אפילו המניפה מאלומיניום
סוף סוף "rclander" אצל הסיני בחצי מחיר
מקווה שלא בחצי איכות...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...dProduct=15170
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
נראה מעניין, מה האפקט כשהמניפה מאלומיניום?
הרבה רסיסים בקירות של החדר. הייתי בודק אותה כשאני מחוץ לחדר לפני (אני לא צוחק)
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ככה אפשר לעשות בשטח בשר טחון ולהכין קבבים והמבורגרים לחבר'ה.
אני כבר רואה אותך עומד עם לאפה פתוחה מאחורי איזה F-15
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ואם שמים בקר קטן מדי אז זה גם יצא חם!
תגיד.. אם ה cattle נשאב פנימה בזמן ההפעלה זה קבב רומני או מזרחי?
מי שלא ראה את הדבר האמיתי בפעולה לא מבין מה זה אומר מנוע אלומיניום......
http://www.nitroplanes.com/rclander-...16-1660kv.html
ותאמינו לי ..יש לי גם פלסטיק וגם את המנוע הזה... שמיים וארץ
אבל הסיני הגדיל לעשות ויצר גם מניפה מאלומיניום וזה כבר מענין מאוד. כי אז הסיכוי שמניפה תישבר.. הולך וקטן
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
תלוי, אם אתה נוחת בשדה חקלאי ונשאבים פנימה עלי תיבול זה מזרחי, אם אתה נוחת בחצץ - זה דרום תל אביבי
ומי שלא מטיס EDFים בכלל לא מבין על מה אני מדבר.............
בסוף אני עוד אצליח
דרך אגב אם בעיניני קבב עסקינן.. אז יש קבב ידוע ביהוד.. בקיוסק קטן בכניסה לרחוב של HP
חבל על הזמן
בסוף אני עוד אצליח
דרור,
אני מתנצל (גם בשם המפגר השני) אם "חטפנו" לך את השרשור עם כל ה cattle הזה.. נאי מפסיק עם זה. צחקנו.. די.
אגב אם אתה מדבר על ה"טורקי" אתמול הייתי שם - בהחלט משובח.
מעיין
נ.ב.
אני באמת לא מטיס EDF.
הרעש של מניפת אלומיניום גם שונה ושמע כמו ג'ט. תקשיבו ל- F-16 המדהים בסירטון, זה מניפת RCLANDER אמיתית.
אני חושב שכבר כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על האמיתי והמוכח עד אשר יהיה ניסיון עם הסיני.
בסוף אני עוד אצליח
אני זוכר איך דיברו על טיסנים חשמליים לפני 10 שנים..אני לא מאמין אבל המניפות האלו מוכיחות יותר ויותר שהן לא איזה גימיק ומנסה לחקות מנוע סילון אלה ממש מוצר מוצלח, בהתחלה הן היו ממש עגלות, כמו החשמליים לפני 10 שנים- התייחסו אלייהם כאל צעצוע שקושי טס, היום הם לוקחים את הניטרו כמעט בכול פרמטר, אם המניפה הזו שווה משהו..זה מתחיל להיות מאוד מעניין![]()
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 21-12-2010 בשעה 12:34:39.
גיא קניתי מניפת rclander מאלומיניום גרסת ה 70mm תזכור מה אמרתי לך היא לא מוצלחת אל תתקרב אליה נקודה!
המניפה 70mm שישה להבים של הסיני חזקה יותר!!!!
המניפה כל כך לא מאוזנת שזה נורא! עיקמנו 4 צירים של 4 ממ והחלפנו מניפה פנימית אחת ובסוף זה גם עדין לא עבד חלק .
שעות אני וחיים עבדנו על זה ובסוף מניפת הפלסטיק מהסיני נתנה תוצאות טובות יותר
אל תיגע ב rc lander 70
EDF Unit: 64mm
Battery: 11.1v (3s MAX)
AMP Draw: 58amp
Watts: 679watts
מה זה מ3s MAX סתם צעצוע יפה ויקר
סתם מעניין - יש סיבה פרקטית לא לבנות קוואדקופטר עם ארבע מניפות כאלו במקום פרופים?
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
זמן תגובה איטי(לפחות לפי דייב RcPower) הוא בנה F-35 מאוד מעניין אני ממליץ לכולם לראות את הסרטונים המעניינים שלו![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
זה מה שיש לך?
כי הסירטון של ה-F-16 שפירסמתי פה, טס עם כזה.
האם הקיט הזה יתאים ל L-39 שלי ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm