שלומות.
אני מחפש דבק סיליקון / RTV שמתייבש בזמן סביר של דקות ולא שעות ושישאר גמיש לאחר ייבוש.
רעיונות?..
תודה מראש.
שלומות.
אני מחפש דבק סיליקון / RTV שמתייבש בזמן סביר של דקות ולא שעות ושישאר גמיש לאחר ייבוש.
רעיונות?..
תודה מראש.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
אין דבקים מסדרת הRTV שמתייבשים בדקות , הכימיה של הדבקים הללו לא מאפשרת את זה.
יש סיליקונים דו קומפוננטים שניתן להקשות בתנור אבל הם לא דבקים ולא נדבקים לשום חומר פרט לעצמם.
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 24-12-2010 בשעה 18:36:09.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אשאל הפוך.. מה אתה מנסה להדביק למה?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
תודה בוגל.
MD, כל מה שצריך להיות מקובע ועדיין אלסטי מספיק כדי לעמוד ברעידות או אי התאמה מושלמת,
למשל: קונקטורים בתותב/ים כמו חיבור דיאדראלים ומרכזי. אני בדרך כלל מדביק קונקטורים בתותב מלא סיליקון ורגע לפני התקשות מלאה מחבר ביניהם כך שבהתקשות מלאה וסופית הקונקטורים ממוקמים אחד מול השני אבל עדיין "נושמים" להתאמה נוחה בשלב ההצמדה.
דוגמא נוספת: הדבקת אביזרים כך שגם לא יתנתקו, אבל גם שאפשר יהיה לשלוף / להחליף בקלות במידת הצורך, מה שאפוקסי לא מאפשר, וולקרו לא מתאים למשימה.
אני לא מסכים איתך שאפוקסי 5 דקות + הרבה מיקרובאלונס לא מתאים.. זה מה שאני עושה ובמקרה הכי גרוע כשאי אפשר לשלוף אפשר לכרסם את הקונקטור. עובד יופי
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
יש סיליקון שמיועד להדבקת מראות (כיתוב ירוק ואדום ,נגמר לי וזרקתי שפורפרת) והוא מתקשה תוך 5 10 דקות , תוך שעה הוא ייבש (לא זוכר מתי ייבוש סופי )
כמדומני שהסדרה הזו היא על בסיס פוליאוריטן ולכן יש להזהר בשימוש כי זה נדבק ולא יורד מכלום גם לא בקילוף.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי