למרות שכבר מיציתי אותו מכול זוית וסטאפ אפשרי..
המקום הראשון: פנג'ט
לדעתי אחד הטיסנים הטובים שיוצרו בכלל! בתור אחד שגדל על טיסני ניטרו (בזמנו- על טיסנים חשמליים רק דיברו..ודי בזלזול..) הוא הביא מהפיכה בעולם הטיסנים, כול נושא המוקצפים, סוללות הליפו- הוא היה התשובה המוחצת לטיסן שלא נופל ואפילו טוב יותר בביצועים מרוב טיסני הדלק והדבר הכי חשוב: הוא החזיר הרבה אנשים לתחום, כולל אותי.
במקום השני: t-34 twm
הטיסן השני שלי היה t-34 של וורד מודל מהדגמים של סוף שנות ה-90 והמוצלחים יותר מהיום (לטעמי), טיסן ניטרו שלב שני שעושה כמעט הכול, מהנה מאוד די מהיר לשלב שני אבל דואה כמעט כמו טריינר- הטיסן פשוט מוצלח מאוד בכול פרמטר, חבל שהפסיקו לייצור כאלו..
במקום השלישי: axn floater jet
כן הסיני! הטיסן פשוט מדהים- נכון שהוא חיקוי לאיזי סטאר אבל יש כמה הבדלים, קודם כול הוא מגיע עם מאזנות, הוא עשוי epo
שהאיזי עשוי epp (הבדלים לא יתרונות) והוא יותר קטן, אז למה הוא מוצלח כול כך?
אני חושב שבתור אחד שלמד על טריינר ניטרו- רק בשבתות, רק במנחת מסודר, רק שהגוף מתוקן בהדבקות אפוקסי ומגוהץ במונוקוט, רק ורק ורק..וכמובן ללא סימולטור, אני עדין מאמין שחשוב ללמוד עם טריינר, אבל הטיסן הזה מאפשר את כול מה שאני לא יכולתי בתור מתלמד, כול אחד יכול לצאת למגרש או שדה אפילו שלא מאוד רחוק מבניינים ופשוט ללמוד ולהתאמן לבד, הוא כול כך סלחן ועמיד בפני נזקים שלדעתי הוא הטיסן האימון המושלם, אז למה הסיני? פשוט זול, גג שעה עבודה בבניה (עם קפה באמצע) ובא עם מאזנות.
זאת השלישיה הראשונה שלי