רוצה להתחיל 3D
    על ידי wonderd בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2009, 20:19:40
  5. להתחיל עם BLADE 400