הי
ניסיתי להעלות "צלמית" (ICON) עם אנימציה אבל באתר זה לא מופיע כאנימציה. ראיתי שלאחרים זה כן עובד.
מה הבעיה?
חשבתי שאלוי זה הגודל, אבל לפני שאני מתאמץ להקטין עם האנימציה רציתי לדעת בוודאות.
מצורף קובץ ה GIF.
תודה
הי
ניסיתי להעלות "צלמית" (ICON) עם אנימציה אבל באתר זה לא מופיע כאנימציה. ראיתי שלאחרים זה כן עובד.
מה הבעיה?
חשבתי שאלוי זה הגודל, אבל לפני שאני מתאמץ להקטין עם האנימציה רציתי לדעת בוודאות.
מצורף קובץ ה GIF.
תודה
לפני שאני מתאמץ לבדוק תקטין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מתחכם... יותר קל לבדוק מאשר להקטין ANIMATED GIF ...
מה הגודל הטבעי שצריך?
לא מתחכם. זה מצריך חפירה בהגדרות ייקח לך פחות זמן להקטין ולבדוק וחוץ מזה כלל ראשון במשא ומתן: שהצד השני יעשה לפחות 51% מהדרך
נ.ב.
נראה לי 80X80 זה כתוב כשאתה מעלה את התמונה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
כתוב 80x80 וגם גודל מקסימלי של 19.5K . עם ה 80x80 אני אסתדר אבל הגודל יוצא 20K. אולי את זה תעלה?
עדכנתי ל 80x73 ועדיין לא עובד. תנסה אולי אתה בינתיים לחפור בהגדרות (דרך אגב אני מכיר מה זה לחפור בהגדרות של VBULLETIN וזה לא מי יודע מה מסובך...הרבה יותר מסובך להקטין GIF עם אנימציה)
אחרי ארבעה נסיונות זה אכן השילוב של גודל ונפח הקובץ.
אתה יכול לשלוט עליהם? אם לא על הגודל לפחות על גודל הקובץ שלא יהווה חסם?
מצחיק, אחרי שהצלחת הוספתי 5K (רק בשבילך) ובדקתי שאכן האופציה ל ANIMATED AVATAR פעילה.
עוד משא ומתן מוצלח הגיע לסיומו. אתה קיבלת את מה שרצית, אני לא התאמצתי יותר מדי חוץ מה 5K.
תתחדש.
אני רואה שהצלחת. אני מוריד את ה 5K
תוסיף בבקשה בחזרה את ה 5K. הצלחתי על חשבון ירידה משמעותית באיכות.
אני צריך 25K...
תודה
טוב.. אני מחזיר.
תודה.
זה בטח הפורום עם שירות הלקוחות (המשתמשים) הכי טוב בעולם!
ועכשיו צריך לפתוח בתחרות הצלמית הכי מגניבה באתר שבה כמובן אני אזכה![]()
אני מבקש... מהיום אל תגיד AVATAR, אמור צלמית (דרך אגב זה תרגום של ICON, אז אני לא מבין למה תרגמו את זה לתרגום של ICON).
תגיד, אפשר לבקש לא לקבל את הזבוב הזה על המסך, נורא מרצד לי בעין![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מוזר... משום מה פתאום ב IE אין את האנימציה וב FIREFOX יש. אם אני מוריד את התמונה למחשב ומסתכל עליה אז יש אנימציה, כלומר כנראה משהו בדפדפן. יש רעיון?
נפלאות מיקרוסופט
מצאתי את הבעיה
ברירת המחדל ב IE7 היא שלא רואים ANIMATED GIF.
לשנות את זה - TOOLS/INTERNET OPTIONS/ADVANCED/MULTIMEDIA/PLAY ANIMATIONS IN WEB PAGES/ ולהתחיל את הדפדפן מחדש.
IE7 זה ח%^$% בעצם כל מה שמיקרוסופט עושים זה ח$#%