הי
חבר כתב אפליקציה קטנה שמזינים לה את מספר החבילה והיא בודקת ומתריעה כשיש עידכון באתר הדאר.
זה קובץ exe כך שאני לא יודע איך להעלות אותו לפה.
אם מישהו רוצה, אפשר לשלוח לי מסר עם מייל.
גיא.
הי
חבר כתב אפליקציה קטנה שמזינים לה את מספר החבילה והיא בודקת ומתריעה כשיש עידכון באתר הדאר.
זה קובץ exe כך שאני לא יודע איך להעלות אותו לפה.
אם מישהו רוצה, אפשר לשלוח לי מסר עם מייל.
גיא.
הי גיא אשמח לקבל את התוכנה,
אתה יכול להוסיף את הקובץ לתוך תיקיית rar ואז לעלות אותה.
בדר"כ אתה צריך ללחוץ מקש ימני על הקובץ ואז אמור להיות לך add to archive
אח"כ תלחץ OK ואז תעלה את הקובץ החדש שקיבלתה.
אם משהו לא מסתדר תשלח לי את התוכנה ואני יעלה בשביל כולם
Dx7
trainer solo star -ז"ל
su 29 3D קרש חשמלי
su 29 3D קרש דלק
EXTRA 300 EPP מהסיני.
וכל סוגי טיסני הקאפה.
אוי אני רוצה כזה? אפשר את הקוד כדי שיהיה אפשר לקמפל את זה לMac או אפילו יותר טוב, אני אולי אעשה מזה שירות באינטרנט ככה שיהיה אפשר לקבל את זה בRSS. אבל אני צריך את הקוד בשביל זה...
זה בודק רק באתר הדואר או גם בדואר הונג-קונג \ סין ?
אני אפנה את השאלות לכותב התכנה
אם יש דרישה לכך אני בהזמנות יכול לסדר לכם משהו כזה.
יש לי רעיון הזוי לאפליקציה WEB-ית eFly-ית שברגע שמזינים לה את הקוד היא יודעת לפי התחיליות והסיומות להביא את נתוני החבילה העדכניים ביותר בהתאם לאתר שאליו היא צריכה לפנות. לעזאזל... אולי היא גם תשלח הודעה פרטית ליוזר ב eFly כמשתנה מצב החבילה?
מה אתם אומרים?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
הרגע עודכנתי שהבקר של הטריינר הגיע
הוא מחכה לי בדאר
אחלה עידכונומט זה ..![]()
לפי מספר החבילה אי אפשר לדעת את סכום הקניה.. מצד שני כשאני חושב על זה אני לא רוצה לאגור את כל מספרי החבילות כי יש שם בסוף את הכתובות לפעמים ואם יתחילו להיעלם חבילות אני לא רוצה אפילו איזכור לזה.
בכל מקרה היה נחמד להשתשע ברעיון. אני הולך להשתכר. לילה טוב.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
הרגע גיליתי שהשכן החביב שגר מעלי עובד בבית המיון בדרך ההגנה בתל אביב.
לא יודע, די חיבבתי אותו עד לפני כמה דקות.
אורי מוסר שאני אקבל את קוד המקור לקראת סופ"ש
זה רץ על #c .net אם כתבתי נכון ואם הפורום לא חירבש את זה
ושאין לו מוסג במק .. אני אישית אשמח לגרסה מקית![]()
שפירא, תזמין אותו הביתה אליך לכוס קפה, תזמין נערת ליווי , צלם את שניהם....אני בטוח שהוא יתחיל להביא לך את החבילות עם שליח עד הבית....
דרימר, ככה גוגל התחילו "תן לנו לנהל לך את המיל" אחר כך "בוא נסדר לך את התמונות" אחרי זה"בוא נסדר לך את הסרטונים" "אחר כך "מה עם הקבצים והמסמכים" ואחרי זה......אתה שלהם!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
יש לי את קוד המקור.
מי רוצה ??
קוד המקור נראה ככה, לא?
![]()
אני רוצה תודה P:,
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
מאד דומה
קוד:using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.IO; using System.Net; namespace PostIL { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private string getStatus(string packageID) { // Create a request for the URL. string requestString = "http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/trackandtrace?OpenAgent&lang=HE&location=http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform&itemcode=" + packageID + "&menu=null"; WebRequest request = WebRequest.Create(requestString); // If required by the server, set the credentials. request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; // Get the response. WebResponse response = request.GetResponse(); // Display the status. //textBox1.AppendText(((HttpWebResponse)response).StatusDescription); // Get the stream containing content returned by the server. Stream dataStream = response.GetResponseStream(); // Open the stream using a StreamReader for easy access. StreamReader reader = new StreamReader(dataStream, Encoding.Default); // Read the content. string responseFromServer = reader.ReadToEnd(); // Display the content. string spanToFind = "<span>" + packageID + "</span>"; string tdToFind = "<td colspan=\"2\" style=\"font-size: 15px;\">";