נערך, לא רלוונטי
נערך, לא רלוונטי
נערך לאחרונה על ידי helico; 17-07-2011 בשעה 10:14:41. סיבה: לא רלוונטי
ואני שואל את עצמי - להיות או להיות? ואם תצבטו אותי, יכאב לי או ידגדג לי?
ואם אני ארכיב את המסוק ואקנה את השלט אני אהנה או לא אהנה?
אולי תנסה?
איך אתה יכול להיות מאוכזב אם עוד לא ניסית? אם עוד לא קנית שלט בכלל?
לסולו פרו, אתה חושב, אין שלט? הוא טס בכוח המחשבה?
ומי ביקש ממך לנסוע לקצווי ארץ? כלומר אם אתה גר בחיפה, אתה לא חייב כל שבת לנסוע להטיס עם שגיא באילת. יש, אם אני לא טועה, את מטיסי כפר ביאליק והם נשמעים לי אנשים נחמדים מאוד. יכול להיות נחמד לצאת לטבע פעם בשבוע. נסה את זה. ואם לא בא לך, קנה סולו פרו או אחד ממסוקי המיקרו האחרים, ותטיס מסביב לוואזה עם הפרחים בסלון. גם זאת צורה של טבע. אבל אתה נשמע כמו אחד שרוצה לשאול שאלות, לא כמו מישהו שרוצה להטיס
צר לי ששאלת "האם התחביב מתאים לי" הגיעה כל כך מהר
לגבי לפחות,הטסה ארובטית של מסוק 500 מסבה לי עונג הרבה יותר מהטסה ביתית של צעצוע כזה או אחר.
ישנם עוד פרמטרים מעבר להטסה עצמה שגורמים להנאה כגון הבנייה,תחזוקה,הבנת המכניקה והאלקטרוניקה שבעצם מהווים אחוז נכבד מהתחום.
אני מציע שתבנה את הכלי שיש לך,תארגן את הרדיו-תתקין את הכל(תעזר במישהו מהאיזור לכיוונים אם אתה לא בקיא) ותצא לשטח להטיס.
לדעתי אתה לא תתאכזב
בהצלחה
Kalderon Dotan
1. תסדר את המחשב - בלי סימולטור, לא תוכל להטיס מסוק מקצועי , בנוסף זה יעזור לך לגבש החלטה אם
אתה מעוניין להמשיך בתחביב. ( רצוי גם מטיס מנוסה שילווה אותך בתחילת הדרך).
2. אין מה להשוות בין ההוריקאן למסוק צעצוע, זה עולם אחר צריך להתנסות בכדי לתאר את ההרגשה.
3. הקיט של ההוריקאן מאוד פשוט להרכבה צריך לעקוב אחרי ההוראות בחוברת ( מאוד ברור) אם תסתבך יש
מספיק אנשים בפורום כולל אותי שיכולים לעזור לך טלפונית.
4. יש מטיסים מהצפון שאני בטוח שיוכלו לעזור לך בצעדיך הראשונים אל תתייאש.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500
trex 450 sport
איציק רמתי
לא קיים אזור בחיפה שניתן להטיס בו מסוקים?
מה השטח המינימלי של אזור כדי שיהיה אפשרי להטיס בו מסוק 500?
1. יש לפחות 3 מקומות באיזור שלך שבהם מטיסים מכל הבא ליד - תחטט קצת בפורום ותמצא אותם.
2. תקנה דחוף שלט - אחרת לא תוכל לזוז מטר עם המסוק החדש שלך - אפילו שלט משומש שכאשר תרצה למכור אותו לא תפסיד הרבה כסף אם בכלל.
3. מסוק סולו פרו או כל צעצוע 4 ערוצים שכזה מסב הרבה כיף והנאה ברמה אחרת שלא דומה להנאה מהטסת מסוק מקצועי. אני מטיס את שני הסוגים.
4. אם למרות כל מה שתנסה ולמרות העצות שתקבל כאן, תחליט להתיאש, דבר איתי - אולי אני אקנה ממך את ההוריקאן.
בהצלחה.
יש מצב שאני גם ארצה את ההוריקן
יש לך מטיסי מסוקים כל שבת בקריות
מסוקי ענק .. מוסיקה ואקשן ...
גם לוגו מפחיד ...
היום גם היו שם בו זמנית 3 מטיסי FPV אפילו ..
יחד עם טריינר דלק ופאנג'ט כולם יחד באויר. לא כולל 3 מסורים![]()
קיבלת את כל העצות הנדרשות, כל הנחיה אפשרית וכל צורת פתרון שתתאים לך, אין סוף שיחות טלפון, אין סוף עצות מכל סוג ואפילו הצעות לעזרה ממשית בתנאים שתפורים עליך (כך אמרת לפחות)
אם אתה עדיין לא יודע מה לעשות ואיך לצאת מהפלונטר מתחיל להסתמן הסיכוי שזה באמת לא בשבילך.
אבל למרות זאת אל תתייאש, יתכן שזה רק משברון קטן, אני עדיין עומד לרשותך ולעזרתך, ואם באמת תרצה שזה יקרה, זה יקרה.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
HELICO , אני חושב שהתשובה/פתרון תמון אצלך ,אתה אומנם עושה הרבה ,אבל מסביב והגיע הזמן לעשות דברים שיקדמו אותך .
אי אפשר לומר שזה לא בשבילך שעדיין לא התחלת ואתה עסוק בלא לעשות שום דבר אמיתי בכדי להיתקדם ,עצם העובדה שאתה אומר שאין מי שמטיס בצפון מראה כמה אתה לא עושה באמת (לא אמרת במילים אילו אבל זה מה משמעות דבריך),לי נראה שמדובר במצב שאתה מנסה לשכנע עצמך שזה לא בישבילך ,שוב להגיד שאין מי שיטיס בצפון ואתה נודד בארץ כדי לחפש מקום מצביע על יותר בלבלבלבלבלבלב מאשר DO IT!!
תתחיל להתחבר לאנשים שקרובים גאוגראפית אליך "היהודי הנודד" הוא שם של צמח ותו לו.
קבל יעוץ מקצועי ואל תחפש דרכים אחרות כל הדרכים האחרות מובילות אותך לשום מקום שבקצהו הייאוש .
לא מתאים לי יכול להגיד מי שניסה באמת ,אם דרכך להתייאש ממשהו שעדיין לא ניסת אתה תוותר על כל דבר שתרצה להתחיל בו ואין קשר לתחביב .
בהצלחה אלון.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
באזור חיפה מטיסים על יד כפר גלים, ליד כפר חסידים ובכפר ביאליק.
אם אין לך זמן פנוי אז למה נכנסת לתחביב הזה? התחביב הזה דורש הרבה הרבה זמן.
אמונים בסימולטור.
הרכבה וכוונים.
הטסה ואימונים בשטח.
תקונים אחרי רסוקים.
אינני מסכים שמסוקים זעירים אינם מלמדים או מהנים.
אם תבחר בוולקירה CB-100 או V120d01 שהם 4 ערוצים תלמד הרבה מאוד ותוכל להטיס בבית.
יש לוולקירה גם מסוקי 6 ערוצים זעירים V120d02 ובקרוב יצא M120d01. מסוקים אלה קשים יותר להטסה מההוריקאן הגדול. נתן להטיס אותם בבית מסביב לואזה כמו שאמרו לך.
היתרון: לא צריך לסוע לשום מקום. נתן להטיס 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. סןללות זולות וחלקי חלוף זולים ללא השוואה.
לידיעתך הרבה אנשים בחו"ל בעלי הוריאן וטירקס רוכשים את המסוקים הללו להטסה בבית לזמן החורף ומוצאים בהם אתגר גם טכני וגם מבחינת הטסה.
המסוקים מגיעים בנויים ומוכנים להטסה.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!
שלום,
עצתי לחברה פה שמכוונים חדשים בתחום...
שאני התחלתי לפני מספר חודשים לא היה לי מושג על רבע דבר ממה שאני יודע היום וגם היום שאני כבר יודע דבר או שתיים זה לא מספיק בהרכבה מקצועית של קיט בניה!!
לפי דעתי עדיף למתחיל לקנות מסוק יד שנייה ולהעזר במישהו בשטח, ככה הדברים יהיו הרבה יותר קלים ומעניינים מאשר להיות תקוע עם חבילה של ארגז מלא בשקיות ניילון עם חלקים שאין לך מושג מה אתה אמור לעשות איתם!!
גם מבחינה כספית זה יותר משתלם, היום אפשר להשיג מסוקים מעולים מאנשים שרוצים להתקדם וכבר דאגו לסדר את המסוק שלהם בצורה הרבה יותר טובה ממה שהוא מגיע מהחברה..
ברגע שאין למתחיל נסיון וידע כל המושגים המפוצצים וכל הדברים הנלווים עושים כאב ראש אחד גדול!!!!
וזו העצה שלי בתור אחד שלא מזמן נכנס לתחום...
שבוע טוב,
אלרן
אלרן,
זו עצה טובה מאוד ומאוד קוסטרוקטיבית.
זה בדיוק כמו לקנות RTF אבל משופר.
רצוי שיבדוק אותו מישהו מנוסה לפני קניה.
ומה קורה אחרי שהוא מרסק ? וכולם מרסקים ... קונה עוד מסוק יד שנייה ?
אין כמו להרכיב לבד, אפשר כמובן להעזר (יש שמסתדרים בסרטונים ויש שחייבים נוכחות פיזית של מישהו שמבין) אבל כך במקרה של ריסוק או תחזוקה שוטפת לא תהיה בעייה לתקן את הכלי.
מי שלא אוהב להרכיב ולא מסתדר עם זה, זו בעייה גדולה.
אם אין רצון ודחף לכך, אין טעם, לא חייבים.
אבל .... במקרה שלך פותח השרשור, אתה בכלל לא ניסית, תרכיב את המסוק, כשתתחיל להטיס יקרה אחד משני דברים:
1. תתלהב ותרצה להמשיך.
2. לא תבין מה חיפשת בזה מלכתחילה.
לפי דעתי אין לך יכולת לקבוע כרגע, תעשה מאמץ, תרכיב את המסוק וצא להטיס בעזרת מטיס מנוסה, לא תרצה - תמכור .. הרבה יקפצו על ההוריקאן.
בהצלחה.
אם אתה קונה מסוק חדש אחרי כל ריסוק רק תגיד לי איפה אתה מטיס...![]()
לא הוא יתקן את מה שטעון תקון.
אתה כשאתה מרסק כל פעם קונה מחדש את כל ה kit? אולי אתה רק קונה את החלקים שנזוקו?
כמו שאתה יודע יש כאלה ויש כאלה. אתה מעדיף להרכיב ואחרי זה להטיס ולתקן האחר מעדיף להטיס ולתקן ה לא בסדר בזה?
יכול להיות שהוא יגלה שזה לא בשבילו אחרי שהוא יטיס למה הוא צריך לעבוד קשה להרכיב את זה ואז לגלות שהוא לא נהנה?
אין כל פסול בדרך שלך או בדרך שאלירן הציע. או שאתה חושב שרק מה שאתה עושה זה הכי טוב?
על אחת כמה וכמה שכולם מרסקים המסוק במצב חדש כל הזמן... תחשוב על זה!!
ברור, אחרת לא הייתי עושה זאתגם אתה עושה את מה שאתה חושב שהכי טוב כמו גם כולם כאן.
ולהערתך, אין בעייה שישנן מספר דיעות, להיפך ...
אני לא קונה KIT אחרי כל ריסוק, אבל רצוי להתרחק כשאני מטיס(ראה הוזהרת אלרן)
שורה תחתונה, אין דרך להמנע מהתנסות בפירוק והרכבה, מוקדם או מאוחר זה יגיע.
לטעמי (לדעתי בלבד !!!)יותר קל להבין את המערכת אם אתה בונה אותה מאפס, יש חלקים שהחלפה שלהם דורשת פירוק יותר יסודי מחלקים אחרים וחשוב להבין איך ומה לעשות. שוב ... זוהי דעתי האישית, לא להוציא אקדחים.
הכל ברוח טוב!! שלא תבין לא נכון
אני מסכים איתך שחייב נסיון בפירוק ובהרכבה ואין דבר שיותר מלמד מזה!!
היום אני מתקן לבד את המסוק ולא חייב שזה יהיה בגלל ריסוק..
אני לא יודע מה הרקע שלך ומתי נכנסת לתחום בכלל אבל אני די טרי וזוכר בדיוק את הדרך הקשה שצריך לעבור עד לרגע שבו אתה מטיס לבד מתקן לבד וחולם על זה בלילה
היום שמישהו נכנס לתחום יש מצב טוב שתשאל אותו מזה משדר ומקלט ולא יהיה לו מושג על מה אתה מדבר שלא נדבר על בקרים סרוואים CCPM וכיווני ראש.....
בקיצור זו דעתי... שלב בניית הKIT נראה לי יותר מהנה שאתה כבר יודע דבר או שתיים בנושא...
איפה אקדחים?
לך מתאים כך ולשני מתאים כך וכל אחד מה שמתאים לו.
הבחור מודה שהוא עוד לא נעול על התחביב ולכן הגיוני שהוא עדיין לא נהנה מהעבודה הקשה ורוצה להתנסות בחלק הכיפי קודם כל
רעיון מצויין לקנות מסוק מורכב יד שניה,
תטיס קצת, תהנה מההטסה וגם תחווה ריסוק ואז תהיה חייב להתעמת עם חווית הבניה...הכל טוב
כשאני נכנסתי לתחום - אחרי הרבה שאלות, חפירות וצפייה בבובי, קניתי קיט של קופטרX וישבתי להרכיב לבד, כשסיימתי, ניסיתי להטיס ואחרי 2 דקות בערך הייתי צריך להזמין חלקים...הרבה!
נכון מאוד שכדאי להרכיב לבד - זה נותן יתרון עצום כשצריך לתקן/להחליף חלק כלשהו, אבל צריך לזכור שלא כדאי להתחיל את הצעדים הראשונים לבד אלא בלווית מישהו שיודע לפחות לרחף וכבר מכיר את הקושי בצעד הראשון.
חברים אל תשכחו שהשרשור לא עוסק בכם אלא במטיס המבולבל.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
תתחיל בריחוף עם זנב אליך.
תדאג לדגום כל הזמן 3 פרמטרים:
1. גובה
2. מרחק
3. זנב
תשתדל להישאר באותה הנקודה כל הזמן!
אם עברת את שלבי הריחופים ואתה מתחיל לצאת להקפות ושמניות, לאחר כל ריסוק חשוב שתבין איך ןלמה ריסקת ואיך תימנע מזה בפעם הבאה.
צורה זו נקראת תחקור עצמי. חשוב שתתחקר כל טיסה שלך (גם לא בסימולטור!)
ותפיק לקחים לטיסות הבאות.
זו הסיבה שבמהלך ואחרי כל טיסה אני מדבר עם עצמי ומתחקר, אנשים חושבים שהשתגעתי
אבל שיטה זו הכיחה עצמה ואני מתקדם בצעדי ענק ליעדים אותם הצבתי לעצמי!
אגב, בטיסות הבאות שלי אני הולך לחבר מצלמה קטנה על הכובע שלי ולצפות בטיסות שלי ולתחקר אותם בבית!
תחשבו על זה, זה ממש יעיל.
מאחל לך בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי AMIR; 15-01-2011 בשעה 16:16:02.
ברור אתה מטיס הוריקאן 550 !!!!!!! תעבור מיד לטירקס 550 מיד !!...סתם.
המסוק לא יעמוד בפני עצמו באותה נקודה, אתה חייב כל הזמן לתקן/לפצות לכיוון הנגדי בתיקונים קלים מאוד. עם יש לך סימולטור רייפלייט, תוכל להעזר במדריך הוירטואלי ולראות כיצד הוא עושה זאת.