שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אני מחפש מדריך לאיך מחברים סוללות לבד

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל אני מחפש מדריך לאיך מחברים סוללות לבד

יש לי כמה סוללות 600 מיליאמפר תא אחד 3.7 והייתי מעדיף אותן בצורת 600 מיליאמפר 7.4 וולט.

אני מניח שזה אפשרי ואני מנחש שזה סופר מסוכן עם אפשרות לפיצוץ ..

אבל עושים את זה איך שהו .. יש מדריך ?

תודה.

עריכה - או שעדיף להשאיר אותן בודדות אבל לחבר עם מפצל Y ? החיבור ( המקבילי ( נכון ? ) ) הוא די פשוט .. לא ? פלוס עם מינוס והפלוס השני והמינוס השני לקונקטור.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 03-11-2010 בשעה 13:59:34.

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: אני מחפש מדריך לאיך מחברים סוללות לבד

למישהו אחר עוד הייתי מנסה להמליץ שלא לעשות את זה, ושלקנות סוללת 3 תאים 600 מילי אמפר זה עניין של כמה דולרים עלובים, אבל הבנתי כבר שאתה לא מחבב את כל הקטע המיותר הזה של הדיאלוגים, אז בהצלחה:
    http://scriptasylum.com/rc_speed/_lipo.html

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: אני מחפש מדריך לאיך מחברים סוללות לבד

ראשית, תודה על תגובתך. האתר הזה מגניב לגמרי ומכיל מידע מעולה !
    באמת ! ללא שום ציניות.

שנית, זה לא מדוייק. אני כן אוהב ורוצה ללמוד עוד ועוד.
    אבל תרשה לי להאיר את עיניך במשהו שאולי שכחת או לא ניתקלת בו כשהיית טירון בעצמך.

לא רק שהמידע הוא גדול, ממש כמויות הזויות של דברים שאני לא יודע ( כל מתחיל כניראה .. ) זה ברמה של מונחים, ברמה של פרוש מילה באנגלית טכנית שמתארת מצב / חלק / פעולה וכו' ... זה ברמה של לפעמים אני לא יודע מה אני בעצם רוצה לשאול.

מעבר לזה, ישנה בעיה גם של סבלנות של הותיקים, זה מקובל ומובן לחלוטין, אני מכיר את זה בעצמי היטב בתור ותיק במקום אחר. לא תמיד יש לותיק סבלנות או כוח לכתוב הכל מחדש כי הוא יודע שזה נישאל וניכתב מאות פעמים בעבר ולמה הטירון הזה לא מסוגל לבצע חיפוש בפורום לעזוב אותנו בשקט אני יודע, אני מכיר , אני הייתי שם.

אז לפעמים אני מחפש ומוצא, לפעמים אני מחפש ולא מוצא ולפעמים אני לא מבין בכלל מה אני אמור לחפש ולפעמים אני סתם זקוק לשמוע את זה ברור מפי המומחה אולי כי אני חושש שלא הבנתי טוב מה שמצאתי או אולי אני קורא פוסט לא מעודכן ומאז יש פתרון הרבה יותר מוצלח או זול. זה מתקשר לחלק הראשון של התגובה שלי.

לדוגמה, לעניינו פה, זה נכון שמחיר הסוללה המתאימה הוא לא גדול ביחס .. אבל מה אני עושה כשיש לי כבר 3 סוללות כאלו בבית ? זורק אותן ? מוכר אותן ? שומר לימים קשים ? .. לא יודע. אולי אתה או ותיק אחר יודעים כי ניתקלתם בזה. אבל אני לא מעריך שאני יודע תמיד מה כבר היה ומה לא היה. ניתקלתי למשל בשרשור ששם עודד כותב הסבר על מחברי Y לצורך חיבור 2 סוללות למסוק. אני הבנתי שיש אפשרות לבצע את זה, אבל אין לי מושג וזה לא מתואר שם בתגובה, איך מטעינים את המארז המשופצר הזה. האם יש צורך באיזון ( אני מניח שכן ) האם יותר נכון לפרק את הקומבינה ולהטעין בניפרד וכו' .. אחרי שצפיתי בסרטון של סוללת ליפו שפורצת באש, אני מפחד. אני לא רוצה לנסות את זה בבית.
    אז אני שואל. היית מעדיף שאהיה כמו הבחור שפוצץ לעצמו סוללה בבית ואז אמרתם לו שלפי השאלות שלו, עדיף שלא יעשה כלום לבד ...

לגישתך ( לפי ההודעות שלך שאני קורא ) אתה אמור לחבב אותי, אני שואל הרבה ואני מגלה רצון ללמוד. אבל אולי אני שואל יותר מידי ? כמה זה יותר מידי ? לא הכל אני מבין ולא הכל אני יודע. אתה בעצמך כותב הרבה פעמים שחבל שלא אמרו לך אז .. כי היו חוסכים ממך את ההתנסות הכואבת. אולי לא שאלת נכון ? אולי לותיקים של אז לא היתה סבלנות ?

דבר אחרון, תפריד בבקשה בין לא מעוניין בדיון ובין מספיק גדול בשביל להחליט עבור עצמי איזו תשובה מתאימה לי ואיזו לא.

דוגמה, אמרתם שטיסן עם מוטת כנף של 40 ס"מ הוא חריף ואני לא אצליח להטיס אותו. אז הצלחתי. אולי אני לא עושה לופים מטורפים בשליטה של מ"מ אבל הטיסן טס לאן שאני רוצה. והוא עדיין טס ! למרות שאני טירון חסר בושה.

גם הולקרה 4G3 שלי עדיין טסה, למרות שהיא חריפה ואותה באמת קשה לי להטיס ולשלוט בה, אז היא מתרסקת מידי פעם ואני מחליף חלקים מידי פעם. אבל היא טסה. ( ואני מבסוט מזה ) ההתנסות חשובה. אני מכיר את עצמי מספיק בשביל לדעת מה עוזר לי ללמוד, אני גם מכיר את עצמי מספיק בשביל לדעת כמה אני מוכן לשלם עבור ההתנסות העצמית.

זכות השומע היא להוציא את התבן מהמוץ בעצמו. זאת היא גם חובתו.

ובשורה אחרונה, מכל מלמדי השכלתי, מה שאומר שאשמח לשמוע את דעתך ( ודעת כל אחד אחר ) בנושא ( כל נושא ) גם אם בסופו של דיון אחליט לבחור בדיעה אחרת.

בידידות ובתודה,

גיא.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 04-11-2010 בשעה 10:55:32.

נושאים דומים

1. [שאלה] אני מחפש מאמר או מדריך להסבר של exp ועקומת throttle
    על ידי guy1a בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-10-2010, 08:54:34
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-03-2009, 15:35:14
  3. איך מחברים 2 בקרים 2 סוללות ו UBEC
    על ידי Marknopfler בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-01-2009, 14:15:58
  4. g4 - הורדתי את ה TREX 450 ...3 מגה - איך אני מתקין אותו בסימולטור ?
    על ידי asd1301 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 00:28:41

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •